2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
eeee bende kaçar güzeller bugün başım ağrıyor tansiyonum çıktı galiba ama ölçüp stres yapmıyım:) bende oğlumla oyunuyum yeni uyandı yemeğini yedi oyun zamanı:)

aynen canım artık umurumda değil dağınık olsun ev, yarın güneşi görürsem dışardayım inşallah:)

canım bizim agzioğluşla resmen doğar doğmaz konuşmaya başladık biz hem de ne konuşma, ilk bebeğim gurbetteyim konuşacak kimse yok, alıyordum kucağıma oda oda gezdirip evi tanıtıyordum, boş zamanım çoktu:KK48: 3 aylıkken eşim oğlumla konuşurken videosu var ayy nasıl ses çıkarıyor izleyen hayret ediyordu, dediğin gibi ilgi çok önemli
şimdi bu miniğim ağzımın içine bakıyor konuşuyum diye ama abisi kıskanıyor diye o yokken anca konuşuyorum

canım bizim buranın has yemeği:) ben çok severim oğlumda seviyor, ben çiğden atıyorum buzluğa

canım artık bebeğim daha sakin oluyor vakit var eme ben tembelleştim:KK48:

inşallah sizin için iyi olur canım

genelde oyun halısında oluyor, altını açık bırakınca sakin duruyor
Canim merak etme abisi oldugu icin oda erken konusur, masallah ya, bakalim bizimki nasil olcak :KK43: bende esimde konusuyoruz kitap okuyorum, suanda gulumsuyor, dudak hareketlerimizi cok inceliyor, agzini acip konusamaya calisiyor, azcik agu diyor sessizce :) hııı hııı diyor

Canim merak etme abisi oldugu icin oda erken konusur, masallah ya, bakalim bizimki nasil olcak :KK43: bende esimde konusuyoruz kitap okuyorum, suanda gulumsuyor, dudak hareketlerimizi cok inceliyor, agzini acip konusamaya calisiyor, azcik agu diyor sessizce :) hııı hııı diyor
tamam canım ne güzel merak etme konuşur seninkide ilgi çok önemli çünkü

Aynen katiliyorum bende soylemeden edemiycem herseyi ben bilirim havalarindaki konusmalari forumda hep dikkatimi cekiyordu..uslup onemli bence boyle seyler soylemeden once biraz kendi konusmalarina bakmalisin leble...
arkadas herseyi gttgi uç doktrdan ibaret sanıyor heralde ha bide okudugu kitaplar :))) çocugu ıstune bide çıplak yatrmış soylmcktm ama içimde kaldı taa o zmndan . İki gun snrada yazar buraya bbgm hastaladı die : ) neyse..

