2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar

Ben hasta oldum, büyük oğlum sağolsun bana da geçirdi

ben neysede miniğimde öksürüyor burnu hır hır :KK43: :KK43: bugün dr umuz yokmuş yarına randevu aldı eşim inşaallah yarına kadar kötü olmaz

yoksa bugün başka dr a mı götürsem kızlar, ateşi yok ama keyifsiz, calpol mü versem ağrısı varsa geçirsin :KK43:
Eflalim sivasta mi yasiyirsun ?

Geçmiş olsun canim benimkininde burnu tıkanık geçen doktora gòtürdüm sadece burnu tıkanık dedi mümkünse 3aya kadar ilaç vverme dedi bana ama bende bugün onu tekrar doktora götürecem
canım ben götürdüm iyiki götürmüşüm ciğerlerine inmiş, ihmal etme bence, zaten anlamıştım hırıltısından
Nego Nego doktorlar pek bisey yapmiyor atesi yoksa calpol varme bence burnunu surekli ac bol emzir sule ihlamurverilebilir dem8dti gecmis olsun
canım vermedim ama dr daha ağırını verdi antibiyotik:KK43:
Kızlar o kadar moralim bozukki oglum gece 3 ten beri uyumuyo daha yeni uyudu burnu tıkalı ama serum fizyolojik sıktırmıyo burnuna kıyameti koparıyo kafayı saga sola o kadar hizli ceviriyoki yaptırtmıyo bide mama ictikten sonra balgamlı bir şekilde kusuyor ne oldu anlamiyorum bunlar yetmezmis gibi bi de kaka yapamiyo bir ay oldu ya hadi oncesinde dr su vermemissin ondan oluyo dedi şimdi su veriyorum mamasina zeytinyagi koyuyorum bugun yine 4.günümüz kaka yapmadı ıkınıp duruyor günlerce oturup ağlayasım var ne zaman düzene girecek hayatımız ya:KK61:
canım geçmiş olsun inşallah girecek az sabır
@bestemeste çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce düzene girer.
Herkesin sıkıntısı farklı ama herkesin bir sıkıntısı var sanırım.
Bizde yüzümüzdeki isikleri dert ederken dün geceden beri göz çapaklanması çıktı. Sağ gözü sürekli çapaklanıyor, temizliyorum tekrar oluşuyor. Çapaklanıyor kuru değil, ıslak ıslak. Önemli birşey midir bilgisi olan var mı?
Doymama sorunumuz da artarak devam ediyor. Sütüm artacak diye beklerken azalıyor mu yoksa bebeğimin her geçen gün ihtiyacı mı artıyor bilmiyorum. Sürekli aç, mamanın miktarını ve sıklığını arttırmak zorunda kaldım. Canımı daha da sıkıyor bu durum.
çapaklanma bizde hep var canım kanal tıkanıklığından sizinki yeni olmuş mikrop kapmış olabilir banyo yaparken
Selam kızlar dun fakultede randevumuz vardı topuk kanında riskli bulunan hastalık için ter testi yaptırdık . Sukurler olsun temiz çıktı. Bi ohh çektik . Allah herkkese bi sınav veryr bizimkide bu oldu atlattık sukur saglıklıymış kuzum . Bide kabızlık için cerraha gotrcktik ama akşam oluyrdu doktr kalmamiştr diye boşuna gotrmk istemedik eşimde hazır fakultedeykn acile bi gosterelim ne diyeckler dedi. İndik gosterdik anlattım boyle boyle . Doktrda anne sutu alan bbklerde bz kabızlık beklemeyz dedi kakasını yumusak yapıysa bir haftaya kadar yapmaması normal dedi. Bide makatına baktı bi sorun yok gbi annesi dedi. Sonra rontgen istedi. Ama bn kuçuk bbklerde rontgenin zararlı olablecgini duymuştum o yuzden korktum çektrmedim. Çıktık eve geldik. İki gundr gene yapmıyor. Bi beklicem takip edicem . Huzurszluguda gazdan gibi . Bide sıcak su torbası koydm altına pıtr pıtr çıkardı gazını şimdi uyuyr bklm . Zincoda rahatlatyr brz. Bir hafta beklym diyrm yada bes gun yapmassa cerraha gotrcm.
gözünaydın canım
Canım biz de oyleyiz,önce oğlum hastalandı sonra kizima sonra bana en son da bebeğe bulaştı.. Burnu için fizyolojik damla ve otribebe kullanıyorum,zaten çok da Bisey kullanılmıyor diye biliyorum..bebis oksuruyor hırıltılı hırıltılı ,ne yapicam ben de bilmiyorum.. Cok ağlamıyorsa calpol verme bence,ne de olsa küçük bebek sonuçta her ilacı kullanamiyorlar..
canım onları kullandık ama maalefef indi ciğerlerine, ihmal etme götür sende
Çok geçmiş olsun canım.aslında buhar öksürüğüne iyi gelebilir odasında açsan biraz.birkaç kaşıkta ıhlamur içirip uyutmaya çalış.inşallah atlatır bir an önce.hastanelerde de herkes hasta olunca insan götürmeyede korkuyor inşallah toparlanır

