2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar 2. bebislere esya kullanma muhabbeti olmuş ben bakıyorum bu kıyafetler nasıl kullanilir diye küçükken kusmuk mama lekesi kaldı şimdi de ek gıda nerdeyse lekesiz kıyafetimiz yok nasıl kalacak bunlar 2.ye sizin de öyle mi biz mi pasakliyiz
Aynen dusunuyrum bende yeni sart ama gundelige evde filan rahat bol bol kullaniriz herhalde.lekesiz az yipranmislari da giydiririz.

Kızlar 2. bebislere esya kullanma muhabbeti olmuş ben bakıyorum bu kıyafetler nasıl kullanilir diye küçükken kusmuk mama lekesi kaldı şimdi de ek gıda nerdeyse lekesiz kıyafetimiz yok nasıl kalacak bunlar 2.ye sizin de öyle mi biz mi pasakliyiz
Canım benimkilerde leke drğilde ben yokaya yıkaya hal bırakmıyorum kıyafetlerde:))
Çok yıprananları yiğenim var bizden 3 ay küçük ona veriyorum yengeme kullan at diyorum bari işe yarasınlar dimi:)
Diğer kıyafetleride kaldırıyorum işe yarar diye belki o zaman muhtac oluruz..

Bugün bakamadım ne çok konusmussunuz :KK12:muhabbetlere de koptum alıntı yapmıştım gitmiş hepsi de.

Pinking Tree Pinking Tree o bilezikleri napcan yaa kafam kadar sanki hırs çıkarır gibi takacagindan değil de :KK48: koptum bilezik muhabbetlerine

minione minione Allah kaza bela vermesin canım :KK48: Güle güle kullanın nasıl kurulmuş içine :)

nnightsaill nnightsaill benim eşim de arabamı yeniledi ama ben daha büyük model diye tutturunca bana da girdi bi kısmı :confused: Hem eşim hem kendim bana doğum hediyesi almış olduk :rolleyes:
Bizimde esim evlenmeden pars biriktiriyomus evlenince ustune koymsya devam ettik o parayla alindi banada girmis oldu ysni :) 2. Cocuktada inssllah esimin arabasini yenilicez :)

soyle ha soyle neden burdasın falan dıcen zannettm bı an hahahaha
:) alemsin asli yaa

bebeğim hayırlısıyla büyüyo :)
2 üniv mezunu ev hanımıyım :KK49: 27 yaşındayım ilk bebeğim erkek :KK12:
çalışmıyorum sarı balığımı büyütüyorum :KK54:
4 yıllık evliyim:KK200:

bebeğim diş çıkartmadı biraz kaygılıyım yürümüyo yürüteçde olmayı seviyo şuan hasta hapşuruyo burnu akıyo :mad: huysuz azcık

ocak 28 de doğum yaptım.:anneadayı:
Hosgeldin

Kızlarr bu arada annem burdayken 1 kilo almışımm 53kg idim 54 olmuşumm :KK57::KK57:
Ama geçen hafta ne rahatmışım yaaaa. Ya annem Çağlara bakıyodu ben iş yapıyodum yada ben bakıyodum o iş yapıyodu 4,5 eşimde evdeydi rahata alışmışım pek zor geldi bugünnn:rolleyes::rolleyes:
Alah im 53 diyor 54 diyor :)))

Korkma canım zaten yiyemediüi şeyleri atıyorlar ben mutfağı toplarken mandalina soyuyorum elmada dilimliyorum ona veriyorum ben işimi yaparken oda neyvesini yiyiyor benim gözetimim altında..
Aynen canim kemirene kadar bitiriyorum

Kızlar oğluşuma bornoz takımı almayı düşünüyorum bu kullandığım havlular küçük geliyor ona..
önerdiğiniz bi marka varmı birde büykmü alsam küçükmü karar veremedim siz aldınızmı bende alayımmı karar veremedimo_O
Canim bornoz rahat degil havlu en iyis

Kızlar bugün doktora gittik. Oğlum 70 gr kilo vermiş. İlk kez kilo veriyor. İştahı çok yok. Doktor artık kendi yediğinizi verebilirsiniz dedi tuZsuz olmak kaydı ile... Yarın kan tahliline gidicez. İnşallaj iştahı açılır ve kilo alır yavrum. Siz de durumlar nasıl?
3unde gitmem lazimdi ama yarin gidivem ins kilo almadi gn geliyor bana da

İnşallah düzelir canım. Bugün kan tahliline gidicez. Gene topuktan mı kan alıyorlar?
Parmaktan almislardi canim saglik ocaginda
Yok canım profil fotosu değil:) bi arkadaş hamile sevdeangel o zaman biri galiba ama ben karıştırdım seninle:) kafam gitmiş kusura bakma:) yoksa bende de profil vs hala aynı:)
Angelturkeys di canim

