Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım biz daha aşımızı yaptırmadığımız için aşı konusunda bi fikrim yok ama benimkinin de tüm gün uyumadığı oluyo, düzeni değişiyo sürekli bi gün bakıyorum tüm gün uyuyo bi gün hep gözler faltaşı gibi açıkKızlarrrrrrrrr
Acil yardıma ihtiyacım var!!
Pazartesi karma aşımız vardı o gün bbeğim huysuzlandı ama dün geçmişti bugün sabahtan bu yana inanın en fazla yarım saat uyudu tüm gün ağladı((( aşının etkisi bukadar sürermi aşı yaptıranlar lütfen cvp yazın çok çaresizim elim evde yok doktora da götüremem yarına kadar fikir istiyorum.
Cvp yazanlardan Allah razı olsun
hayli olsn birazck oluyor zaten en zor asi bu cocujlar icin digerlrri bir veya 2igne bunda 3igne bide kol olunca gelince agrisi atesi olursa cay kasigi calpol ver cnm bakalim minikkizin buyumus mu cok optmYarin iki aylik asimiz var
Agri sizi oluyor mu kizlar ?
bebelerde uc aya kadar burun tikanikligi normal onemli olan oksuruk falan var mi mukush hapsirarak atmaya calisiyorlar bi kac hapsufma da normalkızlar benim oğlumun burun tıkanıklığı bir türlü geçmedi.
Acaba burnunda bir sorunmu var.
Bu konuda tecrübeli olanlar cevap yazarmı lütfen.
Canım içimi rahatlattın.nasıl ağlıyor elim ayağıma dolaştı çok korktum hala uyumadı bi kendine gelse kuzum kıyamam.bugün aşının 3.günü üstelikecepelin29 asidandr asidan sonra bacaklarini oynatmamstr simdi oynatmaya baslaynca agridi olur canm eger cok kotu olursa tek yapacagn emzirmek bide calpol cay kasigi ile kiyamam ona huy degistiriyorlar her asida 3gun kaka yap;adi elek givi olan yavrun gaz damlasini da igmal etme
Benimkide öyle canım üstüne ağlaması çok olunca tedirgin oldum inş geçer.sağol cvp yazdıın için.Canım biz daha aşımızı yaptırmadığımız için aşı konusunda bi fikrim yok ama benimkinin de tüm gün uyumadığı oluyo, düzeni değişiyo sürekli bi gün bakıyorum tüm gün uyuyo bi gün hep gözler faltaşı gibi açık
Cnm kilosu icin bu ay daha az alabilir demisti dr. 750 gr olabilir demisti..Canim hosgeldin yaz arada ins kilosu iyidir bende ne zaman isterse o zaman emziriyorm bu ay az gibi bakalim ne olacak 27 sinde kontrol sen regl olmussun galiba ne guzel darisi bana
cnm asi 3 gun huzursuzluk ve ateş yapabilirmis dr. Söylemişti yalniz 3 gunden sonra olan ates asi ile ilgili değilmiş. .Canım içimi rahatlattın.nasıl ağlıyor elim ayağıma dolaştı çok korktum hala uyumadı bi kendine gelse kuzum kıyamam.bugün aşının 3.günü üstelik
canımbenimki iğney yaptığında biraaz ağladı kucağıma aldım sustu.Yarin iki aylik asimiz var
Agri sizi oluyor mu kizlar ?
Benim de öyle oldu canım. Kanamam bir gece sürdü bitti.Kızlar spirali taktırdım ağrılı ve iğrenç bir andı . Şimdide biraz kanama var inş cok agrım olmaz
biz doktra gttikten sonra ilaçlar fayda etmeye baslayınca sancılarımız azaldı ve uzun uyumaya basladı masaallh bugun hep uyudu nerdeyse . Aksam saat sekizde bi yatmışız hepimiz saat 11 de eşim gelmiş baya çalmiş kapıyı duymamişiz . Ohh iyi olmuş ona o saatte gelmesn ..Uykumm varrr... Gaz sancımız tuttu yine. 4 saat uykuyla duruyorum yetmiyor