Bugunn cok sasirdim gogsumu elimle sikarim sikarim o zmn damla sut akar ama bazen kiminin sutu fiskirirmis yada o kdr akarmiski gogus pedi taksrlarmis bnm hic basima gelmedi bazen gogus uclarim islanirdi 1 lira buyuklugunde o kdr ama bugun annm geldi dedimm o burdayken gideyimde sacimi kestireyim kuafordeyken ne goreyim musluk gibi gogsumden bacagima sutler akiodu soka girdimmmmCanım çok sağol tavsiyen için, tüh ya inşallah değişim yaparlar henüz kargolanmamış, bu modelde aklım kalmıştı ahh her şeye karışan eşim yüzünden vazgeçmiştim, neyse olmazsa iade ederim diğerini gelince, yerine bunu alırım:) aslında buraya soracaktım kızlar hangisini alıyım diye sorsaymışım:)
tülbenti dene canım ilk oğlumda işe yaramıştı:) sütün olup olmadığını anlarsın zaten artık canım, eee sen aşık oldun da oğluna o sana olmadı mı annesi
Bu ck guzelmis pahali bideye benzioArabaları inceledikce aklım karışıyor çok güzeller karar veremiyorum listeme yeni arabali ekliyorumNego de yardımcı oldu sağolsun. Beğendiğim arabaları burada paylasiyorum ki araba almayan lar varsa onlara da bir fikir olsun
işte az önce beğendiğim bir araba daha mamas&papas armadillo bebek arabası
Eki Görüntüle 1458626 Eki Görüntüle 1458627
hiç şaşırmadım dersem doğru olur,,,evet zaten yine atlayarak bası ve sonu okudum mesajını :))) ben fikrimi belrttm . Senin bebegin .. herkes daha iyi bilir duşunur bebeginin saglıgını .. Ben yaptrcm farklı dusunenede saygı duyuyrm.
Sagol canim teşekkür ederimcanım ben taktırmadım hiç ve düşünmüyorum hiç inşallah gerek kalmaz, üç aylık iğne benim aklımda ki, nasılsa hala fanfini yapmadıkbu arada avatarda ki senin bebeğin mi maşallah çok tatlıymış Allah nazarlardan korusun canım
canım reflü kusması olduğu çok belli, evine dönmeyi bekliyorsun sanırım dr için
canım üstten çıkarması daha iyi ama aynen uyuyunca bende yatırıyorum zaten zor uyuyor
canım dönencelerde ucuz değil, oyun halısınıda 6 aya kadar anca kullanıyorsun , ilk oğlumdan vardı benim iyi ki almışım dediğim bir araç, bak gamzelinaa kendi yapacak yeteneğin varsa dikişe sende yapabilirsin nette var modeller
canım sevindim bebeğinin sevmesine güle güle kullanın
aynen canım benim oğlum 6 aylıkken emekledi kaçış o kaçış halıdan daha dönmedi onaevi keşfetmek varken ne yapsın halıyı
şükür benimkinide oyalıyor artık, nasıl bir rahatlık o 20 dk lık süre:)
canım ya benimde içim gidiyor çıkarmak istiyorum ama domuz gribi salgını var ödüm kopuyor açıkçası öyle avm tarzı yerlerden, bizim burda ölende oldu o hastalıktan
aynen canım uyursa bende çıkartmak için uğraşmıyorum ama huzursuz uyuyor ve tekrar uyanıyor o zaman çıkarıyor
http://www.hepsiburada.com/m/icute-...t90007&categoryId=23032027&SKU=AILEICTQT90007Aaaa 60 liraya hangi marka cnm
O hali bende bakimm
Gecmis olsun canım allahtan kotu birsey degilmis gecer insallah ilaclarla. Ne kaadar olmus kilosu boyu bizde 23unde gidecez asi ve izlemimiz var bakalım goren buyumus toparlanmis diyordaSelam kızlar bugun minişimi doktora goturduk ve tahmin ettigim gibi makatında çatlak varmiş . Bebegim kaka yaparken çatlamış , çatlak oldugu içinde kaka yapmamaya başlamış . Bagırsaklarda bi tıkanıklık varmı filn diye rontgen istedi doktr temiz çıktı sukur. Kabızllık içşn duphalak diye bi şurup verdi çatlak içinde perednol ve fito krem verdi . Bir ay kullancakmişiz gececekmiş inşllh. Birde doktr , çevreden çok laf soyleyen olur işte ilaç alişknlik ypr filn diyenler olur aldırmayın alışkanlık yapmaz kullanın dedi. Genel muayenede yaptı boy kilo olçumu yapıldı kaka yapmamasının sebebi doymadıgından olabilirmiki diye . Tosun paşamın kilo boy guzel çıktı doktr mama veriyomusn dedi yok hiç vermiyrm dedim. Beni tebrik etti masallah annesi eline koluna saglık iyi bakmişin dedi : ) çok mutlu oldum .
