Canim bir yasina kadar cogu bebegi oyalamaz bence, 1 yas civarinda bebekler yurumeye basliyor zaten, emekleyince bile oyun halisi ile ilgilenceklerini sanmiyorum, ilk 7-8 ay ilgilenirler bence. Ben aldim memnunum dun bi sabah bi oglen yarimsar saat oyalandi bende yemegi filan o arada yaptim, hem farkindaligi artiyor, cirpinirken arada carpa carpa elleri kesfediyor, ben faydali buluyorum.Kızlar bu oyun halılneredeynde almak istiyorum ama pahalılar ya alırsam oynamassa diye param boşa gderse diye korkuyorum . Alınca baya oyalancanı ve bir yaşına kadar sıkılmıcanı bilsem alırımda :) işte garantisi yokki. Ama bebegim boyle seslere filan odaklanıyr konuşunca duruyor objelere filan bakıyr ama bilmiyorum valla. Acaba donencemi alsam oglumdan oyun halısına yere koyup başindan ayrılamam . Donence olursa beşigine takarım orda oyalanır. Bi nete bakıym fiyatlara .
http://www.hepsiburada.com/m/icute-...t90007&categoryId=23032027&SKU=AILEICTQT90007aa iyi olmuş valla iyiki almışın o zaman . Markası modeli ne canım bi bakıyım netten fiyatta uygunmuş.
Ben de az önce bunu düşündüm, o kadar gazlılar ki ağızdan da çıksa iyi olur ama gece ne yazıkki hemen uyuduğundan çıkaramıyor benimki.Kizlar bebegim mama icerken ya da emzirirken alttan gaz çıkarıyor beslenmesi bittikten sonra agzindan da gaz çıkarması gerekir mi şunun icin soruyorum bazen uyuyup kaliyor ben gaz cikartmaya calisirken uyaniyor illa agzindan gaz cikmali mi?
bu hastalık mide iltihabı yani stomach bug olarak denilen bir hastalık, ben kendimde oldum biliyorum, tek çözümü bol bol sıvı tüketmek sıvı tüketemeğin zamanda serum bağlanıyor,,, yani bir verem yada diğer bulaşıcı hastalılar gibi değil,,,aşı , hastalık taşıyan mikrobun vucuda verilmesiyle o hastalıga bagışıklık kazandırılması demek ve ilerde o hastalık mikrobu vucuda girse bile bebegin vucudu bagışıklık kazandıgı için o hastalıkla mucadele edip yeniyor hastalıgı . Aşıyı yaptırmayıp ilerde hastalarsa bile iki gun yatarız en kotu ihtimalle demk bna pek mantıklı gelmiyor açıkçası . Bebegin o hastalıgı bagışıklıgı savas vererek yenmesi olanagı varken , aşı yaptırmayıp hastalarsa iki gun igne ilaç hastanede yatmak dogru gelmedi pek bana çocuk açısından ama yinede siz bilirsiniz tabii.
Benimkide öyle uyuyup kalıyor gaz cıkarmıyorBen de az önce bunu düşündüm, o kadar gazlılar ki ağızdan da çıksa iyi olur ama gece ne yazıkki hemen uyuduğundan çıkaramıyor benimki.
Tehlikeli bir hastalık yüksek ateş sıvı kaybı bence tehlikeli bildiğim kadarıyla 2 günden fazla sürüyorben yaptırmama kararı aldım,, hastalanırsa kendi oluştursun bağışıklık sistemini,,,
en kötü ihtimal bir-iki gece yatarız hastanede diye düşünüyorum,,,
Supersin kokulu tulbent gibi birseyler deniycemyaptırıcaz canım, ilk oğlumda yaptırmadık bu aşı ilk çıktığında abd de bağırsak tıkanıklığına sebep olmuş kaldırılmış, bizde bunu duyunca korkmuştuk ama sonra böyle şeyler olmamış aşı geliştirilmiş
canım başladık bile:) başla derim epey oyalıyor
canım terli kaldın mı hiç terin üstünde soğudumu, bana çok oluyor terim üstümde soğuyunca dediğin gibi oluyor üşütmekten
canım yok modanisadan aldık, sefa mervede daha şık şeyler var aslında ama istediğim pardesü orda yoktu o yüzden modanisadan aldım
canım öksürmüyor ve temizledikten sonra geçiyor diyorsun sorun yoktur merak etme, benimkinin hırıltısını sırtına kulağımı koyunca ben bile duyuyorum
sağol canım inşaallah
ay sağol canım inşallah veririm şu kiloları ağustosta kardeşimin düğünü var, canım bende çatlakta çok hangisini alsam ki toparlanmayada ihtiyacım var ama çatlakta berbat görünüyor oyyy oyyy
canım sen şimdi stilistim yazdın ya hemen soru sormam lazımbenimde göğüsler büyük aslında bence normalde eşim dışarı çıkınca belli oluyor diye bendi deli ediyor pardesüyü alırken çok baktım göğsümün büyüklüğünü kamufle edecek bir model ama anlamıyorum bu işlerden mesela şu model hoşuma gitti ama almadım bunu mu alsaydım göğüslerimi kamufle edermiydi?
