Mervem nerlerdesin sen canim sevindim oglusun iyiymiş daha ck girebilirsin inşallah foruma sende iyisindir umarimKozlar hepinizi cok ozledim.bazen vakit bulamoyorum.bazende buldugum vakti uykuydu ev isiydi amn geciyo ole..HERKESE HAYIRLI CUMALAR. Onuda soylim..hepinizi tanimiyorum..bazi yeni uyelerde var...onlarada hosgrlmisler diyorum...
Hayatim tam programli kizim ve oglum bi tarafta esim bi tarafta...
Kizimla ilgilenmek oglumla ilgilenmek bno cok mutlu ediyo...kizim kardesinden sonra bazi seyleri aglamamk degilde immm bole aglarmis gibi yapmaya ne denirdi iste onunla yaptirmaya calisiyo..
Birde kardeai oldugunda kizimla daha cok ilgilendiler kiskanmasin diye ama cocuk birden sevgi seline boguldu..
Kisknmadi ama kendini cok farkli goruyo simariyo bnde bunu istemiyorum ve cok yanlis buluyorum...zaten seviolarda simdi asiri seviyolar...buda kizimda huy degisikliigine sebeb acti..
Surekki bi analoDeyim kizimi..
Bi taraftan beynimi surekli resetlemem lazim cunku donuyo artik bo yerden sonra...
Ara sira ailevi problemler..
Uykusuzluk bol istahlilik karman corman bi hayat..
Hayatimo cocuklarim uzerine yogunlastirdim...onlar icin varim...kizim bu yaz 3 yasina girecek...sosyal aktovite icerisine gormesi gerektugini dusuyorum..
Spor etkinlik vs vs.
Oyun arkadaslarimoz var...onlar son 3 aydir gelmiyolar dogum yaptigim icin ama nisan ortasinda anlastik yine basliyoruz..
Yazin yuzmeye gidixez.oglumu anneannesine birakip 2 saatligine kizimla ilgilencem sadece...
Oglan ozamana 6 7 aylij oluyo emekleme vsbler baslocak...
Onada oyuncaklar destek motor gelisimi icon..
Esimle agustosn sonun dogru tatil planladik ins gercekhesir..
Ev kiralanoyo ya bir hafta ev koralicaz tatil beldelerinden gezip dolascaz ins...
Stres atarim ins
Canım vallahi biz her gün yeni bir uyuma yöntemi buluyoruz.Son bir haftadır kendi bazen uykuya dalıyor...bazen emerek uyumak istiyor bazende sallanmak istiyor belli olmuyorKizlar bebisimin uykusu gelince aglamaktan helak oluyor, ben de kv gibi uyutuyum dedim ama kendimi kotu hissettim kundak yapıyorum o bagiriyo o ara sonra da yüzünü ortuyorum bikac dk bağırıyor sonra daliyor..Disaridan biri görse bu kiz napiyo der cocuk sersemleyip uyuyo aslinda cok sallamasam da..
canım.rabbim yükünu hafifletsin.üzülme lutfen.buraya rahatlamak icin giriyoruz fikir alışverişi. kendini iyi hissettiğinde yaz canim.cok ara verme bazen uzaklaşmkta iyi geliyor.....eymenimiz in ins bi problemi yoktur canim ins.Günaydın herkese,kızlar burda ki gerginlik evimde ki gerginlik büyük oğlumun huysuzluğu yordu iyice beni
küçük oğlum bir kaç gündür çığlık çığlığa ağlıyor, abisi bağırdıkça korkuyor, abisi bağırıyor diye bende ona bağırıyorum iyice laçka oldu sinirlerimiz
birde küçüğüm çişini sanki daha az yapıyor gözlemliyorum dünden beri bugünde bakıcam, bütün gün beş bez değiştim dün 3 ü kakalı böyle dolu dolu çişli bezide iki tane, canım sıkıldı eşime söyleyecek oldum hemen pimpiriklendi, umarım böbrekle ilgili bir sıkıntı yoktur, benim kaldıracak gücüm kalmadı artık
burdan uzaklaşmam iyi olacak, o kadar yoğunlukta giriyorum bir faydam olur diye, gerginliğim azalsın diye ama gerilmeye başladım artık
öpüyorum sizleri kokluyorum miniklerinizi, umarım dayanabilirim ve girmem
cnm yazimi zor sorun degil..
