2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kizlar bebekten zor vakit buluyorum yazmaya bazen okuyabiliyorum masallah gene tartismalar yasanmis polemikler uzamis korkulur valla bu kadinlardan hem cocuk bak hem yemek bulasik camasir koca derdi bi de burda gel laf yetistir cok sekersiniz seviyorum hepinizi allah daha cok guc versin bizlere

Mervem nerlerdesin sen canim sevindim oglusun iyiymiş daha ck girebilirsin inşallah foruma sende iyisindir umarim

Canım vallahi biz her gün yeni bir uyuma yöntemi buluyoruz.Son bir haftadır kendi bazen uykuya dalıyor...bazen emerek uyumak istiyor bazende sallanmak istiyor belli olmuyor

canım.rabbim yükünu hafifletsin.üzülme lutfen.buraya rahatlamak icin giriyoruz fikir alışverişi. kendini iyi hissettiğinde yaz canim.cok ara verme bazen uzaklaşmkta iyi geliyor.....eymenimiz in ins bi problemi yoktur canim ins.

Selam kizlar dun gunduz uyumayan pofuduk oglum bugun de pek niyetli degil keyfi yerinde ya uymasin napiyim kucagimda yuz uatu ziplamaya calisiyor ablasi da coxugu opuxuk manyagi yapti

Larkin @Mrssuperfine hosgeldiniz nerelerdesiniz merak ettik Larkin sutunun gelmesine sevindim ins hep saglikli olur bebegin bil sutlu gunler gezme isini bende cok yaptm sukurler olsun bisey olmadi bebisede @Mrssuperfine kaynanada tam komedi bal verilur mi yahu 1yasa kadar neyse sizde atlatmissinz artik bebisler sakin seni yesil sahalarda gormek isteriz ;- )

Ay tatil konulari konusulmus bende iatiyoum bendee ama daha gidemeyiz esimin isleri yogun zaten aksam bebisle ilgilenmiyorsun diye sitem ettim kalbi kirilmis beyimizin bugun aramis beni uzdugunuz icin uzguusunuz he dedim sorma biz sana kussuz

@eflalim korkma canim eymene bisey olmaz Allahin izniyle arada cis olayi bizimde azalabiliyor boyle uzaklasma vaktin oluca gir

@Mrv5534 gez toz taatil yap rahatla canim cocuklarinla ilgilen en guzel hayat iste o

Dafiduck cok guLdum Canm paylastigin yaziya
@Miss_cuiorus kizimi aynen oyle uyuturdum istedigin gizbi uyut zaten bi ise yarayan bi daha yaramiyor bu kokulu bebislerde

Canım vallahi biz her gün yeni bir uyuma yöntemi buluyoruz.Son bir haftadır kendi bazen uykuya dalıyor...bazen emerek uyumak istiyor bazende sallanmak istiyor belli olmuyor
masallah cnm kendisi devam eder insallah dalmaya, bizimki hep gogsumde uyurdu ki aksamlari halen oyle..Gunduz uyuyamiyor normalde simdi bunu deniyorum cok sukur sabah daldi bu sekilde şimdi yine oyle uyudu..Aşırı uyarilmadan uyutmam lzm snrm bu defa daha zor oluyo ve hircinlasiyo..
@Mrssuperfine Cnm rotavirusu asisini yaptirdIm ben hakli olabilirsin ama ne biliyim risk almak.istemedim dusuk de olsa..

Dafiduck canim iyiyiz cok sukur..
Girerim artik alistim iki cocuklu annelige...
Evlat cok gusel birsey..
Esim memlekete gidecek.
Dedesi rahatsiz bende annemlre gidicem...biraz dolasirim hava gusel olursa...

I imspecial bebisim ya aynen hayat biz annelere guzel...

minione nerdesin yawrummm.ozledim kiz seni...
Bi gece sabaha kadar gulmustuk..hic unutmicam...
O konusma boyunca cift tarafli bant dedigimide..

@Mrssuperfine Larkin zaman ne cabuk gecti dimi ya

D damlasu83 canim o zaman dikkat et...herzaman hemde..bu icerden kemerli aslinda guvenilir bi hamak..

Canim bende yaptirmak iastemiyorum, karar vermesim henuz, pek arastirmadimda ama komplo teorileei benim kafamdada var,bi arkadasin kizi 6 yasinda o zaman yokmus o asi oyle soyledi biseyde olmamis suanabkadar bilmiyorum kararsizim cidden

Asi icin konusuldu aslinxa ama ben kizima yaptirmamistm oglumada yaptirmicam devlet kapsamina alinsaydi yaptiridim su cicegi bizim zamanimzda alinmamisti ozel yaptrdim menenjit yaptirmadm aslinda onuda dusunuyirum 3yasinda gec mi kaldik acaba...

@Mrssuperfine ben israilin hersyde yaptigi oyunlari biliuoum aslindada primadan bi vazgecemedim sen ne kullaniyorsun bez olarak

Kızlar dogumdan sonra ilk regli oldunuzmu yoksa henüz bekliyormusunuz?Ben bekliyorumda merak ettim.
Canim benimki cok garip oldu, 33 gun lohusalik 1 hafta bisey yok, tekrar 1 hafta kanama 1 hafya yine bisey yok, ardindan 5 gunluk bi kanama daha.... Hangisi adet hangisi lohusalik anlamadim bende..

Kızlar sezeryan olup hala karnının ici ve rahmi yerine oturmamıs gibi hisseden var mı?tam olarak agrı değil ama sanki rahmimdebi boşluk varmıs gibi hissediyorum ve bastırınca cok az sızlıyor sizde de böyle mi yaaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…