2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim benimkide ela ile kahverengi arasında ama sanki ela olacak babasınınki ela benimki koyu kahve bakalim hangimize çekecek

Ben yaptracam çok önemli 3 aylk olmayi bekliyoruz
Yaa ben gec mi kaldim bu ayin 22 sinde üc ayimiz bitiyor dört e giriyoruz. Saglik ocaginda ki ebeyr sordum, biz bu konuda katismiyoruz dedi, cocuk dr unuza sorun dedi kimi dr anne sutu alan cocuklarda gerek yok diyomus. Anlamadim ben ne yapicam

Yaa ben gec mi kaldim bu ayin 22 sinde üc ayimiz bitiyor dört e giriyoruz. Saglik ocaginda ki ebeyr sordum, biz bu konuda katismiyoruz dedi, cocuk dr unuza sorun dedi kimi dr anne sutu alan cocuklarda gerek yok diyomus. Anlamadim ben ne yapicam
Bizim doktorda 3 aylikken gel dedi sağlık ocağındanda 3. Ay izleminde yapabiliriz ama aşıyì eczaneden alacam sen yinede doktoruna sor canim

canım benimki öksürmüyor burnu tıkalıyken ses var ama hırıltı değil burnunu temizledikten sonrada ses kalmıyor birde ben her burnu tıkandığında açıyorum birsorun yoktur dimi

çok sevndim canım bizde oyun halısından sonra biraz düzene girdik

@eflalim tatlim aldiklarini gule gule kullan hmn zayifla insallah sonra daha ufak bedenlerinden yine alirsin
Ayrica bugun bir kremden bahsetmissin evet mustelanin dogumdan sonra gobek toparlayici kremi 68 lira diye biliyorum herhin duzenli surersen yaklasik 2 ay yeter cnm

Ben de aynı durumdayım sezeryan la doğum yaptım. Mevlütte gıcık kadinlar yok göbeği aynı duruyo yok içerde bir bebek daha mi var unutmuslar falan filan yok yüzün değişmiş yok kolların açık hasta olursun çocuğu hasta edersin böyle ya zaten ateş basıyor ev kadın dolu haşlanmışım zaten ayyy benim çocuğumu kimse benim kadar düşünemez ayy gıcık oldum yaaa

Kızlar ya bebek arabası almamıştık şimdi alıcaz başta travel set alınsa da sonra yine baston araba alınıyor deniyor. ne yapsam bilemedim . Baston lar pek sağlam güvenli gibi görünmüyor bebeğim daha çok küçük iki araba arasında kaldım mağazadan bakmadım internetten baktım sadece .
Kraft twist rlx
kraft london xl (baston)
Hangisini almak daha mantıklı ?
Yardimci olur musunuz ?

Baston la travel seti karşılaştırırsak avantaj ve dezavantajları nedir kullananlar yardimci olun Lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…