boşver canım ya boyle yazınca çok havalı oluyor heralde . Bunları bana yazarken aslında bir çok kişiyi bilmeden incittiginin farkındamı acaba. Buraya girenler çocuklarıyla ilgilenmiyorlarmı . Burda biz geuik muhabbetimi ypıyoruz . Bebegine sekerli su içiren yada oneride bulunan cahilmi . Bi tutturmuş yok kitapta yazıyr yok doktorum soyledi . Tamamda her kitapta aynı seyler yazmaz kş seninkinde farklı yazar onunknde farklı yazar . Her sey senin gittgin uç beş doktrdan ibaret degilki . Bizde gidiyoruz . Bazen doktrlar bile birbirleriyle çelişirken çıkıpta benm doktrum sunu onerdi sunu okudum bu dogru demen burdakilere saygısızlık . Bizim gittgmz doktor degilmi . En iyşsini senmi biliyorsun . Tecrube denen birşey var . Nerden biliyrsun bnm çocuklarımla ilgilnmedgmi . Buraya geyik muhabbeti yapmak içinmi giriyoruz . Çocuklarımız giriyoruz . Birbirimize oneride bulunuyoruz çocuklarımz için . İşimize geleni uygularım gelmeyeni uygulamam . Kimseyede çıkıp senin yaptıgın oneri çok mantıksız demem senin gibi . Eflalim o degilde bu arkadas çok bilgili herseyin dogalı seviyrya çocugu hastalarsa filn antibiyotik vermez bagışıklık kazansn diye de donuşu olmyn yerlere gder ben çk tehlikeli gordum gidisatı.. Bırda çogunluk hemfikir oldu aşı konusunda herkes aynı seyi soyluyr surekli beni alıntılıyr hani kotu bişey desem . Senin çocugun ister yaptr ister yaptrma .. Çıkıpta burdan benim anneligimi yargılayamazsın . ALLAH ' ta gayli olmaz bu yazdıkların çok tehlikeli seyler .. Evet bnm bebegim sarılık oldu . Boyle birşey gelmedgi için basıma bilemedim ama hiç ihmalde etmedim bşz bir ay doktora işledik bu sarılık için sen nasıl kalkıpta ilgsz bbginin sarılıgını bile farkedememiş dersin. Hiç birşey tam tecrube edilmeden ogrenilemez . Şimdi sarılık konusunda bilmedgm hiç birsey yok . Neti darma duman ettim bu sarılıgı arastrcm diye nası geçiririm diye . Allahıma sukur iyi baktımki sarılıgınıda atlattık . Çocuga vurmaya gelincede kim vurmadıki kuçuk bi fiske kim vurmadı . Ne psikolojide oldgumu biliyormusn vururkn sen . Kimse isteyerek vurmz çocuguna . Hem zaten cahil ve sorumsz bi annenin burda işi olmaz sen bunun tersini duşunuyorsan . Sorumsz ve cahilsn bnce . Yazık yaşın buyuk ama çok tecrubesz ve CAHİL sin be guzelim..
senin güzelim değilim bu bir,,,
çocuğuna vurma konusunda hala kendini haklı görüyorsun, vurdum üzgünüm demiyorsun, kim vurmamış ki diyorsun,,psikoljin kötü ise yardım al,, çocuklar stres topu değil, stresini çıkartıcağın,,,
benim gidişatımla ilgili yorum yapamazsın,,,ben sadece rota aşısı yapturmıyorum,,, dikkatli oku,,,
senin yaptığın öneriler mantıksız değil, yanlış ve hatta tehlikeli,,,
sana göre cahil olabilirim, senin benim hakkımda düşündüklerinin benim için bir önemi yok,,,,

cnm bende öyle düşünüyorum

cnm benim kuzumunda reflüsü var diye o şekil uyutuyorum çok rahat ediyor gazını da o şekil rahat çıkarıyor eğer hırçınlaşmayıp o şekilde uyursa gerçekten rahat ediyorum

Allah razı olsun cnm doktorum da o mamadan bahsetmişti ama son bidefa araştırılsın kuzum doktor ne derse onu yaparım aklımda bulunsun yine de
benim kizimdada reflu var cok fazla kusuyodu dr reflu yastigiyla o tozu onerdi sutumu sagip icine o tozdan koyup oyle vermemi istedi surude koyulastiriyomus ama ben yapmadim dedigini sirf memeyi unutur diye bide iki kucuk cocukla sagmak beni cok zor olur. bende basini yukselttim gazini mutlaka cikarmaya calisiyorum emzirdikten sonra biraz dik tutuyorum bide tabi emzige basladim dr uzun sure emzirme.dedigi icin cok sukur baya azaldi eskisi gibi degil

arkadas herseyi gttgi uç doktrdan ibaret sanıyor heralde ha bide okudugu kitaplar :))) çocugu ıstune bide çıplak yatrmış soylmcktm ama içimde kaldı taa o zmndan . İki gun snrada yazar buraya bbgm hastaladı die : ) neyse..
senin didişmekden başka yaptığın bir şey yok mu ????????????????????????

