yaptırıcaz canım, ilk oğlumda yaptırmadık bu aşı ilk çıktığında abd de bağırsak tıkanıklığına sebep olmuş kaldırılmış, bizde bunu duyunca korkmuştuk ama sonra böyle şeyler olmamış aşı geliştirilmiş
canım başladık bile:) başla derim epey oyalıyor
canım terli kaldın mı hiç terin üstünde soğudumu, bana çok oluyor terim üstümde soğuyunca dediğin gibi oluyor üşütmekten
canım yok modanisadan aldık, sefa mervede daha şık şeyler var aslında ama istediğim pardesü orda yoktu o yüzden modanisadan aldım
canım öksürmüyor ve temizledikten sonra geçiyor diyorsun sorun yoktur merak etme, benimkinin hırıltısını sırtına kulağımı koyunca ben bile duyuyorum
sağol canım inşaallah
ay sağol canım inşallah veririm şu kiloları ağustosta kardeşimin düğünü var, canım bende çatlakta çok hangisini alsam ki toparlanmayada ihtiyacım var ama çatlakta berbat görünüyor oyyy oyyy
canım sen şimdi stilistim yazdın ya hemen soru sormam lazım
benimde göğüsler büyük aslında bence normalde eşim dışarı çıkınca belli oluyor diye bendi deli ediyor
pardesüyü alırken çok baktım göğsümün büyüklüğünü kamufle edecek bir model ama anlamıyorum bu işlerden mesela şu model hoşuma gitti ama almadım bunu mu alsaydım göğüslerimi kamufle edermiydi?
Eki Görüntüle 1457850 aaa bilmiyordum canım, çok hoşuna gidiyor büyük oğlumada kullanmıştım, aklı çok büyük oğlumun pek hareketli ondan mı acaba:) iyi bir şey yapmıyormuyum ben şimdi bu oğlum bari sakin olsun
hey Allah'ım şaka mı ya ne bekliyorlar anlamıyorum ki mankenmiyiz bizde hemen göbek gidecek, hep ebru şallı yüzünden kadın fıstık gibi oluyor doğum sonrası insanların beklentisi yükseldi
canım tecrübeli bir kullanıcı olarak:) kesinlikle ama kesinlikle hafif bir araba olsun, baston arabalar bence daha kullanışlı, onlarda çift yönlü varsa çift yönlü baston puset tavsiye ederim, traveller çok hantal oluyor ilerde pişman olursun
nuna pepp benimde çok hoşuma gitmişti ama dikkat edersen tekerleri yere çok yakın tümseklerde falan sıkıntı olabilir
geçmiş olsun canım kilosunada maşallah,hırıltısını sordun mu?
canım öyle düşünme bebekler gazı oluncada emmek ister, senin sıcaklığını isteyincede
bebeğinin kusması fışkırma şeklinde mi?
canım sütün yetiyordur 1 kilo aldıysa daha ne olsun normal almış zaten alt sınır 600 gr, senin bebeğin memeni emzik olarak kullanıyor canım keyif yapıyor sana yakın olmak hoşuna gidiyor, uyuyunca yanına senin kokunun sindiği bir kıyafeti koysana bakalım ne olacak, kokunu özlüyor olabilir, atletin mesela ya da başına yemeni bağlayıp kokunu sindir onu koy
maalesef bu hastalığa yakalanınca iki gün yatırılmıyor bir hafta yatırılıyor ve ciddi kilo kaybı oluyor