2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor olmuyorum da, var mı böyle olan 54 günlüğüz

Kızlarrrrrrrrr
Acil yardıma ihtiyacım var!!
Pazartesi karma aşımız vardı o gün bbeğim huysuzlandı ama dün geçmişti bugün sabahtan bu yana inanın en fazla yarım saat uyudu tüm gün ağladı((( aşının etkisi bukadar sürermi aşı yaptıranlar lütfen cvp yazın çok çaresizim elim evde yok doktora da götüremem yarına kadar fikir istiyorum.

Cvp yazanlardan Allah razı olsun

kızlar benim oğlumun burun tıkanıklığı bir türlü geçmedi.
Acaba burnunda bir sorunmu var.
Bu konuda tecrübeli olanlar cevap yazarmı lütfen.

Canım biz daha aşımızı yaptırmadığımız için aşı konusunda bi fikrim yok ama benimkinin de tüm gün uyumadığı oluyo, düzeni değişiyo sürekli bi gün bakıyorum tüm gün uyuyo bi gün hep gözler faltaşı gibi açık

ecepelin29 asidandr asidan sonra bacaklarini oynatmamstr simdi oynatmaya baslaynca agridi olur canm eger cok kotu olursa tek yapacagn emzirmek bide calpol cay kasigi ile kiyamam ona huy degistiriyorlar her asida 3gun kaka yap;adi elek givi olan yavrun gaz damlasini da igmal etme

kızlar benim oğlumun burun tıkanıklığı bir türlü geçmedi.
Acaba burnunda bir sorunmu var.
Bu konuda tecrübeli olanlar cevap yazarmı lütfen.
bebelerde uc aya kadar burun tikanikligi normal onemli olan oksuruk falan var mi mukush hapsirarak atmaya calisiyorlar bi kac hapsufma da normal

Canım içimi rahatlattın.nasıl ağlıyor elim ayağıma dolaştı çok korktum hala uyumadı bi kendine gelse kuzum kıyamam.bugün aşının 3.günü üstelik

Benimkide öyle canım üstüne ağlaması çok olunca tedirgin oldum inş geçer.sağol cvp yazdıın için.

Canim hosgeldin yaz arada ins kilosu iyidir bende ne zaman isterse o zaman emziriyorm bu ay az gibi bakalim ne olacak 27 sinde kontrol sen regl olmussun galiba ne guzel darisi bana
Cnm kilosu icin bu ay daha az alabilir demisti dr. 750 gr olabilir demisti..
Canım içimi rahatlattın.nasıl ağlıyor elim ayağıma dolaştı çok korktum hala uyumadı bi kendine gelse kuzum kıyamam.bugün aşının 3.günü üstelik
cnm asi 3 gun huzursuzluk ve ateş yapabilirmis dr. Söylemişti yalniz 3 gunden sonra olan ates asi ile ilgili değilmiş. .
ben cok huzursuz oldugu icin de vermistim calpol...

Kizlar kv sagolsun Bugun dua okuttu kizim için epey kalabalikti, benim huysuz prenses yine durmadi gelenler bana sabir dilediler..
Kv zayiflamis geldi gozume dedi Allah'tan tartiyorum düzenli dedim anne kilo aliyo tartiyorum belki de biraz boyu uzamistir ondan oyle gelmiştir dedim kendi Kendime. .

İyi geceler kızlar bizimde aşımız yarın . Ebe aşı kartına banyo yapmış olsun diye yazmış ama hava soguk diye yaptrmadım . Sabahta aşımız var gidip gelirken banyonun etkisiyle uşutebilir diye yaptrmadım . Bu aşı sonrası kaç gun bayo yaptırılmıyrdu ki 3 gun diye hatrlıyorum ama.

Uykumm varrr... Gaz sancımız tuttu yine. 4 saat uykuyla duruyorum yetmiyor
biz doktra gttikten sonra ilaçlar fayda etmeye baslayınca sancılarımız azaldı ve uzun uyumaya basladı masaallh bugun hep uyudu nerdeyse . Aksam saat sekizde bi yatmışız hepimiz saat 11 de eşim gelmiş baya çalmiş kapıyı duymamişiz . Ohh iyi olmuş ona o saatte gelmesn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…