- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Uzun bi aradan sonda herkese merhaba anneler ve mis kokulu bebişleri :)
Hepinizi çok özledim:) ama hem hastalanmam hem de bebeğimi emzirirken ona bakmak yerine arada telefona bakmak çok koyuyordu bu nedenlerle biraz ara verdim.. Telefonla ipadile tanışsın istemitorjm erkenden ama önce ben bu bağımlılıktan kurtulmalıyım:)
Hepinizi çok özledim:) ama hem hastalanmam hem de bebeğimi emzirirken ona bakmak yerine arada telefona bakmak çok koyuyordu bu nedenlerle biraz ara verdim.. Telefonla ipadile tanışsın istemitorjm erkenden ama önce ben bu bağımlılıktan kurtulmalıyım:)
Canım yurtdışında gurbetçi evlerinde fazla uyaran yok belki geç konuşurlar ama nihayetinde beş yılın sonunda iki dil bilecekler ve nedense oradaki çocuklar isteklerini daha net ve arsızlaşmadan ifade ediyorlar gibi geliyor bana.. Sokma Canını şimdiden:) bebeğin şakımaya başlayınca için rahatlar inş:)Kizlar ya ne yaptinizda bebeleriniz boyle erken konustu, ben korkuyorum kizim burdakiler gibi gec konusursa diye, bi arkadasin oglu mayista iki yasina gircek inanin sadece anne ve baba diyor.. Ben ne yapsam ya hergun cocukla konusuyorum anlatiyorum ama tek kisi olunca gercekten zor, turkiyede markete gidersin ordakiler laf atar, annanne babanne..
Burdaki cocuklar daha uslu oluyor, saat 8 oldumu yataktalar, yazin hava 10da kararir, 8de gunes filan var bildigin gunduz yani o zaman bile arkadaslarin cocuklari iyi geceler der yatar, esimde bende saskiniz bu duruma :))
Kız Allah iyiliğini versn her şeye muhalefet Olacağım diye anne Sütünden sonra en gerekli şey ten tene temas a bile laf ettin:))arkadas herseyi gttgi uç doktrdan ibaret sanıyor heralde ha bide okudugu kitaplar :))) çocugu ıstune bide çıplak yatrmış soylmcktm ama içimde kaldı taa o zmndan . İki gun snrada yazar buraya bbgm hastaladı die : ) neyse..