2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cevaplayan herkese çok teşekkürler tek tek cevap yazamadım. Hepiniz carpol vermissiniz. Ben de carpol aldım verdim bebeğime. Arayıp çocuk doktorumuza da sordum içerikleri aynı ikisinden birini ver fark etmez dedi. Ama benim için bazı konularda tecrübeli annelerin uygulamaları daha önemli olabiliyor . İçeriğin ana malzemesi aynı olabilir ama bebeklerde etkisini anneler daha iyi değerlendiriyor carpol çok uygulanmış bir çok anne tarafından içime sindi bu yüzden Carpol verdim. Minosette dursun evde yine lazım olabilir .

mrymtlh canım üç aylık iğneyle aylık iğnenin içeriği

farklı oluyormuş

implantı kim takıyor ücreti ne anlatırmısın

Bende bilmiyordum Prospektus ünde çocuklar için yazıyor bak böyle
Eki Görüntüle 1461272
cnm bnada doktr parol verdi . İçirdim az once . Ama buyuk ogluma minoset te içirdim. Ama bes aylıktı .. Aklına takıldıysa baska surup içir cnm . Haa bu arada minoset diger ates duşuruculerden daha etkili ama kuçuk bbklere parol calpol yeterli atesne agrısına minoset daha çok ilerlemiş soguk algınlıgı ve buna baglı yuksek ateslere verliyr diye biliyorum.

canım anne babanın stresi bebeğide etkiliyor. eşine sakin olduğu bir vakitte uygun bir dille anlatmayı çalışırsan belki kendini düzeltir.. benim eşimdr bir aralar öyleydi hatta sen bebek bakmasını bilmiyorsun diye bana kızardı. ben çok kırıldıımı söyledim ona düzeltti kendini.. inş eşinin işleride düzene girer: (

Canim toz dedigin sey nedir acaba? Benim kizimin da reflusu var da..

Canim ins biz guzel ahlakli cocuklar yetistirirzz mutlu cocuklar mutlu yarinlar

Canım muadilinin tam adını bilmiyorum ama neo gripe gibi bişey olabilir eczacı bilir yani
Resim konusunda da haklısın bi ben koymuşum zaten sazan gibi kaldırıyım bari :)
Neo baby gripe mixture yimi soruyorsunuz kizlar

KıZlaaar yaa ilk bebişim bu bebekler ne zamann emekler dişleri cıkar anne baba der cok heycanlıyım bi emeklediğini görsemmmm:)
Isim ne bende takip ediyorum sevil iktu çelik
Cnm ben ordan cok oldu cikali
İkiye ayrildi grup 2014 aralik 2015 ocak subat snnelerine girdim ben

maşallah ben yokken ne kadarda yazmışsınız kızlar yetişemedim valla.
L leble bence PINAR45 arkadaşımıza haksızlık yapıyorsun sizi hep takip ediyordum ama siz kırılmayın diye karışmadım yazdıklarınıza.
ben kendi fikrimi yazacağım sadece hiç bir annenin çocuklarına karşı davranışı yargılanmamalı bence.
PINAR45 çocuğunu dövmüş olabilir ama eminimki pişman olmuştur.

canım bebeğn kaç aylık mamayı en son nezaman almıştın

canım kaç aylık odunuz benimkide sanki yavaş yavaş dönmeye çalışıyor bende koltuğa bırakmaya korkuyorum artık

hakikaten yarıyorsa bende deneyeyim bebeğim tam uyuyor gaz sancısından tekrar uyanıyor inş bu tarif yarar bize

Canim masallah ne guzel, benim kizim fazla hareketli degil, kollarini ve bacaklarini cirpindirip duruyor :). Bakalim bizimki ne zaman donmeye basliyacak.
canim biz uc aylik oluyoruz bi gun bile arkeder inan kizlr daha once gelisiyor bi cok konuda goreceksin biz daha caba. Sarfederken siz kosacaksnz

Deneyimli annelee kizimla oynayabilegim oyunlar.
Boyama oyun hamuru yapboz haric...kafam calismiyo artik.
Beynim durdu sanki
canim soguk sicak ,deve cuce,gece gunduz hem materyal olmadan hemde cok eglenceli, gazete koy sofra beziyle toplar yapin kiristirip kar topu oynayin

ne iyi cocuklarmis hayaldi gercek oldu gibi ah sen konusuyorsan merak etme canm o gelusip konusur onemli olan ona deger vermek bide dil zekasida kalitsal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…