canım buhar makinası ablamda varda soğuk buhar, eşim dr a sormadık belki daha kötü eder dedi kullanmadık

benimde eşim çok hasta grip,,, bende bebişime hergün tonimer sprey yapıp temizliyordum,, doktora söyledim,, çok iyi yapmışsın dedi,, hatta günde 2 kere bile yapabilirsin dedi ama ben sanırsam günde 1 kere yapıcağım eşim iyileşinceye kadar sonra 2-3 günde bire düşüreim,,,,
her gün temizledim bende tonimer kullandım ama maalesef abisi yüzüne yüzüne öksürdün yapma dedikçe daha çok yaptı
Nego Nego yokya o kadarda degil istedirler hic girme su iki cocuklu halimizle o paronayalara:KK43:
haklısın canım
kizlar bu ara su molfixin reklami bana cok mutluluk veriyor oglumada kizimla beraber soyluyoruz guluyor cok seviyor molfix kullanmiyoru ama sirf sarkisi guzel diye alasim eldi :-)
benide:)
Bebeğim 48 günlük ve saat başı emmek istiyor gece de 2 saatte bir kalkıyor nette bakıyorum gündüz 2. 3 saatte bir emzirdiklerini yazmış gecede 4 5 saat uyuyAn bebekler sizin nasıl peki ben mi yanlış yapıyorum gerçi yapscak birşey de yok 1 dakika gecikse kıyamet kopuyor ağlamaktan bu seferde savaş hslinde emiyor
canım benimkide öyle emziriyorum bende ne zaman isterse daha küçük yakın olmak istiyorlar bize
Canım Allah kolaylık versin kadınlık annelik zor.. her şey sana bakiyor kosturmaca çalışma ev. Sanki bi de yapmak zorundaymissın gibi.
aynen canım her şey bize bakıyor
Kızlar siz bir günü nasıl geçiriyorsunuz merak ettim.Yani kahvaltıydı yemekti nasıl yetişiyorsunuz.Benim için digerleri sorun degilde yemek işi sıkıntılı oluyor o saatlerde kızımın huysuz hallerine denk geliyor
canım yemek yapmayı genelde gün içinde uykusunun derin olduğu zamanlarda yapmaya çalışıyorum böyle gözü tam kapalı uyurken,bir beşik sallıyorum bir soğan doğruyorum:)
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. 2 çocuğa koşturuyorsun bir de forumda herkesin derdine yetişiyorsun nazar değdi size belkide. İnşallah ben değmemişimdir, öyle bir huyum yoktur ama dün herkesi alıntılayıp upuzun yazını görünce sana yazacaktım ya sen ne tatlı bişeysin herkesin derdine derman olmaya çalışıyorsun, tecrübelerini paylaşıyorsun diye :)
Birbirimizin koca derdini duyunca aslında hiçbirimizin boşuna kızmamıza gerek olamadığını anlıyorum. Hepsi aynı hamurdan demekki. Dün gece 12-1 arasını sürekli birbirimize laf söylemekle geçirdik. O kadar gerginim hala üstüme geliyor bi çocuğa da bakamıyormuy muşum? Deli etti beni. Banyo bile yapamıyorum akşam sen bak diyorum. Uyut diyor, sanki ben hadi yatağa diyince uyuyor. Mamasını içir o sırada işimi yapayım diyorum, ben içiremem yıkanır diye korkuyorum diyor. Genzine kaçarsa mamayı ağzından çek bırak öksürsün başka yapacak birşey yok zaten diyorum. Yok. En son çok sinirlendim babamı arayacağım alsın beni götürsün ben kendime bakamıyorum yemek bile yiyemiyorum, sütüm zaten az iyice azaldı deyince bugün annesini göndertti, beraber yıkadık, sağolsun yemek yaptı, bende evimi temizledim. Ben tekken tüm gün uyanık olan kızım babaanne gelince saatlerce uyudu. Diyecekler bu çocukla mı iş yapamıyor hep uyuyor. Bizimde böyle bir huyumuz var, evde birileri olunca uyuyoruz, ben teksem canıma okuyor.
sağol canım,yok niye değsin canım nazarın, salgın var herkes kırılıyor bizde kaptık şifayı