Eki Görüntüle 1457850
aaa bilmiyordum canım, çok hoşuna gidiyor büyük oğlumada kullanmıştım, aklı çok büyük oğlumun pek hareketli ondan mı acaba:) iyi bir şey yapmıyormuyum ben şimdi bu oğlum bari sakin olsun
hey Allah'ım şaka mı ya ne bekliyorlar anlamıyorum ki mankenmiyiz bizde hemen göbek gidecek, hep ebru şallı yüzünden kadın fıstık gibi oluyor doğum sonrası insanların beklentisi yükseldi
canım tecrübeli bir kullanıcı olarak:) kesinlikle ama kesinlikle hafif bir araba olsun, baston arabalar bence daha kullanışlı, onlarda çift yönlü varsa çift yönlü baston puset tavsiye ederim, traveller çok hantal oluyor ilerde pişman olursun
nuna pepp benimde çok hoşuma gitmişti ama dikkat edersen tekerleri yere çok yakın tümseklerde falan sıkıntı olabilir
geçmiş olsun canım kilosunada maşallah,hırıltısını sordun mu?
canım öyle düşünme bebekler gazı oluncada emmek ister, senin sıcaklığını isteyincede
bebeğinin kusması fışkırma şeklinde mi?
canım sütün yetiyordur 1 kilo aldıysa daha ne olsun normal almış zaten alt sınır 600 gr, senin bebeğin memeni emzik olarak kullanıyor canım keyif yapıyor sana yakın olmak hoşuna gidiyor, uyuyunca yanına senin kokunun sindiği bir kıyafeti koysana bakalım ne olacak, kokunu özlüyor olabilir, atletin mesela ya da başına yemeni bağlayıp kokunu sindir onu koy
maalesef bu hastalığa yakalanınca iki gün yatırılmıyor bir hafta yatırılıyor ve ciddi kilo kaybı oluyor
Ben de ölümcül olabiliyor diye okumustum drum ben sormadan direk yapalim dedi...Tehlikeli bir hastalık yüksek ateş sıvı kaybı bence tehlikeli bildiğim kadarıyla 2 günden fazla sürüyor
Aaa inanmıyorum :) tebrik ederim canım hayırlısı olsun. Bu arada benim de 2 mayıs evlilik yıl dönümüm. İlk yıl dönümümüz olucak.InsaAllah canim iyi gidiyor sukur nisanlandim 7 subatta, bu mayısın 2sinde de dügünüm var Allah izin verirse
evet zaten yine atlayarak bası ve sonu okudum mesajını :))) ben fikrimi belrttm . Senin bebegin .. herkes daha iyi bilir duşunur bebeginin saglıgını .. Ben yaptrcm farklı dusunenede saygı duyuyrm.bu hastalık mide iltihabı yani stomach bug olarak denilen bir hastalık, ben kendimde oldum biliyorum, tek çözümü bol bol sıvı tüketmek sıvı tüketemeğin zamanda serum bağlanıyor,,, yani bir verem yada diğer bulaşıcı hastalılar gibi değil,,,
bu aşıyı yurtdışı kaynaklarından araştırdım, bana gereksiz,ticari bir aşı olarak geldi, özellikle ilaçşirketlerinin stoklarını eritmak için 3. dünya ülkelerine aşıları dağıtması falan, ilaçşirketlerinin birbirini karalamak için karşılılı yaptıkları ithamlar, v.s. v.s
Gittiğim çocuk doktoru da böyle düşünüyor,,, sonuçda hastanelere yakın bir yerde oturuyorum, hastalığın septomlarını,, nasıl ilerlediğini biliyorum, en kötü ihtimal serum bağlanır,,,
kusura bakma uzun bir mesaj oldu malum uzun mesajları okuyamıyordun,,,,
bende oyle biliyorum canım . Zaten tehlikeli oldugu için bebege bagışıklılık kazandırıp onlem almak için aşı yapıyorlar .Tehlikeli bir hastalık yüksek ateş sıvı kaybı bence tehlikeli bildiğim kadarıyla 2 günden fazla sürüyor
sezeryan oldum ama asıl korkum kayıp karın boşluğuna falan dusuyomuş ben agır spor yapıyorum sıkıntı olur mu kiBen taktirdim canim. Normal dogum yapanlarda acili olmuyo dedi doktorum. Hakkaten de 3 dakikada takti pek bir sey hissetmedim. Ama sezaryen biraz sikintili olabiliyormus. Sen nasil dogum yaptin?
