2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
:))) ay çok tatlısın yine...kocan zaten şanslı senin gibi her şeyden espiri üreten pozitif bir eşe sahip.Maşallah mesleginde çok güzel..
Hahahaaa bide ona sorsakkkk
Bin pisman :)
Hamileligim boyunca bana mature adini koydu maturw asagi mature yukari
Ne demk bilmiyorum meger su pis filmlerde yasli kadinlara deniyormus
Cokkk uyuz oluyodum o sekilde hitap edio diye guya dalga gecio aklinca bu sefer bnde ona mature demeye basladim
Neyse o kdr ck dilim alismiski gecen dr dayiz dr a diorumki seyi sorcam gaz surubumuz neo baby gripe mixture yi
Dr bey diorum bebegimin gszi yoksa neo baby matureyi vercekmiyiz

Dr bi kalakaldi esim sokkkkk
Ayyy gul gull oldukk o gunn
Erkekler cunku bilio onun ne oldugunu

bazen insanları gerekli greksiz çok geriyorsun,,,
daha öncede bu formdan bir nevi dışlanmışdın değil mi? zaten,,,,

Slm kızlar bugün giremedim foruma oğluşumla dayıya gittik yengesi kuzenleri çok özlemişti bizi. Yazılanları biraz takip ettim ama hepsini okuyamdım rota virüsü aşısından bahsedilmis bende yaptırma tarafyarıyım. Sebebi eşimin yigeninin oğluna o aşıyı yapmamışlar ve çocuk her düştüğünde 1hafta hastanede kalıyor üstelik bulaşıcı anneside bu sefer kapıyor perişan oluyorlar en son geçen ay yine hastaneye yatırdılar sıvı kaybından 4 kilo vermiş esimin yigeni özellikle rota asisini kaçırma diyor bana paylaşmak istedim...

Son düzenleme:

Evet cnm sonunda evimdeyim hastaneye gidecem istanbul anadolu yakasında iyi bildiğiniz özel bi hastane var mı şuanki de özel ama hastane hem uzak hemde bunların bişey yapacağı yok oyalayıp duruyorlar takip takip diye diye helak olduk para peşinde bunlar değiştircem hastaneyi reflüsü var kesin bebeğimi imkansız düz yatıramıyorum hemen kusuyor hemennn piskolojim bozuldu düzenim alt üst oldu düzde uyutamıyorum anca yüzüstü rahat ediyor ben ne yapacağımı bilmiyorum biran önce büyüsün geçsin bunlar

Günaydın canım. Nöbetteyiz 3 ten beri. Beşik sallıyorum. Yeter ki bağırmasın da sallıyım saatlerce. Seninki demi uyumadı canım? Bi de bugün bana bir sürü misafir gelcek.

bana da aynı şekilde misafir gelecek kafayı yiyeceğim kesin her gelen yanında en az 2 çocuğunu getiriyor aman Allahım

Sadece yuzustumu yatiyor,cOk zor olmali,memedemi uykuya daliyo yoksa ayakta falan o sekildemi salliosun

Günaydın canım. Nöbetteyiz 3 ten beri. Beşik sallıyorum. Yeter ki bağırmasın da sallıyım saatlerce. Seninki demi uyumadı canım? Bi de bugün bana bir sürü misafir gelcek.
Allah kolaylik versin,yok cnm uyudu uyandi emio yine uyuycak
Ama bugun ck ilginc bir gundu oglum cok buyudu bugun uyanuk kaldigi saatler cok azdi halbuki gundux hic uyumaz gece 12-4 arasinuyurdu ama bugun full uyudu
Onun sebebinide buldum mama
Dogdugundan beri bn gunduz mama vermedim yeri geldi 15 gun hic vermedim
Su son 1 haftadir geceleri yatmadsn 80 ml iciodu ama bu sabh agladi doymadi gibi oldu gogus uclarim yine aciodu sut sagamadim malesef mana verdim
Eee ogln kusfore gittim annm mama verdi
Demekki mana cok uyutuyooi

Yapma yaaa tuhhh yawrumm niye kusuyorki annesi

Sanırım reflüsü var enfeksiyon da var ama doktor birşey vermedi çekiyoruz işte yarın müsait olmam ertesi gün anca yavrumu götürecem başka hastaneye bölge hastanesinden umutluyum normal bir hastane inş bi sonuç alabilirim

Sadece yuzustumu yatiyor,cOk zor olmali,memedemi uykuya daliyo yoksa ayakta falan o sekildemi salliosun

Emzirip sallamaya çalışıyorum imkansız durmuyor ne yapsam yok bende emzirmeye devam ediyorum memede mayışıp uyuyor çoğu zaman sonrasında yüzüstü yatırıyorum sırtına 10 15 dk msj yapıyorum öylece tam dalmaya çalışıyor son zamanlarda uykuda çok sorunluyuz uyuyamıyor daima 5 dk 10 dk en fazla 30 dk uyuyabiliyor uykuya da çok zor dalıyor sebebini bilemedim

canım hangi mamayı veriyorsun benimde sütüm çok azaldı yavrum aç ve doymadığı için uyumuyor olabilir mama da vermek istemiyorum sen nasıl yapıyorsun

İyiymiş canım. Doktor mamayamı başla demişti? Benimki de gaZlı bir bebek. Hep ıkınıyor sütten sonra. Uykuya geçmesi zor oluyor. İnşsllah geçer bu durum.

Benimki de illa omuzda uyucak. Bi de ağırlaştı artık. Ailede herkesin beli ağrıyor. Bu arada ben hala beşik sallıyorum. 1 saat uyuyup uyandı. Uyku arasında habire ıkınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…