Canim benimkide ela ile kahverengi arasında ama sanki ela olacak babasınınki ela benimki koyu kahve bakalim hangimize çekecekKizlar bebislerinozin gozleri ne renk? Ne zaman otururki acaba goz renkleri :). Benim bebegimin aydinlikta mavi gibi oluyor,daha dogrusu lacivert, acaba goz rengi acilip mavi mi olur yoksa kahverengiye mi doner? Etraftakiler renkli olcak diyorlar ama bilemedim. Fikriniz varmi? Mavi gozu cok seviyorum hele koyu renk sacta mavi goz favorimdir :))
Yaa ben gec mi kaldim bu ayin 22 sinde üc ayimiz bitiyor dört e giriyoruz. Saglik ocaginda ki ebeyr sordum, biz bu konuda katismiyoruz dedi, cocuk dr unuza sorun dedi kimi dr anne sutu alan cocuklarda gerek yok diyomus. Anlamadim ben ne yapicamBen yaptracam çok önemli 3 aylk olmayi bekliyoruz
Cok güzeller bbordo tunige bayıldım hemen aynısını alacam sefa merve demistin dimi canimbunları aldım netten bu kadar oldu
Eki Görüntüle 1456449 Eki Görüntüle 1456450 Eki Görüntüle 1456451 Eki Görüntüle 1456452 Eki Görüntüle 1456453
Bizim doktorda 3 aylikken gel dedi sağlık ocağındanda 3. Ay izleminde yapabiliriz ama aşıyì eczaneden alacam sen yinede doktoruna sor canimYaa ben gec mi kaldim bu ayin 22 sinde üc ayimiz bitiyor dört e giriyoruz. Saglik ocaginda ki ebeyr sordum, biz bu konuda katismiyoruz dedi, cocuk dr unuza sorun dedi kimi dr anne sutu alan cocuklarda gerek yok diyomus. Anlamadim ben ne yapicam
canım benimki öksürmüyor burnu tıkalıyken ses var ama hırıltı değil burnunu temizledikten sonrada ses kalmıyor birde ben her burnu tıkandığında açıyorum birsorun yoktur dimicanım bizimkinde hırıltı hep vardı günde bir kere temizlerken 3-4 kere temizlemeye başladım ona rağmen hırıltı devam ediyordu öksürükte başlayınca götürdüm şimdi az öksürüyor ama sesi kısıldı öksürmekten
çok sevndim canım bizde oyun halısından sonra biraz düzene girdikgünaydın anneler,,,
iki günden beri saat 12 ye kadar fosur fosur uyuyoruz oğluşumla,,,,
gece saat 11 -12 gibi uyuyor, saat 5 de kalkıyorum enziriyorum,,, hoopp gitmiş,,, sonra eşimle kahvaltı yapıyorum,, alıyorum yanıma oğlumu uyuyoz, arada uyanıp , emiyor,, saat 8 gibi uykusu açılıyor, altını değiştiriyorum, burnunu temizliyorum,, emziriyorum,, hoop gitmiş,,, uyuyoruz beraber acıkınca kıpırdanıyor hemen meme veriyorum,,, şimdide oyun halısında oynuyor yarım saatir,,, aynaki kendisine sesler çıkartıyor,,,,
şu iki gündür çok iyiyiz,,, sizlerinde düzeni oturur umarım en kısa zamanda,,,,,
ama bu oyun halısını aldıkdan sonra çocuğumun gaz sancıları gitti,,
Çok güzeller canim olur inşallah güle güle kullanirsinbunları aldım netten bu kadar oldu
Eki Görüntüle 1456449 Eki Görüntüle 1456450 Eki Görüntüle 1456451 Eki Görüntüle 1456452 Eki Görüntüle 1456453
Evet canım büyüdü :) konuşuyorduk canım ama ayrıntıları hatırlıyamadım.Evladin 1.5 aylik mi oldu masallah
Hatirliyo musun beni konusuyoduk arada sirada:)
http://www.akakce.com/bebek-arabasi/en-ucuz-coalo-co-730-baston-fiyati,3237818.html canım burdan arabaya baka bilirsin ürünün detylarını girmemişler ama yatıra biliyorsun birde katlanınca hiç yer kaplamıyor sürüşüde çok güzel inşallah işine yararBana markasını ve resmini falan gonderebilir misin?
Bende kraft twist rlx ile kraft london xl arasında kaldım. Siz kraft london xl aldınız kullanıyor musunuz? Tek başına kapatılması taşıması nasıl güvenlik açısından bir de bebek için rahat mı ?Kraft london xl baston tipi hafif yer kaplamıyor tavsiye ederim
Ben de aynı durumdayım sezeryan la doğum yaptım. Mevlütte gıcık kadinlar yok göbeği aynı duruyo yok içerde bir bebek daha mi var unutmuslar falan filan yok yüzün değişmiş yok kolların açık hasta olursun çocuğu hasta edersin böyle ya zaten ateş basıyor ev kadın dolu haşlanmışım zaten ayyy benim çocuğumu kimse benim kadar düşünemez ayy gıcık oldum yaaaBebeklere biraz ara verelim kızlar sizin göbekler ne durumda :) ben normal kiloyla hamile kaldım şu anda da çok kilolu sayılmam ama göbek bi türlü gitmedi. Evde sürekli rahat şeyler giydiğim için anlamıyormuşum meğer. 2 hafta sonra Mevlüd yapacağım, şu elbisemi giysem diye az önce bir denedim ki durum çok vahim. 5 aylık Defne var sanki hala içimde.... Çok moralim bozuldu , ben nasıl işe başlayacağım ne giyeceğim? Hamile kıyafeti mi giyeceğim yine diyebir an önce egzersizlere başlamak gerek sanırım.
Maşallah canim çok iyiRota virusu asisi cok onemli bence.3.ay kontrolunde yaptiricaz bizde insaallah.
Merak ediyorum kizlar bebislernz kac kilo.benimkiler ikiz gerci erkende dogdular. 18 aralik. Suan 5750-6350 gr lar
Evet canım büyüdü :) konuşuyorduk canım ama ayrıntıları hatırlıyamadım.
Sen de uçarsın yakında canım. Nasıl gidiyor hayat??2014/2015 gelinleri olacaklar topiginde konusuyorduk arada sirada sonra sen yuvadan uctun anne topigine gectin masallah:)