2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım aç olduğunu nasıl anlıyorsun? Memede ağlıyor mu?
Canım emzirince zaten gece sütüm az geliyor durmadan ağlıyor emmek istiyor gazını alıyorum gaz ilacını da düzenli veriyorum uyutamıyorum uyusa da 10 dk sonra uyanıyor alıp emzirdiğimde yine ağlıyor sütüm çok gelmediği için mi bilmiyorum

Ayy hiç çekilmez. Aslında bu dönemde kalabalık misafir çok zor oluyor. Teker teker gelseler daha iyi.
Aynen öyle ama düşünen yok ki sağolsunlar hele bi arkadaşım var oğlu 2 yaşında takmış bizim kıza bi kaşık suda boğmak için fırsat kolluyor kaç defa yavrumun yüzüne vurdu elimde saldırıyor resmen öyle hızlı ki gaflette yakalıyor nasıl yaptığını da anlamıyorsun ayyy deli oldum bugün de çıkardı ayakkabısını bizim miniğe fırlatacak deli mi ne iyice tuhaflaştı bu çocuk eşim çok tebhihliyor o çocuktan uzak tut diye

Benimki de illa omuzda uyucak. Bi de ağırlaştı artık. Ailede herkesin beli ağrıyor. Bu arada ben hala beşik sallıyorum. 1 saat uyuyup uyandı. Uyku arasında habire ıkınıyor.
Bende gaz ilacını ihmal ettim bugün gün boyu ıkındı yavrum bizim cadı malesef ayak sallamasıyla uyumuyor ana kucağında sallanınca uyuyor da ayakta niye uyumuyor anlamadım ayakta sallamak benim için daha rahat hem ellerimde serbest rahat oluyorum yani ama bizim cadının gözler fıldır fıldır

Valla o konuda inat ettim vermiyordum ama doymuyor napabilirim
O gece yatmadan evvel mamayida icince yemin ederim coxuga huzur gelio
Sma mama veriyorum 80 ml kdr
cnm bende öyle düşünüyorum

cnm benim kuzumunda reflüsü var diye o şekil uyutuyorum çok rahat ediyor gazını da o şekil rahat çıkarıyor eğer hırçınlaşmayıp o şekilde uyursa gerçekten rahat ediyorum

Allah razı olsun cnm doktorum da o mamadan bahsetmişti ama son bidefa araştırılsın kuzum doktor ne derse onu yaparım aklımda bulunsun yine de

Kizlar fanfini isleri konusulmus emziren annelerde ilk uc ay aut yogunlugundan dolayi isteksizlik normal anne bebehini aldatiyor gibi hissedermis ama ben o islere ara vermiyorum haftada bir

Ooo ooo bizde işler kesat o şeyler bitti abi kardeş yaşıyoruz hem ne gerek var öyle yorulmalara hem ben hasta ve yaşlı bir kadınım bizden geçti o işler

Evet canim 3gün

yanliz degilsiniz canim bizde variz:)

Bu akşam bebeğimiz saatlerce ağladı uyumadı. Sonra sızdı yorgun düştü. Eşim sinirli oluyor böyle olunca. Omzunda gezdiriyor ediyor ama sesini de yükseltiyor. Üzülüyorum. Bebeğe de yükseltiyor arada sesini. Bu aralar işleri de bozuk. Ama genel anlamda sabırlı biri değil.

Kimse istenez aslinda iste uykusuzluk yorgunluk birde islerine takildiysa sinirden yapiyordur
Ona nazikce diyebilirsin urkmesin korkmasin sonra yawrucak babasindan
Ben gecen haftalarda uyumuyo diyr cok uykusiz kaldim diye birz sesimi yukswlttim alt dudagini buktu aldim sapur supur optumnozur diliyorum
İnsan sonra ck uzuluyor

Ne guzl bir duzenimix vardi gece 12 de yatip 4 de kalkiodu 5 de tekrar uyuyp 6,5 da kalkiodu o 5,5 saatin 4,5 saati bn uyuyordym gun icinde yetiyordu
Bu aksam 10 da uyuduk bu sefer 1 de uyandik gunduz saniyo uyumadi
Tv de birsey yokk esneye esneye bi hal oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…