Aminnn cnm inşallahhhOff bizde de azı ver köpek dişleri kabarık mor değil ama kırmızılı lilalı( bir türlü patlatamadı.. Allah kolaylık versin bebişlere.. Mısır gibi patlatsınlar inş..
Eşim de özel günlere önem verir aslında ama ilk doğumgünü anlamayacak diyor, eminim sonraki doğumgünlernde sirk kırdurur:)) düşküb kıza ama biraz inatlaşma biraz ailesinin lafları ile şimdilik durum bu. Ama kimle konuşsam herkes yap pişman olursun diyor.. Sanırım yapıcam:))
Azıcık kalmış szinkinr:) güzel kızının nice yaşları olsun mutluluk sağlık huzurla dolu inş..
banadaBana herşey uyar kuzum:))
bilmiyorum ki cnmAdresimizi yazınca isim soyisim gerekiyormu kızlar..
evet zamanlı oldsa daha iyi olur gibi
vay hızlısın,aysima :)Ben ne alacağımı buldum aynısını oğlumada alacam söylemem süprizi kaçar
ne alsak arda paşaya:)Ahahaaaa kurra çekilmiş :))))
Biz tuğbaya bizede prenses serra çıkmış
kararlaştıralım canım,herkes yazsın
ah bu kura ne zorluklarla çekildi anamız ağladıEki Görüntüle 1698251
Kizlar hesiyelesme kurası
1. 2ye 2.3.ye 3.4.ye 4.5.ye 5.6.ya 6.7.ye 7.1.ye alacak aderesleri ozelden halledersiniz
Coklu konusma başlatamadim o yuzden burdan yazıyorum
Not:kurayi esim cekti
hhehe birbieimiZe çok benzersek olacağı oAy banada ahmetçik çıkmış çok sevindim:))
Pinking Tree bende kızlara hediye almayı çok seviyorum inşallah kız çıkar dedim bizede ahmet çıkmış:))
canım ufak içinden geçen bisey al gerçi abdullahin fotosunu yollasan oda olur
evet ama istersen adrese en yakin kargo subeside olurAdresimizi yazınca isim soyisim gerekiyormu kızlar..
zaman belirleyelim en azından tahminen ayni zamanlarda ulaşılır hep bi kargo aksaklığı oluyor praline yurtdisina donmeden olsun sanirim 12 aralikta dönüyor haftaya cua en geç verilmiş olsa kargoya sizce nasıl
Teşekkür ederim canım benimm. İnan bana öğrencilerin sıcacık bi gülümsemeyle sarılması hiç bi hediyenin yerini tutmazz. Ne güzel kendiniz yapmışsınız hediyeyi daha değerliii :)Günaydın tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun:)
I imspecial , M miss_curious ,nnightsaill , geleceğin tatlı öğretmeni Safransari :)
Unuttuklarim kusura bakmasın
bende oğlumun öğretmenlerine gül aldırdım, aklımda daha güzel hediyeler almak vardı olmadıbirde fon kartondan kalp yaptık oğlumla süsledik üstüne yazı yazdım, umarım saçma olmamıştır
Teşekkürlerr canımcımGrubumuzun ogretmen anneleri gununuz kutlu olsun :)
Sağol canım ama mahçup hissettim kendimi herkes hediye getirmişTeşekkür ederim canım benimm. İnan bana öğrencilerin sıcacık bi gülümsemeyle sarılması hiç bi hediyenin yerini tutmazz. Ne güzel kendiniz yapmışsınız hediyeyi daha değerliii :)
Teşekkürlerr canımcım
Cnmm yaa unutmuşum ben bu msjını yanıtlamayı kusuruma bakma olurmu bu aralar kafa gidik benim çok giremiyorum kk yaSaol kuzum hazırlıklar tam gaz devam mi supermenegeçen karikatür yaptim ne komik bisey ya
Canım benim mahçup hissetcek bişey yok. Yani ben öğrencilerimin kendilerinin yaptığı şeyleri dah çok seviyorum. Her yıl söylerim velilerimede illa bişey vercekseniz oturun çocuğunuzla birlikte yapın para vermeyin diye. Hem velilere masraf olmasını istemiyorum hemde kendi emekleri daha değerli benim için... Hatta bazen böyle söyleyince hediye istiyo gibi mi oluyprum acaba yanlış anlaşılır mıyım diye de düşünüyorumSağol canım ama mahçup hissettim kendimi herkes hediye getirmişküçük hasta diye çıkamadım çarşıya
Teşekkürler canımcımmI imspecialnnightsaill Safransari M miss_curious kızlarrrr öğretmenler gününüz kutlu olsunnn kocaman öpüyorummmm
Sağol canım ya rahatlattın beni, aslında bugün için değilde hediye almaýı istiyordum öğretmeni ilk zamanlar çok yardımcı oldu oğlumun uyum sağlaması konusunda, başka bir zaman alırım bende:) bugün oğlumun arkadaşlarından biri hemen oğlumu şikayet etti bana, emir herkese vuruyor diye, ilk defa gıcık oldum hep mahçup oluyordum annesiyle konuşurken nasılsın fıstık dedim pat bunu dedi bende hayır artık öyle yapmıyor öğretmeniniz yapmadığını söyledi dedim, ortam kalabalıktı annesiyle konuşamadım bu durumu, veli toplantısın da veliler hep aa emirin annesimisiniz demısti, sıkma huyu vardı, çocuklar artık her zaman emiri şikayet ediyorlarmış, öğretmende emir bir şey yapmıyor neden hep onun adını söylüyorsunuz diye uyarmış, bana demişti öğretmen bir kere bir çocuğun adı çıkınca hrp onu suçlarlar artık diye, bana rahat olun abartılacak hareketleri yok diyordu, son bir aydır sıkmayı bırakmış, öğretmene rica ettim yaparsa bana not yazın diye, ben napıyım simdi oğlum resmen mimlendi kaldı ki kimseye zarar vermesine göz yummam ben öğretmenide biliyor bu düşüncemi, konuşsam mı öğretmenle velilerle konuşsa mı bu durumuCanım benim mahçup hissetcek bişey yok. Yani ben öğrencilerimin kendilerinin yaptığı şeyleri dah çok seviyorum. Her yıl söylerim velilerimede illa bişey vercekseniz oturun çocuğunuzla birlikte yapın para vermeyin diye. Hem velilere masraf olmasını istemiyorum hemde kendi emekleri daha değerli benim için... Hatta bazen böyle söyleyince hediye istiyo gibi mi oluyprum acaba yanlış anlaşılır mıyım diye de düşünüyorum
oyyy maşallah kuzuyaEki Görüntüle 1698906
Buda benim.minigimin son hali
Eki Görüntüle 1698906
Buda benim.minigimin son hali