2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun:)
I imspecial , @miss_curious , nnightsaill nnightsaill , geleceğin tatlı öğretmeni Safransari Safransari :)
Unuttuklarim kusura bakmasın:KK200:

bende oğlumun öğretmenlerine gül aldırdım, aklımda daha güzel hediyeler almak vardı olmadı:KK43: birde fon kartondan kalp yaptık oğlumla süsledik üstüne yazı yazdım, umarım saçma olmamıştıro_O
El emegi gb var mi eflalim elinize saglik
Cnmm yaa unutmuşum ben bu msjını yanıtlamayı kusuruma bakma olurmu bu aralar kafa gidik benim çok giremiyorum kk ya
Merakettim karikatürünüzü gzl olmuştur mutlaka
Önemli olan doğru fotoğrafla kendine benzetebilmek
Evett canım süperman temamız devam ama çok bir hazırlık yapmadım
Arka fon ve resim çerçevesi bugun yrn gelir
Onun dışında kurabiye için kalıp ve şeker hamuru aldım
Süperman t shırtlerimiz hazır zaten
D gününe yakıp tabak bardak balon alırım
Pastayıda 15 kişilk yaptırdım mı biraz abur cuburda oldumu tmm heralde :KK66:Eki Görüntüle 1698878 Eki Görüntüle 1698879
Ayy cok guzeller ya adamim arda
Canim adres atsana bana

Maşallah fistik kiz

Sağol canım ya rahatlattın beni, aslında bugün için değilde hediye almaýı istiyordum öğretmeni ilk zamanlar çok yardımcı oldu oğlumun uyum sağlaması konusunda, başka bir zaman alırım bende:) bugün oğlumun arkadaşlarından biri hemen oğlumu şikayet etti bana, emir herkese vuruyor diye, ilk defa gıcık oldum hep mahçup oluyordum annesiyle konuşurken nasılsın fıstık dedim pat bunu dedi bende hayır artık öyle yapmıyor öğretmeniniz yapmadığını söyledi dedim, ortam kalabalıktı annesiyle konuşamadım bu durumu, veli toplantısın da veliler hep aa emirin annesimisiniz demısti, sıkma huyu vardı, çocuklar artık her zaman emiri şikayet ediyorlarmış, öğretmende emir bir şey yapmıyor neden hep onun adını söylüyorsunuz diye uyarmış, bana demişti öğretmen bir kere bir çocuğun adı çıkınca hrp onu suçlarlar artık diye, bana rahat olun abartılacak hareketleri yok diyordu, son bir aydır sıkmayı bırakmış, öğretmene rica ettim yaparsa bana not yazın diye, ben napıyım simdi oğlum resmen mimlendi kaldı ki kimseye zarar vermesine göz yummam ben öğretmenide biliyor bu düşüncemi, konuşsam mı öğretmenle velilerle konuşsa mı bu durumu:KK43:
oyyy maşallah kuzuya:nazar:
Öğretmen farkındaysa suçu olmadan Emiri suçladıklarını ve ona göre tepki verirse diğer çpcuklarında tepkileri söner. Konuşmak istiyorsanda öğretmenle konuş eğer öğretmen gerekli görürse diğer velilerle görüşürüz zaten. Sen velilerle bu konuda görüşme bence çünkü biri gereksiz bişey der tartışma çıkar çocuklarınız oynar birlikte ama olan size olur veliler kendi aralarında çözmeye kalkıştıklarında genelde sorun onların arasında uzayığ gidiyor ama çocuklar arasında düzelmiş oluyor. O yüzden illa konuşmak istersen öğretmenle konuş derim ben ama öğretmen farkındaysa zaten yakında olay çözülür :KK66::KK66::KK66:

Sağol canım ama mahçup hissettim kendimi herkes hediye getirmiş:KK43: küçük hasta diye çıkamadım çarşıya:KK43:
canım teşekkür ederim kutlama mesajın için :KK15: hic öyle düşünme tatlım en güzeli bir resim el emeği bi pamuk ellerin taptığı kalp:KK200::KK200::KK200:

