2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aminnn cnm inşallahhh

Bana herşey uyar kuzum:))
banada
Adresimizi yazınca isim soyisim gerekiyormu kızlar..
bilmiyorum ki cnm

evet zamanlı oldsa daha iyi olur gibi

Ben ne alacağımı buldum aynısını oğlumada alacam söylemem süprizi kaçar
vay hızlısın,aysima :)

Ahahaaaa kurra çekilmiş :))))
Biz tuğbaya bizede prenses serra çıkmış
ne alsak arda paşaya:)
Ne zaman yolluyoruz kızlarrr Pinking Tree canımcımm adres alıyım
kararlaştıralım canım,herkes yazsın

Eki Görüntüle 1698251

Kizlar hesiyelesme kurası
1. 2ye 2.3.ye 3.4.ye 4.5.ye 5.6.ya 6.7.ye 7.1.ye alacak aderesleri ozelden halledersiniz
Coklu konusma başlatamadim o yuzden burdan yazıyorum

Not:kurayi esim cekti
ah bu kura ne zorluklarla çekildi anamız ağladı

Ay banada ahmetçik çıkmış çok sevindim:))

Pinking Tree bende kızlara hediye almayı çok seviyorum inşallah kız çıkar dedim bizede ahmet çıkmış:))
hhehe birbieimiZe çok benzersek olacağı o zaten 2 liz vardı birini ben kaptım

I imspecial cum sende adresini şimdiden ne alacağımı düşünmeye başladım:))
canım ufak içinden geçen bisey al gerçi abdullahin fotosunu yollasan oda olur

Adresimizi yazınca isim soyisim gerekiyormu kızlar..
evet ama istersen adrese en yakin kargo subeside olur

zaman belirleyelim en azından tahminen ayni zamanlarda ulaşılır hep bi kargo aksaklığı oluyor praline yurtdisina donmeden olsun sanirim 12 aralikta dönüyor haftaya cua en geç verilmiş olsa kargoya sizce nasıl

Günaydın tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun:)
I imspecial , M miss_curious , nnightsaill , geleceğin tatlı öğretmeni Safransari :)
Unuttuklarim kusura bakmasın

bende oğlumun öğretmenlerine gül aldırdım, aklımda daha güzel hediyeler almak vardı olmadı birde fon kartondan kalp yaptık oğlumla süsledik üstüne yazı yazdım, umarım saçma olmamıştır

Teşekkür ederim canım benimm. İnan bana öğrencilerin sıcacık bi gülümsemeyle sarılması hiç bi hediyenin yerini tutmazz. Ne güzel kendiniz yapmışsınız hediyeyi daha değerliii :)
Grubumuzun ogretmen anneleri gununuz kutlu olsun :)
Teşekkürlerr canımcım

Sağol canım ama mahçup hissettim kendimi herkes hediye getirmiş küçük hasta diye çıkamadım çarşıya

Saol kuzum hazırlıklar tam gaz devam mi supermene geçen karikatür yaptim ne komik bisey ya
Cnmm yaa unutmuşum ben bu msjını yanıtlamayı kusuruma bakma olurmu bu aralar kafa gidik benim çok giremiyorum kk ya
Merakettim karikatürünüzü gzl olmuştur mutlaka
Önemli olan doğru fotoğrafla kendine benzetebilmek
Evett canım süperman temamız devam ama çok bir hazırlık yapmadım
Arka fon ve resim çerçevesi bugun yrn gelir
Onun dışında kurabiye için kalıp ve şeker hamuru aldım
Süperman t shırtlerimiz hazır zaten
D gününe yakıp tabak bardak balon alırım
Pastayıda 15 kişilk yaptırdım mı biraz abur cuburda oldumu tmm heralde

Sağol canım ama mahçup hissettim kendimi herkes hediye getirmiş küçük hasta diye çıkamadım çarşıya
Canım benim mahçup hissetcek bişey yok. Yani ben öğrencilerimin kendilerinin yaptığı şeyleri dah çok seviyorum. Her yıl söylerim velilerimede illa bişey vercekseniz oturun çocuğunuzla birlikte yapın para vermeyin diye. Hem velilere masraf olmasını istemiyorum hemde kendi emekleri daha değerli benim için... Hatta bazen böyle söyleyince hediye istiyo gibi mi oluyprum acaba yanlış anlaşılır mıyım diye de düşünüyorum

Sağol canım ya rahatlattın beni, aslında bugün için değilde hediye almaýı istiyordum öğretmeni ilk zamanlar çok yardımcı oldu oğlumun uyum sağlaması konusunda, başka bir zaman alırım bende:) bugün oğlumun arkadaşlarından biri hemen oğlumu şikayet etti bana, emir herkese vuruyor diye, ilk defa gıcık oldum hep mahçup oluyordum annesiyle konuşurken nasılsın fıstık dedim pat bunu dedi bende hayır artık öyle yapmıyor öğretmeniniz yapmadığını söyledi dedim, ortam kalabalıktı annesiyle konuşamadım bu durumu, veli toplantısın da veliler hep aa emirin annesimisiniz demısti, sıkma huyu vardı, çocuklar artık her zaman emiri şikayet ediyorlarmış, öğretmende emir bir şey yapmıyor neden hep onun adını söylüyorsunuz diye uyarmış, bana demişti öğretmen bir kere bir çocuğun adı çıkınca hrp onu suçlarlar artık diye, bana rahat olun abartılacak hareketleri yok diyordu, son bir aydır sıkmayı bırakmış, öğretmene rica ettim yaparsa bana not yazın diye, ben napıyım simdi oğlum resmen mimlendi kaldı ki kimseye zarar vermesine göz yummam ben öğretmenide biliyor bu düşüncemi, konuşsam mı öğretmenle velilerle konuşsa mı bu durumu
oyyy maşallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…