2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar pc açınca daha ayrıntılı yazarım

neden bu kadar taktığımı

sağarak verenleri çok iyi anlıyorum

o kadar zor ki sağmak ve sonrası

süt olsun diye uğraşanları da iyi bilirim

mememi tutsun diye verdiğim mücadeleyi unutamam

ameliyat yerim zonklarken

ben koltukta zıplıyordum tutsun diye

yatmam gerekirken evin içinde kucağımda

bebekle dolaştım emsin diye

şimdi bebeği emsin diye beş dk uğraşmak istemeyen

iki kere süt sağdım memem acıdı diye

yoğun bakımda yatan bebeğine süt sağmayan

eltim benim bu kadar uğraştığım bebeğimin

kilosuna hasetle bakıp nazar etmeye hakkı yok

burda okuyorum hepinizi görüyorum

süt olsun doysun diye neler yapıyorsunuz

Kızlar emzirdikten sonra mamadan bahsedilmiş, mama sonrası uykuya hemen dalmasının nedeni mamanın anne sütüne göre sindirilmesinin daha zor olması, rehavet çöküyor bir nevi vücuda, kilo alımları normalse nacizane fikrim mama verilmemesi. Ben de ilk haftalarda verdim ve bir süre sonra sanki mamasız olmayacak düşüncesi oluşuyor insanda ama bıraktım artık, sütü gerçekten yetmeyenleri konu dışında tutuyorum bu arada...

Kizlar sizinde gogsunuzun tam arka tarafi sirtiniz agriyormu
Benim ilk aylar agriyodu cnm emzirmek ile alakali bi durum snrm...

Kizlar gunaydin ikinci ay asisindan sobra bebeklerinizde ateslenme huysuzluk oldumu
bizde huzursuzluk ve hafif ates oldu cnm calpol verdim..
cnm snrm her gun ayni oranda kilo almıyorlar,ben de iki uc gunde bir tartiyodum kilo almamis gibi geliyodu simdi haftada bir tartiyorum genelde..
benim tartma nedenim beslenmiyorsa yeterli hemen mama vermek kontrole kadar kizimi ac birakmak istemiyorum..
Bende callidayim canim ustgecitin orda
oyle mi uzak sayılmayiz cnm babam da dokumada oturuyor o tarafta buyudum ben de..

evet uzak değilmişiz canım bebişin ne kadarlık oldu canım bide geçen ben sana sen hangi dr gidiyorsun diye sormuştum görmedin heralde

kızlar birşey sorcam cilt altı implantı taktıran var mı ya da taktırmayı düşünen

Tesekkur ederim asiyi olduk simdilik sorun yok gibi sabah kakasini yapti bakalim gece nasil olacak

Kizlar bizim sorunumuz uyku...
Gece cok sukur uyaninca geri dalabiliyor ama gunduz uykusu gelince yirtiyor ortaligi..
gözler kipkirmizi oluyor, esniyor ve uyuyamiyor. .Meme almiyor aşırı gerildiyse sakinlesebilirse alip siziyor..Uzun sureli uyumuyo gunduz hic kucağımdan indirdigim an uyaniyo hemen. .
isik varsa filan ayagimda sallarken uyumuyo yuzunu ortuyoruz..
Bi turlu anlamiyorum neden boyle oluyo..Gazı yok cok sukur ac mi diye bakiyorum gogsumden sut geliyo. .artik daha zor olmaya başladı bakimi..

benimkide yapıyor bunu ben öyle olunca sessiz ve pek aydınlık olmayan bi yere geçip kucağımda emzikle uyuturyorum ama ses olursa hemen uyanıyor

merhabalar ocak anneleri...23 ocakta doğum yaptım.gec oldu araniza katılmak ama bundan sonra tecrubelrinizden faydalanmak isterim...bebeğim bikaç gündür elini emmeye başladı ve ağzına ne gelirse onlugu agiz bezi falan hep emiyor.neden aceba doymuyor mu ya da normal mi.ilrrde parmağını emmesi aliskanlik olur diye korkuyorum...bir de 55 günlük olduk ama kanamam henuz bitmedi cok sıkıldım benim durumumda olan var mi?.

Canım benim yazdıklarıma alınmadın umarım sadece geçenlerde bir yazı okumuştum kolik bebeklerle alakalı orda annenin yedifi besinlerin sütten bebege geçtigi gibi stresin kaygının ve üzüntününde onları etkiledigi yazıyordu bu yüzden çok takılmayın demek istedim.Yoksa benim forumda bilgisine ve tecrübesine saygı duydugum kişilerdensin

Benimde öyleydi gece 2 saat arayla uyanıyor emerken uyuyor ama gündüz uyumuyordu saatlerim uyutmaya çalışmakla geçiyordu dalıyor 5 dk sonra uyanıyor hırçınlaşıyordu uykysuzluktan birgün yüzüstü gazını çıkarırken uyuyakaldı bende öylece bıraktım inan 3 saat uyudu ben birşey oldu diye korktum o günden beri gündüz yüzüstü uyutor bende sık sık konteol ediyorum ohh dünya varmış en azından ağız tadıyla kahvaltı yapabiliyorum 40 dk uyuyor Bir dene istersen sende

R rosa85 yok canım niye alınıyım aşkolsun

doğru şeyler yazmışsın

pc den yazmadığım için alıntılayamadım

benim tel bir tuhaf

severim ben seni:)

cnm yuz ustu durmayi da sevmiyo kafayi yan çevirmiyo kaldircam diye ugrasiyo sinirleniyo cadi..
I imspecial kolay gelsin Cnm..

biz de kv ye gidiyoruz bugun komsulari gelicek bebek ggörmeye, yaslilar moral bozabiliyo bazen insallah kotu bi gun olmaz.

Mrb hoşgeldiniz. Benim kizimda 19 ocak doğumlu iki saate bir emIriyorum eger 3 saat olursa deli gibi agliyor elini parmağını agzinin icine bi sokusu var sanirsin 3 uc hundur ac bu çocuk bi dikkay edin belki doymiyor olabilir kanama icinde sure uzun artik bitmrsi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…