Canım çok sağol tavsiyen için, tüh ya inşallah değişim yaparlar henüz kargolanmamış, bu modelde aklım kalmıştı ahh her şeye karışan eşim yüzünden vazgeçmiştim, neyse olmazsa iade ederim diğerini gelince, yerine bunu alırım:) aslında buraya soracaktım kızlar hangisini alıyım diye sorsaymışım:)Supersin kokulu tulbent gibi birseyler deniycem
Evet bnm sutum aslinda epey varrr bnm bidik mememe asik ayrilmak istemiyooo valla
Parduseye gelince cnm evet o gosterdigin model ck gzl goguslerini saklar sadece aklinda olsun bluz olsun elbise olsun gogusleri kat kat firfirli olan seyler insanin gogus kismini daha iri gosterir dikkati oraya alan bluzlar giyilmemeli ama o kruvaze yaka parduse bence cok şik
ayy ben adet olmadım ama dr gel takalım dedi adet olmadan takılsa tutar dımı kaymaz ınsallah :7ben taktrmadım ama eltime taktırmaya beraber gitmiştik . İnce bir makinayı rahime sokuyolarmış orada makina biraz açılıp spraili takıomuş . Bu şekilde anlatmıştı ve pek agrılı olmamış . Kendini kastıgın için oluyomuş . Bende taktrcam ama adet olmayı bekliyorum. Haa kızlar bide sprail taktrmak için adetin uçuncu gunu gidin yoksa adet olmadan gidilidigi zman rahim kapalı oldugu için sprail takılması zor ve sancılı oluyormuş.
canım ben taktırmadım hiç ve düşünmüyorum hiç inşallah gerek kalmaz, üç aylık iğne benim aklımda ki, nasılsa hala fanfini yapmadıkKizlar bi cevap veren yok mu yaaa
canım reflü kusması olduğu çok belli, evine dönmeyi bekliyorsun sanırım dr içinEvet hemde ardı ardına 5 defa fışkırtarak kustu
canım üstten çıkarması daha iyi ama aynen uyuyunca bende yatırıyorum zaten zor uyuyorKizlar bebegim mama icerken ya da emzirirken alttan gaz çıkarıyor beslenmesi bittikten sonra agzindan da gaz çıkarması gerekir mi şunun icin soruyorum bazen uyuyup kaliyor ben gaz cikartmaya calisirken uyaniyor illa agzindan gaz cikmali mi?
canım dönencelerde ucuz değil, oyun halısınıda 6 aya kadar anca kullanıyorsun , ilk oğlumdan vardı benim iyi ki almışım dediğim bir araç, bak gamzelinaa kendi yapacak yeteneğin varsa dikişe sende yapabilirsin nette var modellerKızlar bu oyun halılarından bnde almak istiyorum ama pahalılar ya alırsam oynamassa diye param boşa gderse diye korkuyorum . Alınca baya oyalancanı ve bir yaşına kadar sıkılmıcanı bilsem alırımda :) işte garantisi yokki. Ama bebegim boyle seslere filan odaklanıyr konuşunca duruyor objelere filan bakıyr ama bilmiyorum valla. Acaba donencemi alsam oglumdan oyun halısına yere koyup başindan ayrılamam . Donence olursa beşigine takarım orda oyalanır. Bi nete bakıym fiyatlara .
