2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Herkes 5-10 dk ya dustu derken neden biz halen saatlerce emziriyoryz bir bilebilsem
Kilo alini iyi gibi ayda 1 kg almis gibi
Ama sutmu sz gelioda bi yawrum saatlece menede anlamadim

Malesef bende anlamış değilim gün içinde 5 10 dk emer fakat uyuyacağımız zaman doymamış gibi tekrar ister memeden ayrılmak istemez geceye doğru zaten sütüm azalıyor ne yapmam lazım

Rota virüs aşı sı yaptiran var mı. Kararsiz kaldim
yaptırıcaz canım, ilk oğlumda yaptırmadık bu aşı ilk çıktığında abd de bağırsak tıkanıklığına sebep olmuş kaldırılmış, bizde bunu duyunca korkmuştuk ama sonra böyle şeyler olmamış aşı geliştirilmiş
Oyun halisini kaç aylikken kullanmaya basliyacagiz ?
canım başladık bile:) başla derim epey oyalıyor
Emzirdikten 5-10 dk sonra gogsum agriyor hemde çok asiri şekilde.
5 dk sürüyor agri
Danistiklarim sut doluyor diyor
Ama daha önce boyle bir agri yasamiyordum
Acaba bu günler suyu az ictigim için olabilir mi ?
canım terli kaldın mı hiç terin üstünde soğudumu, bana çok oluyor terim üstümde soğuyunca dediğin gibi oluyor üşütmekten
Cok güzeller bbordo tunige bayıldım hemen aynısını alacam sefa merve demistin dimi canim
canım yok modanisadan aldık, sefa mervede daha şık şeyler var aslında ama istediğim pardesü orda yoktu o yüzden modanisadan aldım
canım benimki öksürmüyor burnu tıkalıyken ses var ama hırıltı değil burnunu temizledikten sonrada ses kalmıyor birde ben her burnu tıkandığında açıyorum birsorun yoktur dimi
canım öksürmüyor ve temizledikten sonra geçiyor diyorsun sorun yoktur merak etme, benimkinin hırıltısını sırtına kulağımı koyunca ben bile duyuyorum
Çok güzeller canim olur inşallah güle güle kullanirsin
sağol canım inşaallah
ay sağol canım inşallah veririm şu kiloları ağustosta kardeşimin düğünü var, canım bende çatlakta çok hangisini alsam ki toparlanmayada ihtiyacım var ama çatlakta berbat görünüyor oyyy oyyy

canım sen şimdi stilistim yazdın ya hemen soru sormam lazım benimde göğüsler büyük aslında bence normalde eşim dışarı çıkınca belli oluyor diye bendi deli ediyor pardesüyü alırken çok baktım göğsümün büyüklüğünü kamufle edecek bir model ama anlamıyorum bu işlerden mesela şu model hoşuma gitti ama almadım bunu mu alsaydım göğüslerimi kamufle edermiydi?

Canm genelde hareketli cok renkli ve sesli oyijcklar var oyun halilarinda ya 4 ay alti bebelere saglikli uyaran olmuyoms
aaa bilmiyordum canım, çok hoşuna gidiyor büyük oğlumada kullanmıştım, aklı çok büyük oğlumun pek hareketli ondan mı acaba:) iyi bir şey yapmıyormuyum ben şimdi bu oğlum bari sakin olsun
hey Allah'ım şaka mı ya ne bekliyorlar anlamıyorum ki mankenmiyiz bizde hemen göbek gidecek, hep ebru şallı yüzünden kadın fıstık gibi oluyor doğum sonrası insanların beklentisi yükseldi

Kızlar bir araba daha beğendim

Nuna pepp bebek arabası nasıl sizce? Kullanan var mı? Kraft tan vazgeçip bunu mu alsam acaba

Eki Görüntüle 1457406
canım tecrübeli bir kullanıcı olarak:) kesinlikle ama kesinlikle hafif bir araba olsun, baston arabalar bence daha kullanışlı, onlarda çift yönlü varsa çift yönlü baston puset tavsiye ederim, traveller çok hantal oluyor ilerde pişman olursun

nuna pepp benimde çok hoşuma gitmişti ama dikkat edersen tekerleri yere çok yakın tümseklerde falan sıkıntı olabilir
geçmiş olsun canım kilosunada maşallah,hırıltısını sordun mu?
Miniğim daha şimdi uyudu artık çok zor uyuyor ve hemen uyanıyor daima emmek istiyor çok sütüm yok acaba aç mı kalıyor
canım öyle düşünme bebekler gazı oluncada emmek ister, senin sıcaklığını isteyincede

bebeğinin kusması fışkırma şeklinde mi?
Herkes 5-10 dk ya dustu derken neden biz halen saatlerce emziriyoryz bir bilebilsem
Kilo alini iyi gibi ayda 1 kg almis gibi
Ama sutmu sz gelioda bi yawrum saatlece menede anlamadim
canım sütün yetiyordur 1 kilo aldıysa daha ne olsun normal almış zaten alt sınır 600 gr, senin bebeğin memeni emzik olarak kullanıyor canım keyif yapıyor sana yakın olmak hoşuna gidiyor, uyuyunca yanına senin kokunun sindiği bir kıyafeti koysana bakalım ne olacak, kokunu özlüyor olabilir, atletin mesela ya da başına yemeni bağlayıp kokunu sindir onu koy
ben yaptırmama kararı aldım,, hastalanırsa kendi oluştursun bağışıklık sistemini,,,
en kötü ihtimal bir-iki gece yatarız hastanede diye düşünüyorum,,,

maalesef bu hastalığa yakalanınca iki gün yatırılmıyor bir hafta yatırılıyor ve ciddi kilo kaybı oluyor

