- 26 Mayıs 2014
- 967
- 1.396
yok canım rutubet yokcanım senin evde rutubet var mı?
cnm bnada doktr parol verdi . İçirdim az once . Ama buyuk ogluma minoset te içirdim. Ama bes aylıktı .. Aklına takıldıysa baska surup içir cnm . Haa bu arada minoset diger ates duşuruculerden daha etkili ama kuçuk bbklere parol calpol yeterli atesne agrısına minoset daha çok ilerlemiş soguk algınlıgı ve buna baglı yuksek ateslere verliyr diye biliyorum.Bende bilmiyordum Prospektus ünde çocuklar için yazıyor bak böyle
Eki Görüntüle 1461272
canım anne babanın stresi bebeğide etkiliyor. eşine sakin olduğu bir vakitte uygun bir dille anlatmayı çalışırsan belki kendini düzeltir.. benim eşimdr bir aralar öyleydi hatta sen bebek bakmasını bilmiyorsun diye bana kızardı. ben çok kırıldıımı söyledim ona düzeltti kendini.. inş eşinin işleride düzene girer: (Bu akşam bebeğimiz saatlerce ağladı uyumadı. Sonra sızdı yorgun düştü. Eşim sinirli oluyor böyle olunca. Omzunda gezdiriyor ediyor ama sesini de yükseltiyor. Üzülüyorum. Bebeğe de yükseltiyor arada sesini. Bu aralar işleri de bozuk. Ama genel anlamda sabırlı biri değil.
çok güzel olmuşş bencce ocak anneleri sloganı olmalı bugünaydınnnnn
uykusuz her gece
yorgun ölesiye
beşik sallarım saatlerce
bebeğim uyusum diye
uykusuz her gece:)
Canim toz dedigin sey nedir acaba? Benim kizimin da reflusu var da..benim kizimdada reflu var cok fazla kusuyodu dr reflu yastigiyla o tozu onerdi sutumu sagip icine o tozdan koyup oyle vermemi istedi surude koyulastiriyomus ama ben yapmadim dedigini sirf memeyi unutur diye bide iki kucuk cocukla sagmak beni cok zor olur. bende basini yukselttim gazini mutlaka cikarmaya calisiyorum emzirdikten sonra biraz dik tutuyorum bide tabi emzige basladim dr uzun sure emzirme.dedigi icin cok sukur baya azaldi eskisi gibi degil
Canim ins biz guzel ahlakli cocuklar yetistirirzz mutlu cocuklar mutlu yarinlarAynen katiliyorum sana.. Simdiki cocuklar malesef cok acgozlu, herkes hediyeler aliyor, cikolata seker her taraf, ama cocuklar huysuz mutsuz saygisiz.. Luks yasatmamak lazim herseyi tam olsun, en iyi yere ginderiyim, en pahalisini en iyisini alayim diyoruz ama cocuk kendini bisey sanmaya basliyor, simariyor. Benim kardesim oyle, evin en kucugu tekne kazintimiz bizim, her istedigi alinir. Ben ayri, abisi ayri annem babam, akrabalar.. Ama icimizde en huysuzu o, hep beklenti icinde yasiyolar, hep bi bana versinler alsinlar istegi oluyor..
