Bu sabah olduk aşımızı canım, gitmeden 1 çay kaşığı calpol verdim gerçi ebe vermeseydin aşının etkisini azaltır dedi ama vermiş bulundum artık.Kizlar gunaydin ikinci ay asisindan sobra bebeklerinizde ateslenme huysuzluk oldumu
Benim ilk aylar agriyodu cnm emzirmek ile alakali bi durum snrm...Kizlar sizinde gogsunuzun tam arka tarafi sirtiniz agriyormu
bizde huzursuzluk ve hafif ates oldu cnm calpol verdim..Kizlar gunaydin ikinci ay asisindan sobra bebeklerinizde ateslenme huysuzluk oldumu
cnm snrm her gun ayni oranda kilo almıyorlar,ben de iki uc gunde bir tartiyodum kilo almamis gibi geliyodu simdi haftada bir tartiyorum genelde..günaydınlar
uykusuz zor bir geceydi
moralim bozuldu yine
dün tartıyım dedim az almış kilo
geçen ayda ilk aya göre az almıştı
gitgide düşüyor canım sıkılıyor
sütüm aynı niye böyle oluyor ki
kendimi besiye çekicem diyet yapamam
vicdanım rahat etmez bu durumda
affff afff nazar ettiler yavruma
gıcık oluyorum maşaallah demiyene
şu kilosunu soranlara
niye böyle oldu diye kendimi yiyip bitiririm ben
oyle mi uzak sayılmayiz cnm babam da dokumada oturuyor o tarafta buyudum ben de..Bende callidayim canim ustgecitin orda
evet uzak değilmişiz canım bebişin ne kadarlık oldu canım bide geçen ben sana sen hangi dr gidiyorsun diye sormuştum görmedin heraldeBenim ilk aylar agriyodu cnm emzirmek ile alakali bi durum snrm...
bizde huzursuzluk ve hafif ates oldu cnm calpol verdim..
cnm snrm her gun ayni oranda kilo almıyorlar,ben de iki uc gunde bir tartiyodum kilo almamis gibi geliyodu simdi haftada bir tartiyorum genelde..
benim tartma nedenim beslenmiyorsa yeterli hemen mama vermek kontrole kadar kizimi ac birakmak istemiyorum..
oyle mi uzak sayılmayiz cnm babam da dokumada oturuyor o tarafta buyudum ben de..
@a_s_y_a iki ayiniz hayrli olsun bizimkinin cok hafid cikmaya bide inlemeye baslayinca bi cay kaaigi calpol vermistim saglik ocagindaki ebe demisti bizim oglanin biraz korkudan kaka problemi olmustu sukur gecri
@raindop26 hadi baka lim hayirli olsun ikinci ay ins ates olmazz
@ eflalim canim benim skma canini benimkise bu ay almams gorunuyor inan hareketlendiler onun etkisi boyu uzamistir artar kilosu
Bu geceyi atlassak cok iyi olacak benim bebegim bide kolik nasil olacak bilmiyorumBu sabah olduk aşımızı canım, gitmeden 1 çay kaşığı calpol verdim gerçi ebe vermeseydin aşının etkisini azaltır dedi ama vermiş bulundum artık.
benimkide yapıyor bunu ben öyle olunca sessiz ve pek aydınlık olmayan bi yere geçip kucağımda emzikle uyuturyorum ama ses olursa hemen uyanıyorKizlar bizim sorunumuz uyku...
Gece cok sukur uyaninca geri dalabiliyor ama gunduz uykusu gelince yirtiyor ortaligi..
gözler kipkirmizi oluyor, esniyor ve uyuyamiyor. .Meme almiyor aşırı gerildiyse sakinlesebilirse alip siziyor..Uzun sureli uyumuyo gunduz hic kucağımdan indirdigim an uyaniyo hemen. .
isik varsa filan ayagimda sallarken uyumuyo yuzunu ortuyoruz..
Bi turlu anlamiyorum neden boyle oluyo..Gazı yok cok sukur ac mi diye bakiyorum gogsumden sut geliyo. .artik daha zor olmaya başladı bakimi..
