Ben n11 de şu mağazadan aldım. http://www.n11.com/magaza/attabebek?pg=2 ben aldığımda 170'ti fiyatı n11 de indirim kuponuyla 150'ye almıştım. Bir bak istersen.@aysimason canim rica etsem oyun halisini aldığın sitenin linkini verebilir misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben n11 de şu mağazadan aldım. http://www.n11.com/magaza/attabebek?pg=2 ben aldığımda 170'ti fiyatı n11 de indirim kuponuyla 150'ye almıştım. Bir bak istersen.@aysimason canim rica etsem oyun halisini aldığın sitenin linkini verebilir misin?
Benim iznim 26 martta bitiyor malesef1 temmuza kadar ucretsiz izin almak istiyorum ama bazı milli egitimlee kabul etmiyor temmuz agustosu da al ucretsiz izine falan diyorlarmis dogruysa tabiizinn konusu konuşulmuş kızlar benım ıznım 1 nisanda bıtıyor insan Mayıs ıkı ay ücretsiz Alıp hazırandada 15 gün rapor Alıp semınerlere ıkı çocukla başlayacağım hem coçuklar hava alır maalesef suan bakacak kımsem olmadığı ve okula döndüğümde sınıfım olmadığı ıcın Eylül'de başlayacağım ama kızımdada bılıyorum küçükken bırakmak daha kolay çünkü Büyüyünce anneye tanıyorlar arkasından aglıyorlar kızım Butun Sokağı ınletmıs kurdu nene meme dıye ağlaya ağlaya herkes annesı sen misin nasıl ağladı derdı benım gıbı kızları arkadan görünce daha çok ağlamalar halası 2hafta baktı pes ettı durduramıyorum onunla oturup aglıyorum dıye 9 ay yatağında yatan çocuğu gece memeden ayıramam üzüntüyle memeye sası ve ek gıda harap oldu dolsun bakışımız Yanımda yardımcı olan albaydı 25 yıl bakıcı annelık yapınca tecrubelı kızımı sokaklarda bebek arabasıyla. gezdırwrk alıştırdı kedı köpek kovaladılar ne zor Günler'de anlatamam o zaman derdim ıkıncı çocuğu erken bırakılan ama yone nasıl olmadı hatta bebegımı Düşünme sebebım kızım kızımla evde olayım dıye Allah'a basıp ettı bakalım Eylül'e kadar bulurum bırını kötü düşünmeyın üzülmeyn gerçekten ıyı insanlarda var hep kot dusunupnolumsuzu çağırmayalım çok ıyı ınsanla çıkacak annenızden kayıbnvalıdenDen ıyı bakar Allah vıcdanlı kısılerle karsılastırsın
Canım heyet raporu alma ihtimalin yok mu bildiğim kadarıyla doğum yaptıran doktor 30 günlük heyet veriyormuş sonrasında sağlık ocağında aile hekiminle görüş 5 er günlük alabilirsen 2 ay eder bir ayda heyet 3 ay dönemi kapatabilirsinBenim iznim 26 martta bitiyor malesef1 temmuza kadar ucretsiz izin almak istiyorum ama bazı milli egitimlee kabul etmiyor temmuz agustosu da al ucretsiz izine falan diyorlarmis dogruysa tabi
niye kabul etmiyorlarmis ki cnm temmuz agustosta egitim yok ki ilginç gerçekten ben alabilirsem 1 tane heyet raporu almayi planliyorum, rapor hakkımın hepsini kullanmak istemiyorum yeni egitim döneminde lzm olabilir diye..Benim iznim 26 martta bitiyor malesef1 temmuza kadar ucretsiz izin almak istiyorum ama bazı milli egitimlee kabul etmiyor temmuz agustosu da al ucretsiz izine falan diyorlarmis dogruysa tabi
benim Oyun halim var cnm hediye gelmişti ustune boru monte etsem Aslinda olabilir senin dediğin gibi yaratici fikir..Ben oyun halısını kendim yapıcam nette bikaç örnek gördüm kv bebek yerde oyalanır die hafif sert ve kalın süngerden minder tarzı birşey yspmıştı kılıfı çıkabiliyor bükülen su borusu aldırcam eşime etrafını renkli bantla sarıp çarpraz montr edicem mindere ve küçük birçok oyuncağımız var sesli onları asıcam bebeğim için birşeyler yapmak istiyorum bakalım oynayacak mı :))
walla bende 2 haftalık lohusayken 5 gün KV ile KP geldi,,,, bir işde yapmadılar,,, yaptım hallettim herşeyimi,,,,,Kızlar halinize sukredin burda ne bi akraba ne arkadas var 24 saat kucakta olan bir bebegim var ve aksama on kişi yemege geliyor!!