senin güzelim değilim bu bir,,,
çocuğuna vurma konusunda hala kendini haklı görüyorsun, vurdum üzgünüm demiyorsun, kim vurmamış ki diyorsun,,psikoljin kötü ise yardım al,, çocuklar stres topu değil, stresini çıkartıcağın,,,
benim gidişatımla ilgili yorum yapamazsın,,,ben sadece rota aşısı yapturmıyorum,,, dikkatli oku,,,
senin yaptığın öneriler mantıksız değil, yanlış ve hatta tehlikeli,,,
sana göre cahil olabilirim, senin benim hakkımda düşündüklerinin benim için bir önemi yok,,,,
ayy leble gerçktn sıkıldım ya bu kadar kişi aynı şeyi yazdı hala aynı uslup . Senin duşuncelerini bnm için çok onemi var : )))) off neyse alıntılyp durma beni yazsam olmuyr yazmasam hç olmuyr hadi işine Guzelim

ayy leble gerçktn sıkıldım ya bu kadar kişi aynı şeyi yazdı hala aynı uslup . Senin duşuncelerini bnm için çok onemi var : )))) off neyse alıntılyp durma beni yazsam olmuyr yazmasam hç olmuyr hadi işine Guzelim
bence sen insanları sinir etmekden haz alıyorsun,,,

Kizlar neden bu kadar uzuyor mesele, herkes fikrini soyledi lebleye dedik ustune gittin o aciklamasini yapti, simdi pinar sen onun ustune gidiyor, tahrik edici mesajlar yaziyorsun.. Bence aranizdaki meseleyi ozelden halledin artik..

Kizlar ya ne yaptinizda bebeleriniz boyle erken konustu, ben korkuyorum kizim burdakiler gibi gec konusursa diye, bi arkadasin oglu mayista iki yasina gircek inanin sadece anne ve baba diyor.. Ben ne yapsam ya hergun cocukla konusuyorum anlatiyorum ama tek kisi olunca gercekten zor, turkiyede markete gidersin ordakiler laf atar, annanne babanne..
Burdaki cocuklar daha uslu oluyor, saat 8 oldumu yataktalar, yazin hava 10da kararir, 8de gunes filan var bildigin gunduz yani o zaman bile arkadaslarin cocuklari iyi geceler der yatar, esimde bende saskiniz bu duruma :))
Ben kizimla cok konusuyordum..tv fazla izlemiyorduk.bu cok onemli..
Babasids cok oynardi..sorular sorardik..onun anlica sekilde..bisier tanitiyoduk
...iste bu yatak bu dolap bu ayi bu kedi vs. Canim kisacasi o donemlerde cok ilgi gerekiyo..ev isi ypayim diye cocugu tv ye kitlemicen..o zaten gelistiryo kendini..

Bütün gün bebişlerinizi nasıl oyalıyorsunuz kızlar?
canim benim bebis gunduz ve gece uyuyor genelde.aksam ve sabah uymuyor.gündüzleri uyandığında konuşuyorum bebişim le o da laf istiyo zaten gozumun icine bakiyo gülüyor vakit geçiriyoruz:).huysuz olup uyumadiginda kucagimda geziyoruz evin icinde malesef;((

aynen canım artık umurumda değil dağınık olsun ev, yarın güneşi görürsem dışardayım inşallah:)

canım bizim büyük oğluşla resmen doğar doğmaz konuşmaya başladık biz hem de ne konuşma, ilk bebeğim gurbetteyim konuşacak kimse yok, alıyordum kucağıma oda oda gezdirip evi tanıtıyordum, boş zamanım çoktu:KK48: 3 aylıkken eşim oğlumla konuşurken videosu var ayy nasıl ses çıkarıyor izleyen hayret ediyordu, dediğin gibi ilgi çok önemli
şimdi bu miniğim ağzımın içine bakıyor konuşuyum diye ama abisi kıskanıyor diye o yokken anca konuşuyorum

canım bizim buranın has yemeği:) ben çok severim oğlumda seviyor, ben çiğden atıyorum buzluğa

canım artık bebeğim daha sakin oluyor vakit var eme ben tembelleştim:KK48:

inşallah sizin için iyi olur canım

genelde oyun halısında oluyor, altını açık bırakınca sakin duruyor
İnşallah canım. Eşim de kalıcak burda bizle Ama ilgilencek kişi çok burda.

