2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugunn cok sasirdim gogsumu elimle sikarim sikarim o zmn damla sut akar ama bazen kiminin sutu fiskirirmis yada o kdr akarmiski gogus pedi taksrlarmis bnm hic basima gelmedi bazen gogus uclarim islanirdi 1 lira buyuklugunde o kdr ama bugun annm geldi dedimm o burdayken gideyimde sacimi kestireyim kuafordeyken ne goreyim musluk gibi gogsumden bacagima sutler akiodu soka girdimmmm
Meger eski kocaksri lafi bebegini birakip disari ciktiginda egerki o acsa sutun akarmis
Ne kdr dogru bilemedim ama bnm oyle oldu

minione canım o laf doğru bence

mesela göğse süt dolar sızlarya

ne zaman öyle olsa miniğim emmek için uyanıyor

bizdede sızlayınca bebek acıktı derler

benim sütüm ilk günler öyle olur akar

bebiş tam bitiremediği için

sonra normale döner

arz talep durumu

evet zaten yine atlayarak bası ve sonu okudum mesajını :))) ben fikrimi belrttm . Senin bebegin .. herkes daha iyi bilir duşunur bebeginin saglıgını .. Ben yaptrcm farklı dusunenede saygı duyuyrm.
hiç şaşırmadım dersem doğru olur,,,
bir şeyleri tam olarak okumadığını zaten biliyorum, onun için hep yanlış hatta bazen tehlikeli olabilecek önerilerde bulunuyorsun,,,

Sagol canim teşekkür ederim

Gecmis olsun canım allahtan kotu birsey degilmis gecer insallah ilaclarla. Ne kaadar olmus kilosu boyu bizde 23unde gidecez asi ve izlemimiz var bakalım goren buyumus toparlanmis diyorda

Ay bizde bugun daha ciktik Annene ye gitik 58 gunluk olduk yeni cikiyoruz

Evet benim kara kızım helin resimdeki mAsallah diyelim lütfen :)) ya bende kan pıhtılaşması oldugu için hap iğne kullananıyorum spiral tek carem . Bu arada cocuk olduktan sonra bi esimle kanka olduk diyebilirim:) yorgunluktan mı yoksa anne olunca beni cinsel acıdan cekici bulmuyor mu bilmiyorum bos zaman bulunca hemen uyuyoruz valla. İşin ilginç yanı bende de pek istek yok acaba sizde de durumlar böyle mi

Durumlar boylemi degil tipatip aynisiii
Esimde bende tik yok :)))olduk iki kiz arkadass
İcimden zirnik
Kdr gelmioo dusununce bile useniyorummm
Onun yerine uyumayi tercih ederim

B
bahsettiginiZ asi rota asisimi

bir şeyleri tam olarak okumadığını zaten biliyorum, onun için hep yanlış hatta bazen tehlikeli olabilecek önerilerde bulunuyorsun,,,
Canim herkesin kendi dusuncesi ama bu hastalik bahsettigin kadar basit tedavili bisey degil bizim doktorumuz kesinlikle yaptirin dedi..Allah gostermesin sana da yavrunuda ama onlemini almak lazim..pinar45 bunu demek istemis yanlis anliyosun bence..

Senin şu son yazdıgın aşı konusu daha tehlikeli ve yanlış geldi bana :))) . Ayrıca bi tek ben yazmadım sana aşı yapılmamasının tehlikeli oldugunu . Neden surekli beni alıntılayıp polemik yaratmaya çalısıyorsun yanlış bişey yazmadımki ben sana . Aşı konusundaki duşuncelerimş yazdm ve sen annesi olarak daha iyi bilirsn tabiki yazdım neden hemn saldırıya geçiyorsunki anlamadım ???

Ay bizde bugun daha ciktik Annene ye gitik 58 gunluk olduk yeni cikiyoruz
Ev gezmlerine gitmeye calisin Kizlar havalar soguk ise..
ben basladim çıkarmaya ama burasi sicak yine de dikkat ediyorum, bir de avm ye filan goturmuyorum su an, yazin yavastan gotururum insallah aslinda avm evime 10 dk yuruyerek ama su an salgin da var ustelik..
Disari ciktiklari zaman uykuları da iyi oluyor kizlar bir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…