2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Neo baby gripe mixture yimi soruyorsunuz kizlar

Cnm ben ordan cok oldu cikali
İkiye ayrildi grup 2014 aralik 2015 ocak subat snnelerine girdim ben
canım evet o damla sanırım dün netten baktım, sen ondan kullanıyorsun galiba, memnunmsun, zinco ve bioagai bitti nurse harveys aldırıcam eğer neo baby iyiyse onu aldırayım
@minione o memeler benimki gibi kocaman
benimkide
canım hoş geldin geçmiş olsun bebeğine

bak canım o konu çok uzadı ama senin dediğin gibi herkesin kendi tercihi şekerli su verip vermemek aşı yaptırıp yaptırmamak, ben şekerli suyu neden verdiğimi defalarca yazdım artık bilmeyen yok sanırım sebebini, büyük oğlumda yaşadığımız travmayı ömrümüz boyunca unutmayız kaybetme korkusunu, 6. aydan önce bende anne sütü dışında bir şey verilmesine karşıyım, doğunca verdiğimiz 3-4 kaşık şekerli su sanki 6 ay boyunca her gün veriyormuşuz gibi algılanıyor, ben bir kere olumsuzluk yaşadığım için tecrübemi paylaştım istemeyen uygulamaz, ama kalkıpta kimse yanlış bilgi veriyorsun yanlış akıl veriyorsun diye ahkam kesemez ( bu sözüm sana değil) yanlış bilgi vermekten bahseden kişi rotavirüsünün sebep olduğu ishal için iki gün yatar çıkar diye yanlış bilgi vermiş olmuyor mu,ölüme kadar giden bir hastalık için, peki bunun yanlış olduğunu söyleyince hata mı etmiş oluyoruz?

dediğin gibi herkesin kendi kararı, herkes kendi annelik iç güdüsünü dinlesin

Hayırlı aksamlar kizlar, bir şey soracaktim gerçi drumuz bir şey söylemedi ama ben yinede emin olmak istiyorum. Rota virüsü aşısından sonra banyo yasağı yoktu değil mi?
canım sadece verem aşısında 3 gün banyo yaptırılmıyor
Kizlar benim kiz bugun her ZamaN yaptigindan Daha fazla KaKa yaptı ishal mi Oldu acaba,3-4 kez yapardı bugun 6 -7 olmustur..Gerci dun de 2 Kez yapti Ama bilemedim..

canım ishal olsaydı ateşide olurdu bazen oluyor öyle, ama bebeğini takip et ateşi falan var mı diye

hoş geldin canım, sana sitemim var

süt miktarını bir arkadaş sordu yazdım yazdığıma bin pişman oldum bir sürü kişi üzüldü ben kalkıpta benim şu kadar sütüm var diye yazmadım, sen sordun sana da yazdım ama sen çok üzüldün, ben senden daha çok üzüldüm seni üzdüğüm için, günlerce merak ettim yazdım bir şey mi oldu diye, keşke bir kere ben iyiyim kızlar ama gelemiycem bir süre yazsaydın, profiline defalarca baktım acaba girdi mi hiç siteye diye, inşallah kötü bir şey olmamıştır diye

kimsenin sütünün miktarı kendi marifeti ya da marifetsizliği değil Allah'ın verdiği kadar herkesin sütü

kimse alınmasın demişsin ama alındım kusura bakma canım

bol bol gezmene iyi olmana sevindim
canım bir bilgim yok maalesef, mama kutusunu üstünde yazmıyor mu?

:) ömrü hayatımda tatile hiç gitmedim bebekli olanlar nasıl yapıyor hiç bilgim yok canım:)

Günaydın herkese,kızlar burda ki gerginlik evimde ki gerginlik büyük oğlumun huysuzluğu yordu iyice beni

küçük oğlum bir kaç gündür çığlık çığlığa ağlıyor, abisi bağırdıkça korkuyor, abisi bağırıyor diye bende ona bağırıyorum iyice laçka oldu sinirlerimiz

birde küçüğüm çişini sanki daha az yapıyor gözlemliyorum dünden beri bugünde bakıcam, bütün gün beş bez değiştim dün 3 ü kakalı böyle dolu dolu çişli bezide iki tane, canım sıkıldı eşime söyleyecek oldum hemen pimpiriklendi, umarım böbrekle ilgili bir sıkıntı yoktur, benim kaldıracak gücüm kalmadı artık

burdan uzaklaşmam iyi olacak, o kadar yoğunlukta giriyorum bir faydam olur diye, gerginliğim azalsın diye ama gerilmeye başladım artık

öpüyorum sizleri kokluyorum miniklerinizi, umarım dayanabilirim ve girmem

Günaydın anneler:) gerçi bize Çoktan sabah oldu ama:)

Nego sana yazacağım özelden alerji vs hastalıklar girdi araya, Aklımda ve duamdasın kusura bakma...

