2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de olmadim hala daha olmam diye düşünüyorum nedense zaten enfeksiyon nedeniyle fitil kullanıyorum daha 12 gun var ilacın bitmesine. .
Canim enfeksiyonu nasil anladin idratda yanma falan mi vardi ya bend enfeksiyon olsugunu dusunmuyorum yanma falan yok idrar rengide acik ama koku var vajinada 27 sinde aile hekime idrar thlili vericem eger temiz cikarsa kadin dogumcuma gidicem rahim agzi yarasi alan varsa hic olmadi ama korkuyorm muayeneden

Bende yok cnm o tarz bi sey..

Saka gibi dun kizim ishal mi diye endise ettim bugun de hic kaka yapmadı prenses..

Cnm hafif akinti ve koku vardi..
smear yapti zaten rutin kontrolde enfeksiyon da gorundu..Yara daha farklidir snrm cnm koku olmaz bence yara oldugu zaman..

Kızlar dogumdan sonra ilk regli oldunuzmu yoksa henüz bekliyormusunuz?Ben bekliyorumda merak ettim.
kanamam daha iki gündür yeni kesildi hic gelmedi....ams a iki aydir bir bitti bir başladı. ne oldugunu bilemiyorum.adet görmek de irsi mi aceba eger öyleyse annem bir buçuk sene olmamis.ben de öyle olurum belki

Canım beZ için endişelenme benim kızım ilk zamanlar gunde on kez kaka yapardı şimdi bir kez zor yapıyo çişini gece nerdeyse hiç yapmıyo diyebilirim . Artık metobolizmaları değişiyo. Hem sen herkese guzel cevaplar veriyosun bilgilendiriyosun bence senin yerine gereksiz tartışma cıkaranlar gitsin

Cnm hafif akinti ve koku vardi..
smear yapti zaten rutin kontrolde enfeksiyon da gorundu..Yara daha farklidir snrm cnm koku olmaz bence yara oldugu zaman..
aynen dedigin gibi canim koku ve akinti neyse 27 martta goruneyim hwm ben kizimdan sonra smear testi yaptirmisim bundan sonrada mi yapilcak

Ya bu bebekler gitgide tatlaniyor bugun ustumde puantiyeli pijamam var oglum gozunu benden alamiyor cok sevdi su dogumum daha kolay olsaydi 3.cuyu dogururdum ben ozlerim bebek ya
Canim ben bebeklere cok duskunum akrabalarin arkafaslarin bebeklerini bile asiri severdim, onlarda hep derdi senin zamanin gelmis diye :) ama kucuklugumden beri seviyorum ben. Hep cok cocugum olsun istedim, evimiz senlik olsun, giren cikan, herkes gununu anlatsin, arada yaramazliklar tatli atismalar Olsun :) esimde zaten benim gibi en az 4 diyor :)). Bana dogum degilde hamilelik cok zor geliyor 1 yil iptal durumdasin resmen. Hayirliai ya,saglikli hayirli evlatlarimiz olsun insallah.
Bizim yaramazda simdiden evin nesesi oldu, daha pek bi numarasi yok ama biz cok egleniyoruz, komik resimler filan cekiliyoruz, esimle kovboy sapkalari takip, bebegi bi cantaya koyup tek kafasi gozukcek sekilde, ortamiza alip 'torununuz elimizde" yazip ailelerimze gonsldermeyi dusunuyoruz :))

Çok tatlisiniz canım

praline cok hossunuz ya torununz elimzde hi canim ya , haklisin bide hamilelik var neyse onu idare ediyojmda dogum kokrulu ruyam malum ama bu gidisle bu iki bidik buyuynce esim ikna eder heralde beni benim hayallerimde hep cok cocuk hafta sonu gelen tounlar gelinler kahvalti masasinda senlik

Canimcim damlayi sormussun ben basindan beri bunla basladigim icin diger damlalarla kiyaslayamiycam
Ama kk da baska sayfalarda bu urun icin yorumlar yapilmis ordan okuyabilirsin
Bnm oglum cok gazli bir bebek degil ama arada tuttumuds cok huxurduz oluyo yawrum cokkivraniyo asla uyumuyo
Mesala bugun oyleydi hemn bi csy kasigi verdim yarim saate keyfi geldi diyebilirim
Gerci artik girmiycem demissin okurmusun bilmem ama gorusmek uzere tatlimm kendine iyi bakk

Benimde oyle canim yaa..bazen yatakta donerken bile dedigin gibi hissediyorum bazen sizliyor sanki ameliyat yeri hala tam oturmamis gibi geliyor tuhaf

O koku kan kokusi gibimi bendede hala dogumdan sonra kalan bi koku gibi geliyorda

Heheh bizimki de sarı babasının koyu Kumral hali ama Kopyası:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…