canım evet o damla sanırım dün netten baktım, sen ondan kullanıyorsun galiba, memnunmsun, zinco ve bioagai bitti nurse harveys aldırıcam eğer neo baby iyiyse onu aldırayım
benimkide
canım hoş geldin geçmiş olsun bebeğine
bak canım o konu çok uzadı ama senin dediğin gibi herkesin kendi tercihi şekerli su verip vermemek aşı yaptırıp yaptırmamak, ben şekerli suyu neden verdiğimi defalarca yazdım artık bilmeyen yok sanırım sebebini, büyük oğlumda yaşadığımız travmayı ömrümüz boyunca unutmayız kaybetme korkusunu, 6. aydan önce bende anne sütü dışında bir şey verilmesine karşıyım, doğunca verdiğimiz 3-4 kaşık şekerli su sanki 6 ay boyunca her gün veriyormuşuz gibi algılanıyor, ben bir kere olumsuzluk yaşadığım için tecrübemi paylaştım istemeyen uygulamaz, ama kalkıpta kimse yanlış bilgi veriyorsun yanlış akıl veriyorsun diye ahkam kesemez ( bu sözüm sana değil) yanlış bilgi vermekten bahseden kişi rotavirüsünün sebep olduğu ishal için iki gün yatar çıkar diye yanlış bilgi vermiş olmuyor mu,ölüme kadar giden bir hastalık için, peki bunun yanlış olduğunu söyleyince hata mı etmiş oluyoruz?
dediğin gibi herkesin kendi kararı, herkes kendi annelik iç güdüsünü dinlesin
canım sadece verem aşısında 3 gün banyo yaptırılmıyor
canım ishal olsaydı ateşide olurdu bazen oluyor öyle, ama bebeğini takip et ateşi falan var mı diye
hoş geldin canım, sana sitemim var
süt miktarını bir arkadaş sordu yazdım yazdığıma bin pişman oldum bir sürü kişi üzüldü ben kalkıpta benim şu kadar sütüm var diye yazmadım, sen sordun sana da yazdım ama sen çok üzüldün, ben senden daha çok üzüldüm seni üzdüğüm için, günlerce merak ettim yazdım bir şey mi oldu diye, keşke bir kere ben iyiyim kızlar ama gelemiycem bir süre yazsaydın, profiline defalarca baktım acaba girdi mi hiç siteye diye, inşallah kötü bir şey olmamıştır diye
kimsenin sütünün miktarı kendi marifeti ya da marifetsizliği değil Allah'ın verdiği kadar herkesin sütü
kimse alınmasın demişsin ama alındım kusura bakma canım
bol bol gezmene iyi olmana sevindim
canım bir bilgim yok maalesef, mama kutusunu üstünde yazmıyor mu?
:) ömrü hayatımda tatile hiç gitmedim bebekli olanlar nasıl yapıyor hiç bilgim yok canım:)