2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar masallah cocuklariniz erken yurumus konusnus, bizim burda arkadaslarin cocuklari nerdeyse 1 yasindalar tek kelime konusamiyorlar, yurtdisinda yasamanin dez avantaji iste cocuk sosyal ortamdan aile ortamlarinda uzak kalinca gelisimi daha yavas oluyor, bi annenin ilgisi, baska konusan ilgilenen yok.. zaten burdaki arkadaslar hep der turkiyedeki cocuklar canavar diye..

Nego ben corumluyum bizim orda cok olur cok severiz eaimin anlarali kayinvalidemin koyued cok oluyor toplar krutur her sene solsun buzluga da koyarim severim ot ve tirevini be sen de vakit bulrsan yavastan yaparain ben sabahtan yapiyorum o yuzden rahat oluyor hem kizimda oglen aksam arkli farkli yemis oluyor bi onceden kalani esim emeyince biz yiyouz napalim

R rosa85 bizde seni seviyoruz canim

Evet tehdit ediyormuşum gibi oldu. İnşallah alışıcaz canım.

Sekerli suyu ben her firsatta soyledim valla benim iki cocukta cok ise yaradi hic sarilik olmadk annemin tecrubelerine kitaplardan cok guveniyrm
canım bnde vercektim dogdugunda sekerli suyu hemşire verdrtmedi .. Belkide verseydim bu kadar şiddetli olmazdı sarılıgı . İlk iki gun anne sutu gelmedgi için bebekler aç kalınca bilirubin açıga çıkarmış . Bebek aç oldugu içinde kakayla atılamadıgı için vucuda dagılırmış . Bebk beslenerek daha iyi atarmış bilirubni. Keske verseymişim çk pişmn oldum vermedgme sonradan.

Deneyimli annelee kizimla oynayabilegim oyunlar.
Boyama oyun hamuru yapboz haric...kafam calismiyo artik.
Beynim durdu sanki

ayyy benim oğlumu yazmışsın, canım oğluma iki yaşına kadar çikolata abur cubur türevi vermedim, sadece arada çubuk kraker verdim o da 1,5 yaşından sonra, tabi dedeleri amcaları herkes alıyor vermiyorum sağolun ben yerim diyordum:) alıyorsanız kuruyemiş alın kuru meyve getirin diyordum, sonra iki yaşı doldu ayyy millet bir başladı almaya birde eşim tarafından ilk torun 4 amcası var dedesi de tabi, benim babam eşimin babası kardeşleri tabi çikolata sever eşim sürekli almaya başladılar, iki sene engel olan ben önüne geçemedim resmen

oyuncak hele oyuncak aman Yarabbim eşim alır bir taraftan dedesi alır bir taraftan, ya kp oğlum iki aylıkken akülü araba aldı düşün salıncağı bisikleti sallana fili çeşit çeşit arabası var, eşime alıyorsan yap boz al diyordum ne anlar diyordu bir aldı ooo bizim minik zehir gibi yapıyor tabi eşimin ağzı açık kaldı, en azından bolca yap boz aldırdım faydalı olsun diye ama hala eşim alıyor oyuncak dedesi alıyor, inan siyah büyük boy çöp poşetiyle oyuncaklarının çoğunu kaldırdım

sürekli sürpriz yumurta alıyorlar sırf oyuncağı için

eşime defalarca dedim yokluğu bilsin niye böyle yapıyorun para yok ne demek bilsin diyorum ama nafile dayanamıyor, ona çok büyük kötülük yapıyorsun diyorum

eşim akşam eve gelince direk eline bakıyor ne aldın diye almamışsa niye almadın baba git al diyor, oğlum her zaman olmaz her zaman alınmaz diyorum nafile

git odanda oyuncaklarınla oyna deyince sıkıldım ben onlardan diyor, alınan bir gün oynuyor tamam

ahh ahhh çok dertliyim, bu otorite sağlamış halim düşün ben salsam artık neler alır yaparlardı sen düşün

:) sağol canım

canım bende abur cubur yiyorum doymak bilmiyorum ama bugünlerde yemek yapmaya üşeniyorum demek ki tahıla ihtiyacı var vücudunun ye canım zararı olmaz bende severim aslında aldırayım en azından yemek olmayınca yerim:)

Evet canım zaten annemlerde kalıcaz 2 gün yükü hafifler.

canım aslında çok arastırıyorum ama internet yavas oldugu için genelde kk nın eski konularına bakıyorum : ) diger bilimsel sitelere girmesi çok zamn alıyor. O yuzden yani : ))) . Ama hersey o kitaplarda yazan seylerden ibaret degil tecrube edilip ogrenilir bazı şeyler.

