benm oglumunda tıkanıyor hergun temizliyorum canım . Yoksa emmekte zorlanıyor .. Normal bi durum yani .kızlar benim oğlumun burun tıkanıklığı bir türlü geçmedi.
Acaba burnunda bir sorunmu var.
Bu konuda tecrübeli olanlar cevap yazarmı lütfen.
Tskler canim bende sürekli temizliyorum bir yandqnda endiseleniyorum doktora gtrdüm birsey yok dedibenm oglumunda tıkanıyor hergun temizliyorum canım . Yoksa emmekte zorlanıyor .. Normal bi durum yani .
Canım emzirince zaten gece sütüm az geliyor durmadan ağlıyor emmek istiyor gazını alıyorum gaz ilacını da düzenli veriyorum uyutamıyorum uyusa da 10 dk sonra uyanıyor alıp emzirdiğimde yine ağlıyor sütüm çok gelmediği için mi bilmiyorumCanım aç olduğunu nasıl anlıyorsun? Memede ağlıyor mu?
Aynen öyle ama düşünen yok ki sağolsunlar hele bi arkadaşım var oğlu 2 yaşında takmış bizim kıza bi kaşık suda boğmak için fırsat kolluyor kaç defa yavrumun yüzüne vurdu elimde saldırıyor resmen öyle hızlı ki gaflette yakalıyor nasıl yaptığını da anlamıyorsun ayyy deli oldumAyy hiç çekilmez. Aslında bu dönemde kalabalık misafir çok zor oluyor. Teker teker gelseler daha iyi.
Benimki de illa omuzda uyucak. Bi de ağırlaştı artık. Ailede herkesin beli ağrıyor. Bu arada ben hala beşik sallıyorum. 1 saat uyuyup uyandı. Uyku arasında habire ıkınıyor.
Evet sab simpleks veriyorum cnm iyi geliyorMuhtemelen gszi var cnm
Gaz damlasi vermiomusun peki
İnşallah cnm Marmara araştırmayı herkes tavsiye etti övdü inş iyi sonuç alırızHadi insallah gzl haberler aliriz
cnm bende öyle düşünüyorumValla o konuda inat ettim vermiyordum ama doymuyor napabilirim
O gece yatmadan evvel mamayida icince yemin ederim coxuga huzur gelio
Sma mama veriyorum 80 ml kdr
cnm benim kuzumunda reflüsü var diye o şekil uyutuyorum çok rahat ediyor gazını da o şekil rahat çıkarıyor eğer hırçınlaşmayıp o şekilde uyursa gerçekten rahat ediyorumBenimde öyleydi gece 2 saat arayla uyanıyor emerken uyuyor ama gündüz uyumuyordu saatlerim uyutmaya çalışmakla geçiyordu dalıyor 5 dk sonra uyanıyor hırçınlaşıyordu uykysuzluktan birgün yüzüstü gazını çıkarırken uyuyakaldı bende öylece bıraktım inan 3 saat uyudu ben birşey oldu diye korktum o günden beri gündüz yüzüstü uyutor bende sık sık konteol ediyorum ohh dünya varmış en azından ağız tadıyla kahvaltı yapabiliyorum 40 dk uyuyor Bir dene istersen sende
Allah razı olsun cnm doktorum da o mamadan bahsetmişti ama son bidefa araştırılsın kuzum doktor ne derse onu yaparım aklımda bulunsun yine deCanım mamaya başlayacaksan bi arkadaşım mama katılaştırıcı diye birşeyden bahsetti. Onun bebeği de çok kusuyormuş katılaştırıcıyla engelleyebilmiş kusmasını. Faydalı mı zararlı mı bilmiyorum ama mama kullanırsan aklında olsun diye söylüyorum. Allah şifalar versin bebeğine, benimki de kusuyo sürekli olmasa da, çok zor bi durum
Kizlar fanfini isleri konusulmus emziren annelerde ilk uc ay aut yogunlugundan dolayi isteksizlik normal anne bebehini aldatiyor gibi hissedermis ama ben o islere ara vermiyorum haftada bir
Evet canim 3günİyi geceler kızlar bizimde aşımız yarın . Ebe aşı kartına banyo yapmış olsun diye yazmış ama hava soguk diye yaptrmadım . Sabahta aşımız var gidip gelirken banyonun etkisiyle uşutebilir diye yaptrmadım . Bu aşı sonrası kaç gun bayo yaptırılmıyrdu ki 3 gun diye hatrlıyorum ama.
İns canim dularimiz sizinle..Ooo kızlar maşallah baya yazmışsınız bugün giremedim yarın için Marmara araştırma hastanesine randevu aldık dua edin sürünmeyelim hemen sonuca bağlansın tedavi olsun kuzum
yanliz degilsiniz canim bizde variz:)Kızım yine gece uyanmaya başladı, uyumadi hala, beşik sallamaktan yoruldum. Tam emzirirken uyudu dedim yerine yatirdim yine basladi mizirdanmaya, Allah bilir uyumasi icin daha ne kadar sallamam lazim, uykusuzluktan çok zor durumdayım
Kimse istenez aslinda iste uykusuzluk yorgunluk birde islerine takildiysa sinirden yapiyordurBu akşam bebeğimiz saatlerce ağladı uyumadı. Sonra sızdı yorgun düştü. Eşim sinirli oluyor böyle olunca. Omzunda gezdiriyor ediyor ama sesini de yükseltiyor. Üzülüyorum. Bebeğe de yükseltiyor arada sesini. Bu aralar işleri de bozuk. Ama genel anlamda sabırlı biri değil.
Çok güzel olmuş canımgünaydınnnnn
uykusuz her gece
yorgun ölesiye
beşik sallarım saatlerce
bebeğim uyusum diye
uykusuz her gece:)