- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Abdullah ın ilk kısmeti çıktı hehe bahtları kısmetleri hep bol olsun bütün bebeklerin ibş :))O abdullah diyen dillerini yerim ben
Benimki hiç odun değildi aslında nişanlıykken evimin önüne çiçeklerle günaydın yazmışlığı var ama sonra foss çıktı :))Benimki de o konuda odundur
Canım 5 taneden sonra ben perte cikarim hic almasin daha iyiben hem bu hint isini takamam alttaki ince gibiydi benimki foto eklemistim o zaman hey gidi aman hediye boş gönüller bir olsun..aslında ben 3.ye kesin karar versek küçüklükleei oma gore saklayıp saklamitcam kanepe altları doldu full
HahahaaaBu erkekler geç akıllanıyor herhalde:) benimkinden kocaman bir Hint işi kelepçe istedim:))) o da beş Çocuktan sonra şunu alırım dedi:)) vitrinde gösteriyorduk birbirimize :)) dedim değmez:))
Güle güle kullan canım cicilerini..
Hahahaaa
Hayaller gerçeklerr :))))
Valla en güzellerini hakediyoruz ama olmayınca olmuyo işte :))
Ben çeyrek bile göremedim eşimden bir orkide almış hastanenin ordaki çiçekçiden o kdr
Onuda alt tarafı 3 ay çiçek açıcak diye 2 odun dalını 9 aydır sulamaktan bıktımm
Odunlar odun hediye alır :)))
Başının etini ye sende benim gibi :) en son pes etti aldı. Bu arada bana araba aldı doğum hwdiyesi ama bidaha 10 yıl hediye isteme dedi :) şimdide iyiki almışız diyo işe kendi arabasıyla gidiyo iş dışında hep benimkini kullanıyo :)Dedim elâlem bile bebek görmeye çeyrekle geliyor sen de takıcan ama foss:) bunda kararlıyım efendi efendi getirecek önüme hediyemi çikolatasıyla çiçeği ile haha:))
:))
kizlar ben kizima kunye yaptirmak istiyorum hediye gelir diye yaptirmamistim ama kimse almadi :) kendimede dogum hediyesi bileklik alcam kendi hediyemi kendim alirim :)) esim saat almisti, ben spor bir bileklik istiyorum fazla gosterisli seyleri takamiyorum ben,Pinking Tree ince olani begendim buyuk olani asla takmam :))
Bunlar harika bayiliyorm, esim evlenmwden once soz vermisti hee cocukta bir pirlanta alcagina, simdi yan ciziyor,bir tas bu kiymetli demisler alti ustu bir tas diye :) aCanım ben de Takı Amaçlı değil Hint işi altın . Yan ceviriykamam hiç ama tamamen duygusal :))) sebeplerden onu istemiştim vitrindeki en büyük şey oydu hahah:)) yoksa tercihim bu olurdu:))
Tr ye geldiğinde bir Kapalıçarşı gezisi yapacaksın o halde:) inş gönlüne göre alırsın
Ayy ben gelinimi çok sevdim :))Abdullah ın ilk kısmeti çıktı hehe bahtları kısmetleri hep bol olsun bütün bebeklerin ibş :))
Benimki hiç odun değildi aslında nişanlıykken evimin önüne çiçeklerle günaydın yazmışlığı var ama sonra foss çıktı :))
Ben de takamam onun yerine baget kesim pırlanta bileklik suyolu daha güzel olur ama küçükten başlayayım dedim:) bu işi çeyrekle bağlıcam herhalde heheh:))
Canım yaşın genç bence yaparsın bir tane Kızın büyümüş oğlun büyüyor zaman çabuk geçiypr bence.. Ileride kendi evinize vs çıkınca bir tane daha yaparsın.. Vakumlu hurçlara koysan poşetleri süpürge işe vakumlasan az yer kaplıyor... brn oyun Halısı ana kucağı battaniyeleri vs Hariç ikinciden slnra tüm giysileri vereceğim :)))
Hahahaaa
Hayaller gerçeklerr :))))
Valla en güzellerini hakediyoruz ama olmayınca olmuyo işte :))