canım erkekler yapamam beceremem diye sıyırılıyorlar işin içinden, özellikle çocuk bakımında yapması için ısrar edeceksin yapmak zorundalar, eşim eğer bebek bakımınada yardım etmese çıldırırım, zaten ev işinde zerre yardım yok üstelik külfeti çok bana dağınık hep arkasını toplarım temizlerim

bebekler zaten hep biri gelince uyur:)
Al bendende okadar benim eşimde is is diyor hoş gelincede bana faydası yokki onunyemegini hazirlayana kadar bakar bebege okadar
gelince büyük oğlumdan o sorumlu yedirir giydirir yatırır en azından o yönden rahatlıyorum, miniğide ona sallatıyorum akşam tv izlerken:)
ben hakkini yemiyim, aksam işleri hallederken ben, o kizimizla ilgilenir ara sira altini filan da degistirir..Ayaginda sallamaya çalışır, bebe yagi ile masaj yapar..
Gogsumde uyuyunca ona veririm o gogsunde iyice sizdirir yatagina koyar..Aksamlari beraber bakiyoruz kisaca.
benimkide bebek çocuk bakımında yardım eder sağolsun ev işinde hiç etmez etmesin ondan geçtim de dağıtmasın bari!
Bebeklere biraz ara verelim kızlar sizin göbekler ne durumda :) ben normal kiloyla hamile kaldım şu anda da çok kilolu sayılmam ama göbek bi türlü gitmedi. Evde sürekli rahat şeyler giydiğim için anlamıyormuşum meğer. 2 hafta sonra Mevlüd yapacağım, şu elbisemi giysem diye az önce bir denedim ki durum çok vahim. 5 aylık Defne var sanki hala içimde.... Çok moralim bozuldu , ben nasıl işe başlayacağım ne giyeceğim? Hamile kıyafeti mi giyeceğim yine diye :KK43: bir an önce egzersizlere başlamak gerek sanırım.
of of çok fena göbeğim kaldı benimde moralim bozuk:KK43: gidecek gibi değil:KK43:
Kızlar tonton aramıza katıldığından beri hastane dışında hiç dışarı çıkmamıştım sıkıntıdan patlıyordum eşim akşam yemeğe çıkalım değince tabi hayır diyemedim bizim tonton fena halde kucağa alışmış totosunu yere değdirdiğimiz anda ortalığı ayağa kaldırdı hanımefendi hazretleri:KK53:
Çorbaları içtiğimizde uyuyordu yemekler geldiğinde uyandı nedense hep öyle oluyor:KK64:eşim bebeği tuttu ben yedim sonrasında ben tuttum o soğuk soğuk yedi yemeğini bizim sıpanın gözler fıldır fıldır etrafı seyrediyor:KK53: bide sadece kucakta sakin olsa iyi alttan hafif hafif sallanmasa kucağıda beğenmiyor bu sefer çay içerken eşim tuttu o içerken ben tuttum garsonlar tuhaf tuhaf bakıyorlardı heralde acıdılar halimize :KK70:böyle bir yemek serüvenimiz oldu bu kucak alışkanlığı yüzünden işim yaş durduğu yerde durmuyor ama yine de güzeldi kızlar kendinizi eve tıkmayın insan bunalıma giriyor gerçekten arada farklı ortamlar iyi geliyor insana Allah bebişlerimizi sağlıkla hayırla büyütmemizi nasib etsin inşallah :KK68:
iyi olmuş canım güzel bir anı olmuş sizin için:)
