2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
O abdullah diyen dillerini yerim ben
Abdullah ın ilk kısmeti çıktı hehe bahtları kısmetleri hep bol olsun bütün bebeklerin ibş :))

Benimki de o konuda odundur
Benimki hiç odun değildi aslında nişanlıykken evimin önüne çiçeklerle günaydın yazmışlığı var ama sonra foss çıktı :))

Ben de takamam onun yerine baget kesim pırlanta bileklik suyolu daha güzel olur ama küçükten başlayayım dedim:) bu işi çeyrekle bağlıcam herhalde heheh:))
Canım yaşın genç bence yaparsın bir tane Kızın büyümüş oğlun büyüyor zaman çabuk geçiypr bence.. Ileride kendi evinize vs çıkınca bir tane daha yaparsın.. Vakumlu hurçlara koysan poşetleri süpürge işe vakumlasan az yer kaplıyor... brn oyun Halısı ana kucağı battaniyeleri vs Hariç ikinciden slnra tüm giysileri vereceğim :)))

Hahahaaa
Hayaller gerçeklerr :))))
Valla en güzellerini hakediyoruz ama olmayınca olmuyo işte :))
Ben çeyrek bile göremedim eşimden bir orkide almış hastanenin ordaki çiçekçiden o kdr
Onuda alt tarafı 3 ay çiçek açıcak diye 2 odun dalını 9 aydır sulamaktan bıktımm
Odunlar odun hediye alır :)))

Dedim elâlem bile bebek görmeye çeyrekle geliyor sen de takıcan ama foss:) bunda kararlıyım efendi efendi getirecek önüme hediyemi çikolatasıyla çiçeği ile haha:))

Dedim elâlem bile bebek görmeye çeyrekle geliyor sen de takıcan ama foss:) bunda kararlıyım efendi efendi getirecek önüme hediyemi çikolatasıyla çiçeği ile haha:))
Başının etini ye sende benim gibi :) en son pes etti aldı. Bu arada bana araba aldı doğum hwdiyesi ama bidaha 10 yıl hediye isteme dedi :) şimdide iyiki almışız diyo işe kendi arabasıyla gidiyo iş dışında hep benimkini kullanıyo :)

"Girlboymom, post: 43388152, member: 613381"]Ayy aysimason Pinking Tree simdiden dünür olmussunuz

Benim gözüm praline nin kızında mhulyak in kızını da merak et. yor degilim[/QUOTE]

:))

kizlar ben kizima kunye yaptirmak istiyorum hediye gelir diye yaptirmamistim ama kimse almadi :) kendimede dogum hediyesi bileklik alcam kendi hediyemi kendim alirim :)) esim saat almisti, ben spor bir bileklik istiyorum fazla gosterisli seyleri takamiyorum ben, Pinking Tree ince olani begendim buyuk olani asla takmam :))

Canım ben de Takı Amaçlı değil Hint işi altın takamam hiç ama tamamen duygusal :))) sebeplerden onu istemiştim vitrindeki en büyük şey oydu hahah:)) yoksa tercihim bu olurdu:))

Tr ye geldiğinde bir Kapalıçarşı gezisi yapacaksın o halde:) inş gönlüne göre alırsın

Eklentiler

• image.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 59
Bunlar harika bayiliyorm, esim evlenmwden once soz vermisti hee cocukta bir pirlanta alcagina, simdi yan ciziyor,bir tas bu kiymetli demisler alti ustu bir tas diye :) a

Ayy ben gelinimi çok sevdim :))
Şimdiden oğlumu sevmiş baksanıza abdullah diyormuş bende hemen abdullaha serra dedirteceğim:)

valla bende peşin peşin anlaştım çiçek altın al demimiştim ben doğuma girdikten sonra kardeşimi almış yanına hadi çiçrk alalım almazsam ablan hastaneyi başıma yıkar demiş
bsna ayrı oğluma ayrı çiçek almış:))
Altınıda ess geçmiş çiçeği getirdiği zaman alıp kafasına atmsk istemiştim nedrnse ona sinir olmuştum

Ooooo valla en şanslımız sensin
Allah kazs bela göstermesin sağlıklagüle güle kullan canım
Kendi arabamıds kendim aldım tek taşımı bile kendim aldım ne kdr beleşe gelmişim bu adama
Bir liste yaptım,tek taşından,yspmadığı yemekli havyz başı düğününden,düğün sonrası altınları ile iş yerşne minübüs alındı,onlarıds katarsan üstğne birde doğum hediyrmş tam 100 binlira alacağım var
Hahahaaa rüyamda alırım artık
Ama saolsun oğluma dünyayı alıyor babası
Anasına bir bmw alamadı ama oğluns lamborghini aldı
Evde adım atmaya yer kalmadı valla

Güle güle kullanın canım nekadara aldınız tahminime göre pahalı bunlar bizimde babamız almak istiyor ben müsade etmiyorum ama bak arda oynuyor onunla:) bizde almayı düşünebiliriz artık..

Ayyy şimdi aklıma geldi kızlar ve çok utandım affetsin eşim hakkını yemıyım 3 gün önce ı phone 6 verdi geçmiş doğum hediyen diye ama kendi eskisiydi
Olsun buda birşey değilmi
Aha ha ha benimkide hep kendine yeni alır banada eskisini verir birde ben beğenmezsem ilk aldığı fiyatı söyler 2000 tl lik telrfonu kullanıyorsun daha ne istiyorsun der:))
Halbuki şu iphone 6 ya verdiği para ile iki tane sıfır telefon gelir:))

Benim esimde tabiki hediye filan almadı aa oda neymis....odun ve hediye iki zit olacak is mi...Bugüne kadar bi iki hediye aldi o da zorumla dilinde tüy bitti ancak ki kiymeti de yokmus.ha dogum hediyesini unuttum mu hayir her seferinde başına kalkiyrum...ben sana abdullah i verdim ondan guzel hediye mi olur diyo esim de....ben ona altinlarimi verdim askerden yirtti.calisyrum maasimi veriyrum istedigini alıyor beyfendi.ama alucam altinlarimi diyrum şakasına

Ben modanisadan aldım bikere bi sorun olmadı..

Bebek içinde waikiki yi öneririm..
Ya waikikinin mağazalarına gidebiliyorum keşan veya çanakkaleye gittiğimizde gidiyorum o yüzden waikikinin internet sitesine bakmafım hiç. Değişik bişeyler olsun istiyprum. Modanisaya bakayım bi :) teşekkür ederim

Civil C&A h&m bunlar da var ama ben hiç internetten almadım..

Benimki de aynı...
Yok o gavur adeti... Klasik biz sevgili değiliz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…