Günaydınlar

ya kızlar benim bu oğullarımın geninde mi var sabahın beşinde kalkıyorlar yok anacım uyumuyorlar, büyük oğlumun odasına koyu renk perde bile aşmışlığım var karanlık olsun diye ama nafile, zaten güneş doğmadan uyanıyorlar şaka gibi

Canım bak bu tek elle kapanıyor özellikleride güzel

http://www.e-bebek.com/joie-brisk-bebek-arabasi_JOI-S1102ACMDN

KiZlar carsamba spiral taktircam nasil bir islem aci falan var mi? Sonrasinda ne yapmam gerek bir de dogru takarlar dimi yaa ? Simdi bir bebek daha istemiyorum acil cevap lutfennn :::/
Ben taktirdim canim. Normal dogum yapanlarda acili olmuyo dedi doktorum. Hakkaten de 3 dakikada takti pek bir sey hissetmedim. Ama sezaryen biraz sikintili olabiliyormus. Sen nasil dogum yaptin?

Evet hemde ardı ardına 5 defa fışkırtarak kustu

Cok gecmis olsun iyi ki goturmussunuz dr a tez zamanda iyilesir inşallah oglusun

Kizlar bebegim mama icerken ya da emzirirken alttan gaz çıkarıyor beslenmesi bittikten sonra agzindan da gaz çıkarması gerekir mi şunun icin soruyorum bazen uyuyup kaliyor ben gaz cikartmaya calisirken uyaniyor illa agzindan gaz cikmali mi?

ben yaptırmama kararı aldım,, hastalanırsa kendi oluştursun bağışıklık sistemini,,,
en kötü ihtimal bir-iki gece yatarız hastanede diye düşünüyorum,,,
aşı , hastalık taşıyan mikrobun vucuda verilmesiyle o hastalıga bagışıklık kazandırılması demek ve ilerde o hastalık mikrobu vucuda girse bile bebegin vucudu bagışıklık kazandıgı için o hastalıkla mucadele edip yeniyor hastalıgı . Aşıyı yaptırmayıp ilerde hastalarsa bile iki gun yatarız en kotu ihtimalle demk bna pek mantıklı gelmiyor açıkçası . Bebegin o hastalıgı bagışıklıgı savas vererek yenmesi olanagı varken , aşı yaptırmayıp hastalarsa iki gun igne ilaç hastanede yatmak dogru gelmedi pek bana çocuk açısından ama yinede siz bilirsiniz tabii.

Cnm benim kizim gazini kendi cikariyor ben hic omzuma filan almiyorum,cogunlukla dediğin gibi emerken ya da sonrasinda alttan çıkarıyor. .

Kızlar bu oyun halılarından bnde almak istiyorum ama pahalılar ya alırsam oynamassa diye param boşa gderse diye korkuyorum . Alınca baya oyalancanı ve bir yaşına kadar sıkılmıcanı bilsem alırımda :) işte garantisi yokki. Ama bebegim boyle seslere filan odaklanıyr konuşunca duruyor objelere filan bakıyr ama bilmiyorum valla. Acaba donencemi alsam oglumdan oyun halısına yere koyup başindan ayrılamam . Donence olursa beşigine takarım orda oyalanır. Bi nete bakıym fiyatlara .

Canim bende aynı senin gibi dusundugum icin ne olur ne olmaz diye hepsiburadan en ucuz oyun halısını aldim 60 küsürdü fiyati dun geldi iyi ki almisim renkleri oyuncaklari cok güzel oglumda o kadar sevdiki gazdan agliyordu hali geldi actim üzerine koydum birden gaz maz gittti gulucukler atiyo oyuncaklarin seslerine heyecanlaniyor falan maşallah; ) bence alınmalı degisiklik oluyo bebeklere ya kucaktalar ya besikteler çünkü; )

Kizlar bi cevap veren yok mu yaaa
ben taktrmadım ama eltime taktırmaya beraber gitmiştik . İnce bir makinayı rahime sokuyolarmış orada makina biraz açılıp spraili takıomuş . Bu şekilde anlatmıştı ve pek agrılı olmamış . Kendini kastıgın için oluyomuş . Bende taktrcam ama adet olmayı bekliyorum. Haa kızlar bide sprail taktrmak için adetin uçuncu gunu gidin yoksa adet olmadan gidilidigi zman rahim kapalı oldugu için sprail takılması zor ve sancılı oluyormuş.

aa iyi olmuş valla iyiki almışın o zaman . Markası modeli ne canım bi bakıyım netten fiyatta uygunmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…