Ay bizde bugun daha ciktik Annene ye gitik 58 gunluk olduk yeni cikiyoruzKizlar siz böyle bebeklerinizi disari cikariyorsunuz ya cok imreniyorum keske bende bu kadar pimpirikli olmasaydım biz bugün 50 günlük olduk hastane dışında bebegimi hic disari cikarmadik hasta olur diye korkuyorum öyle evi bekliyoruz
Evet benim kara kızım helin resimdeki mAsallah diyelim lütfen :)) ya bende kan pıhtılaşması oldugu için hap iğne kullananıyorum spiral tek carem . Bu arada cocuk olduktan sonra bi esimle kanka olduk diyebilirim:) yorgunluktan mı yoksa anne olunca beni cinsel acıdan cekici bulmuyor mu bilmiyorum bos zaman bulunca hemen uyuyoruz valla. İşin ilginç yanı bende de pek istek yok acaba sizde de durumlar böyle micanım ben taktırmadım hiç ve düşünmüyorum hiç inşallah gerek kalmaz, üç aylık iğne benim aklımda ki, nasılsa hala fanfini yapmadıkbu arada avatarda ki senin bebeğin mi maşallah çok tatlıymış Allah nazarlardan korusun canım
canım reflü kusması olduğu çok belli, evine dönmeyi bekliyorsun sanırım dr için
canım üstten çıkarması daha iyi ama aynen uyuyunca bende yatırıyorum zaten zor uyuyor
canım dönencelerde ucuz değil, oyun halısınıda 6 aya kadar anca kullanıyorsun , ilk oğlumdan vardı benim iyi ki almışım dediğim bir araç, bak gamzelinaa kendi yapacak yeteneğin varsa dikişe sende yapabilirsin nette var modeller
canım sevindim bebeğinin sevmesine güle güle kullanın
aynen canım benim oğlum 6 aylıkken emekledi kaçış o kaçış halıdan daha dönmedi onaevi keşfetmek varken ne yapsın halıyı
şükür benimkinide oyalıyor artık, nasıl bir rahatlık o 20 dk lık süre:)
canım ya benimde içim gidiyor çıkarmak istiyorum ama domuz gribi salgını var ödüm kopuyor açıkçası öyle avm tarzı yerlerden, bizim burda ölende oldu o hastalıktan
aynen canım uyursa bende çıkartmak için uğraşmıyorum ama huzursuz uyuyor ve tekrar uyanıyor o zaman çıkarıyor
Ben üç günlüktü ablama oturmaya gittim hala da hep gezdiririm zaten dısarı cıkan cocuk daha sakin oluyoAy bizde bugun daha ciktik Annene ye gitik 58 gunluk olduk yeni cikiyoruz
Ckta gzl gule gule kullan cnm 200 liralik hoppaladan cokda eksigi yok valla bir koymuslar oraya ayagini bassin diye bir zimbirti hopppp olmus 200 liraahttp://www.hepsiburada.com/m/icute-...t90007&categoryId=23032027&SKU=AILEICTQT90007
canim bundan aldım benim hosuma gitti oglumda ck sevdi
Hepp gezdiricem bende ama havaya guvenemiyorumkiBen üç günlüktü ablama oturmaya gittim hala da hep gezdiririm zaten dısarı cıkan cocuk daha sakin oluyo