Ben çeyrek bile göremedim eşimden bir orkide almış hastanenin ordaki çiçekçiden o kdr
Onuda alt tarafı 3 ay çiçek açıcak diye 2 odun dalını 9 aydır sulamaktan bıktımm
Odunlar odun hediye alır :)))
valla bende peşin peşin anlaştım çiçek altın al demimiştim ben doğuma girdikten sonra kardeşimi almış yanına hadi çiçrk alalım almazsam ablan hastaneyi başıma yıkar demişDedim elâlem bile bebek görmeye çeyrekle geliyor sen de takıcan ama foss:) bunda kararlıyım efendi efendi getirecek önüme hediyemi çikolatasıyla çiçeği ile haha:))
Ooooo valla en şanslımız sensinBaşının etini ye sende benim gibi :) en son pes etti aldı. Bu arada bana araba aldı doğum hwdiyesi ama bidaha 10 yıl hediye isteme dedi :) şimdide iyiki almışız diyo işe kendi arabasıyla gidiyo iş dışında hep benimkini kullanıyo :)
Güle güle kullanın canım nekadara aldınız tahminime göre pahalı bunlar bizimde babamız almak istiyor ben müsade etmiyorum ama bak arda oynuyor onunla:) bizde almayı düşünebiliriz artık..Eki Görüntüle 1678412
Ooooo valla en şanslımız sensin
Allah kazs bela göstermesin sağlıklagüle güle kullan canım
Kendi arabamıds kendim aldım tek taşımı bile kendim aldımne kdr beleşe gelmişim bu adama
Bir liste yaptım,tek taşından,yspmadığı yemekli havyz başı düğününden,düğün sonrası altınları ile iş yerşne minübüs alındı,onlarıds katarsan üstğne birde doğum hediyrmş tam 100 binlira alacağım var
Hahahaaa rüyamda alırım artık
Ama saolsun oğluma dünyayı alıyor babası
Anasına bir bmw alamadı ama oğluns lamborghini aldı
Evde adım atmaya yer kalmadı valla
Aha ha ha benimkide hep kendine yeni alır banada eskisini verir birde ben beğenmezsem ilk aldığı fiyatı söyler 2000 tl lik telrfonu kullanıyorsun daha ne istiyorsun der:))Ayyy şimdi aklıma geldi kızlar ve çok utandımaffetsin eşim hakkını yemıyım 3 gün önce ı phone 6 verdi geçmiş doğum hediyen diye ama kendi eskisiydi
Olsun buda birşey değilmi
Ben modanisadan aldım bikere bi sorun olmadı..Kızlar kendiniz ve bebeğiniz için internetten kıyafet alıyo musunuz? Alıyosunuz hangi siteler acaba bunlar paylaşır mısınız??
Ya waikikinin mağazalarına gidebiliyorum keşan veya çanakkaleye gittiğimizde gidiyorum o yüzden waikikinin internet sitesine bakmafım hiç. Değişik bişeyler olsun istiyprum. Modanisaya bakayım bi :) teşekkür ederimBen modanisadan aldım bikere bi sorun olmadı..
Bebek içinde waikiki yi öneririm..
Civil C&A h&m bunlar da var ama ben hiç internetten almadım..Ya waikikinin mağazalarına gidebiliyorum keşan veya çanakkaleye gittiğimizde gidiyorum o yüzden waikikinin internet sitesine bakmafım hiç. Değişik bişeyler olsun istiyprum. Modanisaya bakayım bi :) teşekkür ederim
Bunlara akşam bakayım bi oğlum uyandı şimdi bakamam :) teşekkürlerCivil C&A h&m bunlar da var ama ben hiç internetten almadım..
Benimki de aynı...Ya kızlar hamile kaldım, doğum Yaptım, yine hamile kaldım ama benim eski romantik kocam zırnık almadı. Hadi kocaman Mücevher setler yatlar katlar almıyor tamam bir gül al, bir bilezik al, hiç değilse çeyrek al gel :)) hiçbiri yok.
Ilkinde istemedim ama ikincisinde peşin almak istiyorum:))
He bir de diyor ki lohusa külodu, atleti almıştım ya:) hediyeye bak :) pehh karısına babaanne donu almış:))