2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ah ah.yavrumin hala sariligi geçmedi uzayan sarilk oldu.şekerli su vermedim başta annem kv de kimse de verin demedi sonradan da ne fayda zaten sut iciyor. haklisiniz bu konuda
Aynen canım banada kimse söylemedi bilseydim şekerli süt verirdim 2 ay boyunca bebeğim sarılıktan kurtulamadı bana sonradan söylediler benimle aynı ayda doğum yapan ablalar var bebekleri doğduğu zaman şekerli su vermişler hiç sarılık olmadı bebekleri bana keşke sende verseydin dediler

Bi daha doğuma gidersem epiduralimi cebime koyup gideceğim:)) Allah güç kuvvet ve kolaylık verir inş

cok tatlı olursunuz:)...hamilelik cok gyzel bir duygu.ben cokk özlüyorum içimdeki halini.şükür agir bir hamilelij gecirmedim her hamile de olacak normal sıkıntılarım vardı sadece.

dogumum kolaydı elhamdulilah.dogum sancısı çekmiş im evde iki gün ama farkeymefim 6 7 cm lik açıklıkla dogum a gittim dr um cok şaşırmisti nasil bilmedin diye.ben de hocam ne bileyim herkes cok abartiyordu daha şiddetli bekliydum demiştim.yine de zordu tabi dogum kolay olur mu....ben cocuk yetiştirmek bebek bakımı ondan korkuyorum ne bileyim agir geliyor bana alışır miyim acep.

Ayy ben birdha dusunemem cok zorlandım dogumda allah olmayanlara versin insallah.okadar ugrastirdilarki bizi simdi nasil korunacagimi bile bilmiyorum spiral takamam kanama cok olur diye ters etki yapar falan dogumsa cok kanamam olmustu sonradan iki defa kurtaj yaptilar ne yapacam bilmiyorum bugune kadar eaim korunuyoedu cunku ikincisi olursa olsun diyorduk.

Kızlar dogumdan sonra ilk regli oldunuzmu yoksa henüz bekliyormusunuz?Ben bekliyorumda merak ettim.
Yok cnm olmadim bekliyorum

Kesinlikle beni tarif ediyorsun
Ve kokulu bir akinti hissediyorum
Zaman zamanda acsba gercekten icimde bezmi unuttular dusuncesi yine canlaniyor
Allah korusun oyle birsey olsaydi duramazdim heralde dimi
Bende o kokuyu duyuyorum korkuyorum
Neden olabilir acaba

malesef oldu canim.neyseki yaşayarak tecrübe ettik.bir daha olursa mutlaka şekerli su vericem.hayrettir ki verme diyen çocuk dr u yasli da.benim dr um ta bebekken gittiğim. önceden de şekerli su verin mutlaka dermiş.dr.larin da fikri değişiyor

cok tatlı olursunuz:)...hamilelik cok gyzel bir duygu.ben cokk özlüyorum içimdeki halini.şükür agir bir hamilelij gecirmedim her hamile de olacak normal sıkıntılarım vardı sadece.
evet ya ben de cok ozluyorum hamilelik günlerimi cok guzeldi. .

Kizlar e bebekte bebek arabalarinda biraz indirim var dusunenler bakabilir. .

Kızlar cevaplarınız için teşekkürler kuzumdan fırsat bulamıyorum yazamıyorum tek tek kusura bakmayın dönmekten bahsetmişsiniz aman haa artık mwleklerinizi yalnız bırakmayın benim kuzum ana kucağında uymuştu odayı toplamak için çıktım 5 dk sonra ağlama sesine koştum belki uyanmıştır diye düşündüm ama yavrum düşmüştü kuzuuuuum yavruuum nasılda çaresiz ona yetişmemi bekliyordu uyku halinde dönüp düşmüş Allahtan yanında sünger vardı üstüne gelmiş nasıl korkmuştu kalbim yandı yavrum benim ilk defa döndüğünü gördüm korkuyorum artık koymuyorum tek başınayken

Bana hediye gelen arabayı sormuşsunuz gerçekten çok güzel ve uygun fiyata tavsiye ederim çok bütçe ayırmak istemeyenler için çok iyi gerçekten kaliteli ince bazı şeyler düşünülmüş hoşuma gitti markası baby hope s a 7 baston puset

Allahın gücüne gitmesin de bi hamile oldum metabolizmam kaydı güzel vücudum catlaklarla doldu göbeğimin içi de dışı da berbat bide spiral taktırdım içimde bi yabancı madde var iğrenç bişey. Bir cocukla perte cıktım ikiyi nasıl yapcam bilmem off:/

Bende cok agir gecirmedim ama bilmiyorum hamileligi pek sevemedim, bi turlu bitmek bilmiyordu sanki, ustelik benim bebis erken geldi :).

Benimkide öyle oluyor canim arada sizliyor

Benim arabamda hediye annem aldı bina benziyor sadece markası farkli bende çok memnunum bugün bu soğuk havada bile çıkardım bebegimi çok rahat.: )

Geçmi§ olsun canim benimki daha dönmedi ama çok dikkat etmemiz gerekiyor:-( canim benim şimdi aklima geldidde annem eski besiklere kardesimi koyarkan bir tülbentle besigin üstünden baglardi istersen sede bir dene.
bizim hamqk besigimiz var oglum dönmeye baslayinca ben öyle yapmayi düsünüyorum

ben istanbuldayom, ama burada tanıdığım falan yok, onun için bütün gün bebekle evdeyim, işte arada bir dışarı yürüyüşe çıkıyorum anca, benim de çekindiğim şeylerden biri bebeğimin ileride geç konuşması ve antisosyal olması,,
ben bebeğim doğduğu günden beri sanki her dediğimi anlıyormuş gibi, konuşuyorum,, evi anlatıyorum, arkadaşlarımı anlatıyorum, babasını anlatıyorum, eşimle olan maceralarımı anlatıyorum,, genelde yatırıyorum yüzüne bakıp anlatıyorum, oda pür dikkat ağzımın ve dilimin şekline bakıyor,,, birde oğlum yavaş yavaş a sesini çıkarmaya başladı, bende o seslerii çıkardığında o sesleri taklit ediyorum, çok hoşuna gidiyor,, aslında buda bir konuşma yöntemi,,,
antisosyal olmasından korkuyorum onun içinde 6 aylıkken müzik kursuna götürmeyi planlıyorum,, maksat müzik öğrenmek değil de öteki bebeklerle iletişimi olsun,,
birde yurtdışında sağlık merkezlerinde anne klubleri olabiliyor, oradan diğer anneler ile iletişime geçip, oyun grupları kurabiliyorsunuz,,
birde yurtdışındasın, buraya göre kursdur, sosyal etkinlikdir daha şanslı olabileceğini düşünüyorum,,,

kiIm guzelce oynadi ahmet beyde uyudu tabi herkes cocuklu kahvaltiya giden anneler hep bunalmis belli bi sure sonra fortbebeden cikan ahmeti goren anneler aa bi de kucuk mu vardi sizin die sasirdilar cok tuhaf mi ya 3 yas araylabebek olmasi arkadas olurlar diye yaptik herhal guzl bi sabah oldu esim hafta sonu iste olacagi icin mesaiye cagirmislar gonlumuzu almak istedi

@speacheat gecmis olsun Allah bbeeklerimizi korusun bizimkide donuyor cok tehlikli

minione canim neyden oluyor bilmiyorum koku dr gidecegim hadi ben normal dogumdan kaynakli saniyordum sendede varmis muhtemelen eneksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…