Angelheart canim
Kizim 5.yind dis cikarmaya basladi.8 aylikken emekleme 12 aylikken yurumeye basladi..
7.ayda baba mama dede vs dfmeye basladi..
14 ayliktan beri konusmalar dewam ediyo...simdi bulbul susturamiyoz

Nego canim benim kardesim oyle, evin arka balkonuna annem cam yaptirdi ici full kardesimin oyuncaklari ve hala istiyor, bi magaza girdikmi mesela saat bakiyoruz diyor abla cocuklar icin var mi, gunes gozlugu bakiyoruz cocuklat icin var mi, herseyden kendine pay cikarmaya calisiyor, kizim yeni dogdugunda kanguru aldik kardesimde bizleydi, anneme diyot bana bebekken niye almamistiniz . Bende babama cok derim ama o simarsin o benim canim filan diyor, zarar veriyor farkinda ama kiyamiyor, cocuk hayir kelimesini bilmeden buyuyor

Deneyimli annelee kizimla oynayabilegim oyunlar.
Boyama oyun hamuru yapboz haric...kafam calismiyo artik.
Beynim durdu sanki
ben futbol oynuyrm cnm bebegm uyurkn oglumla saklambaç araba garajı filan ama erkek çocukla kız çocugun oyunları farklı olur . Evcilik oynayabilirsin girlboymom yazmıştı . Yemk yaparkn pazarcılık oynayabilirsin hayvan sesleri taklit ettirebilirsin . Ogretnecilik oynayabilirsn.

aynen canım artık umurumda değil dağınık olsun ev, yarın güneşi görürsem dışardayım inşallah:)
canım bizim büyük oğluşla resmen doğar doğmaz konuşmaya başladık biz hem de ne konuşma, ilk bebeğim gurbetteyim konuşacak kimse yok, alıyordum kucağıma oda oda gezdirip evi tanıtıyordum, boş zamanım çoktu 3 aylıkken eşim oğlumla konuşurken videosu var ayy nasıl ses çıkarıyor izleyen hayret ediyordu, dediğin gibi ilgi çok önemli
şimdi bu miniğim ağzımın içine bakıyor konuşuyum diye ama abisi kıskanıyor diye o yokken anca konuşuyorum
canım bizim buranın has yemeği:) ben çok severim oğlumda seviyor, ben çiğden atıyorum buzluğa

canım artık bebeğim daha sakin oluyor vakit var eme ben tembelleştim
Evet canım zaten annemlerde kalıcaz 2 gün yükü hafifler.
inşallah sizin için iyi olur canım
Bütün gün bebişlerinizi nasıl oyalıyorsunuz kızlar?

genelde oyun halısında oluyor, altını açık bırakınca sakin duruyor

Aynen katiliyorum bende soylemeden edemiycem herseyi ben bilirim havalarindaki konusmalari forumda hep dikkatimi cekiyordu..uslup onemli bence boyle seyler soylemeden once biraz kendi konusmalarina bakmalisin leble...

Kizlar ya ne yaptinizda bebeleriniz boyle erken konustu, ben korkuyorum kizim burdakiler gibi gec konusursa diye, bi arkadasin oglu mayista iki yasina gircek inanin sadece anne ve baba diyor.. Ben ne yapsam ya hergun cocukla konusuyorum anlatiyorum ama tek kisi olunca gercekten zor, turkiyede markete gidersin ordakiler laf atar, annanne babanne..
Burdaki cocuklar daha uslu oluyor, saat 8 oldumu yataktalar, yazin hava 10da kararir, 8de gunes filan var bildigin gunduz yani o zaman bile arkadaslarin cocuklari iyi geceler der yatar, esimde bende saskiniz bu duruma :))

O degilde eflamin yazısına yorumn başina canım diyerek başlamiş : ))) gayet mulayim yazmış . Ona çok guldum yaa : ))) aman neyse .. Ben çok sorumszm ilgszmya gidiym biraz çocuklarmla ilgileneyim.

canım yazdım sana nasıl erken konuştuğunu yukarda mesaj:)

O degilde eflamin yazısına yorumn başina canım diyerek başlamiş : ))) gayet mulayim yazmış . Ona çok guldum yaa : ))) aman neyse .. Ben çok sorumszm ilgszmya gidiym biraz çocuklarmla ilgileneyim.
Canım herkes rahatsız olduğu şeyi yazdı, uzamasın artık olur mu, bebişlerden kocalardan konuşmaya devam edelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…