masallah cnm kendisi devam eder insallah dalmaya, bizimki hep gogsumde uyurdu ki aksamlari halen oyle..Gunduz uyuyamiyor normalde simdi bunu deniyorum cok sukur sabah daldi bu sekilde şimdi yine oyle uyudu..Aşırı uyarilmadan uyutmam lzm snrm bu defa daha zor oluyo ve hircinlasiyo..Canım vallahi biz her gün yeni bir uyuma yöntemi buluyoruz.Son bir haftadır kendi bazen uykuya dalıyor...bazen emerek uyumak istiyor bazende sallanmak istiyor belli olmuyor
Canim bende yaptirmak iastemiyorum, karar vermesim henuz, pek arastirmadimda ama komplo teorileei benim kafamdada var,bi arkadasin kizi 6 yasinda o zaman yokmus o asi oyle soyledi biseyde olmamis suanabkadar bilmiyorum kararsizim ciddenKızlaaarrr:))
Aşı konusu benim çok Aklımı karıştırıyor Amerika da Yahudiler çocuklarını aşılatmıyor. En büyük ilaç aşı firmaları ya İsrail firmaları ya da Çin.. Ama ona rağmen yaptırmıyorlar..
Doktorlar korkutma eğiliminde hep.. Ama bi doktora deyin bakalım çocuğumda yumurta veya jelatin alerjisi var aşı yaptıramıyorum ama çok üzülüyorum ühügü.. Aşıyı savunan Dr Aşının kesin koruyucu olmadığını 3-4 yılda bir etkisini yitirdiğini söyleyecek.. Çok da önemli değil diyecek(
Çocuk felci polio aşısı vs tamam da bebeğime bu kadar jelatin Civa vs yüklemeyi hiç doğru bulmuyorum ama Allah korusun pişmanlığını da yalamak istemem.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Forumda Tartışma çıkartmsm umarım sadece çok pis çıkmazsanız sizin fikirlerinizi almak istiyorum.. Komplo teorisi insan Değilim ama bu Yahudiler en büyük bilinen markalarını Prima aptamil vs kendi marketlerinde satmıyor helal değil kosher deil yemeyin diyor e bizim çocuklarımıza veriyorlar kendileri başka marka kullanıyor benim de içim rahat etmiyor(
Siz ne düşünüyorsunuz
Canim benimki cok garip oldu, 33 gun lohusalik 1 hafta bisey yok, tekrar 1 hafta kanama 1 hafya yine bisey yok, ardindan 5 gunluk bi kanama daha.... Hangisi adet hangisi lohusalik anlamadim bende..Kızlar dogumdan sonra ilk regli oldunuzmu yoksa henüz bekliyormusunuz?Ben bekliyorumda merak ettim.
Bir hayli karışıkmış canım gerçekten insan tedirgin oluyor ne zaman olacak diye bekliyorsun :)Canim benimki cok garip oldu, 33 gun lohusalik 1 hafta bisey yok, tekrar 1 hafta kanama 1 hafya yine bisey yok, ardindan 5 gunluk bi kanama daha.... Hangisi adet hangisi lohusalik anlamadim bende..
Ben daha olmadım canım.Kızlar dogumdan sonra ilk regli oldunuzmu yoksa henüz bekliyormusunuz?Ben bekliyorumda merak ettim.
Bende hala bekliyorum, keske bir an once olsamda rahatlasam, tam bir sene oldu olmayalı, en son gecen sene martta olmuştumKızlar dogumdan sonra ilk regli oldunuzmu yoksa henüz bekliyormusunuz?Ben bekliyorumda merak ettim.
Ben de olmadim hala daha olmam diye düşünüyorum nedense zaten enfeksiyon nedeniyle fitil kullanıyorum daha 12 gun var ilacın bitmesine. .Kızlar dogumdan sonra ilk regli oldunuzmu yoksa henüz bekliyormusunuz?Ben bekliyorumda merak ettim.
Bende olmadım emzirenler gec olurmuşKızlar dogumdan sonra ilk regli oldunuzmu yoksa henüz bekliyormusunuz?Ben bekliyorumda merak ettim.
canim ben de olmadim 33 gun suren lohusaliktan sonra tik yok kizimda 17 ay olmadigimi dusunursek bi sene umudum yokKızlar dogumdan sonra ilk regli oldunuzmu yoksa henüz bekliyormusunuz?Ben bekliyorumda merak ettim.