2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim bebeğimde 3 4 gündür başparmağını emmeye başladı hatta gazını çıkarırkrn kıyafetimi bile emiyor doymadığından olduğunu düşünmüyorum gelişimsel olabilir mi acaba birçok kişi yazdı buraya parmak emmesini hepside aç olamaz bence gelişimsel bi araştırayım :)

canim dogru tespit kesinlikle gelisimsel cocuk hersyi suan agziyla taniyor benimki once emmeye calisiyordu simdi emerken gosumu cekmee dokunmaya basladi artik ellerini kesfediyorlar bu arda adasiz galiba bende gamze memnun oldum

@miss_cuiorus iyi gezmeler sekerim yaali teyzelere de haklisin de de mutlu olsunlar onlar kendi capunda konusuyor

canim dogru tespit kesinlikle gelisimsel cocuk hersyi suan agziyla taniyor benimki once emmeye calisiyordu simdi emerken gosumu cekmee dokunmaya basladi artik ellerini kesfediyorlar bu arda adasiz galiba bende gamze memnun oldum
Biz ocak sonu doğduğumuzdan geriden takip ediyoruz sizi yakında dokunmaya da başlayacak desene bende memnun oldum adaş :) diyarbakırdasın sanırım

Canim canini sıkma insallah önündeki aylarda tam alır kilosunu benim oglumun ilk ay kilosu iyi değildi ama masallah ikinci ay topladik anne piskolojisine bagli sanirim benim ilk ay çok zorlu ve stresli geçti ben ona bagliyorum

Canom benim bebiste öyle çözemedim gitti dùn abimlere gittim orda burnu hiç tıkanmadı eve geldim yine ayni benimki sìcakla sogukla alakasi yok sanirim ben suanda askìlı ve taytla evde geziyom acaba tam temizlik yapamiyom ondanmi

dag gibi utum var oturma odasina getirdim basarabilirim bugun bitecek
Duha22 aramiza hosgeldin bence cok uzun bi sure doktora git belki adet giuyor olabilirsin ama hic ara vermedi mi kirktan sonra
sagolun teşekkür ederim.kırkımda sonlara doğru birkac gun kesildi tejrar yogun şekilde basladi hadi tamam adet oldum dedim ama hala.birgun iki gun duruyor bitti diyorum yeniden başlıyor.kontrole de gitmedim. rapor alicam iznim bitiyor bi kac gune.ikisine bir gideyim diye bekliyorum.
Hosbuldum teşekkürler...sutum var şükür.akiyor hep göğüs pediyle geziyorum doymama ihtimali var mi? en gec bir saat aralıklarla emziriyorm gündüzleri. kontrollerde kilo alımi da güzel.
yani gelişim olarak normal donem dönem zamanla birakir ins.cunku ac oldugu icin degil eminim.

canım hangi mamayı veriyorsun benimde sütüm çok azaldı yavrum aç ve doymadığı için uyumuyor olabilir mama da vermek istemiyorum sen nasıl yapıyorsun
Canım mamaya başlayacaksan bi arkadaşım mama katılaştırıcı diye birşeyden bahsetti. Onun bebeği de çok kusuyormuş katılaştırıcıyla engelleyebilmiş kusmasını. Faydalı mı zararlı mı bilmiyorum ama mama kullanırsan aklında olsun diye söylüyorum. Allah şifalar versin bebeğine, benimki de kusuyo sürekli olmasa da, çok zor bi durum

Kizlar fanfini isleri konusulmus emziren annelerde ilk uc ay aut yogunlugundan dolayi isteksizlik normal anne bebehini aldatiyor gibi hissedermis ama ben o islere ara vermiyorum haftada bir
canim sen beni güldùrdünya allahta seni güldürsün gerçekten insan sanki bebeğini aldatmis gibi oluyor dün esim geldi beni bekliyor oglumu uyutayimda biraz onunla ilgileneyim nedense benim oğlum hissettimi ne sabaha kadar uyumadı enson ezanla uyudu allahtan esim halime acıdıda uyu sen çok yorgun gözüküyon dedide yattım

Canım bebisinin üstüne nazar ayetleri ve ezbere biliyorsan 1ayetelkürsi 1felak 1nas 3 ihlas oku eminimki faydasını görecen bende nazardan ve hasetten kotkarim allah bebislerimizi kem gözlerden korusub.:-(

canim eger hemen uyanmazsa çıkarma benimki çıkarmayana kadar yatmiyor hatta 1. sini çıkariyor sonra ikinciside çırtmak istiyor öyle olmasauyumuyor

Iyi ozaman ac olmadigindan eminsen sorun yok. Benimki aciktigi zaman koyuyor elini arkadasin dedigi gibi tanimaya calisiyordur ozaman

Bizimkinin de reflusu var maalesef. Yedigini kusuyor. Doktor az az emzir dedi ama ne mumkun. Yapistimi memeye imkani yok birakmiyor. Gece uykusu oldugu icin cok fazla emmiyor sanirim o yuzden gece kusmuyo da gunduz her ogunden sonra birkac sefer cikariyor.

Kizlar oglum ciglik cigliga agliyo hatta birkackez morardi asi cok etkiledi atesi yok ilac vermiyeyim dedim ama cok aci cekiyo verdim yuttu diye dusunurken biraz gogsumdr cikardi cok canimsıkıldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…