Selam kızlar komşuya oturmaya gittim sayfalar birikmiştir diyordum burda hiç kimse yazmamış :KK61: Bu bebisler ayaklanali işimiz zorlaştı anlaşılan :) Komşuma kıl oldum da onu anlatayım diye yazıyorum :KK48: oglusumdan 1 ay küçük ikiz bebekleri var benimkini emekliyo ve siraliyo görünce bozuldu aklıma bile gelmezdi buna da bozulunacagi :oops: Benimkiler küçük ama 1 ay hatta bunlar erken doğdu 1.5 ay küçükler dedi yaa şaka gibi :KK70: Diyemedim ki benimki 1.5 ay önce de emekliyodu diye. Yanlız sadece hafif kıl oldum eskiden olsa sinirlenirdim filan anne olmayı öğreniyorum artık sanırım :p
Yaa bnm var arkasasim cokta seviyorum ama napalim idare edicez

amin cnm..
Maşallah Oğlu na demek topçu olacak paraya para demezsiniz artık:-) bi anda öğreniyorlar canm ..iştah hepimizin bi geliyo bi gidiyo:KK66:
yok canım night&day kullanıyorum atasundan alıp kargo ule yolluyorlar denryebılırsın 3 aylık kutuyu 80 e alıyorum epey gıdıyor 5 ay

vermişssindr ama cnm koldan ne cıktı sonuc

hepımz ogrenıyıruz canım:KK66: yaa sanki her bebek aynı olacak ınsanlar garıp..benim arkadaş benden bı hafta sonra dogum yaptı ama 3 hafta erken dogdu bebıs ahmete bakınca hep der benım oglan 1ay gerıden gelıyor dıye cunku bılınclı neden kendını üşümeli her çocuk farklı gelısır bırı harekette ondedır biri dıl gelısımde bırı fızıksel biri bilişsel nöbetleşe olduğundan biri biter biri başlar insanlar hep aceleci keşke yavaş yapsaydı az arkasın dan kosardık:KK66:

Okulda arkadaşlar doğum günümü kutladı çok mutlu oldum hediye bile almışlar cumartesiydi doğum günüm ama nasıl sevındım ıyıkı sevdıklerımız yanımızda:KK19:
Yaaa o senin d.gunun muydu ben esinin pastasini koydun sandim peh bana kutlu oksun kuzusu mutluluk saglik para getirsin yeni yas
Vaaay gamze hanima bak hele atasun dan alirmis burda arkadasi dururken :)

İyi akşamlar hatunlar nasılsınız:)
Bugün günümüz vardı oraya gittim yeni geldim eve paşamı yatırıyorum...
Daha yemek yapacam çok işim var çok
Bi hizmetçi olssda yapsa ne güzel olur:KK45:
Her milletten kabulumdur :)

Buralar çok sakinleşmiş:KK43:
@PINAR45 C Cucu nerelerdesiniz kızlar merak ediliyorsunuz??
Misafir ordusuna tutuldum cano
Iyi aksamlar kızlar ..
Cadimi uyutuyorum bugun fark ettim kizimin alt disi patlamis bi tane .:KK70:ilk disimiz de cikmis oldu boylece..Hic farkinda degilim tesadufen gordum..
ates filan olmadi simdiden sonra olabilir mi yoksa cikarken mi oluyor genelde kizlar?
Hayirli olsun canim bizdede olmadi ateş
Aynı ben:KK70:bende eskiden 1 günde yaptığım işi 3 günde yapar oldum ee haliyle bir işi bitene kadar diğer iş çıkıyor:KK56:
Normalde 1 saatte yaptigimi hamikeyken 2 saatte yapiyordum simdi 2 gunde :):):)
Ama canımn istemesine bagli isteyim anasini aglatirim hehehehee
Kızlarr uyuyamıyorum yaa :KK61::KK61::KK61:bi o tarafa dönüyorum bi bu tarafa dönüyorum yok olmuyooo:KK43::KK43::KK43:
En son I imspecial ile buluscagimda heyecandan uyuyamamistim :) onun disinda basimi yastiga koymadan uyumus olurum :)
Gül güzelimi sütten kestim ya acaba diyorum emzirdiğim için çok seviniyordum. Bilmeden bu halim birilerini üzdü de Allah ondan mı bunu Aldı elimden?