@larkinim canım gecmiş olsun şu süt kıyası beni de korkutuyordu çünkü ben sağınca senin Dediğin kadar bile çıkmıyor on dkda iki damla ama hep kulaklarımı kapamaya çalıştım kıyas meselesine çünkü insan çoküzülüyor senin se en hassas Dönemi'ne gelmiş geçmiş olsjn. Bebek Arabasına gelince ben berbat tercih yapmışım (( senin adına sevindim bol bol gezin temiz hava alsın Mustafa :)

Canım bebeği havuza sokarken huggies in havuz bezini tak ki sudan mikrop kapmasın bu bir :)
Ikincisi de poşeti eşin eliyle taşıyabilir oturacağımız dee kadar hem güvenlikli güneşlikli olur nöylexe benim ablamlar hep öyle yapmıştı puseti taşıdılar bir de poşetleri tersten çekince kumda gidiyor aklında olsun.. Veya bebek uyuduğu zamanlar nöbetleşe girebilirsniz be iki şezlong birleştirip Arasını havlu ile doldurabilirsiniz... Veya yere büyük havlu serip oraya Şemsiyemin altına koyabilirsiniz kenarlarıma set yaparak ama tehlikeli belki insanlar bebeği görmesler.. Kumsala park yatak taşıyanı bile gördüm ben:) şimdiden iyi tatiller :))

Minione canım onun bir Dr boyundan geçeni var el ayak serbest burada vardır belki bir de ona bak istersen...

Eflalim senin Bebeğini en iyi sen bilirsin bebekleri neden sadece anneleri susturanilitpr şimdi Anlıyorum çünkü her Bebeğin dili annesine özel... Sen bebeğine mama veriyorsan o bebek için doğru olan odur ya da vermek istemiyorsan yine haklısındır o bebel için doğru odur, anne ile bebek Arasındaki dil doktorların bile çare olamayacağı şeylere çare oluyor çözüm buluyor bence...
Nihayetinde hepimiz gücümüz yettiğince bebeklerimizi her şeyden sakınmaya çalışıyoruz bunun aksi yok, ama herkes kend doğrusuyla bunu yapıyor e bunda da yanlış yok:)

hepimiz anneyiz hepimiz haklıyız :)

cnm 4 kez çiş yapiyosa sorun olmaz Demisti dr.um kaka sayisi onemli diil demişti. .
Bi gunleri diğerini tutmayabiliyor, bikac gun gozlemle bi de dr.un bi sey dedi Mi su belirtiler olunca gelin gibi..
bizim atesimiz yok cok sukur umarim bugun de cok yapmaz. .
Pinking Tree geçmiş olsun cnm eskileri anlamak mumkun degil kirilmasinlar diye musade ediyoruz ama o zamanla simdi bir degil eskiden yokluk varmis oyle buyumusuz ama bi seyin dogrusu var ise onu uygulamakta fayda var..

Kızlaaarrr:))

Aşı konusu benim çok Aklımı karıştırıyor Amerika da Yahudiler çocuklarını aşılatmıyor. En büyük ilaç aşı firmaları ya İsrail firmaları ya da Çin.. Ama ona rağmen yaptırmıyorlar..

Doktorlar korkutma eğiliminde hep.. Ama bi doktora deyin bakalım çocuğumda yumurta veya jelatin alerjisi var aşı yaptıramıyorum ama çok üzülüyorum ühügü.. Aşıyı savunan Dr Aşının kesin koruyucu olmadığını 3-4 yılda bir etkisini yitirdiğini söyleyecek.. Çok da önemli değil diyecek (

Çocuk felci polio aşısı vs tamam da bebeğime bu kadar jelatin Civa vs yüklemeyi hiç doğru bulmuyorum ama Allah korusun pişmanlığını da yalamak istemem.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Forumda Tartışma çıkartmsm umarım sadece çok pis çıkmazsanız sizin fikirlerinizi almak istiyorum.. Komplo teorisi insan Değilim ama bu Yahudiler en büyük bilinen markalarını Prima aptamil vs kendi marketlerinde satmıyor helal değil kosher deil yemeyin diyor e bizim çocuklarımıza veriyorlar kendileri başka marka kullanıyor benim de içim rahat etmiyor(

Siz ne düşünüyorsunuz

Kizlar bebisimin uykusu gelince aglamaktan helak oluyor, ben de kv gibi uyutuyum dedim ama kendimi kotu hissettim kundak yapıyorum o bagiriyo o ara sonra da yüzünü ortuyorum bikac dk bağırıyor sonra daliyor..Disaridan biri görse bu kiz napiyo der cocuk sersemleyip uyuyo aslinda cok sallamasam da..