Off kızlar bu gaz sancıları ne zor oluyor ya elim ayagım baglanıyor hiç bi şeyle ilgilenemiyorum . Surekli bebegin yanındayım . Gazı oldugu için hep sallnmk istiyor sallmadımmı uyumuyor . Hemn kalkıyor. İki gundur sabaha kadar beşik salladım . Kırkı çıkınca birden degişti çocuk . Off ne zamn bitecek bu gazlı zamnlar ya . İki çocukla çok zor oluyr. Evin içini bi gorseniz firar edersnz . Daha yeni uyuttum kalkıp evi biraz toparlasammı yoksa brz uyusammı diye duşunuyorum. Ev boyleyknde yatmk hiç içime sinmiyor. Bide bnm hiç yardım edenm yok . Her sey bnm ustumde . Kaynnmla aynı apartmandayız ama sadece biz hastaneye filn bi yerlere gdnce ogluma bakmaya gelir oda 32 nazla . Eşimde bugun geç geldi yemege bile gelmedi gezmeden sinir oldum . Halbuki ymk yetiştrcm diye ne çktm . Onu geçtim gelseydi bebegi sallatp işleri halletçktim . Geç geldi bide kapıyı hızla açinca bbk korktu kavga ettik . Gitti yattı . İşim çk zor çk.
canım benim kv olmasaydı ben kocamı boşayacaktım o derece bıkmıştım artık, kv geliyorda yardım ediyor yoksa eşim ev işi konusunda bezdirdi beni, riskli hamilelik geçirdim o zaman bile yapmadı iş, hep kv yaptı sağolsun, senin işin çok zor bu durumda,Allah eşini ıslah etsin vicdan merhamet versin
Canım aynı bizimki .. eşimde acayip keyfine düşkün gezmeye bayılan bekâr hayatı yaşayan biri son 3 haftadır 7 defa şehir dışına çıktı ben çıldırıyorum tabi ne yapsam beni dinlemiyor işi varmış beyefendinin babasının evi ve arkadaş ortamı orda ve bazı işleri oluyor pırt uçağa para ver git gel keyfine düşkün diyorum ya asla otobüs yolculuğu yapmaz ben burda çıldırıyorum o paralarla bebeğin ihtiyaçlarını arabasını alırdık diye hesaplar yapıyorum umrunda mı sanki annemin evine bıraktı en son yine gitti geldiğinde bebek büyümüş maşallah demez mi ağzının ortasına çakasım geldi tabii sen gezmelerden bebeğin yüzünü unuttun bide utnmadan büyümüş maşallah diyorsun dedim çok deli oluyorum şehir dışına çıktığında bide bana da sormuyor beyefendi umreye gidecekmiş babama söylerken haberim oldu bak seen ne yapsa sormuyo bile bana.. çok kızıyorum ona bazen tartışıyoruz kendini bi şekilde aklamaya çalışıyor yok efendim niyetim öyle değildi şu şöyle bu böyle açıklama yapıyor ama beni çıldırttıktan sonra kahırla doldurduktan sonra istediğin kadar açıklama yap ne fayda malesef çoğu zaman has odun oluyorlar napalımm hep şunu düşünüyorum buda geçer .. iyi olsun kötü olsun buda geçer.. hayat sonsuz değill
ooooo canım siz benden dertliymişsiniz, yeni doğmuş bebeği olan adamın ne işi var şehir dışında zırt pırt alıştırmayın böyle canım bir bakmışsınız tek başınıza bebek büyütmüşsünüz, gaz vermiş gibi olmuyum ama erkeklerede sorumluluk verin
Canım selam buralardayım da aslında okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor malum bebiş kolik olunca ağlamayıp ıuyursa ancak ben de uyuyorum az kaldı inşallah
inşallah canım geçecek hepimiz aynıyız
gunaydin kizlar biz iyilestik gibi sukur ama oglusumun az geniz akintisi var gibi ins hasta olmaz aspiratorle cekiyotum...kahvaltiya kizimin ikk bakicisi gelecek belki oglum icin eve gelmeyi kabul ederse ona baktrrm ins ika olur teyzem kadar severm cok tatli bi bayan...

