Ayy çok tatlısınAyyaysimason Pinking Tree simdiden dünür olmussunuz
Benim gözüm @praline nin kızındamhulyak in kızını da merak etmiyor degilim
Canım normalde çok pahalılardı evet,ben eşime ant vermiştim almıycaksın diye daha anlamaz evde yer kaplar diye,2 yaşına gelince alırız diyordum,e bebege uğramış 800 den 400 e mi ne düşmüş o yüzden aldım diyorGüle güle kullanın canım nekadara aldınız tahminime göre pahalı bunlar bizimde babamız almak istiyor ben müsade etmiyorum ama bak arda oynuyor onunla:) bizde almayı düşünebiliriz artık..
Hahahaa çok gzl demiş eşin :)))Minione canim nasil da yakışmış arabasına gule gule kullansin
aksam kv ler bizdeydi kv böyle araba alin akülü buyuk cok seviyrum ben dedi.ben o bizi aşar anne o kadar para veremeyiz dedim.esim de o senin isin anne sen alıcan dedi ha ha.
İnternetten sadece toms ayakjabı aldık cnmKızlar kendiniz ve bebeğiniz için internetten kıyafet alıyo musunuz? Alıyosunuz hangi siteler acaba bunlar paylaşır mısınız??
Yanlış anlamışım seni :)))Bunlara akşam bakayım bi oğlum uyandı şimdi bakamam :) teşekkürler
Canım normalde çok pahalılardı evet,ben eşime ant vermiştim almıycaksın diye daha anlamaz evde yer kaplar diye,2 yaşına gelince alırız diyordum,e bebege uğramış 800 den 400 e mi ne düşmüş o yüzden aldım diyor
Gerçekten ilk gördüğümde çok kızdım ama çok gzl vakit geçirşyor ayrıca içine koyuyorum aklsm dizi izlerken uzaktan kumandasıyla bir ileri bşr geri oynatıyorım vakit geçiriyoruz:))
Böyle anlatınca benim bile binip kullanasım geldi. Hep özenmişimdir akülü arabası olan çocuklara :) ilerde alırsak kesin bende binerimHahahaa çok gzl demiş eşin :)))
Yapsın babanneliğini alsın torununa
Gerçekten şu 150 liralık ilk adım arabasıyla kıyaslayınca 400 liraya hem uzaktan kumandalı hem manual,usp girişi var müzik çalabiliyor,anahtarı ,ledli farları,emniyet kemeri,açılır kapanır dikiz aynası tıpkı gerçk araba gibşi parasına göre çok iyi
Evet ya hep anne kız kombini oluyo. Bizim başımız kel mi acabaa??İnternetten sadece toms ayakjabı aldık cnm
Baba oğul anne üçlü set olarak hiç giyemedik
Dünde pazsrda hem bana hem ardaya göre minionlu sweetler gördüm o kdr ağladıki bakamadan eve geldik hafta inş alırız
İnternetye genelde anne kız kombini çok var ana oğul nedense göremiyorum çok ben
Ne alsam içime hiç sinmedi. Kendime eşarp bone Süslü terlik gibi komik Şeyler spari verdim hepsi çok komik basit geliyor bana kumaşı naylon dikişler bozuk bozuk.. Ama bebek için lcw tek geçerim :) adamlar aşmış her şeyin taklidini yapıyorlar hem de ucuza..Kızlar kendiniz ve bebeğiniz için internetten kıyafet alıyo musunuz? Alıyosunuz hangi siteler acaba bunlar paylaşır mısınız??