Durumlar boylemi degil tipatip aynisiiiEvet benim kara kızım helin resimdeki mAsallah diyelim lütfen :)) ya bende kan pıhtılaşması oldugu için hap iğne kullananıyorum spiral tek carem . Bu arada cocuk olduktan sonra bi esimle kanka olduk diyebilirim:) yorgunluktan mı yoksa anne olunca beni cinsel acıdan cekici bulmuyor mu bilmiyorum bos zaman bulunca hemen uyuyoruz valla. İşin ilginç yanı bende de pek istek yok acaba sizde de durumlar böyle mi
bahsettiginiZ asi rota asisimibu hastalık mide iltihabı yani stomach bug olarak denilen bir hastalık, ben kendimde oldum biliyorum, tek çözümü bol bol sıvı tüketmek sıvı tüketemeğin zamanda serum bağlanıyor,,, yani bir verem yada diğer bulaşıcı hastalılar gibi değil,,,
bu aşıyı yurtdışı kaynaklarından araştırdım, bana gereksiz,ticari bir aşı olarak geldi, özellikle ilaçşirketlerinin stoklarını eritmak için 3. dünya ülkelerine aşıları dağıtması falan, ilaçşirketlerinin birbirini karalamak için karşılılı yaptıkları ithamlar, v.s. v.s
Gittiğim çocuk doktoru da böyle düşünüyor,,, sonuçda hastanelere yakın bir yerde oturuyorum, hastalığın septomlarını,, nasıl ilerlediğini biliyorum, en kötü ihtimal serum bağlanır,,,
kusura bakma uzun bir mesaj oldu malum uzun mesajları okuyamıyordun,,,,
Aynen öyle canim zaten bebegin sevip sevmeyecegi de belli olmadigi icin ck para vermek istemedimCkta gzl gule gule kullan cnm 200 liralik hoppaladan cokda eksigi yok valla bir koymuslar oraya ayagini bassin diye bir zimbirti hopppp olmus 200 liraa
Yazik gunah bu urunde gayet basarili
Canim herkesin kendi dusuncesi ama bu hastalik bahsettigin kadar basit tedavili bisey degil bizim doktorumuz kesinlikle yaptirin dedi..Allah gostermesin sana da yavrunuda ama onlemini almak lazim..pinar45 bunu demek istemis yanlis anliyosun bence..hiç şaşırmadım dersem doğru olur,,,
bir şeyleri tam olarak okumadığını zaten biliyorum, onun için hep yanlış hatta bazen tehlikeli olabilecek önerilerde bulunuyorsun,,,
Senin şu son yazdıgın aşı konusu daha tehlikeli ve yanlış geldi bana :))) . Ayrıca bi tek ben yazmadım sana aşı yapılmamasının tehlikeli oldugunu . Neden surekli beni alıntılayıp polemik yaratmaya çalısıyorsun yanlış bişey yazmadımki ben sana . Aşı konusundaki duşuncelerimş yazdm ve sen annesi olarak daha iyi bilirsn tabiki yazdım neden hemn saldırıya geçiyorsunki anlamadım ???hiç şaşırmadım dersem doğru olur,,,
bir şeyleri tam olarak okumadığını zaten biliyorum, onun için hep yanlış hatta bazen tehlikeli olabilecek önerilerde bulunuyorsun,,,
Kizlar siz böyle bebeklerinizi disari cikariyorsunuz ya cok imreniyorum keske bende bu kadar pimpirikli olmasaydım biz bugün 50 günlük olduk hastane dışında bebegimi hic disari cikarmadik hasta olur diye korkuyorum öyle evi bekliyoruz
Ev gezmlerine gitmeye calisin Kizlar havalar soguk ise..Ay bizde bugun daha ciktik Annene ye gitik 58 gunluk olduk yeni cikiyoruz