kocasindan dertli olanlaa Allahh sabir versin ne o beka hayatimi yolun o kocalari ben yiolarim yani bizimkinin oyle disatda gezdigi arkadasi bile yokta bizimle dipdibe gezer hep ama bu aralar yigundu bakal bundansonra nasil olacak...
canım inşallah olur bakıcı işin, ahmette hasta olmaz umarım, ben adama kızıyorum ama kızlar daha dertliymiş üzüldüm:KK43: benimkide öyle geziyim tozuyum demez,işten çıkamıyor bir türlü bizimki
:21::KK15:Merhaba kızlar koşuşturmalı bir güne daha merhaba :)))) Bu küçük yaramazlarla ugraşmaktan zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz bakın ocak ayı gelirmi derken martı ortaladık sayılır..Bahar geliyor yaz...yaz geliyor ohh bebişlerde büyüyor.Bu gün pozitifligim tuttu :)))) ama böylede düşünmessem kafayı sîyırıcagım.Hepinizi seviyorum annişler hepimiz türlü sıkıntılar çektik hamilelikti dogumdu derken bebek bakmakta yoruyor bizi tabii destek olalım istedim birbirimize.Artık ben kızımla günde 45 dakika 1 saat dolaşıyoruz açık hava onada banada iyi geliyor.Şiddetle tavsiye ediyorum çıkın hava alın evde işler varsada biraz beklesin bizim psikolojimiz daha önemli
canım mart çıksın hayırlısıyla bende her gün çıkarıcam kuzularımı inşallah, şimdi hem soğuk hem salgın var hem de benim minik çok ağlıyor dışarı çıkınca
Ayni beni anlatiosun ozlem acaba ayni gun dogdular diyemi bu kdr benxiyolar dun bir sok yasadim 12-4 arasi uyuyan bebegim dun 5 saat 45 dk uyumus ve bende kalkmamisim 50 gunluk oldu bebegim saat basi emmek istiyor gecede uyuyana kdr emziriyorum birde 60 ml mama veriyorum ustunr cunku onuda yemk istiyor,gubduz saat basi emen bir bebek gece 6 saat e yakin uyumasi tehlikelimidir acaba ac mi kaliyor
Gerci bu ilk defa oldu
canım artık uyuyabilir bir şey olmaz uyandırma uyusun ve maşallah de kuzum nazar değmesin:)
Kv annm ne getirdiyse h sonu kalanlar Allah ne verdiyse valla,cok zor geliyo yemek yapmak,6 aydir fanfini yoktu 50 gunluk olduk halen ona bile zamn yok,dus aliyorum sacim islak kalio kurutmak yk,dislerim bnm icin ck onemlidir gunde 3 defa fircalarken aaaa diyirum bugn fircalamadimmm yanii bilmiyorum ne olcak halimmm
ayyy çok güldüm bizde de hala yok fanfini bu gidişle olamayacak akşam iki kuzuda uyuyor ama bende uyuyorum:) uyku daha tatlı geliyor:)
Ayy canım yaa.Söylemeden edemiycem sen benim forumdaki favorilerimden birisin çok tatlısın yaa hep tebessüm ettiriyorsun insanı.Yazarkenki üslubun bile çok hoş birde seni tanısam kimbilir nasılsındır :) öpüldün bebişin ve sen
benimde favorim çok hoşlanıyorum yazım şeklinden
Valla o fanfini bizdede hic baslamadi sanirim ben yorgunum die oda yanasmiyor acikcasi benimde hic halim yok ama yinede bu durum ister istemez huzursuz ediyo..hamileyken zaten yoktu arkadas gibi olduk iyce..bu konuda hic konusmuyoruzda..bilmiyorum nasil olacak kizlar..
canım eğer istiyorsan sen başlatacaksın kocandan bekleme sen yorgunsun diye yanaşmaz benimki öyle en azından:)
Dun ilk defa ablam ve minnosla markete migros avm ye gittik,giderken ck endiseliydim cunku bagajdaki bebk arabasini hic denemedim ben ana kucagini nasil takicaktim oyle boyle derken migrosa geldik ablana dedim inmeyin siz ben halledeyim oyle inin neyseki ck pratik sekilde takabildim ,cok hosuna gitti ck farkli geldi hep etrafi izledi sobra bir mikladi azcik emzik verdim sonrada uyudu neyse gratise girdik biseylerw bakarken hmn gozynu acti meger araba hareket etmio diye uyanms ayagimda sallarkende boylr hmn uyaniyo bilmis bidik :) magzalara bakmadan dedim emzirne odasi varmi bakalim gerckten ck temiz ve gzldi 20 dk bebegimi emzirdim ardindan market alisverisimizi yaptik 2 saat kdr disaridaydik ilk deneyim icin herswy gzl gecti ama yalniz cesaret edemem ikinci biri mutlaka olmali gibi