Demek ki babalarda oyuncak alırken kendilerini kaybediyorlar:) ben de para verdirmek istemiyorum onun yerine bana bilezik alsın hahaha ( ben hala aynı yerdeyim) :)) ben geçenlerde akülü araba görmüştüm 350-400 diyordu fiyatlar öyle sanıyordum demek ili katıymış vay be:) eltime dört tane akülü var spor jeep kırmızı bir tanesi de kv nin yazlığında .. Çok pis gaza geldim ama kocaman eşyaları neremize koyalım şimdi alsak :)Canım normalde çok pahalılardı evet,ben eşime ant vermiştim almıycaksın diye daha anlamaz evde yer kaplar diye,2 yaşına gelince alırız diyordum,e bebege uğramış 800 den 400 e mi ne düşmüş o yüzden aldım diyor
Gerçekten ilk gördüğümde çok kızdım ama çok gzl vakit geçirşyor ayrıca içine koyuyorum aklsm dizi izlerken uzaktan kumandasıyla bir ileri bşr geri oynatıyorım vakit geçiriyoruz:))
Karısıysam da evlilik yıldönümünü kutlasın o zaman hehe:)Benimki de aynı...
Yok o gavur adeti... Klasik biz sevgili değiliz...
İnş alır kocan canım en azından bir tek taş üç taş beş taş alsa yeter hehehe :))Bunlar harika bayiliyorm, esim evlenmwden once soz vermisti hee cocukta bir pirlanta alcagina, simdi yan ciziyor,bir tas bu kiymetli demisler alti ustu bir tas diye :) a
O eski telefonmış canım sayılmaz:) kendine s modelini mi Aldı :))Ayyy şimdi aklıma geldi kızlar ve çok utandımaffetsin eşim hakkını yemıyım 3 gün önce ı phone 6 verdi geçmiş doğum hediyen diye ama kendi eskisiydi
Olsun buda birşey değilmi
Benimki de hep en yüksek fiyattan bir de dolarla Söyler:)) bir de kvnin hanında da yapar bunu ki kv iyice benden Nedret etsin diye hahah:)Aha ha ha benimkide hep kendine yeni alır banada eskisini verir birde ben beğenmezsem ilk aldığı fiyatı söyler 2000 tl lik telrfonu kullanıyorsun daha ne istiyorsun der:))
Halbuki şu iphone 6 ya verdiği para ile iki tane sıfır telefon gelir:))
Minione canim nasil da yakışmış arabasına gule gule kullansin
aksam kv ler bizdeydi kv böyle araba alin akülü buyuk cok seviyrum ben dedi.ben o bizi aşar anne o kadar para veremeyiz dedim.esim de o senin isin anne sen alıcan dedi ha ha.
Anammm altınlarını mı verdin:) valla geri iste azar azar koysun kenara. Abdullah'ı verdim serse ben de senin tezkereni aldım de:) millet Karısını okutur ben de kocamı askerlikten kurtardım de hehehe:)) aile Faciası çıkmazsa tabi :))Benim esimde tabiki hediye filan almadı aa oda neymis....odun ve hediye iki zit olacak is mi...Bugüne kadar bi iki hediye aldi o da zorumla dilinde tüy bitti ancak ki kiymeti de yokmus.ha dogum hediyesini unuttum mu hayir her seferinde başına kalkiyrum...ben sana abdullah i verdim ondan guzel hediye mi olur diyo esim de....ben ona altinlarimi verdim askerden yirtti.calisyrum maasimi veriyrum istedigini alıyor beyfendi.ama alucam altinlarimi diyrum şakasına
Yok sony miş su altında fotoğraf çekiyormuş :)İnş alır kocan canım en azından bir tek taş üç taş beş taş alsa yeter hehehe :))
O eski telefonmış canım sayılmaz:) kendine s modelini mi Aldı :))
Benimki de hep en yüksek fiyattan bir de dolarla Söyler:)) bir de kvnin hanında da yapar bunu ki kv iyice benden Nedret etsin diye hahah:)