Cnmm yaa unutmuşum ben bu msjını yanıtlamayı kusuruma bakma olurmu bu aralar kafa gidik benim çok giremiyorum kk ya
Merakettim karikatürünüzü gzl olmuştur mutlaka
Önemli olan doğru fotoğrafla kendine benzetebilmek
Evett canım süperman temamız devam ama çok bir hazırlık yapmadım
Arka fon ve resim çerçevesi bugun yrn gelir
Onun dışında kurabiye için kalıp ve şeker hamuru aldım
Süperman t shırtlerimiz hazır zaten
D gününe yakıp tabak bardak balon alırım
Pastayıda 15 kişilk yaptırdım mı biraz abur cuburda oldumu tmm heralde :KK66:Eki Görüntüle 1698878 Eki Görüntüle 1698879
Canım ne demek hepimiz unutuyoruZ yoğunluktan kusura bakar mıyım:KK76:hazırlıklar çok güzel banada dikir oluyor armut.com var baktin mi pasta için falan farklı türde siparsi4 teklif sunuluyor bi incele ben onlara bakiyorum ben kızımın ve ahmetin ayni gün kutlamaya karar verdim ipek 4 yaşında ahmet 1 yaşında konsepti:KK47:
Canım benim mahçup hissetcek bişey yok. Yani ben öğrencilerimin kendilerinin yaptığı şeyleri dah çok seviyorum. Her yıl söylerim velilerimede illa bişey vercekseniz oturun çocuğunuzla birlikte yapın para vermeyin diye. Hem velilere masraf olmasını istemiyorum hemde kendi emekleri daha değerli benim için... Hatta bazen böyle söyleyince hediye istiyo gibi mi oluyprum acaba yanlış anlaşılır mıyım diye de düşünüyorum
:KK9::KK9: katılıyorum ama ne dersek diyelim kutluyorlar gaa mutlu olmadim mi oldum hatta cocuklar doğum günüm sandılar :confused: herkes bi çeşit falan yapmış çok komikti ben utancımdan bi hal oldum:KK33:ama çok mutlu oldum hatirlandigim için hediyeler umrum degildi ama güzel şeyler almışlar:KK8: biz de cocuklarla beraber annelere igrendigimİ sarkilari danslari gösterdik:KK75:karşılıklı workshop gibi oldu:KK31:
mAşallah:KK37: sana benziyor:nazar:

Sağol canım ya rahatlattın beni, aslında bugün için değilde hediye almaýı istiyordum öğretmeni ilk zamanlar çok yardımcı oldu oğlumun uyum sağlaması konusunda, başka bir zaman alırım bende:) bugün oğlumun arkadaşlarından biri hemen oğlumu şikayet etti bana, emir herkese vuruyor diye, ilk defa gıcık oldum hep mahçup oluyordum annesiyle konuşurken nasılsın fıstık dedim pat bunu dedi bende hayır artık öyle yapmıyor öğretmeniniz yapmadığını söyledi dedim, ortam kalabalıktı annesiyle konuşamadım bu durumu, veli toplantısın da veliler hep aa emirin annesimisiniz demısti, sıkma huyu vardı, çocuklar artık her zaman emiri şikayet ediyorlarmış, öğretmende emir bir şey yapmıyor neden hep onun adını söylüyorsunuz diye uyarmış, bana demişti öğretmen bir kere bir çocuğun adı çıkınca hrp onu suçlarlar artık diye, bana rahat olun abartılacak hareketleri yok diyordu, son bir aydır sıkmayı bırakmış, öğretmene rica ettim yaparsa bana not yazın diye, ben napıyım simdi oğlum resmen mimlendi kaldı ki kimseye zarar vermesine göz yummam ben öğretmenide biliyor bu düşüncemi, konuşsam mı öğretmenle velilerle konuşsa mı bu durumu:KK43:
oyyy maşallah kuzuya:nazar:
nightsaile katılıyorum kuzum

Öğretmen farkındaysa suçu olmadan Emiri suçladıklarını ve ona göre tepki verirse diğer çpcuklarında tepkileri söner. Konuşmak istiyorsanda öğretmenle konuş eğer öğretmen gerekli görürse diğer velilerle görüşürüz zaten. Sen velilerle bu konuda görüşme bence çünkü biri gereksiz bişey der tartışma çıkar çocuklarınız oynar birlikte ama olan size olur veliler kendi aralarında çözmeye kalkıştıklarında genelde sorun onların arasında uzayığ gidiyor ama çocuklar arasında düzelmiş oluyor. O yüzden illa konuşmak istersen öğretmenle konuş derim ben ama öğretmen farkındaysa zaten yakında olay çözülür :KK66::KK66::KK66:
:KK15:çok haklsın

Kızlar masallah:nazar: deyim en özel öğretmenler günümdü önce okulda müdürümuz çok gusel bi program yapmış öğretmen arkadsslarla ismimize özel anahtarlik yaptirmis oturacağımiz yerlere isimler yazilmis öğretmen olarak ilk kez bu kadar değerli hissettim kendimi meslegimi bin kez daha sevdim cocuklairma sarılarım geldi sarildim:KK19: öğlen velilerimizin süprizi hsotu:KK200: aksamda okul olarak eşli yemegimizi vardı ve esim ilk kez beni kırmadı gittik coook güzeldi dans bilem ettik:KK200::KK200::KK200: tek buruk kaldığım ahmeti 3.5 saat bakıcıya birkatim ama değdi Allahım tayinim cikmadan bana güzel bi gün yasatti insalah gittigim okulda güzle olur seneye:KK55: ahmet kuzum uyudu sizi seviyorum :KK60:

