2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim bir yasina kadar cogu bebegi oyalamaz bence, 1 yas civarinda bebekler yurumeye basliyor zaten, emekleyince bile oyun halisi ile ilgilenceklerini sanmiyorum, ilk 7-8 ay ilgilenirler bence. Ben aldim memnunum dun bi sabah bi oglen yarimsar saat oyalandi bende yemegi filan o arada yaptim, hem farkindaligi artiyor, cirpinirken arada carpa carpa elleri kesfediyor, ben faydali buluyorum.

Kizlar bebeklerinizi disari cikarin artik, markete acik havaya.. Bikac seferdir bebegim disardayken etrafi cok incelemeye basladi, marketteki raflardan gozunu alamiyor, onceleri hep uyurdu bebek arabasinda ama simdi etrafi inceliyor cok hosuma gitti benim, gelisimini olumlu etkiler diye dusunuyorum

Ben de az önce bunu düşündüm, o kadar gazlılar ki ağızdan da çıksa iyi olur ama gece ne yazıkki hemen uyuduğundan çıkaramıyor benimki.

bu hastalık mide iltihabı yani stomach bug olarak denilen bir hastalık, ben kendimde oldum biliyorum, tek çözümü bol bol sıvı tüketmek sıvı tüketemeğin zamanda serum bağlanıyor,,, yani bir verem yada diğer bulaşıcı hastalılar gibi değil,,,
bu aşıyı yurtdışı kaynaklarından araştırdım, bana gereksiz,ticari bir aşı olarak geldi, özellikle ilaçşirketlerinin stoklarını eritmak için 3. dünya ülkelerine aşıları dağıtması falan, ilaçşirketlerinin birbirini karalamak için karşılılı yaptıkları ithamlar, v.s. v.s
Gittiğim çocuk doktoru da böyle düşünüyor,,, sonuçda hastanelere yakın bir yerde oturuyorum, hastalığın septomlarını,, nasıl ilerlediğini biliyorum, en kötü ihtimal serum bağlanır,,,
kusura bakma uzun bir mesaj oldu malum uzun mesajları okuyamıyordun,,,,

Supersin kokulu tulbent gibi birseyler deniycem
Evet bnm sutum aslinda epey varrr bnm bidik mememe asik ayrilmak istemiyooo valla
Parduseye gelince cnm evet o gosterdigin model ck gzl goguslerini saklar sadece aklinda olsun bluz olsun elbise olsun gogusleri kat kat firfirli olan seyler insanin gogus kismini daha iri gosterir dikkati oraya alan bluzlar giyilmemeli ama o kruvaze yaka parduse bence cok şik

evet zaten yine atlayarak bası ve sonu okudum mesajını :))) ben fikrimi belrttm . Senin bebegin .. herkes daha iyi bilir duşunur bebeginin saglıgını .. Ben yaptrcm farklı dusunenede saygı duyuyrm.

Son düzenleme:
Tehlikeli bir hastalık yüksek ateş sıvı kaybı bence tehlikeli bildiğim kadarıyla 2 günden fazla sürüyor
bende oyle biliyorum canım . Zaten tehlikeli oldugu için bebege bagışıklılık kazandırıp onlem almak için aşı yapıyorlar .

Ben taktirdim canim. Normal dogum yapanlarda acili olmuyo dedi doktorum. Hakkaten de 3 dakikada takti pek bir sey hissetmedim. Ama sezaryen biraz sikintili olabiliyormus. Sen nasil dogum yaptin?
sezeryan oldum ama asıl korkum kayıp karın boşluğuna falan dusuyomuş ben agır spor yapıyorum sıkıntı olur mu ki

Canım çok sağol tavsiyen için, tüh ya inşallah değişim yaparlar henüz kargolanmamış, bu modelde aklım kalmıştı ahh her şeye karışan eşim yüzünden vazgeçmiştim, neyse olmazsa iade ederim diğerini gelince, yerine bunu alırım:) aslında buraya soracaktım kızlar hangisini alıyım diye sorsaymışım:)

tülbenti dene canım ilk oğlumda işe yaramıştı:) sütün olup olmadığını anlarsın zaten artık canım, eee sen aşık oldun da oğluna o sana olmadı mı annesi

ayy ben adet olmadım ama dr gel takalım dedi adet olmadan takılsa tutar dımı kaymaz ınsallah :7

Kizlar bi cevap veren yok mu yaaa
canım ben taktırmadım hiç ve düşünmüyorum hiç inşallah gerek kalmaz, üç aylık iğne benim aklımda ki, nasılsa hala fanfini yapmadık bu arada avatarda ki senin bebeğin mi maşallah çok tatlıymış Allah nazarlardan korusun canım
Evet hemde ardı ardına 5 defa fışkırtarak kustu
canım reflü kusması olduğu çok belli, evine dönmeyi bekliyorsun sanırım dr için
canım üstten çıkarması daha iyi ama aynen uyuyunca bende yatırıyorum zaten zor uyuyor
canım dönencelerde ucuz değil, oyun halısınıda 6 aya kadar anca kullanıyorsun , ilk oğlumdan vardı benim iyi ki almışım dediğim bir araç, bak gamzelinaa kendi yapacak yeteneğin varsa dikişe sende yapabilirsin nette var modeller
canım sevindim bebeğinin sevmesine güle güle kullanın
aynen canım benim oğlum 6 aylıkken emekledi kaçış o kaçış halıdan daha dönmedi ona evi keşfetmek varken ne yapsın halıyı

şükür benimkinide oyalıyor artık, nasıl bir rahatlık o 20 dk lık süre:)

canım ya benimde içim gidiyor çıkarmak istiyorum ama domuz gribi salgını var ödüm kopuyor açıkçası öyle avm tarzı yerlerden, bizim burda ölende oldu o hastalıktan
Ben de az önce bunu düşündüm, o kadar gazlılar ki ağızdan da çıksa iyi olur ama gece ne yazıkki hemen uyuduğundan çıkaramıyor benimki.

aynen canım uyursa bende çıkartmak için uğraşmıyorum ama huzursuz uyuyor ve tekrar uyanıyor o zaman çıkarıyor

Yaa ben gec mi kaldim bu ayin 22 sinde üc ayimiz bitiyor dört e giriyoruz. Saglik ocaginda ki ebeyr sordum, biz bu konuda katismiyoruz dedi, cocuk dr unuza sorun dedi kimi dr anne sutu alan cocuklarda gerek yok diyomus. Anlamadim ben ne yapicam

canım bizim dr 3ay bir haftalık bile olmaz tam üç ay demişti

Haklisim canim avm tipikapali alanlar daha tehlikeli oluyor, ben acikhava carsiya cikiyorum magazar yanyana oluyor ya oyle :). Burdada grip salgini oldu bende esimde gecirdik, butun arkadaslar cocuklari, yani hasta olmayan kalmadi desem yeridir :) cok sukur masallah bebisime bisey olmadi sut koruyor diyorlar ya dogruymus demek dedim :)). İcin rahat etmiyorsa havalarin isinmasini bekle canim sen en iyisi.

Arabaları inceledikce aklım karışıyor çok güzeller karar veremiyorum listeme yeni arabali ekliyorum Nego de yardımcı oldu sağolsun. Beğendiğim arabaları burada paylasiyorum ki araba almayan lar varsa onlara da bir fikir olsun
işte az önce beğendiğim bir araba daha mamas&papas armadillo bebek arabası

Aaaa 60 liraya hangi marka cnm
O hali bende bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…