Oh iyi olmuş :) alır inş:))
Anammm altınlarını mı verdin:) valla geri iste azar azar koysun kenara. Abdullah'ı verdim serse ben de senin tezkereni aldım de:) millet Karısını okutur ben de kocamı askerlikten kurtardım de hehehe:)) aile Faciası çıkmazsa tabi :))
Saol cnm ,ne kdr halen konuşmasakta cool takılsakta arabasına inanılmaz alıştı,direksiyon tutuşu var sanırsın 40 yıllık usta şoför :)))Demek ki babalarda oyuncak alırken kendilerini kaybediyorlar:) ben de para verdirmek istemiyorum onun yerine bana bilezik alsın hahaha ( ben hala aynı yerdeyim) :)) ben geçenlerde akülü araba görmüştüm 350-400 diyordu fiyatlar öyle sanıyordum demek ili katıymış vay be:) eltime dört tane akülü var spor jeep kırmızı bir tanesi de kv nin yazlığında .. Çok pis gaza geldim ama kocaman eşyaları neremize koyalım şimdi alsak :)
Konuya dönersem:) güle güle kullansın Arda Allah kaza bela göstermesn ne o öyle bebek yürüteci falan Arda beye de bu yakışır :))
:))) zaten eşim itiraf ettiBöyle anlatınca benim bile binip kullanasım geldi. Hep özenmişimdir akülü arabası olan çocuklara :) ilerde alırsak kesin bende binerim
Evet ya hep anne kız kombini oluyo. Bizim başımız kel mi acabaa??
Bir de benim kız Abdullah diyip duruyor:)))aysimason oğlum adını diyor Demişti de ben de kızıma tekrarladkm bir kere ve o günden beri de Abdullah da Abdullah :))
Etrafımızda da Abdullah yok :) bari kendi adını öğreneydi:) bir lere de kendi adını söylemişti o kadar :)
aslında burasıda kendi evimiz canım ama satacağız bizim tayin olayi hep varrAbdullah ın ilk kısmeti çıktı hehe bahtları kısmetleri hep bol olsun bütün bebeklerin ibş :))
Benimki hiç odun değildi aslında nişanlıykken evimin önüne çiçeklerle günaydın yazmışlığı var ama sonra foss çıktı :))
Ben de takamam onun yerine baget kesim pırlanta bileklik suyolu daha güzel olur ama küçükten başlayayım dedim:) bu işi çeyrekle bağlıcam herhalde heheh:))
Canım yaşın genç bence yaparsın bir tane Kızın büyümüş oğlun büyüyor zaman çabuk geçiypr bence.. Ileride kendi evinize vs çıkınca bir tane daha yaparsın.. Vakumlu hurçlara koysan poşetleri süpürge işe vakumlasan az yer kaplıyor... brn oyun Halısı ana kucağı battaniyeleri vs Hariç ikinciden slnra tüm giysileri vereceğim :)))
ayyy çok alemsin canım sulamaya devamHahahaaa
Hayaller gerçeklerr :))))
Valla en güzellerini hakediyoruz ama olmayınca olmuyo işte :))
Ben çeyrek bile göremedim eşimden bir orkide almış hastanenin ordaki çiçekçiden o kdr
Onuda alt tarafı 3 ay çiçek açıcak diye 2 odun dalını 9 aydır sulamaktan bıktımm
Odunlar odun hediye alır :)))
maşallah masallahEki Görüntüle 1678412
Ooooo valla en şanslımız sensin
Allah kazs bela göstermesin sağlıklagüle güle kullan canım
Kendi arabamıds kendim aldım tek taşımı bile kendim aldımne kdr beleşe gelmişim bu adama
Bir liste yaptım,tek taşından,yspmadığı yemekli havyz başı düğününden,düğün sonrası altınları ile iş yerşne minübüs alındı,onlarıds katarsan üstğne birde doğum hediyrmş tam 100 binlira alacağım var
