2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayni ya çocuklar zaten gec uyuyrlar kiz uyudmu hemen kafayi vurup yatiyorum bende

Maşallah seninkine benimki uzun sure evden disarda olursa eve donunce uyumuyor aglayor uykuya dalamiyor ben kisa sureli cikartiyorum bu arada sen nerde oturuyorsun

Bizde güneşi gördük mü kendimizi dışarı atıyoruz bebekle şimdiye dek sorun çıkarmadı ben açık havayı tercih ediyorum avm bebeğimi götürecem en son yer olur sanırım yinede büyük konuşmayayım havasız bir ortam sonuçta hava almak için gidilecek bir yer değil bana göre

aynıyız. :) kanka bile değiliz, o şimdilik bebeğimin babası... bende onun bebeğinin annesi daha fazlası yok.

Saka maka bizim 7 ay oldu
Ohh olsun kocama sirtim agrirdida hamileyken ovayim demezdiii
Nasıl yani yedi aydır hiç mi ??? Biz yine arada adet yerini bulsun diye yapıyoruz ama uyumayı tercih ederim hahaa :) insan anne olunca boyle mi oluyo yaa yoksa gecici bi durum mu bilemedim ? Erkek milletini de boş bırakmaya gelmez zaten bakalım sonumuz nolcak hadi hayırlısı :)

cnm borulari nerden buldun ve nasil monte ettin acaba..
Eşim nalburdan aldı su borusu ne çok sert ne çok esnek minderin etrafındaki fırfırlara boruyu sıkıca sardım kumaşı diktim boru içinde kaldı tepedeki çarpraz birleşmenin arasına iki tarafı yapışkan bant yerleştirdim sapasağlam oldu borlar böyle mi kalsa yoksa neon renk kurdela yada kağıtla sarıp bantlasam mı bilemedim daha renkli olur aslında

6 ay
6 ay sonra gel dedi doktorum canım. Benîm uyuşturmadan oldu ama acıdı gerçekten

Kızlar oğlumun pipisinin ucu kızarmış? Neden olabilir bilginiz var mı? Pişik mi oldu acaba? Ben ucuna hiç pişik kremi sürmüyorum, dokunmuyorum da...

Evettt hiccccc
:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…