Birde sorum olacak güzel anneler benim regl 6 kasımdı 19 gün sonra tekrar oldum bugün sizce normal mi o zaman geç olmuştum4 gün az olmuştu şaşırdım simdi boule dengesizlik yaşıyor musunuz her şak sak ayni zamanda mi oluyorsunuz yoksa ben yorgunluktan mi oldum

Kızlar masallah:nazar: deyim en özel öğretmenler günümdü önce okulda müdürümuz çok gusel bi program arkadsslarla ismimize özel anahtarlik yaptirmis oturacağımiz yerlere isimler yazilmis öğretmen olarak ilk kez bu kadar değerli hissettim kendimi meslegimi bin kez daha sevdim cocuklairma sarılarım geldi sarildim:KK19: öğlen velilerimizin süprizi hsotu:KK200: aksamda okul olarak eşli yemegimizi vardı ve esim ilk kez beni kırmadı gittik coook güzeldi dans bilem ettik:KK200::KK200::KK200: tek buruk kaldığım ahmeti 3.5 saat bakıcıya birkatim ama değdi Allahım tayinim cikmadan bana güzel bi gün yasatti insalah gittigim okulda güzle olur seneye:KK55: ahmet kuzum uyudu sizi seviyorum :KK60:
Masallah canim ogretmenler gunun tekrar kutlu olsun.
Annemdeyim kardesim de koyde ogretmen hediyekeriyle geldi aksam uzeri cok samimi masum hediyeleri vardi.bir de akrostiş yapmislar kardesime nasil mutlu olmus.
guzel bir gun olmus senin adina sevindim canim.ahmetcik buyudu annesi olucak arada oyle kacamaklar:)

Birde sorum olacak güzel anneler benim regl 6 kasımdı 19 gün sonra tekrar oldum bugün sizce normal mi o zaman geç olmuştum4 gün az olmuştu şaşırdım simdi boule dengesizlik yaşıyor musunuz her şak sak ayni zamanda mi oluyorsunuz yoksa ben yorgunluktan mi oldum
Benim hep duzenlidir canim.yorgunluk etkileyebilir.19 gun ara bence normal

Masallah canim ogretmenler gunun tekrar kutlu olsun.
Annemdeyim kardesim de koyde ogretmen hediyekeriyle geldi aksam uzeri cok samimi masum hediyeleri vardi.bir de akrostiş yapmislar kardesime nasil mutlu olmus.
guzel bir gun olmus senin adina sevindim canim.ahmetcik buyudu annesi olucak arada oyle kacamaklar:)
ayy kardeşin koy ogretmenimi benim en büyük hayalim kendim gibi doğal insanalrla köyde öğretmen olmak :-) ama eşimin köyünde değil:KK66: ne masum hediyedir onlar bahçeden toplanmış bir çiçek..annenin ördüğü bir atki Rabbm masumlullarini bozmasın kardeşine de sabir sevgi basarili güzel yıllar versin:KK66: yaaa ilk çocukta hic yapamadim ikinci nasıl büyüyor bende bilmiyorum kızım hala yanımızda yemekyete vardı babası pek ilgiliydi gözlerim yaşardı bugün resmen :-)

Benim hep duzenlidir canim.yorgunluk etkileyebilir.19 gun ara bence normal
saol canim insallah kadinsal bi sorun değildir takip edeyim bi ay daha bi kadin dogum kontrolü yaparım olmazsa:KK66:

canım teşekkür ederim kutlama mesajın için :KK15: hic öyle düşünme tatlım en güzeli bir resim el emeği bi pamuk ellerin taptığı kalp:KK200::KK200::KK200:

Canım ne demek hepimiz unutuyoruZ yoğunluktan kusura bakar mıyım:KK76:hazırlıklar çok güzel banada dikir oluyor armut.com var baktin mi pasta için falan farklı türde siparsi4 teklif sunuluyor bi incele ben onlara bakiyorum ben kızımın ve ahmetin ayni gün kutlamaya karar verdim ipek 4 yaşında ahmet 1 yaşında konsepti:KK47:

