Şimdi görebilirsin canım.aysimason fotoğrafları göremiyorum ben
Ekleyebilirsen sende ekle özledik minn ak kızınıBenim albumum yok ama buraya ekleyeyim resi
Cok guzel olmus canim
Benim kiza da gerekli ama benim herif tembel yapmaz
Amin cnm inşşşAllah devaamini nasip etsin ins canim bende cok istiyorum nasip olur ins ramazandahic kacirmam sonra bayram gunj biter
Hadi gozun aydin
Dediklerini bi uygula bakalim canim ins faydası olur
Nokia lumia almada ne alirsan al eflalimben aldim halt ettim oyuzden uyarmak istedim
Bidefa kullandım canım
Hicbir market pazar kacirmamdigim icin birlikte alıyoruz
Evet g2 cok guzel esim kullanıyorum
Cuma annemler geldi dun aksam gittiler giremedim bir turlu
Evet kuzu havadan bahsetmistim sagol
Ozledik ama seni ugra arada
Oyy gozun aydin
Benimde ruyalarima giriyor oglumun yurudugu
Bi kere abla amca ve dayidan daha yakindir, d gunu olacak abla siz gelmeyin kalabalik olur demeni bekliyor acaba
Bencede ortakbir yol bulun anilari olsun serra nin
Aman dikkat canim ya merdiben tehlikeli
Tavsiyeleri icin sagol canim önemliydi
Ayy gitseydik bi an once bizim fuar aslinda persembe sabah başlıyor ama biz cuma aksam cikicaz magazayi kapatamayacagimiz için
2ggun buyuk kayip
Amin cnm inşşş
Bende regl oldum
Araya o girince hep şeytanda giriyor((
Geçmişe bakamadım kızlar göz gezdirirkenPinking Tree senin yazdıkların dikkatimi çekti. Canım sakinleşince tekrar yaparsınız listenizi birinci derece akrabaları on plana alarak böyle bir konuda inat etme. 2 gün trip at sonra zaten kendisi yapalım demeye başlar lafını da yememiş olursun
4 köpek dişi etin altından gözüküyor,biri eti patlattı ve hemen ardından azılar kabarmış üstler eti mosmordu biraz renk düzeldi altlar kabarık anlıyacağın 8 elde vardı 8 de yoldaCanım dişiniz ne oldu? Çıktı mı? Bizdeki hala çıkmadı çol acı veriyor7 dişliyiz..
Off bizde de azı ver köpek dişleri kabarık mor değil ama kırmızılı lilalıPinking Tree 4 köpek dişi etin altından gözüküyor,biri eti patlattı ve hemen ardından azılar kabarmış üstler eti mosmordu biraz renk düzeldi altlar kabarık anlıyacağın 8 elde vardı 8 de yolda
Eşim de özel günlere önem verir aslında ama ilk doğumgünü anlamayacak diyor, eminim sonraki doğumgünlernde sirk kırdurur:)) düşküb kıza ama biraz inatlaşma biraz ailesinin lafları ile şimdilik durum bu. Ama kimle konuşsam herkes yap pişman olursun diyor.. Sanırım yapıcam:))Pinking Tree canım eşin çok ayıp etmiş ama kizinin ilk doğum günü. Çok çok özel olacak ikiniz içinde, bunun önemini ona anlatarak hissettiklerini söyle ve ikna et kocanı lutfen, bak yaptıktan sonra iyiki yapmışım inşallah diyeceksin. Bence ilk doğum günleri dogumlarimiz kadar özel. Allah hepimize huzurla mutlulukla geçirmeyi nasip etsin.
Kızımın doğum gününe 19 gün kaldı, çok heyecanlıyım birde bu hafta sonu eşimin son sınavı var onuda bir atlatsak inşallah hayırlısıyla daha rahat olucaz.
Eki Görüntüle 1698251
Kizlar hesiyelesme kurası
1. 2ye 2.3.ye 3.4.ye 4.5.ye 5.6.ya 6.7.ye 7.1.ye alacak aderesleri ozelden halledersiniz
Coklu konusma başlatamadim o yuzden burdan yazıyorum
Not:kurayi esim cekti
ben hala olmadım doğumdan sonraAmin cnm inşşş
Bende regl oldum
Araya o girince hep şeytanda giriyor((
hahahaa Serra halleder o işi :)Tam kurayı soracaktım:) rşinin de senin de ellerine sağlık:) en korktuğum şey erkek bebek çıkmasıydı:)) ne alacağımı düşünüyordum erkek bebek çıkarsa diye:) şansıma kızımın abdullah ı çıktı:) artık kızım seçer abdullah a hediyesini:))
bizim işimiz kolay bizdeAy banada ahmetçik çıkmış çok sevindim:))
Pinking Tree bende kızlara hediye almayı çok seviyorum inşallah kız çıkar dedim bizede ahmet çıkmış:))
canım,bilemedim ki bu zaman mı belirleyelim yoksa herkes istediği zaman mı göndersin me dersiniz kızlarPinking Tree hahaa cok guldum yoruma :)) hihami biz size hediye gondercez insallah, ozelden adres gonder bana olur mu :)
C Cucu canim tesekkur ederiz..
Ne zamana kadar alalim hediyeleri
Bana herşey uyar kuzum:))ben hala olmadım doğumdan sonra
hahahaa Serra halleder o işi :)
bizim işimiz kolay bizdeminione a arda beye alıcaz
canım,bilemedim ki bu zaman mı belirleyelim yoksa herkes istediği zaman mı göndersin me dersiniz kızlar
Ben ne alacağımı buldum aynısını oğlumada alacam söylemem süprizi kaçar