Kizlar ikinizde kendi hayatinizda tecrubeli insanlarsaniz.
Leblecim ewet edkilerin yaptigi hersey dogru degil....pinar evet sende tecrubelisin...
Ama artik bole hakaret iceren seyler konusulmsin.konuyu kapatin.
Ikinizede yakismiyo suan sinirlisiniz.
Kimse kimseye hakaret edemez.pinarcim yine sinirlisin cznim ve tahrik edici seyler yaziyodun.yapma canim..
Leble senide anladimm.ama artik tamam..ikinzde bizler icin degerlisiniz...kimse kimseye sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda..burasi platformda elestiride olcak dogruda olcak yanlisda olcak...ama fazlasi zarar..

[QUOTE="AngelHeart, post: 40039152, member: 3koyuyotşallah canım. Eşim de kalıcak burda bizle Ama ilgilencek kişi çok burda.[/QUOTE]
Canim ben konusuyorum bol bol, oyun halisina koyuyorum 20dk kadar oyalaniyor, evin icinde gezdiriyorum, omuzuma yatirip sirtina yada poposuna hafifce vuruyorum cok guzel sakinlesiyor boyle yaptigimda, muzik acip dinletebilirsin..

canım çok haklısın pimpiriklilik eşimden bulaştı bana hep onun suçu:)

doğru canım çok hareketli abisi kılıklı:) ondan olabilir

bende aç kalmasından korkuyorum biraz da ondan endişem

canım korunma için sanırım ben üç aylık iğne düşüyorum ama hala düşünüyorum icraata geçemedim:)

canım sizin kolik krizi gündüz tutuyor demek ki, bizimki akşam altıdan sonra başlıyor, sakinleştirmek için ney açıyorum kolik müziği hoplatma zıplatma:)

hoş geldin duham canım benim:) elini emmesi normal benimkide öyle açlıktan değil canım elini tanıyor ilerde de sorun olmaz korkma

kanama için dr a git uzun sürmüş

canım memlekete geldi ya bebek görmeler başlamıştır yoğundur

aynen canım:) ama diğer aşılar böyle ağır olmuyor merak etme

inşallah canım işte annelik gr hesabı yapıyoruz

canım senin evde rutubet var mı?

ah canım sürekli okuyorum zaten birde yazdırıp üstüne asmam lazım sanırım, aminnn

canım illa ateşi çıkacak diye bir şey yok mesele büyük oğlum ne huysuzlanırdı ne ateşlenirdi gayet rahat olurdu

ayyy ütü nefret ediyorum desem yeri, eşim takım giyiyor sürekli gömlek pantolon ütülüyorum

canım nasıl oldu bebeğin?

geçmiş olsun canım

normal canım

iyi olmuş canım sağolsun kv den, ayy bebeğinin durmaması iyi olmuş yoksa nazar ediyorlar

canım 3 gün yaptırılmıyor

hadi inşallah şifanızı bulursunuz

aynen uykusuzum başım ağrıyor o yüzden

canım işleri bozukmuş o da istemez emin ol çok pişman oluyordur, bu aralar elinden geldiğince sen ilgilen bebeğinle eşinden pek yardım isteme, sonra daha büyük tartışma yaşarsınız

canım benim bebeklerin uyku düzeni en az 1 yaşından önce oluşmaz, aşı olur düzeni değişir diş çıkarır düzeni değişir, büyüme atakları var mesela düzeni değişir, yani üzülme bir bakmışsın eskisi gibi olmuş

canım bak dediğim gibi madem çok stresli bu dönem idare etmeye çalış, anlıyorum seninde yardıma ihtiyacın var haklısında ama sizin için biraz kendi başına halletmeye bak bu dönemde

canım ya yanlış anlama hep maşallah diyorum ama bebişinin fotosunu koyma öyle nazar olur benden söylemesi

canım muadilin yazarmısın

ayy bunların hepsi aynı mı kopyala yapıştır gibiler!!

ha hay benim eşimde öyle ağlıyor bu diye getiriyor hadi canım gerçekten mi:)

hayırlı olsun canım tam adını yazarmısın modelin

geçmiş olsun canım, o demiyorsa sen uyandır canım huuu kalkta bir zahmet sende bak de

evet canım büyüme ataklarında aynen öyle oluyorlar

neyse ki benim odun yardım ediyor yoksa iyice dellenirim, evi yeterince dağıtıyor çünkü!

