2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar bugun minişimi doktora goturduk ve tahmin ettigim gibi makatında çatlak varmiş . Bebegim kaka yaparken çatlamış , çatlak oldugu içinde kaka yapmamaya başlamış . Bagırsaklarda bi tıkanıklık varmı filn diye rontgen istedi doktr temiz çıktı sukur. Kabızllık içşn duphalak diye bi şurup verdi çatlak içinde perednol ve fito krem verdi . Bir ay kullancakmişiz gececekmiş inşllh. Birde doktr , çevreden çok laf soyleyen olur işte ilaç alişknlik ypr filn diyenler olur aldırmayın alışkanlık yapmaz kullanın dedi. Genel muayenede yaptı boy kilo olçumu yapıldı kaka yapmamasının sebebi doymadıgından olabilirmiki diye . Tosun paşamın kilo boy guzel çıktı doktr mama veriyomusn dedi yok hiç vermiyrm dedim. Beni tebrik etti masallah annesi eline koluna saglık iyi bakmişin dedi : ) çok mutlu oldum .

Kızlar spiral taktırdım bugün. Ağrım var şuan. Taktıran var mı aranızda?
offf cumartesi gunu bende taktirdim biraz macerali oldu ama bakalim bir ay sonraki kontrolu bekliyorum ins kayma olmamistir agri biraz oldu agrikesici yapmislardi zatenmbide evde ben parol ictim bugun ii cok sukur. takilirken cok agridimi seninki bide nereye taktirdin

Kızlar ya bebek arabası almamıştık şimdi alıcaz başta travel set alınsa da sonra yine baston araba alınıyor deniyor. ne yapsam bilemedim . Baston lar pek sağlam güvenli gibi görünmüyor bebeğim daha çok küçük iki araba arasında kaldım mağazadan bakmadım internetten baktım sadece .
Kraft twist rlx
kraft london xl (baston)
Hangisini almak daha mantıklı ?
Yardimci olur musunuz ?

Baston la travel seti karşılaştırırsak avantaj ve dezavantajları nedir kullananlar yardimci olun Lütfennn
cnm baston tipi arabalar bebisler buyuyunce daha hafif arabalar oldukları icin kullaniliyo diye biliyorum. .ben travel sistem kullaniyorum benimki biraz agir ama rahat..

offf cumartesi gunu bende taktirdim biraz macerali oldu ama bakalim bir ay sonraki kontrolu bekliyorum ins kayma olmamistir agri biraz oldu agrikesici yapmislardi zatenmbide evde ben parol ictim bugun ii cok sukur. takilirken cok agridimi seninki bide nereye taktirdin
Ağrıdı benim de canım ama dişimi sıktım. Benim de kanamam var şuan. Sende de kanama yaptı mı? Ben özel doktoruma taktırdım.

Selam kızlar bugun minişimi doktora goturduk ve tahmin ettigim gibi makatında çatlak varmiş . Bebegim kaka yaparken çatlamış , çatlak oldugu içinde kaka yapmamaya başlamış . Bagırsaklarda bi tıkanıklık varmı filn diye rontgen istedi doktr temiz çıktı sukur. Kabızllık içşn duphalak diye bi şurup verdi çatlak içinde perednol ve fito krem verdi . Bir ay kullancakmişiz gececekmiş inşllh. Birde doktr , çevreden çok laf soyleyen olur işte ilaç alişknlik ypr filn diyenler olur aldırmayın alışkanlık yapmaz kullanın dedi. Genel muayenede yaptı boy kilo olçumu yapıldı kaka yapmamasının sebebi doymadıgından olabilirmiki diye . Tosun paşamın kilo boy guzel çıktı doktr mama veriyomusn dedi yok hiç vermiyrm dedim. Beni tebrik etti masallah annesi eline koluna saglık iyi bakmişin dedi : ) çok mutlu oldum .
Canim cok gecmis olsun..yalniz sen yazinca dikkatimi cekti benim meme ucu yaram icinde biri prednol hemen gecirir demisti ama doktor kesinlikle kullanma kortizonlu bi krem sutune gecer demisti kullanmadim..sanada doktor vermis ama sasirdim yinede bi arastir istersen canim..

Bende kraft twist rlx ile kraft london xl arasında kaldım. Siz kraft london xl aldınız kullanıyor musunuz? Tek başına kapatılması taşıması nasıl güvenlik açısından bir de bebek için rahat mı ?
Bebek kucaktayken kapamak zor olabilir ama twk başıma sçıp taşıyorum taşımak için sapıds var pratik tek yön tek kuduru tentesi tam kapamıyor rüzgarlı havada falan ama yağmurluğu var rüzgardanda korur

Canım çok geçmiş olsun teşhis konulmuş tedavin çabuçak sonuçlanır inşallah canım sevindim adına bizim içinde dua et bizim minik yine felaket kustu üstüne üstüme yerlere koltuğa o kadar ki kusuyor çok dertliyim sıvı kaybına uğrar diye çok korkuyorum :KK43: perişan olduk doktorumuza şehir dışındayız diye gidemedik kısmet olırsa yarın eve dönüyoruz bol emzirmeye çalışıyorum ama yine kusacak diye çok korkuyorum artık hiç uyumuyor uyusa da 15 20 dk yı geçmiyor uykusu 9 da uyudu buçukta kalktı hiç uykuya da dalamıyor artık çok zorlaştı iyice bakımı :KK43:

Ağrıdı benim de canım ama dişimi sıktım. Benim de kanamam var şuan. Sende de kanama yaptı mı? Ben özel doktoruma taktırdım.
ya aksine ben takilirken menstim taktirdiktan sonra adetim kesildi normalde tam tersi kanama artar o yuzden kaydimi acaba diyorum. normalde ben gecen hafta gittim cok agridi taktiramadim adetinin ucuncu gunu gel anestezi altinda takalim dedi gittim takildi kendime gelince usgyle bakti kaymis dedi tekrar cikardi takti guya anestezi aldim bosuna almisim sonra kanamam kesildi tuhaf bisey oldu yani kontrole ne zman gideceksin

Miniğim daha şimdi uyudu artık çok zor uyuyor ve hemen uyanıyor daima emmek istiyor çok sütüm yok acaba aç mı kalıyoro_O
Herkes 5-10 dk ya dustu derken neden biz halen saatlerce emziriyoryz bir bilebilsem
Kilo alini iyi gibi ayda 1 kg almis gibi
Ama sutmu sz gelioda bi yawrum saatlece menede anlamadim

Kızlaaar kuaföre gideyim biraz bakım yapayım dedim saçlarımı boyadım kaşımı da uzatmıştım kuaförde ki çalışan kaşımı mahvetti:KK42: berbat hissediyorum üzerine birde para istedi çok moralim bozuk mahvoldu kaşlarım ipince aldı yamuk yılık birşey yaptı çok kızdım artık iş işten geçti ipe öyle bir abandı ki gözleri bişey görmüyor sanki aceleye getireyim derken kaşlarımdan etti beni:mad: şimdilik uzayana kadar kaş kalemiyle kapamaya çalışıyorum ayyyyyyyyyy çıldıracaaaammm:KK43:
Kotu olmus hergun bagdem yagi sur kas kusmesin

KiZlar carsamba spiral taktircam nasil bir islem aci falan var mi? Sonrasinda ne yapmam gerek bir de dogru takarlar dimi yaa ? Simdi bir bebek daha istemiyorum acil cevap lutfennn :::/

X