Canim hazir hamaklar var.kurulup kullaniliyo bebekler icin.pasha hamak var mesela cok gusel..
Bi cantaai var onda tasi.sahilde kur ohh hem bol bol uyur hemde icin rahat eder..yok alamam dersen ana kucagi olabilr..hem oto koltugu hem anakucagi yokmu onlardan ...

Canımiki aylık bebeğe 3-5 oz
Dört aylık bebeğe 4-6 o verebilirsin yani bi oz 30 ml
150 ml e dek verebilirsin doymazsa bir 30 ml daha hakkın var... Bir de her bir kg bilmem kaç ml hesaplaması var istersen onu da takip edebilirsin ..
Her 2-3 saatte beslenme miktarı bu bana doktorumun verdiği listede.. Senin için baktım..

Yok canım ben müsaade etmem görseydim hemen müdahele ederdim o da benden gizli Saklı yapmış da yakalandı işte( minik bebeğim en değerlin o benim ama Vücudu mahvoldu yavrumun
Çok Sağol canım:)
Kaka çiş bir iki gün oynamalar olur bir de sen meyve yediysem su içtiysen de olabilir ateşini kontrol et..

Canım ayaklarını sıkmadan ellerini kundak yapmak hafif sallamak fön sesi sessizlik karanlık sıcak örtü Bebeğin uykuya geçişiin kolaylaştırır süt bebekleri kendi kendine uyuyamaz anneleri olarak da yardımcı olacağız hiç merak etme ters bir şey yapmıyorsun:) seni dışarıdan gören biri belki halini anlamaz ama seni dışarıdan gören bebekli biri hemen halini anlar hepimiz aynı şeyleri deniyoruz.. Bebeklerimiz bi uyuyabilseler uykuda kalacaklar ama uyumayı beceremeyince onlara destek olmak çok normal..

Hoşgeldin mervecim oğluşunun fıtık ameliyatı vardı nasıl oldu? Şimdi iyisinizdir inş çok geçmiş olsun..

Hayırlı cumalar :) çocuk sevgisi ile ilgili hadisler buldum hani Dini yaoz diye hoşlanmayan arkadaşlar olursa da onlar çocuk sevgisine verilen Önem diye bakabilirler yazılanlara:) içimiz açılsın ne büyük cevher var elimizde bilelim diyr paylaşıyorum :) cennet anahtarımız...

Hadisi şerifler:

Çocuk cennet nimetlerinden biridir.

Çocuk kokusu, cennet kokularındandır.

Her ağacın bir meyvesi vardır. Gönlün meyvesi de çocuktur. Çocuklarınızı çok öpün, her öpüşte cennetteki dereceniz yükselir. Çocuk sevgisi cehennem ateşine karşı perdedir.

Çocuklara iyilik etmek, Sıratı geçmeye sebeptir. Onlarla beraber yeyip içmek, cehennemden kurtuluştur.

Cennete ki “Sevinç sarayı”na, ancak çocukları sevindirenler girer.

Evladınıza ikram edin, nasıl ana-babanızın sizde hakkı varsa, evladınızın da sizde hakkı vardır.

Çocuksuz bir evin bereketi olmaz.

“Cennette ferahlık ve sevinç evi denilen öyle gösterişli bir yer var ki, oraya yalınız çocukları sevindirenler girebilir.” buyurmuşlardır.

Bir gün Resulullah s.a.v. Hz. Alinin oğlu Hasan r.a’ i öpmüştü, yanında bulunan Akra: “Benim on çocuğum var hiç birini öpmedim.” Dedi Resulullah a.s.v hayretle Akranın yüzüne baktı ve buyurdu ki: “Eğer Allah sizin gönüllerinizden rahmet ve şefkati çekip çıkarmışsa ben ne yapabilirim.” Buyurdu.

Peygamber Efendimiz s.a.v. hayatında hiçbir çocuğu üzmemiş ve kalbini kırmamıştır. Küçük yaşta Resulullah’a hizmet etmeye başlayan Enes r.a diyor ki: “On sene Hz. Peygamberimize s.a.v. hizmet ettim. Bana bir defa olsun uf demedi. İnsanların en güzel huylusuydu.”

