2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen dusunuyrum bende yeni sart ama gundelige evde filan rahat bol bol kullaniriz herhalde.lekesiz az yipranmislari da giydiririz.

Canım benimkilerde leke drğilde ben yokaya yıkaya hal bırakmıyorum kıyafetlerde:))
Çok yıprananları yiğenim var bizden 3 ay küçük ona veriyorum yengeme kullan at diyorum bari işe yarasınlar dimi:)
Diğer kıyafetleride kaldırıyorum işe yarar diye belki o zaman muhtac oluruz..

Bizimde esim evlenmeden pars biriktiriyomus evlenince ustune koymsya devam ettik o parayla alindi banada girmis oldu ysni :) 2. Cocuktada inssllah esimin arabasini yenilicez :)

soyle ha soyle neden burdasın falan dıcen zannettm bı an hahahaha
:) alemsin asli yaa

Hosgeldin

Alah im 53 diyor 54 diyor :)))

Korkma canım zaten yiyemediüi şeyleri atıyorlar ben mutfağı toplarken mandalina soyuyorum elmada dilimliyorum ona veriyorum ben işimi yaparken oda neyvesini yiyiyor benim gözetimim altında..
Aynen canim kemirene kadar bitiriyorum

Canim bornoz rahat degil havlu en iyis

3unde gitmem lazimdi ama yarin gidivem ins kilo almadi gn geliyor bana da

İnşallah düzelir canım. Bugün kan tahliline gidicez. Gene topuktan mı kan alıyorlar?
Parmaktan almislardi canim saglik ocaginda
Yok canım profil fotosu değil:) bi arkadaş hamile sevdeangel o zaman biri galiba ama ben karıştırdım seninle:) kafam gitmiş kusura bakma:) yoksa bende de profil vs hala aynı:)
Angelturkeys di canim

Yaa bnm var arkasasim cokta seviyorum ama napalim idare edicez

Okulda arkadaşlar doğum günümü kutladı çok mutlu oldum hediye bile almışlar cumartesiydi doğum günüm ama nasıl sevındım ıyıkı sevdıklerımız yanımızda
Yaaa o senin d.gunun muydu ben esinin pastasini koydun sandim peh bana kutlu oksun kuzusu mutluluk saglik para getirsin yeni yas
Vaaay gamze hanima bak hele atasun dan alirmis burda arkadasi dururken :)

İyi akşamlar hatunlar nasılsınız:)
Bugün günümüz vardı oraya gittim yeni geldim eve paşamı yatırıyorum...
Daha yemek yapacam çok işim var çok
Bi hizmetçi olssda yapsa ne güzel olur
Her milletten kabulumdur :)

Buralar çok sakinleşmiş
@PINAR45 C Cucu nerelerdesiniz kızlar merak ediliyorsunuz??
Misafir ordusuna tutuldum cano
Hayirli olsun canim bizdede olmadi ateş
Aynı benbende eskiden 1 günde yaptığım işi 3 günde yapar oldum ee haliyle bir işi bitene kadar diğer iş çıkıyor
Normalde 1 saatte yaptigimi hamikeyken 2 saatte yapiyordum simdi 2 gunde :):):)
Ama canımn istemesine bagli isteyim anasini aglatirim hehehehee
Kızlarr uyuyamıyorum yaa bi o tarafa dönüyorum bi bu tarafa dönüyorum yok olmuyooo
En son I imspecial ile buluscagimda heyecandan uyuyamamistim :) onun disinda basimi yastiga koymadan uyumus olurum :)
Canim canım canım ne denir bilmiyorum ki ama kesinlikle düşündüğün gibi değil ondan emin ol bebeginin ruhu coook onceden yaratilmisti zaten su an senin bedeninde can bulacak o sansli anne sensin :)
Annelik ne xiye sorsalar tek cevabim var:vicdan azabi yemegi biraz istahla yese acaba onceden acikti da gecmi kaldim az poposu kizarkakasini once yaptida fark etmedim mi uyku saatini mi geciktirdim bazen gezmeye gidiyorum Arhan mutlu aslinda ama ben burda gezmek istiyorum ama bu cocuk istiyormu acaba diyorum

anneler sıze sorum var
efenım evımde muhabbet kusum var tabı bakımını tam olarak yapamıyorm haftada bır anca
odam tozlu hergun supurmeme ragmen sız nasıl tozdan arındırıyorsunuz evınızı
Ersag genel temiz lik :)