Hahahaaa rüyamda alırım artık
Ama saolsun oğluma dünyayı alıyor babası
Anasına bir bmw alamadı ama oğluns lamborghini aldı
Evde adım atmaya yer kalmadı valla
oo bak ne güzel bunu es geçmemiş bardağın dolu tarafına bak canimAyyy şimdi aklıma geldi kızlar ve çok utandımaffetsin eşim hakkını yemıyım 3 gün önce ı phone 6 verdi geçmiş doğum hediyen diye ama kendi eskisiydi
Olsun buda birşey değilmi
Ayy super ya dizi izlerken sabit cocukCanım normalde çok pahalılardı evet,ben eşime ant vermiştim almıycaksın diye daha anlamaz evde yer kaplar diye,2 yaşına gelince alırız diyordum,e bebege uğramış 800 den 400 e mi ne düşmüş o yüzden aldım diyor
kendime alaşım geldi yaaHahahaa çok gzl demiş eşin :)))
Yapsın babanneliğini alsın torununa
Gerçekten şu 150 liralık ilk adım arabasıyla kıyaslayınca 400 liraya hem uzaktan kumandalı hem manual,usp girişi var müzik çalabiliyor,anahtarı ,ledli farları,emniyet kemeri,açılır kapanır dikiz aynası tıpkı gerçk araba gibşi parasına göre çok iyi
çiçek abbas yerim seniiiSaol cnm ,ne kdr halen konuşmasakta cool takılsakta arabasına inanılmaz alıştı,direksiyon tutuşu var sanırsın 40 yıllık usta şoför :)))
Hahah:)))) yemin ediyorum aynı tele eşim baktı:)) senede beş gün denize gider :))) ama denizden çıkmaz o ayrı :)) seninki bosuna telini vermiş sana :) iPhone özel kılıf takınca denizaltında da çekiyor :)Yok sony miş su altında fotoğraf çekiyormuş :)
Sanki dubai de yaşıyoruz
Senede 5 gün izin yaparıx ondads 15 dk suya girse şaşarım :)
Oh maşallah kuzuma :))Saol cnm ,ne kdr halen konuşmasakta cool takılsakta arabasına inanılmaz alıştı,direksiyon tutuşu var sanırsın 40 yıllık usta şoför :)))
Hahah ben olsam denemeye çalışıp içine sıkışırdım.. Serrayı sallıyorum salıncakta kucağımda salıncak "at kendini üzerimden" diye feryat editor ben bacak bacak üstüne atıp devam:)):))) zaten eşim itiraf etti
Çıcukluk uhdesiymiş babası almamış ondan almış
Bnmde binip süresin var ama kapasitesi 40 kg ya kdr mış cmm
Nerdeyse iki katıyım :)))
Çok fena Hırs Yaptım canım bu sefer aldırıcam diye diye altınlarda pırlantalarla Kafayı bozdum hahaha:)) aşerdim diyeyim bakayım yer mi :))Pinking Tree altın bilezik aşeriyor
Valla canım bende hamileyken hep eşime altın aşetiyorum kıyafet aşeriyorum drdim hiç birini yapmadı eğer dünürümüzde benimkine benziyorsa almaz ki benziyordur telefonlarda aynı kafadalar
Valla sakla canım sen yaparsın gibime geliyor:) kocandan kaçamazsın gibi:))aslında burasıda kendi evimiz canım ama satacağız bizim tayin olayi hep varresime soruyorum diyoki karar verdik 3.yu ilerde yaparız bende olmaz diyorum oylama ypalim benim oyum 2 sayılır karar verilmistir yaa ben bi kaç kere kullandim geri sisiyor bi sure sonra vakum torbalar tekrar alıp deneyim bi saol cnm... inş. Bu doğumdan sonra pirlantani alır kocisin
ayyy çok alemsin canım sulamaya devam
maşallah masallaharkadakiler iyi duuryor ahmet hepsini indirmisti asagi
oo bak ne güzel bunu es geçmemiş bardağın dolu tarafına bak canim
Ayy super ya dizi izlerken sabit cocuk
kendime alaşım geldi yaa
çiçek abbas yerim seniii