canım sevindim bebeğinin sevmesine güle güle kullanınCanim bende aynı senin gibi dusundugum icin ne olur ne olmaz diye hepsiburadan en ucuz oyun halısını aldim 60 küsürdü fiyati dun geldi iyi ki almisim renkleri oyuncaklari cok güzel oglumda o kadar sevdiki gazdan agliyordu hali geldi actim üzerine koydum birden gaz maz gittti gulucukler atiyo oyuncaklarin seslerine heyecanlaniyor falan maşallah; ) bence alınmalı degisiklik oluyo bebeklere ya kucaktalar ya besikteler çünkü; )
aynen canım benim oğlum 6 aylıkken emekledi kaçış o kaçış halıdan daha dönmedi onaCanim bir yasina kadar cogu bebegi oyalamaz bence, 1 yas civarinda bebekler yurumeye basliyor zaten, emekleyince bile oyun halisi ile ilgilenceklerini sanmiyorum, ilk 7-8 ay ilgilenirler bence. Ben aldim memnunum dun bi sabah bi oglen yarimsar saat oyalandi bende yemegi filan o arada yaptim, hem farkindaligi artiyor, cirpinirken arada carpa carpa elleri kesfediyor, ben faydali buluyorum.
Kizlar bebeklerinizi disari cikarin artik, markete acik havaya.. Bikac seferdir bebegim disardayken etrafi cok incelemeye basladi, marketteki raflardan gozunu alamiyor, onceleri hep uyurdu bebek arabasinda ama simdi etrafi inceliyor cok hosuma gitti benim, gelisimini olumlu etkiler diye dusunuyorum
Ben de az önce bunu düşündüm, o kadar gazlılar ki ağızdan da çıksa iyi olur ama gece ne yazıkki hemen uyuduğundan çıkaramıyor benimki.
Coook teşekkür ederim ilgin içinCanım bak bu tek elle kapanıyor özellikleride güzel
Eki Görüntüle 1457903
http://www.e-bebek.com/joie-brisk-bebek-arabasi_JOI-S1102ACMDN
Yaa ben gec mi kaldim bu ayin 22 sinde üc ayimiz bitiyor dört e giriyoruz. Saglik ocaginda ki ebeyr sordum, biz bu konuda katismiyoruz dedi, cocuk dr unuza sorun dedi kimi dr anne sutu alan cocuklarda gerek yok diyomus. Anlamadim ben ne yapicam
Haklisim canim avm tipikapali alanlar daha tehlikeli oluyor, ben acikhava carsiya cikiyorum magazar yanyana oluyor ya oyle :). Burdada grip salgini oldu bende esimde gecirdik, butun arkadaslar cocuklari, yani hasta olmayan kalmadi desem yeridir :) cok sukur masallah bebisime bisey olmadi sut koruyor diyorlar ya dogruymus demek dedim :)). İcin rahat etmiyorsa havalarin isinmasini bekle canim sen en iyisi.canım ben taktırmadım hiç ve düşünmüyorum hiç inşallah gerek kalmaz, üç aylık iğne benim aklımda ki, nasılsarkadasiıkbu arada avatarda ki senin bebeğin mi maşallah çok tatlıymış Allah nazarlardan korusun canım
canım reflü kusması olduğu çok belli, evine dönmeyi bekliyorsun sanırım dr için
canım üstten çıkarması daha iyi ama aynen uyuyunca bende yatırıyorum zaten zor uyuyor
canım dönencelerde ucuz değil, oyun halısınıda 6 aya kadar anca kullanıyorsun , ilk oğlumdan vardı benim iyi ki almışım dediğim bir araç, bak gamzelinaa kendi yapacak yeteneğin varsa dikişe sende yapabilirsin nette var modeller
canım sevindim bebeğinin sevmesine güle güle kullanın
aynen canım benim oğlum 6 aylıkken emekledi kaçış o kaçış halıdan daha dönmedi onaevi keşfetmek varken ne yapsın halıyı
şükür benimkinide oyalıyor artık, nasıl bir rahatlık o 20 dk lık süre:)
canım ya benimde içim gidiyor çıkarmak istiyorum ama domuz gribi salgını var ödüm kopuyor açıkçası öyle avm tarzı yerlerden, bizim burda ölende oldu o hastalıktan
aynen canım uyursa bende çıkartmak için uğraşmıyorum ama huzursuz uyuyor ve tekrar uyanıyor o zaman çıkarıyor
Aaaa 60 liraya hangi marka cnmCanim bende aynı senin gibi dusundugum icin ne olur ne olmaz diye hepsiburadan en ucuz oyun halısını aldim 60 küsürdü fiyati dun geldi iyi ki almisim renkleri oyuncaklari cok güzel oglumda o kadar sevdiki gazdan agliyordu hali geldi actim üzerine koydum birden gaz maz gittti gulucukler atiyo oyuncaklarin seslerine heyecanlaniyor falan maşallah; ) bence alınmalı degisiklik oluyo bebeklere ya kucaktalar ya besikteler çünkü; )