2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
malesef canım bilemeyecegiz ama dış veya gazdir bizimki genelde gazdan ağlar bi port sesi gelir ve ahmet susar geçmiş olsun canım

Herkese gunaydin kahvaltm hazır kankami bekliuorum menüm patatesli yumurta peynirli borek aci badem keki size acibadem tarifi veriyim çok kolay vi ar ayazarım optm

Port sesi gelmedi ya gaz değildi sanırım gazdan ağladığını hatırlamıyorum hiç. Ohh afiyet olsun :) bizimde temizlik var evde. Ben temizliği yapan abladan daha cok yorulcam heralde oğlan durmuyohiç kovalara süpürgeye saldırıyo :)

Çok pis sinirlendim şimdi evi neden alamadınız peki! Inş sadece bilekliği değil setiyle birlikte alır takarsın canım.. Allah gönlüne göre versb
Amin canim.
Ben kpss den 87 puan aldim canim. Tayinimin ciktigi yerden alalim dedik. Ama 2 atama gecti hala atanamadim. 2 atama kaldi ama pek umudum yok alimlar cok azaldi
Haziranda esiminin tayin zamani, artik onun tayini ciktigi yerde alacaz insallah.

Arkadasin olsaydim keske beraber yeseydik

Ben de altınların güme gitti sandım.. Hayırlısı okur atanamadığknı biliyorum ama inş bir dahakine atanırsın hakkinızda Hayırlısı olsun. Pozitif düşününce gerçekleşiyor gerçekten inş güzel olacak her şey.

I imspecial maşallah 8:30 kahvalti hazır hem de mis gibi menü afiyet olsun
bizdeki durum;
Abdullah 8 bucukta uyandi yatakta oyalandik besigine koydym ben uzanayim diye soğuk çıkamıyorum yataktan.sonra kalktım odamizi topladim tozunu aldim cay demledim oglus şimdi memede sizdi kocam oturma odasinda uyuyo.hal bu kahvalti yapicax daha...size geleyim mi hos sizde yapmissinizdir kahvaltıyi saate

I imspecial hasta hakları falan yok mu? Epidural talep ediyoruz ve vermiyorlar ( parasıyla değil mi arkadasım aaa:))

Ban epiduralci hastanede yok şimdi gelecek şimdi gelecek diyip yalan söylediler ama bu sefer hak hukuk her şeyi araştıracağım epidurali vermezlerse mahkemeye vereceğimi söyleyeceğim onları hahaah :))) hap olsa cebime koyup gideceğim o derece...

I imspecial canım tarif yerine davet ver atlar geliriz hahaha :))
Aynen katılıyorum I imspecial
Ben son aylarda doğru düzgün kahvaltı yapmıyorum (haftasonlArı hariç). Çağlara kahvaltı yaptırırken atıştırıyprum geçiştiriyorum öyle maalesef. Aslında Çağlar kahvaltıdan 1saat sonra falan uyuyo ama canım istwmiyo ya öğlen eşim geldiğinde onla birlikte bişey yiyorym artık... Oğlum büyüse kendisi yesede birlikte yapsak rahat rahat. Gerçi o zamanda ben çalışcam... Sahi bu çocuklar ne zaman kendileri yicekler??

9 yaşındaki yeğenime de hala annesi yediriyor böhüüü:)) sadece abıçur cuburları kendisi yiyor

9 yaşındaki yeğenime de hala annesi yediriyor böhüüü:)) sadece abıçur cuburları kendisi yiyor
Eeee kardeşin,ablan yada abinin eşi kim artık bilmiyorum ama neden kendi yediriyoki hala? Benim 7yaşında yeğenim var kendisi yediriyo yıllardır hemde. Ama kayınvalidemde abimizin 8 yaşındaki oğluna bakıyo oda kendi yediriyo çocuğunda işine geliyo. Haftasonları annesiyle evlerinde gayette güzel kendisi yiyo. Kayınvalideme çok söylüyorum bırak anne kendisi yesin diye oda napıyım yemiyo diyo bende açlıktan ölcek değil ya eninde sonunda yicek annesiylr nası yiyo diyorum kıyamıyorum diyo. Bide titiz biraz üstüne dökcek yere dökcekte diyede bırakmıyo ona ama çok yanlış yapıyo. Döke döke öğrenecek...

Benimki işin şakası tabak çanak elinde yedirmiyor ama yedi mi yemedi mi hadi oğlum ye va yani hiçbir zaman rahat yok Çocuklardan onu demek istedim :)

Afiyet olsun canım ama diyet noldu diyet :)

Benimki işin şakası tabak çanak elinde yedirmiyor ama yedi mi yemedi mi hadi oğlum ye va yani hiçbir zaman rahat yok Çocuklardan onu demek istedim :)
Hee Tamam ozamann. Ya ama gerçekten büyüyüpte hala annesi yediren var örneğinide verdim :) ya ben çok zorlamam gibi geliyo ya ye diye eninde sonunda acıkıp yicek( annem bizi hiç zorlamadı yemek konusunda belki bende zorlamıcamı düşünüyorum ama başa gelince nasıl olur bilinmez tabi). Şuandada zorlamıyorum bazen 2 lokma alıyo yemiyo zorlamıyorum bende sadece diğer öğüne kadar pek bişey yedirmiyorum ( aralarda meyve yoğurt falan dha az veriyorum yemek yemediği günlerde) bi sonraki öğünde yiyo ozaman genelde

Ben de hep zorlamama taraftarıyım.

Ama acıkınca da yetmeyenler var. Yeğenim iki defa okulda Açlıktan bayıldı:) sadece pizza Yediği için ailesi almadı acıkınca yer diye. Ikincisinde kafasına epey Dikiş atıldı hastanede kaldı bu çocuk lise Sınavları'na hazırlanıyor :))
Kardeşinde de Afrikalılafda olan açlık mikrobu bulunmuştu Türkiye de gözükmezmiş ama su bile içmezdi.. Hep anlatırlardı da inanmazdım anne babası Hacca gidince bize Bıraktı ve çocuk ağzını abur cubura vile açmadı seruml beslenirdi. Ama Büyüdü şimdi çprba içer sadece :)

İnsallah canim bu sinav hayatimdan 3 senesini giturdu. 2 sene ders calistim 1 senedir atama bekliyorum hayattan tat almiyorum nerdeyse
Neyse ki kizim var, tum nesem

Ayyy sok oldum
Yaslari da buyukmus aslinda
Bende zorlamama taraftariyim ama bazen zorluyorum
Cok zor zorla yemek yedirtmek

Ohhh afiyet olsun
Herkesin farklı stil hayatları
Gece 7/8 uyanmanın ardından 5,5 da babamız işr gider bizde emdikten sonra uyuruz 6,5 7,5 ve 8 de uyanır yıne emeriz ,9,5 da beraber kahvaltı yaparız ben öküzzz gibi yerim oğlum dişinin acısından en fazla 4-5 tatlı kaşığı kahvaltısını yer o kdr ( öğlen az bişey yemek akşama doğru zorla. 5/6 kaşık muzlu yoğurt işte hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…