kesinlikle katılıyorum anneliğine laf söylemesi çok yanlış

oyy maşallah benim bıdıkta yavaştan dönüyor

canım calpolda minosette parasetemol ihtiva ediyor, minosetin bebekler için şurubu mu varmış?
Bende bilmiyordum Prospektus ünde çocuklar için yazıyor bak böyle
2015-03-19 14.57.49.jpg

canım çok haklısın pimpiriklilik eşimden bulaştı bana hep onun suçu:)

doğru canım çok hareketli abisi kılıklı:) ondan olabilir

bende aç kalmasından korkuyorum biraz da ondan endişem

canım korunma için sanırım ben üç aylık iğne düşüyorum ama hala düşünüyorum icraata geçemedim:)

canım sizin kolik krizi gündüz tutuyor demek ki, bizimki akşam altıdan sonra başlıyor, sakinleştirmek için ney açıyorum kolik müziği hoplatma zıplatma:)

hoş geldin duham canım benim:) elini emmesi normal benimkide öyle açlıktan değil canım elini tanıyor ilerde de sorun olmaz korkma

kanama için dr a git uzun sürmüş

canım memlekete geldi ya bebek görmeler başlamıştır yoğundur

aynen canım:) ama diğer aşılar böyle ağır olmuyor merak etme

inşallah canım işte annelik gr hesabı yapıyoruz

canım senin evde rutubet var mı?

ah canım sürekli okuyorum zaten birde yazdırıp üstüne asmam lazım sanırım, aminnn

canım illa ateşi çıkacak diye bir şey yok mesele büyük oğlum ne huysuzlanırdı ne ateşlenirdi gayet rahat olurdu

ayyy ütü nefret ediyorum desem yeri, eşim takım giyiyor sürekli gömlek pantolon ütülüyorum

canım nasıl oldu bebeğin?

geçmiş olsun canım

normal canım

iyi olmuş canım sağolsun kv den, ayy bebeğinin durmaması iyi olmuş yoksa nazar ediyorlar

canım 3 gün yaptırılmıyor

hadi inşallah şifanızı bulursunuz

aynen uykusuzum başım ağrıyor o yüzden

canım işleri bozukmuş o da istemez emin ol çok pişman oluyordur, bu aralar elinden geldiğince sen ilgilen bebeğinle eşinden pek yardım isteme, sonra daha büyük tartışma yaşarsınız

canım benim bebeklerin uyku düzeni en az 1 yaşından önce oluşmaz, aşı olur düzeni değişir diş çıkarır düzeni değişir, büyüme atakları var mesela düzeni değişir, yani üzülme bir bakmışsın eskisi gibi olmuş

canım bak dediğim gibi madem çok stresli bu dönem idare etmeye çalış, anlıyorum seninde yardıma ihtiyacın var haklısında ama sizin için biraz kendi başına halletmeye bak bu dönemde

canım ya yanlış anlama hep maşallah diyorum ama bebişinin fotosunu koyma öyle nazar olur benden söylemesi

canım muadilin yazarmısın

ayy bunların hepsi aynı mı kopyala yapıştır gibiler!!

ha hay benim eşimde öyle ağlıyor bu diye getiriyor hadi canım gerçekten mi:)

hayırlı olsun canım tam adını yazarmısın modelin

geçmiş olsun canım, o demiyorsa sen uyandır canım huuu kalkta bir zahmet sende bak de

evet canım büyüme ataklarında aynen öyle oluyorlar

neyse ki benim odun yardım ediyor yoksa iyice dellenirim, evi yeterince dağıtıyor çünkü!

kesinlikle katılıyorum anneliğine laf söylemesi çok yanlış

oyy maşallah benim bıdıkta yavaştan dönüyor

canım calpolda minosette parasetemol ihtiva ediyor, minosetin bebekler için şurubu mu varmış?
Hic tavsiye etmem canim ben onun ayligini vurdurdum beni bitirdi ignesi kalin bide duzensizlik yapiyor ben bugun implant taktirdim

X