ohhh ne iyi yapmışsınız canım siz gezdikçe ben gezmişim gibi hoşuma gidiyor
Dert 1 değil ki, biraz gezmeye gidiyim dedim simdide kizimi diger misafirin çocuğundan kacirmak icin uğraşıyorum, gördüğü yerde yakalayıp yanagini sıkmak istiyor, onu yapamasa bagirarak korkutuyor, yavrum dudak büküp ağlıyor. Oda çocuk biliyorum anlamıyor ama sinir oldum bende, annesi de pek müdahale etmiyor, hanımlar gezmeye giderseniz aman bebeklerinize dikkat edin. :KK12:
ayyy canım sorumsuz annelere gıcığım gıcık!!!
Kalça ultrasonunu 1. ayın sonunda yaptırdık, doktor da erken falan demedi, biraz daha mı beklemeliydik? Gerçi sorun çıkmadı, bu saatten sonra sorun çıkar mı? 54 günlüğüz bu arada...
bizde 40 ında yaptırdık canım sorun olmaz
Mrb kizlar bugun arkadasim geldi uzuuuun zamandır aldiramadigim kaslarımi aldirmaya gittik yuzum gozum acildi..
Benim civciv pek durmadi, kuaforde biraz oyalandi sonra mizirdandi oyle olunca emzirirken kasimi aldi bayan. .:KK70:
Arabada agladi donerken uyuyamayinca iyice sinirlendi..Simdi 2 saattir uyuyo gece uyumaz yine artık. .
:) sıhhatler olsun:) ben kendim alıyorum yoksa pala olurdum:)
Sma nin en belirgin problemi..kakalarini yapamiyorlar ve kakasiz gecen 3.gunden itibaren gazlari anormal kotu kokuyor..
canım ilk başta bizde kullandık bizde kabızlık yapmamıştı
Bugünde kustu durmadan kusuyor karnına bi baskıda yapmıyorum sütünü içtikten sonra yatırınca hemen geri geliyor bi yandan kusma bi yandan balgam bi yandan geniz akıntısı hırıltı ve burun tıkanıklığı bitmek bilmedi çok canım sıkılıyor kafayı yemek üzereyim:KK42: doktoruna götürecem yine normal derse o doktoru şikayet edicem yeter artık bebeğim sürekli balgam üretiyor geniz akıntısı durmuyor nefes alıp vermede zorluk çekiyor kusmayı bi kenara bırakıyorum ne desem bana normal sen abartıyorsun diyor en iyisi doktoru değiştirmek olacak heralde :KK43:
canım mutlaka bebeğini başka dr a götür mutlaka
Ben bunalımda mıyım bilemiyorum kafayı yemek üzereyim herşey bana anlamsız geliyor hayatım çok düzensiz :KK43: bebeğin sorumluluğu var ona iyi bakamadığımı düşünüyorum çok sıkıntılıyım psikiyatrist çok sevdiğim bir ablam var ondan yardım almalı mıyım ilaçta kullanmak istemiyorum bebeğe zarar verirse diye korkuyorum çok bunaldım herşeyden herşeyden uzaklaşıp kafa dinlemeye öyle ihtiyacım var ki çok zor durumdayım dışarı çıkıp hava almak çok iyi geliyor ama kış havası olduğu içinde çıkamıyorum sanki çok büyük bir yük var üstümde öyle hissediyorum hiç huzurlu değilim ben depresyonda mıyım :KK42:
canım psikolojik destek ala lohusa depresyonuna benziyor
Canım git bence doktora bende gitmeyi düşünüyorum vallahi birde benim bundan öncede vardı biraz depresif hallerim sebepleride var tabiki....ama git canım ihmal etme saglıklı çocuk yetiştirmek için önce bizim saglıklı olmamız lazım.Birde unutmadan bebegine mama veriyormusun bilmiyorum ama aptamilin bu kusan bebekler için bir ürünü varmış bir tanıdık demişti onu kullan bir o çok övmüştü bir araştırayım tekrar yazarım

