Yok canim ankaradayim biz topigin abisiyiz 23aralikBiz ocak sonu doğduğumuzdan geriden takip ediyoruz sizi yakında dokunmaya da başlayacak desene bende memnun oldum adaş :) diyarbakırdasın sanırım
Ayağımda salladım uyudu, tabi emzikle...Nasil sakinlestirdin
Ebe 3 gün içinde ateş çıkabilir dedi, bizimki de uykulu, yorgun.Kizlar asi sonrasi atesten bahsetmissiniz. Atesi hemen cikiyor mu yoksa aksama dogru mu cikiyor? Biz de bugun yaptirdik asilarini. Eve geldigimizden beri cok sakin ve normalden cok uyuyor. Atesi normal ama geceye kadar surekli kontrol mu etmeliyim? Bu sakinligi beni iskillendirmeye basladi. Uyusa bi dert uyumasa bi dert:)
canim sen beni güldùrdünya allahta seni güldürsün gerçekten insan sanki bebeğini aldatmis gibi oluyor dün esim geldi beni bekliyor oglumu uyutayimda biraz onunla ilgileneyim nedense benim oğlum hissettimi ne sabaha kadar uyumadı enson ezanla uyudu allahtan esim halime acıdıda uyu sen çok yorgun gözüküyon dedide yattım
Saol cnm bitirdim bende yazliklarida cikardim hepsini bi anda yaptim ayda yilda topluca yapiyorum esimde kot giyiyor uniformasinida kendi utuluyor her isi yaparm tek uzak kaldigim isgirlboymom kolsy gelsin bu arada.ütü de çok zorlanirim ben hep ertelerim ana kaçış yok hic sevmiyorum yapmayı:).
Canim hosgeldinMerhaba kızlar :)
Okuyorum ama bir türlü yazamıyorum :)
Kanaması uzun sürenler benimki de uzun sürdü 60 günlükken tamamen geçti 40 ından sonra arada gitti geldi ama tamamen geçti :)
2 ay aşısından sonra bebeğim ateşlendi calpol verdim geçti sabaha kadar çok şükür :)
birde ben bebeğim i gündüzleri 3 yada 4 saattebir emziriyorum acaba az mı oluyor şayet ilk 2 ay kilosu iyiydi bakalım 3 . Ay ne olacak olmadı sıklaştırırım ama istediği zaman emziriyorum bakalım kilosu iyi olur bu ay da inşallah
Göğüslerim çok şükür iyi ve rahatça emziriyorum ilk ağzına aldığında acıyor biraz ama hemen geçiyor:) sabretmek lazım geçiyormış :)
Bide biri emzirdikten sonra sızlama şeklinde göğüs ağrısından bahsediyor bende de oluyor o süt dolması mıymış baya rahatsıZ edici bir ağrı :)
Her cümle den sonra gülücük atöasan duramıyor um :)
merhabalar ocak anneleri...23 ocakta doğum yaptım.gec oldu araniza katılmak ama bundan sonra tecrubelrinizden faydalanmak isterim...bebeğim bikaç gündür elini emmeye başladı ve ağzına ne gelirse onlugu agiz bezi falan hep emiyor.neden aceba doymuyor mu ya da normal mi.ilrrde parmağını emmesi aliskanlik olur diye korkuyorum...bir de 55 günlük olduk ama kanamam henuz bitmedi cok sıkıldım benim durumumda olan var mi?.
yaşındanda olsa gerek olgun birisi zannetmiştim.. Yanılmşım.. Bir tek ben yazmadım sana beni alıntılayrk tartişma yarattıgın cesaretini bu şekilde duşunenleride alıntılayıp cevap yazarak gostersene .. Çok kişi alıntılayıp benim gbi duşundugunu ifade etti sana neden hiç birine cevap yazmayıp beni alıntılayıp duruyorsun .. E tabii .. Sende bi ara güya senin degiminle " ortaokul muhabbetlerinden" sıkılıp bu forumdan aralık annelerine geçtigini soylemişyin .. Keşke orda kalsaymışın.. Dogru seninle aynı fikirde olmayanlara ortaokul muhabbeti muamelesi gosteriyrsun .. Herkes senin gbi duşunmek zorunda degilki.. Hani nedr bu saldırı anlamadımki.. Bu uslupla yazmak daha havalımı oluyr sana gore ? Daha farklımı gosteriyor seni? dışlanmaya gelince oyle bir sey yok gordugun gibi .. Herkes polemige girebilir sen girmedinmi sanki zamanında ? Giripte aralık annelerine gitmemişmiydin ? Neyse sıkıldım ugrasmk istemyrm.bazen insanları gerekli greksiz çok geriyorsun,,,
daha öncede bu formdan bir nevi dışlanmışdın değil mi? zaten,,,,
Evet canım gazı oluyor genelde.Ikınıyorsa gazı vardır muhakkak
Memeni ağzından çekmiyormusun canım?Bizimkinin de reflusu var maalesef. Yedigini kusuyor. Doktor az az emzir dedi ama ne mumkun. Yapistimi memeye imkani yok birakmiyor. Gece uykusu oldugu icin cok fazla emmiyor sanirim o yuzden gece kusmuyo da gunduz her ogunden sonra birkac sefer cikariyor.
Aramızda tam bir ay var tüm gelişim özelliklerini sizden öğreneceğiz :))Yok canim ankaradayim biz topigin abisiyiz 23aralik
Ben2015 ocak anneleri face grubunda olan varmi
Biz sizden bi gün büyüğüzbizde 24 aralik dogumluyuz gercekten gun gun bile farkediyor..nezaman gulecek derken ,bir aydir artik her lafima guluyor agzi kulaklarindaonun her gulusunde bidaha asik oluyorum onaa ne guzel biseymis evlat Allahim nasip etti sukurler olsunnn
Sorma canim ya ufacık boyuyla bizi çeşitten çeşide sokuyorB-)minik bu sefer galip gelmis babaya kismet bi dahaki raunda