canım tutar ama adet olunca rahim açık oluyormuş fazla agrı olmuyormuş takılırken . Ama adet olman sart degil tabi takılması için.ayy ben adet olmadım ama dr gel takalım dedi adet olmadan takılsa tutar dımı kaymaz ınsallah :7
Ayni ya çocuklar zaten gec uyuyrlar kiz uyudmu hemen kafayi vurup yatiyorum bendeEvet benim kara kızım helin resimdeki mAsallah diyelim lütfen :)) ya bende kan pıhtılaşması oldugu için hap iğne kullananıyorum spiral tek carem . Bu arada cocuk olduktan sonra bi esimle kanka olduk diyebilirim:) yorgunluktan mı yoksa anne olunca beni cinsel acıdan cekici bulmuyor mu bilmiyorum bos zaman bulunca hemen uyuyoruz valla. İşin ilginç yanı bende de pek istek yok acaba sizde de durumlar böyle mi
Maşallah seninkine benimki uzun sure evden disarda olursa eve donunce uyumuyor aglayor uykuya dalamiyor ben kisa sureli cikartiyorum bu arada sen nerde oturuyorsunEv gezmlerine gitmeye calisin Kizlar havalar soguk ise..
ben basladim çıkarmaya ama burasi sicak yine de dikkat ediyorum, bir de avm ye filan goturmuyorum su an, yazin yavastan gotururum insallah aslinda avm evime 10 dk yuruyerek ama su an salgin da var ustelik..
Disari ciktiklari zaman uykuları da iyi oluyor kizlar bir de..
Saka maka bizim 7 ay olduBende hic istemiyorum kizlar fanfini yapmak zaten o kadar yoruluyorum ki oda eksik olsunbi de alıstım sanki bu duruma aylardır kardeş gibi geçinip gidiyoruz işte
Herkesde durumlar ayni bende bi ben boyleyim heralde diyodumSaka maka bizim 7 ay oldu
Ohh olsun kocama sirtim agrirdida hamileyken ovayim demezdiii
Bilemicem canim. Umarim olmaz. Sen doktoruna danis tabii en iyisi.sezeryan oldum ama asıl korkum kayıp karın boşluğuna falan dusuyomuş ben agır spor yapıyorum sıkıntı olur mu ki
Evet benim kara kızım helin resimdeki mAsallah diyelim lütfen :)) ya bende kan pıhtılaşması oldugu için hap iğne kullananıyorum spiral tek carem . Bu arada cocuk olduktan sonra bi esimle kanka olduk diyebilirim:) yorgunluktan mı yoksa anne olunca beni cinsel acıdan cekici bulmuyor mu bilmiyorum bos zaman bulunca hemen uyuyoruz valla. İşin ilginç yanı bende de pek istek yok acaba sizde de durumlar böyle mi
Ben markantalyaya yakinim sen nerdesin cnmMaşallah seninkine benimki uzun sure evden disarda olursa eve donunce uyumuyor aglayor uykuya dalamiyor ben kisa sureli cikartiyorum bu arada sen nerde oturuyorsun
cnm borulari nerden buldun ve nasil monte ettin acaba..Kaba hali bu oyuncaklarla süsledikten sonra tekrar eklerim
:))) ay çok tatlısın yine...kocan zaten şanslı senin gibi her şeyden espiri üreten pozitif bir eşe sahip.Maşallah mesleginde çok güzel..Saka maka bizim 7 ay oldu
Nasıl yani yedi aydır hiç mi ??? Biz yine arada adet yerini bulsun diye yapıyoruz ama uyumayı tercih ederim hahaa :) insan anne olunca boyle mi oluyo yaa yoksa gecici bi durum mu bilemedim ? Erkek milletini de boş bırakmaya gelmez zaten bakalım sonumuz nolcak hadi hayırlısı :)Saka maka bizim 7 ay oldu
Canim cokguzell gozukuyor, borulari renkli bantlarla susleyebilirsin yada rengarenk kumaslar yapistirabilirsin, gorunce.fikir veresim geldi :) ellerine saglikKaba hali bu oyuncaklarla süsledikten sonra tekrar eklerim
Eşim nalburdan aldı su borusu ne çok sert ne çok esnek minderin etrafındaki fırfırlara boruyu sıkıca sardım kumaşı diktim boru içinde kaldı tepedeki çarpraz birleşmenin arasına iki tarafı yapışkan bant yerleştirdim sapasağlam oldu borlar böyle mi kalsa yoksa neon renk kurdela yada kağıtla sarıp bantlasam mı bilemedim daha renkli olur aslındacnm borulari nerden buldun ve nasil monte ettin acaba..
Bende öyle düşünüyorum dikkat çekici olsun diyeCanim cokguzell gozukuyor, borulari renkli bantlarla susleyebilirsin yada rengarenk kumaslar yapistirabilirsin, gorunce.fikir veresim geldi :) ellerine saglik
6 ayya aksine ben takilirken menstim taktirdiktan sonra adetim kesildi normalde tam tersi kanama artar o yuzden kaydimi acaba diyorum. normalde ben gecen hafta gittim cok agridi taktiramadim adetinin ucuncu gunu gel anestezi altinda takalim dedi gittim takildi kendime gelince usgyle bakti kaymis dedi tekrar cikardi takti guya anestezi aldim bosuna almisim sonra kanamam kesildi tuhaf bisey oldu yani kontrole ne zman gideceksin
6 ay sonra gel dedi doktorum canım. Benîm uyuşturmadan oldu ama acıdı gerçektenya aksine ben takilirken menstim taktirdiktan sonra adetim kesildi normalde tam tersi kanama artar o yuzden kaydimi acaba diyorum. normalde ben gecen hafta gittim cok agridi taktiramadim adetinin ucuncu gunu gel anestezi altinda takalim dedi gittim takildi kendime gelince usgyle bakti kaymis dedi tekrar cikardi takti guya anestezi aldim bosuna almisim sonra kanamam kesildi tuhaf bisey oldu yani kontrole ne zman gideceksin
Evettt hicccccNasıl yani yedi aydır hiç mi ??? Biz yine arada adet yerini bulsun diye yapıyoruz ama uyumayı tercih ederim hahaa :) insan anne olunca boyle mi oluyo yaa yoksa gecici bi durum mu bilemedim ? Erkek milletini de boş bırakmaya gelmez zaten bakalım sonumuz nolcak hadi hayırlısı :)