2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
eeee bende kaçar güzeller bugün başım ağrıyor tansiyonum çıktı galiba ama ölçüp stres yapmıyım:) bende oğlumla oyunuyum yeni uyandı yemeğini yedi oyun zamanı:)

Canim merak etme abisi oldugu icin oda erken konusur, masallah ya, bakalim bizimki nasil olcak bende esimde konusuyoruz kitap okuyorum, suanda gulumsuyor, dudak hareketlerimizi cok inceliyor, agzini acip konusamaya calisiyor, azcik agu diyor sessizce :) hııı hııı diyor

tamam canım ne güzel merak etme konuşur seninkide ilgi çok önemli çünkü

Aynen katiliyorum bende soylemeden edemiycem herseyi ben bilirim havalarindaki konusmalari forumda hep dikkatimi cekiyordu..uslup onemli bence boyle seyler soylemeden once biraz kendi konusmalarina bakmalisin leble...
arkadas herseyi gttgi uç doktrdan ibaret sanıyor heralde ha bide okudugu kitaplar :))) çocugu ıstune bide çıplak yatrmış soylmcktm ama içimde kaldı taa o zmndan . İki gun snrada yazar buraya bbgm hastaladı die : ) neyse..

senin güzelim değilim bu bir,,,
çocuğuna vurma konusunda hala kendini haklı görüyorsun, vurdum üzgünüm demiyorsun, kim vurmamış ki diyorsun,,psikoljin kötü ise yardım al,, çocuklar stres topu değil, stresini çıkartıcağın,,,
benim gidişatımla ilgili yorum yapamazsın,,,ben sadece rota aşısı yapturmıyorum,,, dikkatli oku,,,
senin yaptığın öneriler mantıksız değil, yanlış ve hatta tehlikeli,,,
sana göre cahil olabilirim, senin benim hakkımda düşündüklerinin benim için bir önemi yok,,,,

benim kizimdada reflu var cok fazla kusuyodu dr reflu yastigiyla o tozu onerdi sutumu sagip icine o tozdan koyup oyle vermemi istedi surude koyulastiriyomus ama ben yapmadim dedigini sirf memeyi unutur diye bide iki kucuk cocukla sagmak beni cok zor olur. bende basini yukselttim gazini mutlaka cikarmaya calisiyorum emzirdikten sonra biraz dik tutuyorum bide tabi emzige basladim dr uzun sure emzirme.dedigi icin cok sukur baya azaldi eskisi gibi degil

senin didişmekden başka yaptığın bir şey yok mu ????????????????????????

ayy leble gerçktn sıkıldım ya bu kadar kişi aynı şeyi yazdı hala aynı uslup . Senin duşuncelerini bnm için çok onemi var : )))) off neyse alıntılyp durma beni yazsam olmuyr yazmasam hç olmuyr hadi işine Guzelim

bence sen insanları sinir etmekden haz alıyorsun,,,

Kizlar neden bu kadar uzuyor mesele, herkes fikrini soyledi lebleye dedik ustune gittin o aciklamasini yapti, simdi pinar sen onun ustune gidiyor, tahrik edici mesajlar yaziyorsun.. Bence aranizdaki meseleyi ozelden halledin artik..

Ben kizimla cok konusuyordum..tv fazla izlemiyorduk.bu cok onemli..
Babasids cok oynardi..sorular sorardik..onun anlica sekilde..bisier tanitiyoduk
...iste bu yatak bu dolap bu ayi bu kedi vs. Canim kisacasi o donemlerde cok ilgi gerekiyo..ev isi ypayim diye cocugu tv ye kitlemicen..o zaten gelistiryo kendini..

Bütün gün bebişlerinizi nasıl oyalıyorsunuz kızlar?
canim benim bebis gunduz ve gece uyuyor genelde.aksam ve sabah uymuyor.gündüzleri uyandığında konuşuyorum bebişim le o da laf istiyo zaten gozumun icine bakiyo gülüyor vakit geçiriyoruz:).huysuz olup uyumadiginda kucagimda geziyoruz evin icinde malesef;((

İnşallah canım. Eşim de kalıcak burda bizle Ama ilgilencek kişi çok burda.

Kizlar ikinizde kendi hayatinizda tecrubeli insanlarsaniz.
Leblecim ewet edkilerin yaptigi hersey dogru degil....pinar evet sende tecrubelisin...
Ama artik bole hakaret iceren seyler konusulmsin.konuyu kapatin.
Ikinizede yakismiyo suan sinirlisiniz.
Kimse kimseye hakaret edemez.pinarcim yine sinirlisin cznim ve tahrik edici seyler yaziyodun.yapma canim..
Leble senide anladimm.ama artik tamam..ikinzde bizler icin degerlisiniz...kimse kimseye sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda..burasi platformda elestiride olcak dogruda olcak yanlisda olcak...ama fazlasi zarar..

[QUOTE="AngelHeart, post: 40039152, member: 3koyuyotşallah canım. Eşim de kalıcak burda bizle Ama ilgilencek kişi çok burda.[/QUOTE]
Canim ben konusuyorum bol bol, oyun halisina koyuyorum 20dk kadar oyalaniyor, evin icinde gezdiriyorum, omuzuma yatirip sirtina yada poposuna hafifce vuruyorum cok guzel sakinlesiyor boyle yaptigimda, muzik acip dinletebilirsin..

Bende bilmiyordum Prospektus ünde çocuklar için yazıyor bak böyle

Hic tavsiye etmem canim ben onun ayligini vurdurdum beni bitirdi ignesi kalin bide duzensizlik yapiyor ben bugun implant taktirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…