:KK9::KK9: katılıyorum ama ne dersek diyelim kutluyorlar gaa mutlu olmadim mi oldum hatta cocuklar doğum günüm sandılar :confused: herkes bi çeşit falan yapmış çok komikti ben utancımdan bi hal oldum:KK33:ama çok mutlu oldum hatirlandigim için hediyeler umrum degildi ama güzel şeyler almışlar:KK8: biz de cocuklarla beraber annelere igrendigimİ sarkilari danslari gösterdik:KK75:karşılıklı workshop gibi oldu:KK31:
mAşallah:KK37: sana benziyor:nazar:

nightsaile katılıyorum kuzum

:KK15:çok haklsın
Yerim sizin dörtte bir konseptiniziii
Aaaaaa baj bu iyi bir fikir :))) konsept ambleminiz olabilir bu işaret :KK66:

Aaaaaa çok yaşa sen gamzeeeee yaa
Biz senle geç olduk yaa regllerimizde benziyor :KK45:
Gecen ay evet bnde 5 gün geç oldum
Bnmde 5 kasımda bitmişti pazar oldum yani 17 gün sonra erkrnden geldiiii
İlk iki gün inanılmaz yoğun bugün 3. Cü günü damla belkiiii
4 te kontrol amaclı bekleeim ve 5 de biterrr:KK54:

Yerim sizin dörtte bir konseptiniziii
Aaaaaa baj bu iyi bir fikir :))) konsept ambleminiz olabilir bu işaret :KK66:
Olabilir canısı:-) ben bunları yapayım biraz,,, sonra renkli çıktı alırım kırtasiyeden .bugün velim seker hamuru ile organik pasta yapıyormuş belki ona ortak bi pasta yaptırırım düz beyaz üstüne pembe ile 4 mavi ile 1 yazar oyuncaklar serpistirirm ahmet ve ipek canlarımiz yazar ben süslerim heryeri tabi bunun için ince hangi gün yapacağım karar vermem lazım erken yaparsam kis gelmeden daha iyi salonu ısıtamam:-)

Aaaaaa çok yaşa sen gamzeeeee yaa
Biz senle geç olduk yaa regllerimizde benziyor :KK45:
Gecen ay evet bnde 5 gün geç oldum
Bnmde 5 kasımda bitmişti pazar oldum yani 17 gün sonra erkrnden geldiiii
İlk iki gün inanılmaz yoğun bugün 3. Cü günü damla belkiiii
4 te kontrol amaclı bekleeim ve 5 de biterrr:KK54:
Haha:KK70: biriyle kavanoz koyduğunu yer biriyle regller biz bu topik te çok alemiz yaaa :-) uyusana yaa ben yarin 7.30 te og da gorevliyim heryerim ağrıyor yinede uyuyamadım:KK73:

IMG_2113.JPG
ben bu fikre bayildimmm 12 ay boyunca çektiğimiz fotolar konut ay ay :KK66: minione minione
IMG_3558.JPG

ayy kardeşin koy ogretmenimi benim en büyük hayalim kendim gibi doğal insanalrla köyde öğretmen olmak :-) ama eşimin köyünde değil:KK66: ne masum hediyedir onlar bahçeden toplanmış bir çiçek..annenin ördüğü bir atki Rabbm masumlullarini bozmasın kardeşine de sabir sevgi basarili güzel yıllar versin:KK66: yaaa ilk çocukta hic yapamadim ikinci nasıl büyüyor bende bilmiyorum kızım hala yanımızda yemekyete vardı babası pek ilgiliydi gözlerim yaşardı bugün resmen :-)

saol canim insallah kadinsal bi sorun değildir takip edeyim bi ay daha bi kadin dogum kontrolü yaparım olmazsa:KK66:
Aynen canim ikizimin ilk gorev yeri kismetine memleketinin bi koyu oldu sagol canim cokk seviyr ogrencilerini onlarda kardesimi.ogretmenler dedigim gibi en sevdiginz ogretmennize isminim harfletinden siir yazin demis koca okul hep kardsimn adina yazmis hayret ettim diyo tabi cokk da mutlu oldu okudukca....hediylr gayet dogal tahta uzerine adini yazmis suslemis bi tanesi:)))
masum kuzular Allah korusun ins...

bir sorun yoktur canim ins. gerekirse dr a bi gorunursun hem kontrol olmus olursun:)

Duha22 Duha22 bu saatte buralarda seni pek görmeyiz :KK70: eşten uzak olduğun belli :-) benimkide yorgunluktan çocukların yatağında uyudu yoksa o varken elimde telefon görünce gıcık oluyor o yokken zaten canını okuyorum o varken onunla ilgilenelimde kendilerini Öneml o sansınlar:KK36::KK75:
Ha ha aynennn bak bu saatte bile ayajtayim oglus sagolsun....tel i dusurmuyon elinden diye dir dir hep sanki kendi cok birakiyo da teli ee ya huyundan ya suyundan sana dondum iste derim...yine de rahat kk takilamiyrum gec saatte tabi...zorla onemsetiyor sevgili esim kendini ha ha:))

X