Bir de geçen sene bu aylarda ablam yeğenimi Alıp Yanıma gelmişti babasız kalmıştı kuzum bir süre. Onları ayırdım diye şimdi Evladımdan uzak mı kalıyorum acaba diyorum :KK43: of ne bileyim kızlar:). Böyle Saçma Düşünceler var Aklımda..
Canim canım canım ne denir bilmiyorum ki ama kesinlikle düşündüğün gibi değil ondan emin ol bebeginin ruhu coook onceden yaratilmisti zaten su an senin bedeninde can bulacak o sansli anne sensin :)
Annelik ne xiye sorsalar tek cevabim var:vicdan azabi :KK43: yemegi biraz istahla yese acaba onceden acikti da gecmi kaldim az poposu kizarkakasini once yaptida fark etmedim mi uyku saatini mi geciktirdim bazen gezmeye gidiyorum Arhan mutlu aslinda ama ben burda gezmek istiyorum ama bu cocuk istiyormu acaba diyorum

anneler sıze sorum var
efenım evımde muhabbet kusum var tabı bakımını tam olarak yapamıyorm haftada bır anca
odam tozlu hergun supurmeme ragmen sız nasıl tozdan arındırıyorsunuz evınızı
Ersag genel temiz lik :)

Hahahaaa
Hayaller gerçeklerr :))))
Valla en güzellerini hakediyoruz ama olmayınca olmuyo işte :))
Ben çeyrek bile göremedim eşimden bir orkide almış hastanenin ordaki çiçekçiden o kdr
Onuda alt tarafı 3 ay çiçek açıcak diye 2 odun dalını 9 aydır sulamaktan bıktımm
Odunlar odun hediye alır :)))

Ayyy şimdi aklıma geldi kızlar ve çok utandım :oops: affetsin eşim hakkını yemıyım 3 gün önce ı phone 6 verdi geçmiş doğum hediyen diye ama kendi eskisiydi :KK48:
Olsun buda birşey değilmi :KK45:
6 nin eskisi olmaz yavrum :KK66:

Bu cocuk ne zaman sallanmadan uyucak ya :KK43: 2tane masal anlattim ustune bide ninni bide oksadim bunlwri yaparken gozler kapandi ama dalamadi bi ya bi o tarafa bi bu tarafa dondu durdu gozleri kapali. Sinir oldum simdi ayagimda salliyorum :KK43::mad::mad::mad:
5dk once yatirdim bende sabaha kadar uyanmamasini temenni ediyorum ama havami alirim :)) gideyim yatayim bari koridor da uyumus olurum zaten :KK66:

:) alemsin asli yaa

Hosgeldin

Alah im 53 diyor 54 diyor :)))

Aynen canim kemirene kadar bitiriyorum

Canim bornoz rahat degil havlu en iyis

3unde gitmem lazimdi ama yarin gidivem ins kilo almadi gn geliyor bana da

Parmaktan almislardi canim saglik ocaginda

Angelturkeys di canim

Yaa bnm var arkasasim cokta seviyorum ama napalim idare edicez

Yaaa o senin d.gunun muydu ben esinin pastasini koydun sandim peh bana kutlu oksun kuzusu mutluluk saglik para getirsin yeni yas
Vaaay gamze hanima bak hele atasun dan alirmis burda arkadasi dururken :)

Her milletten kabulumdur :)

Misafir ordusuna tutuldum cano

Hayirli olsun canim bizdede olmadi ateş

Normalde 1 saatte yaptigimi hamikeyken 2 saatte yapiyordum simdi 2 gunde :):):)
Ama canımn istemesine bagli isteyim anasini aglatirim hehehehee

En son I imspecial ile buluscagimda heyecandan uyuyamamistim :) onun disinda basimi yastiga koymadan uyumus olurum :)

Canim canım canım ne denir bilmiyorum ki ama kesinlikle düşündüğün gibi değil ondan emin ol bebeginin ruhu coook onceden yaratilmisti zaten su an senin bedeninde can bulacak o sansli anne sensin :)
Annelik ne xiye sorsalar tek cevabim var:vicdan azabi :KK43: yemegi biraz istahla yese acaba onceden acikti da gecmi kaldim az poposu kizarkakasini once yaptida fark etmedim mi uyku saatini mi geciktirdim bazen gezmeye gidiyorum Arhan mutlu aslinda ama ben burda gezmek istiyorum ama bu cocuk istiyormu acaba diyorum

Ersag genel temiz lik :)

6 nin eskisi olmaz yavrum :KK66:

5dk once yatirdim bende sabaha kadar uyanmamasini temenni ediyorum ama havami alirim :)) gideyim yatayim bari koridor da uyumus olurum zaten :KK66:
Hoşgeldin kuzum özlüyoruz seni:))

Hahah:)))) yemin ediyorum aynı tele eşim baktı:)) senede beş gün denize gider :))) ama denizden çıkmaz o ayrı :)) seninki bosuna telini vermiş sana :) iPhone özel kılıf takınca denizaltında da çekiyor :)

Oh maşallah kuzuma :))

Hahah ben olsam denemeye çalışıp içine sıkışırdım.. Serrayı sallıyorum salıncakta kucağımda salıncak "at kendini üzerimden" diye feryat editor ben bacak bacak üstüne atıp devam:))