bende gidicem canım artık zamanı geldi

Doktora gittim kızlar. Doktor yüzdeki kızarıklık ve kuruluk için egzama dedi. Advantan krem ve coresatin verdi. Sürmeye başladık. Biraz hafiflemeye başladı gibi. Coresatin iyi bir kremmiş. Araştırın isterseniz. Bebekler için üretilmiş. Cildi koruyormuş. Yüzü temas ettiği şeylerden öyle olmuş.
geçmiş olsun canım
Cnm bana hediye geldigi icin acikcasi hayalimdeki arabayi alamadim
Malum suan cok ufaklar yaklasik 8. Aya kdr normal bebek arabalarinda yatamayacaklari icin travel sistem arabalarda biliosun ana kucagi arabada kullanilip hemde bebek arabasina takiliyor ama sonra onu cikartip 8. Aydan sonra normal hali cok yer kapliyor ve genelde o modwller eper buyuk lastikli yer kaplayan cokta pratik bulmuyorum ayrica cok yer kaplamasin cok kus gibi hafif olsun dersen en gzl arabalar bastonlar sonuc itibari ile hem bebekken kullanmaya bir araba hem hafif olsun 1 yas sonrari icin pratik dersen baston aliniyo buda iki etti
Ama bnm tavsiyem bir ilk olac casual storm baston travel sistem
Hem 680 lira hemde hem bebekken kafssi cikip ana kucagi oluyo hemde yaza dogru baston olarak kullanabilirsin kullanici yorumlarida hep olumlu
Ben dedigim gibi alamadim bnm suan elimdeki beni yaza kdr idare eder bnde uaza dogru maclaren marka baston almayi planliyorum bastonda cunku en iyi marka o
canım normal bebek arabalrıda kullanılıyor yeni doğana biz kullandık yani
Cok gecmis olsun cmm Allah sifalar versin ikinizede
sağol canım amin
Merhaba kızlar ben bebek araçları diye bi,siteden ustu tenteli beşik siparişi vermiştim 165 tl ye kapıda odemeli olarak . Bugun geldi ama istedim beşikten farklı bir urun çıktı . Markası aynı ama model farklı . Şimdi bn bu urunu geri iade etmek istiyorum . Kapıda odemeli urunler nasıl iade edilir ucret nasıl geri verilir. Ve iade formu diye bişeyden bahsettilee ama bilmiyorum. Bilen varmı aranızda kızlar yaa canım sıkıldı farklı gelince yaa iadede bi sorun çıkartırlarmıki. Elimde patladı beşik offf :KK43:
kötü olmuş canım bilgim yok ama
çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. sağlık için mecbur antibiyotik vericez canım. yeter ki iyi olsunlar da...
amin canım sağol
Kızlar bebeğim gece uyandığında alt açarken çok bağırıp tepiniyor. önce emzirip sonra açsam sakin oluyor ama bu sefer de uykusu kaçıyor. nasıl yapıyorsunuz siz?
önce beş dk emzir değiştir tekrar emzir canım
AngelHeart AngelHeart ben aksam 11 de takiyorum sabah 6 ya kadar hic segismiyorum sisiyor ama tasmiyor birde buyik takiyorum geceleri icin bi buyuk beden aldim bence alistirma degism icin benimki alisti gece hic kaka yapmiyor
Nego Nego cok gecmis olsun sagliklari daha onemli antibiyor
sağol canım

Kızlar cvplarınız için çok sağolun yazamadım
Evvela gazdan şikayet eden kardeşlerimiz var ben nurse Harveys kullanıyordum faydasını pek göremedim bende netten araştırdım tavsiyelere göre sab simpleks aldım eczacıda çok tavsiye etti en iyisi bu dedi aldım 6 saatte 1 15 damla çay kaşığına damlatarak veriyorum düzenli kullanınca çok faydasını gördüm ve beneğimizi sıcak tutmamızda çok önemli çok şükür gaz sancılarımız çok azaldı.. Her bebek farklı farklı ilaçlara olumlu yanıt verebiliyor deneyerek keşfetmek gerek ..

Ve bebeğin bezinden bahsedilmiş bende uyumadan önce değiştiriyorum bazen 4 te bazen 6 da açabiliyorum biz bu konuda düzensiziz sizin yönteminizi deneyecem..

Ve çok önemli olan konu uyku düzeni .. sizler bebeğinizi saat kaçta akşam uyutuyorsunuz gündüzde uyku saatleri belli mi benim bazen 9 da bazen 11 de bazen 12 de uyuyor elimden geldiğince aynı saate denk getirmeye çalışıyorum ama annemlerdeyim ev kalabalık malesef o düzen sağlanamıyor..