Mama kullanan guzel anneciklerim ilk olarak mama kullanoyorum diye sakin uzulmeyin...coxugunuzu ac mi borakicakainiz....disardan solenen laflara aldirys etmeyin..birde mamalarin disinda kac aylik bebege gunde kac olcek vekac kere verilcegi yazoyo bakin.beslenme cetveli var

Kozlar hepinizi cok ozledim.bazen vakit bulamoyorum.bazende buldugum vakti uykuydu ev isiydi amn geciyo ole..HERKESE HAYIRLI CUMALAR. Onuda soylim..hepinizi tanimiyorum..bazi yeni uyelerde var...onlarada hosgrlmisler diyorum...
Hayatim tam programli kizim ve oglum bi tarafta esim bi tarafta...
Kizimla ilgilenmek oglumla ilgilenmek bno cok mutlu ediyo...kizim kardesinden sonra bazi seyleri aglamamk degilde immm bole aglarmis gibi yapmaya ne denirdi iste onunla yaptirmaya calisiyo..
Birde kardeai oldugunda kizimla daha cok ilgilendiler kiskanmasin diye ama cocuk birden sevgi seline boguldu..
Kisknmadi ama kendini cok farkli goruyo simariyo bnde bunu istemiyorum ve cok yanlis buluyorum...zaten seviolarda simdi asiri seviyolar...buda kizimda huy degisikliigine sebeb acti..
Surekki bi analoDeyim kizimi..
Bi taraftan beynimi surekli resetlemem lazim cunku donuyo artik bo yerden sonra...
Ara sira ailevi problemler..
Uykusuzluk bol istahlilik karman corman bi hayat..
Hayatimo cocuklarim uzerine yogunlastirdim...onlar icin varim...kizim bu yaz 3 yasina girecek...sosyal aktovite icerisine gormesi gerektugini dusuyorum..
Spor etkinlik vs vs.
Oyun arkadaslarimoz var...onlar son 3 aydir gelmiyolar dogum yaptigim icin ama nisan ortasinda anlastik yine basliyoruz..
Yazin yuzmeye gidixez.oglumu anneannesine birakip 2 saatligine kizimla ilgilencem sadece...
Oglan ozamana 6 7 aylij oluyo emekleme vsbler baslocak...
Onada oyuncaklar destek motor gelisimi icon..
Esimle agustosn sonun dogru tatil planladik ins gercekhesir..
Ev kiralanoyo ya bir hafta ev koralicaz tatil beldelerinden gezip dolascaz ins...
Stres atarim ins

ona benzer abisinin var canim havuzda kullanirimda havuz kenarinda falan nereye yatirabilirim diye dusundum

hamak hosuma gitti canim ama bes gunnicin o parayi versmmi onu dusunuyorum sonrasi kullanamam galiba ama hic olmadi dedigin gibi pusetini yada oto koltugunu indirmak

hamak hosuma gitti canim ama bes gunnicin o parayi versmmi onu dusunuyorum sonrasi kullanamam galiba ama hic olmadi dedigin gibi pusetini yada oto koltugunu indirmak
Hamak 2 yasa kadar kullaniliyo.demir platformlu.biyerde kalmak zorunda kalirsin al yanina otelde kalicaksan hamagi kullan acikcasi bn uyku icon tercih ederdum...
Evde kullanirsin.ama sen bilorsin dedigim hamagi arastir istersen cok gusel

"minione, post: 40049918, member: 602088"]Gecen yaz hamiletken tatilde o kdr ck bebek vardiki canim imrendikk hepside 4-5 aylikti
Uyurken sezlongta yatiriyolardi diger zamnlarda 1 saate yakin denize sokuyolwrdi beslenmesi falan derken otele gidip 2 saat arayla geldikleri icin havlularini birakiyolardi sezlonga
Hep gozetledim cunku hepsini :))
Bizde agustos gibi dusunuyoruz hem biraz daha buyur 6 aylik olur ama ins Allah nasip ederse 4. Ay termal otel deneyimi yasamk istiyorum[/QUOTE]
ayy valla herkes gidiyo cocugum kucuk demeden bende cesaretlendim bakalim guzel olur ins iki xocukla evin icinde bunaldim artik nisanda annemin yanina gidecem insallah biraz rahatlarim o zman

Hamak 2 yasa kadar kullaniliyo.demir platformlu.biyerde kalmak zorunda kalirsin al yanina otelde kalicaksan hamagi kullan acikcasi bn uyku icon tercih ederdum...
Evde kullanirsin.ama sen bilorsin dedigim hamagi arastir istersen cok gusel
canim benim Iki yasinda bide oglum var onda kullanndigim cok seyi kullanamiyorum mesala bu yere yakin sallanan puset gibi biseyi vardi oglum deviriyo oyun halisi desen olmuyo direk atliyo kizimin ustune anca kizimin yataginin icine sokuyorum ondada oglum tabureyi almis cikmis yatagina yani hani devrilme falan olurmu diye merak ettim oglum rahat birakmaz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…