Teşekkürler canım...canım ben götürdüm iyiki götürmüşüm ciğerlerine inmiş, ihmal etme bence, zaten anlamıştım hırıltısından
canım vermedim ama dr daha ağırını verdi antibiyotik
canım geçmiş olsun inşallah girecek az sabır
çapaklanma bizde hep var canım kanal tıkanıklığından sizinki yeni olmuş mikrop kapmış olabilir banyo yaparken
gözünaydın canım
canım onları kullandık ama maalefef indi ciğerlerine, ihmal etme götür sende
canım buhar makinası ablamda varda soğuk buhar, eşim dr a sormadık belki daha kötü eder dedi kullanmadık
her gün temizledim bende tonimer kullandım ama maalesef abisi yüzüne yüzüne öksürdün yapma dedikçe daha çok yaptı
haklısın canım
benide:)
canım benimkide öyle emziriyorum bende ne zaman isterse daha küçük yakın olmak istiyorlar bize
aynen canım her şey bize bakıyor
canım yemek yapmayı genelde gün içinde uykusunun derin olduğu zamanlarda yapmaya çalışıyorum böyle gözü tam kapalı uyurken,bir beşik sallıyorum bir soğan doğruyorum:)
sağol canım,yok niye değsin canım nazarın, salgın var herkes kırılıyor bizde kaptık şifayı
canım erkekler yapamam beceremem diye sıyırılıyorlar işin içinden, özellikle çocuk bakımında yapması için ısrar edeceksin yapmak zorundalar, eşim eğer bebek bakımınada yardım etmese çıldırırım, zaten ev işinde zerre yardım yok üstelik külfeti çok bana dağınık hep arkasını toplarım temizlerim
bebekler zaten hep biri gelince uyur:)
gelince büyük oğlumdan o sorumlu yedirir giydirir yatırır en azından o yönden rahatlıyorum, miniğide ona sallatıyorum akşam tv izlerken:)
benimkide bebek çocuk bakımında yardım eder sağolsun ev işinde hiç etmez etmesin ondan geçtim de dağıtmasın bari!
of of çok fena göbeğim kaldı benimde moralim bozuk gidecek gibi değil
iyi olmuş canım güzel bir anı olmuş sizin için:)
canım benim kv olmasaydı ben kocamı boşayacaktım o derece bıkmıştım artık, kv geliyorda yardım ediyor yoksa eşim ev işi konusunda bezdirdi beni, riskli hamilelik geçirdim o zaman bile yapmadı iş, hep kv yaptı sağolsun, senin işin çok zor bu durumda,Allah eşini ıslah etsin vicdan merhamet versin
ooooo canım siz benden dertliymişsiniz, yeni doğmuş bebeği olan adamın ne işi var şehir dışında zırt pırt alıştırmayın böyle canım bir bakmışsınız tek başınıza bebek büyütmüşsünüz, gaz vermiş gibi olmuyum ama erkeklerede sorumluluk verin
inşallah canım geçecek hepimiz aynıyız
canım inşallah olur bakıcı işin, ahmette hasta olmaz umarım, ben adama kızıyorum ama kızlar daha dertliymiş üzüldüm benimkide öyle geziyim tozuyum demez,işten çıkamıyor bir türlü bizimki
canım mart çıksın hayırlısıyla bende her gün çıkarıcam kuzularımı inşallah, şimdi hem soğuk hem salgın var hem de benim minik çok ağlıyor dışarı çıkınca
canım artık uyuyabilir bir şey olmaz uyandırma uyusun ve maşallah de kuzum nazar değmesin:)
ayyy çok güldüm bizde de hala yok fanfini bu gidişle olamayacak akşam iki kuzuda uyuyor ama bende uyuyorum:) uyku daha tatlı geliyor:)
benimde favorim çok hoşlanıyorum yazım şeklinden
canım eğer istiyorsan sen başlatacaksın kocandan bekleme sen yorgunsun diye yanaşmaz benimki öyle en azından:)
ohhh ne iyi yapmışsınız canım siz gezdikçe ben gezmişim gibi hoşuma gidiyor
ayyy canım sorumsuz annelere gıcığım gıcık!!!
bizde 40 ında yaptırdık canım sorun olmaz
:) sıhhatler olsun:) ben kendim alıyorum yoksa pala olurdum:)
canım ilk başta bizde kullandık bizde kabızlık yapmamıştı
canım mutlaka bebeğini başka dr a götür mutlaka
canım psikolojik destek ala lohusa depresyonuna benziyor
bende gidicem canım artık zamanı geldi
geçmiş olsun canım
canım normal bebek arabalrıda kullanılıyor yeni doğana biz kullandık yani
sağol canım amin
kötü olmuş canım bilgim yok ama
amin canım sağol
önce beş dk emzir değiştir tekrar emzir canım
sağol canım
canım bizde akşam sekiz sonrası ışıklar kapanıyor büyük oğlumdan beri öyle uykus düzeni için
güle güle kullansın
canım boş ver milleti mutlaka götür
bekleme al canm
ayyy canım ne manyakmış o öyle okurken tüylerim diken diken oldu.....