Ayyy şimdi aklıma geldi kızlar ve çok utandım affetsin eşim hakkını yemıyım 3 gün önce ı phone 6 verdi geçmiş doğum hediyen diye ama kendi eskisiydi
Olsun buda birşey değilmi
6 nin eskisi olmaz yavrum

Bu cocuk ne zaman sallanmadan uyucak ya 2tane masal anlattim ustune bide ninni bide oksadim bunlwri yaparken gozler kapandi ama dalamadi bi ya bi o tarafa bi bu tarafa dondu durdu gozleri kapali. Sinir oldum simdi ayagimda salliyorum
5dk once yatirdim bende sabaha kadar uyanmamasini temenni ediyorum ama havami alirim :)) gideyim yatayim bari koridor da uyumus olurum zaten

Hoşgeldin kuzum özlüyoruz seni:))

[
İstesem kaçarım da kızım.Kız kardeş istiyor bende erken emeklilik için fala. Olabilir diyorum bu sefer epidural icn söz vermeden yapmam şancı esnasinda epidural diye inledigimi bilirim
Maşallah idealim 4tu ahmetten önce çalışmasaydım yapardm ancak 3 oda epiduralsiz asla 2 tane çatır çatır dogurdum
canım 3aya kadar pek lekeli değil bide 2.çocukta önlüksuz yemek yedirmedim bi sıkıntı yok lekeler evde bol bol giyilir diğerlerinide dışarda simdi bile evde pembe donlar la geziyor aklı erene kadar ablasınkileri bildiriyorum minicik ayakkabılar şapkalar montlar bile yee yer zaten esas para onlar kıyafet ucuz

Bu cocuk ne zaman sallanmadan uyucak ya 2tane masal anlattim ustune bide ninni bide oksadim bunlwri yaparken gozler kapandi ama dalamadi bi ya bi o tarafa bi bu tarafa dondu durdu gozleri kapali. Sinir oldum simdi ayagimda salliyorum
alışınca öyle canım ya unutturacakdin kızımı 2.5 yaaa kadar salladığını bilirim ama ahmet bendeyken meme emiyor memeyi bıraktığında nasıl uyur esas ben duusnmeliyim bakıcı kucakta ayakta biraz dans ettirip uyduruyor

C Cucu atlettin canım sizden alirim artik nasıl nerden sipariş verilecekse önceden bilmiyordum geçen öğrendim ya eşinin optisyen olduğunu bundan sonra senin başını agritirim

aysimason da uyumamış abdullah rahat vermedi kesin
Aç olmadığını biliyorum ama geceleri memesiz yatmıyor kerata:))

Benim için bir farkı yok ama bende cuma ve cumartesi günlerini çok seviyorum pazar ve pazqrteside çok sıkıcı oluyor benim için..

Aç olmadığını biliyorum ama geceleri memesiz yatmıyor kerata:))

Benim için bir farkı yok ama bende cuma ve cumartesi günlerini çok seviyorum pazar ve pazqrteside çok sıkıcı oluyor benim için..
Aynen memeye yapışık ahmet te ..niye pazar esin yaninda olmuyor mu o büyük fark canim

Saol cnm ,ne kdr halen konuşmasakta cool takılsakta arabasına inanılmaz alıştı,direksiyon tutuşu var sanırsın 40 yıllık usta şoför :)))

Canim rengine bayildim gule gule kullanin.

Altin konusunda bende esime bilezik istiyorum diye tutturdum, ama lohusayken gittik tum dugun altimlarimi.sattik
Ev almak icin ama hala alamadik
En col trabzon setime uzuluyorum. İnsallah tekrar durumumuz olursa trabzonun bilekliginden istiyorum tekrar.

Canımcım ben bu gece uyudum oğlan izin verdiği ölçüde :) bi ara ağlayarak uyandı bayada zor sakinleşti ayyyy ayyyy diye ağladı kuzuğum emmedi salladım oda fayda etmedi eşim uyandı sese zaten ağrı kesici verdik mecburen. ne oldu acaba çok merak ediyorum böyle zamanlarda ama hiç öğrenemiceZ dimi

İnşallah cnm
Allsh gönlüne göre olanı tez zamanda nasip etsin

Çok pis sinirlendim şimdi evi neden alamadınız peki! Inş sadece bilekliği değil setiyle birlikte alır takarsın canım.. Allah gönlüne göre versb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…