Neo baby gripe mixture yimi soruyorsunuz kizlarCanım muadilinin tam adını bilmiyorum ama neo gripe gibi bişey olabilir eczacı bilir yani
Resim konusunda da haklısın bi ben koymuşum zaten sazan gibi kaldırıyım bari :)
KıZlaaar yaa ilk bebişim bu bebekler ne zamann emekler dişleri cıkar anne baba der cok heycanlıyım bi emeklediğini görsemmmm:)
Cnm ben ordan cok oldu cikaliIsim ne bende takip ediyorum sevil iktu çelik
canım bebeğn kaç aylık mamayı en son nezaman almıştınKizlar merhaba. Kizim hic uyumuyo gece 3.5 dan beri salliyorum. Yok anacim uyku yok. Benim sutum acayip gaz yapiyo. 2 gun once 30 cc mama verdim. Sarilik icin almistik. Cocuk butun gun uyudu. Nasi bi is bu anlamadimsallayinca susuyo durunca ayaklarini karnina cekiyo cirpiniyo. Uyku namina bisey yok
bunun aynıısıda bende var canım ama banimki arada ya altını kirletmiş yada aç bu çocuk diyorOturmus sandalyeye zeynoooooo bu cocuk acikti galibaaaa baska laf yokkkk
canım kaç aylık odunuz benimkide sanki yavaş yavaş dönmeye çalışıyor bende koltuğa bırakmaya korkuyorum artıkSelam kizlar hepinize oglum donme isini masallah ilerletti yastik varsa sirt ustu iken yuz ustu oluyor artik cok tehlikeli kanepeye yalnz koymamak gerek anakucagina besigune ve yere koymaktan baska care kalmadibu hareketle yandm ben kizim sakin bi cocuktu bunda cekecegim var sanirim
hakikaten yarıyorsa bende deneyeyim bebeğim tam uyuyor gaz sancısından tekrar uyanıyor inş bu tarif yarar bizekizlar aralik annelerini okurken birisi gazla ilgili bir cozum yazmis. Denemek isteyen arkadaslara gelsin:) alintiladim. Asagidadir:)
""Gaz problemi yasayan arkadaslar ayni sorun bizdede var tavsiye uzerine bisey denedik bize iyi geldi denemek isteyenlere yazayim oncelikle cay kasiginin ucu ile kimyonu bir cey bardagina koyup uzerine bir parmak kadar kaynar su koyuyoruz o bi kenarda demlenirken 20 cc kadar sut sagip kimyonlu sudan 2 tatli kasigi koyup ister biberonla ister kasikla veriyoruz yaklasik bir saat sonra gazini cikarip cisini yapiyo korka korka doktorumuza sorduk zarari varmi diye ama doktorumuz en zararsiz baharat kimyon verebilirsin ama abartma gunde iki defayi gecmesin dedi ben cok faydasini gordum simdi 44 gunluguz rezenesine de karistip veriyorum bu arada ben biraz emziriyorum bunu verip ustune az daha emziriyorum benim dusuncem ilactan iyidir diye dusunuyorum""
canim biz uc aylik oluyoruz bi gun bile arkeder inan kizlr daha once gelisiyor bi cok konuda goreceksin biz daha caba. Sarfederken siz kosacaksnzCanim masallah ne guzel, benim kizim fazla hareketli degil, kollarini ve bacaklarini cirpindirip duruyor :). Bakalim bizimki ne zaman donmeye basliyacak.
canim soguk sicak ,deve cuce,gece gunduz hem materyal olmadan hemde cok eglenceli, gazete koy sofra beziyle toplar yapin kiristirip kar topu oynayinDeneyimli annelee kizimla oynayabilegim oyunlar.
Boyama oyun hamuru yapboz haric...kafam calismiyo artik.
Beynim durdu sanki
ne iyi cocuklarmis hayaldi gercek oldu gibi ahKizlar ya ne yaptinizda bebeleriniz boyle erken konustu, ben korkuyorum kizim burdakiler gibi gec konusursa diye, bi arkadasin oglu mayista iki yasina gircek inanin sadece anne ve baba diyor.. Ben ne yapsam ya hergun cocukla konusuyorum anlatiyorum ama tek kisi olunca gercekten zor, turkiyede markete gidersin ordakiler laf atar, annanne babanne..
Burdaki cocuklar daha uslu oluyor, saat 8 oldumu yataktalar, yazin hava 10da kararir, 8de gunes filan var bildigin gunduz yani o zaman bile arkadaslarin cocuklari iyi geceler der yatar, esimde bende saskiniz bu duruma :))
bende balık çıkarmışım oluşum bıraksa yapacm ama nerdeeeeeya açım aç ne pişirip yiyiceğimi şaşırıyorum şimdi midem sırtıma yapıştı dolapta pişirdiğim yemek kalmadı, hiç sevmem ama makarna yapıcam, evet makarna sevmem
bir anlamı yok canım aysima isimdir kızım olsaydı koymayı düşünüyorum sonu da ben ekledim malum nick bulmak zor.