Ben de oyun halısı alıcam. 1,5 aylık şuan yavrum. 2 ay olsun öyle alıyım diyorum. Tiny love tavsiye edilmişti sayfada. Onu düşünüyorum ben de...
Hemen bakiyorum canım çok teşekkürlerBen n11 de şu mağazadan aldım. http://www.n11.com/magaza/attabebek?pg=2 ben aldığımda 170'ti fiyatı n11 de indirim kuponuyla 150'ye almıştım. Bir bak istersen.
mutlaka sever cok pahali bisey istemezsen n.y babies diye bi site var orasi cok sagkikli urunler satiyor hem kendi oyuncsklarinizi takip zenginlestrrsn bu ay sevmese gelecek ay severMrb kizlar
dun akşam Kayinvalidem geldi sagolsun yemegimi yapti ve gece bende Kaldi sabaha kadar kizimi besiginde salladi ve oyle olunca benim Melek 6 saat araliksiz uyudu..
Oyle olunca uykumu almışım uzun zaman Sonra..
Bugun de Acik havada parkta dolastirdik uyudu dolasirken guzel Gecti cok sukur..
oyun halisi almayi cok Istiyorum ama kizim sever mi.bilmiyorum alip da kullanamazsam uzulurum..
canim kimse senin iznine karisamaz istediginde ayrilir istediginde donersinBenim iznim 26 martta bitiyor malesef1 temmuza kadar ucretsiz izin almak istiyorum ama bazı milli egitimlee kabul etmiyor temmuz agustosu da al ucretsiz izine falan diyorlarmis dogruysa tabi
canim annesi yaparda oynamaz mi kasim annelerindende yapan olmustu elinden geliyorsa yap zten adi hali incecik elyaf bi battaniye gibi o kadar para etmez ama cocuklar icin. Aliyoruz iste resim bekliyoruz yaptiktan sonraBen oyun halısını kendim yapıcam nette bikaç örnek gördüm kv bebek yerde oyalanır die hafif sert ve kalın süngerden minder tarzı birşey yspmıştı kılıfı çıkabiliyor bükülen su borusu aldırcam eşime etrafını renkli bantla sarıp çarpraz montr edicem mindere ve küçük birçok oyuncağımız var sesli onları asıcam bebeğim için birşeyler yapmak istiyorum bakalım oynayacak mı :))
Kas kalemikullacak kaadar mi mahvetti cadi her zaman gitigun yer degil miydi neyse canim koku sende uzar canini skmaKızlaaar kuaföre gideyim biraz bakım yapayım dedim saçlarımı boyadım kaşımı da uzatmıştım kuaförde ki çalışan kaşımı mahvetti berbat hissediyorum üzerine birde para istedi çok moralim bozuk mahvoldu kaşlarım ipince aldı yamuk yılık birşey yaptı çok kızdım artık iş işten geçti ipe öyle bir abandı ki gözleri bişey görmüyor sanki aceleye getireyim derken kaşlarımdan etti beni şimdilik uzayana kadar kaş kalemiyle kapamaya çalışıyorum ayyyyyyyyyy çıldıracaaaammm
Gnydn cnm oh ne guzel Keyif yap evlatlarinla..Gunaydin sekerlrr kizim yanimda oglum besiginde ben ortalarnda yatiyorm sukurler oksun su annelik ne guxel bisey
Gnydn cnm oh ne guzel Keyif yap evlatlarinla..
Ben de Ust komsum kahvaltiya cagirdi oraya gidicem benim minikle..
Günaydın herkese... Dün ilk avm gezimizi yaptık, bebek arabamız olmadığı için bir yere çıkamıyorduk, araba alınınca dışarı attık kendimizi... Gerçi çok çok yoruldum ama insanların arasına karışmak iyi geldi. Dışarı çıkmanın en yorucu kısmı hazırlanmakmış, bebeği emzirdim altını değiştirdim, üstünü giydirdim, kendim giyindim geldim bir baktım ki kaka yapmış bizimki. Dön başa, temizle giydir, bu arada ben terledim, üstümü değiştim derken en sonunda çıkabildik dışarı. Tabi avmde de kaka yaptı bizimki dün çok kakalı bir gündü anlayacağınız...