Çok fena Hırs Yaptım canım bu sefer aldırıcam diye diye altınlarda pırlantalarla Kafayı bozdum hahaha:)) aşerdim diyeyim bakayım yer mi :))

Valla sakla canım sen yaparsın gibime geliyor:) kocandan kaçamazsın gibi:))
[
İstesem kaçarım da kızım.Kız kardeş istiyor bende erken emeklilik için fala. Olabilir diyorum bu sefer epidural icn söz vermeden yapmam şancı esnasinda epidural diye inledigimi bilirim:mad:
Pinking Tree Pinking Tree de bakayim aseriyrum diye.benim esim aserdiklerime de inanmazdi saçma derdi alnadigi da oldu aserdiklerimden:KK43:(

I imspecial bence de dursun ciciler sen dogurursun esin istiyormuş...eltim uc cocuktan sonra herseyini dagitti bi çiğit kalmadi dördüncüyü doguracak ay sonuna sil basTan alışveriş yaptilar
Maşallah idealim 4tu ahmetten önce çalışmasaydım yapardm ancak 3 oda epiduralsiz asla 2 tane çatır çatır dogurdum
canım 3aya kadar pek lekeli değil bide 2.çocukta önlüksuz yemek yedirmedim bi sıkıntı yok lekeler evde bol bol giyilir diğerlerinide dışarda simdi bile evde pembe donlar la geziyor :KK66: aklı erene kadar ablasınkileri bildiriyorum:-) minicik ayakkabılar şapkalar montlar bile yee yer zaten esas para onlar kıyafet ucuz:KK66:

Bu cocuk ne zaman sallanmadan uyucak ya :KK43: 2tane masal anlattim ustune bide ninni bide oksadim bunlwri yaparken gozler kapandi ama dalamadi bi ya bi o tarafa bi bu tarafa dondu durdu gozleri kapali. Sinir oldum simdi ayagimda salliyorum :KK43::mad::mad::mad:
alışınca öyle canım ya unutturacakdin kızımı 2.5 yaaa kadar salladığını bilirim ama ahmet bendeyken meme emiyor memeyi bıraktığında nasıl uyur esas ben duusnmeliyim bakıcı kucakta ayakta biraz dans ettirip uyduruyor:-)

C Cucu atlettin canım sizden alirim artik nasıl nerden sipariş verilecekse önceden bilmiyordum geçen öğrendim ya eşinin optisyen olduğunu bundan sonra senin başını agritirim:KK30:

aysimason aysimason da uyumamış abdullah rahat vermedi kesin:emir_bebek:
Aç olmadığını biliyorum ama geceleri memesiz yatmıyor kerata:))

Benim için bir farkı yok ama bende cuma ve cumartesi günlerini çok seviyorum pazar ve pazqrteside çok sıkıcı oluyor benim için..

Aç olmadığını biliyorum ama geceleri memesiz yatmıyor kerata:))

Benim için bir farkı yok ama bende cuma ve cumartesi günlerini çok seviyorum pazar ve pazqrteside çok sıkıcı oluyor benim için..
Aynen memeye yapışık ahmet te ..niye pazar esin yaninda olmuyor mu o büyük fark canim

Saol cnm ,ne kdr halen konuşmasakta cool takılsakta arabasına inanılmaz alıştı,direksiyon tutuşu var sanırsın 40 yıllık usta şoför :)))

Canim rengine bayildim gule gule kullanin.

Altin konusunda bende esime bilezik istiyorum diye tutturdum, ama lohusayken gittik tum dugun altimlarimi.sattik :KK4:
Ev almak icin ama hala alamadik
En col trabzon setime uzuluyorum. İnsallah tekrar durumumuz olursa trabzonun bilekliginden istiyorum tekrar.

Canımcım ben bu gece uyudum oğlan izin verdiği ölçüde :) bi ara ağlayarak uyandı bayada zor sakinleşti ayyyy ayyyy diye ağladı kuzuğum :KK43: emmedi salladım oda fayda etmedi eşim uyandı sese zaten ağrı kesici verdik mecburen. :KK43: ne oldu acaba çok merak ediyorum böyle zamanlarda ama hiç öğrenemiceZ dimi :KK43:

Altin konusunda bende esime bilezik istiyorum diye tutturdum, ama lohusayken gittik tum dugun altimlarimi.sattik :KK4:
En col trabzon setime uzuluyorum. İnsallah tekrar durumumuz olursa trabzonun bilekliginden istiyorum tekrar.
İnşallah cnm
Allsh gönlüne göre olanı tez zamanda nasip etsin

Çok pis sinirlendim şimdi evi neden alamadınız peki! Inş sadece bilekliği değil setiyle birlikte alır takarsın canım.. Allah gönlüne göre versb

X