Canım benim yazdıklarıma alınmadın umarım sadece geçenlerde bir yazı okumuştum kolik bebeklerle alakalı orda annenin yedifi besinlerin sütten bebege geçtigi gibi stresin kaygının ve üzüntününde onları etkiledigi yazıyordu bu yüzden çok takılmayın demek istedim.Yoksa benim forumda bilgisine ve tecrübesine saygı duydugum kişilerdensinkızlar pc açınca daha ayrıntılı yazarım
neden bu kadar taktığımı
sağarak verenleri çok iyi anlıyorum
o kadar zor ki sağmak ve sonrası
süt olsun diye uğraşanları da iyi bilirim
mememi tutsun diye verdiğim mücadeleyi unutamam
ameliyat yerim zonklarken
ben koltukta zıplıyordum tutsun diye
yatmam gerekirken evin içinde kucağımda
bebekle dolaştım emsin diye
şimdi bebeği emsin diye beş dk uğraşmak istemeyen
iki kere süt sağdım memem acıdı diye
yoğun bakımda yatan bebeğine süt sağmayan
eltim benim bu kadar uğraştığım bebeğimin
kilosuna hasetle bakıp nazar etmeye hakkı yok
burda okuyorum hepinizi görüyorum
süt olsun doysun diye neler yapıyorsunuz
Benimde öyleydi gece 2 saat arayla uyanıyor emerken uyuyor ama gündüz uyumuyordu saatlerim uyutmaya çalışmakla geçiyordu dalıyor 5 dk sonra uyanıyor hırçınlaşıyordu uykysuzluktan birgün yüzüstü gazını çıkarırken uyuyakaldı bende öylece bıraktım inan 3 saat uyudu ben birşey oldu diye korktum o günden beri gündüz yüzüstü uyutor bende sık sık konteol ediyorum ohh dünya varmış en azından ağız tadıyla kahvaltı yapabiliyorum 40 dk uyuyor Bir dene istersen sendeKizlar bizim sorunumuz uyku...
Gece cok sukur uyaninca geri dalabiliyor ama gunduz uykusu gelince yirtiyor ortaligi..
gözler kipkirmizi oluyor, esniyor ve uyuyamiyor. .Meme almiyor aşırı gerildiyse sakinlesebilirse alip siziyor..Uzun sureli uyumuyo gunduz hic kucağımdan indirdigim an uyaniyo hemen. .
isik varsa filan ayagimda sallarken uyumuyo yuzunu ortuyoruz..
Bi turlu anlamiyorum neden boyle oluyo..Gazı yok cok sukur ac mi diye bakiyorum gogsumden sut geliyo. .artik daha zor olmaya başladı bakimi..
Cnm 2 ocak doğumluyuz aaa görmemişim biz medical park ta seda hanima gidiyoruz, siz.kime gidiyosunuz..evet uzak değilmişiz canım bebişin ne kadarlık oldu canım bide geçen ben sana sen hangi dr gidiyorsun diye sormuştum görmedin heralde
cnm yuz ustu durmayi da sevmiyo kafayi yan çevirmiyo kaldircam diye ugrasiyo sinirleniyo cadi..Benimde öyleydi gece 2 saat arayla uyanıyor emerken uyuyor ama gündüz uyumuyordu saatlerim uyutmaya çalışmakla geçiyordu dalıyor 5 dk sonra uyanıyor hırçınlaşıyordu uykysuzluktan birgün yüzüstü gazını çıkarırken uyuyakaldı bende öylece bıraktım inan 3 saat uyudu ben birşey oldu diye korktum o günden beri gündüz yüzüstü uyutor bende sık sık konteol ediyorum ohh dünya varmış en azından ağız tadıyla kahvaltı yapabiliyorum 40 dk uyuyor Bir dene istersen sende
Biz akdenizsifa da kenan hocaya gidiyoruz canim nasil memnun musun dr danCnm 2 ocak doğumluyuz aaa görmemişim biz medical park ta seda hanima gidiyoruz, siz.kime gidiyosunuz..
Mrb hoşgeldiniz. Benim kizimda 19 ocak doğumlu iki saate bir emIriyorum eger 3 saat olursa deli gibi agliyor elini parmağını agzinin icine bi sokusu var sanirsin 3 uc hundur ac bu çocuk bi dikkay edin belki doymiyor olabilir kanama icinde sure uzun artik bitmrsi lazimmerhabalar ocak anneleri...23 ocakta doğum yaptım.gec oldu araniza katılmak ama bundan sonra tecrubelrinizden faydalanmak isterim...bebeğim bikaç gündür elini emmeye başladı ve ağzına ne gelirse onlugu agiz bezi falan hep emiyor.neden aceba doymuyor mu ya da normal mi.ilrrde parmağını emmesi aliskanlik olur diye korkuyorum...bir de 55 günlük olduk ama kanamam henuz bitmedi cok sıkıldım benim durumumda olan var mi?.
Guzelr benziyor yorumlari okudum tek elestiri cift yonlu kullanimi yokmus yani bebek hep sana bakicak mis onun disinda yorumlar guzeldiE bebek te 899 tl . Linkini vereyim özelliklerine bak. Kapanması kolay ve yer kaplamiyor falan
perşembe aşı olacak oğlum aşı durumunu atlatalim inşallah mağazaya gidip begendik lerimi dokunarak kiyaslayacagim))
http://mobil.e-bebek.com/mamas-papas-armadillo-bebek-arabasi_MMP-72601