- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Abdullah ın ilk kısmeti çıktı hehe bahtları kısmetleri hep bol olsun bütün bebeklerin ibş :))O abdullah diyen dillerini yerim ben
Benimki hiç odun değildi aslında nişanlıykken evimin önüne çiçeklerle günaydın yazmışlığı var ama sonra foss çıktı :))Benimki de o konuda odundur
Canım 5 taneden sonra ben perte cikarim hic almasin daha iyi ben hem bu hint isini takamam alttaki ince gibiydi benimki foto eklemistim o zaman hey gidi aman hediye boş gönüller bir olsun..aslında ben 3.ye kesin karar versek küçüklükleei oma gore saklayıp saklamitcam kanepe altları doldu full
Ben de takamam onun yerine baget kesim pırlanta bileklik suyolu daha güzel olur ama küçükten başlayayım dedim:) bu işi çeyrekle bağlıcam herhalde heheh:))
Canım yaşın genç bence yaparsın bir tane Kızın büyümüş oğlun büyüyor zaman çabuk geçiypr bence.. Ileride kendi evinize vs çıkınca bir tane daha yaparsın.. Vakumlu hurçlara koysan poşetleri süpürge işe vakumlasan az yer kaplıyor... brn oyun Halısı ana kucağı battaniyeleri vs Hariç ikinciden slnra tüm giysileri vereceğim :)))