Ve bende araba almayı düşünüyorum ve kriterlerimde kolay kullanıma sahip kullanışlı ve hafif olması yatırılır pozisyonda olanlardan arıyorum travel sistem iyi değil mi öyle çok pahalı bişey almayı düşünüyorum 350 tl ye kadar ancak tavsiyelerinizi bekliyorum sevgiler..
canım bizde akşam sekiz sonrası ışıklar kapanıyor büyük oğlumdan beri öyle uykus düzeni için
Kızlar ben oğluma oyun halısı sipariş vermiştim bugün geldi oğluşum acayip sevdi düşünün sabah koydum obu oraya ben bula§ık makinasını boşalttım kahvaltı hazırladım kahvaltımıda yaptım sonra ağladı onu aldım zaten yorulmuştu hemen uyudu
güle güle kullansın
İyi akşamlar kızlar biliyorum bu konuyla sizi çok sıktm ama bebegim makatının içinde bariz çatlak var . Boyle yarılmş gibi . Kulak çubuguyla baktım . Oraya degncede canı acıdı . Ve kakasını hala yapmadı. İki gun once acil doktruna gosterdik bişey yok dedi . Nası goremedi ya acil doktru oldgu içinmi bilemedi . Pazartesi kesin cocuk cerrahına gotrcem . Kaç doktora gosterdm bkmadan bi ilaç yazıyrlar tamam baska bi şey yok . Kndim farketmesem bu sorunu kim bilir ne zmna kadar çekecekti yavrum :KK43: . Şimdi eşime soylesem doktr bişey yok dediya diyeck . Aşiya goturunce bi goster diyeck . Anlatıyrm anlamıyr her doktr anlamaz diye . Ne alakası var diyo hepsi doktr degilmi diyor . Kaynanamda bebegimn karın agrısını uşuttugum içşn oluyr sanıyor . Doktora goturmemem için boyle yapıyr. Gozunede boyle yaptı çok biliymş gbi sarılıktan dedi . Halbuki tıkanıklık varmış . Kayınbbada inanıyr karısı çok bilşyrya şimdi doktra gotrelim diyince bi suru laf edecklr dengeszler.
canım boş ver milleti mutlaka götür
Ben de oyun halısı alıcam. 1,5 aylık şuan yavrum. 2 ay olsun öyle alıyım diyorum. Tiny love tavsiye edilmişti sayfada. Onu düşünüyorum ben de...
bekleme al canm
Bu sorunun yaniti sqdece sende tatlim
Ev ici durumunuZu maddi olanaklarini bilen sensin cunku
Ben 33 yasindayim ilk bebegime hamileyken yogun calisma hayatimda kaybettimm onuu dusuk yaptim o kdr psikojim bozuldukii kaldiki bir doktor maasi kdr maasim vardi esim 5 ayda calissa bnm bir maasim ediyordu dusun
O dk ben cok sevdigim isimi biraktim ve tam 2 yil oldu,bizim durumuz cok sukur belki cok super degil ama evimiz kendimizin orta halliyiz esim suan bana harclik cok konik bi para birakir,eskiden calistigim zaman vakkodan cantalar alirken simdi sosyete pazarlarindan alisveris yaptim ,hep nerde outlet magza ne indirime girmis hep oyle aliyorum yeni sezon bir magazaya iki yildir merak edip girmedim bile,minik yawrumun tum giysileri hep indirimden aldim,halbuki ise geri donsem Eski isyerim sn de geri alir ve yine o rht hayatima kavusurum
Ama aslaaaaaaaa hicbir milyona onun bi gulusune degismem ,bunu seni ise gitme diye anlatmiyorum asla yanlis anlama,bn daha 5 yasindayken annm beni ilkokula yazdirmis ve o yasimda annmde sabhin 5 bucugunda ise giderdi bana dogru durust beslenme hazirlamamistir,o kdr kotu katil gibi ogretmenim vardi neden oatates kizartmasi getirmedimde ekmwk peynir getirdim diye benii saatlerce dovup morarttiktan sonra omuzlarimdan silkeleyip sakin evdekilere demiyceksin diyip tehdit ederdi ve bende dustum derdim iyi yani sadist bir insan degilim suan yada kekeme falan olmadim bugun bunu anneme anlattigimda bana kizar niye bize denedin diye niye diyim ki o kdr yalniz hissediyordunki kendimi toplantima bile gelmiyolardi ve daha ben o yasimda kendime soz verdimm birgun ben anne olursam hicbizamn bebegimi yakniz birakmiycam calismicam diye,o yuzden cnm kisi sadece kendini bilir,bn cocuklugumda bunlari yasamasaydim maddi olarak sikintida olsaydik bende elbette birakirdim isime donerdim ama suan onun sana ck ihtiyaci var bir yandanda sube degisikligi cok zorbir karae daha dun evime gelen bankaci arkadasimla bu konuyu konustuk ve onada bu hiksyemi anlattim ikinizinde hakkinda hayirlisi olsun

Ahhh ahhh yasadiklarimin sadece kucucuk bi parcasiydi o ogretmenle daha yuzlerce hikayem var ahirette iki elim yakasinda olacak ve bnm gibi eminim yuzlerce kisi daha vardir
ayyy canım ne manyakmış o öyle okurken tüylerim diken diken oldu.....

Eflalim sivasta mi yasiyirsun ?[/QUOT
evet canım

selam kızlar pc açtım yazana kadar kırk kere kalktım

miniğimin hırıltısı azaldı

doğduğundan beri her gün hırıltısı vardı

kızlar ilaçlar onada fayda etti sanırım

oyun halısı mutlka alın kurtarıcım oldu

on dk duruyor daha ne olsun:)

abisinden çekinip yere koymadım

tekli koltuğumu açıp onun üstüne koydum

süper oldu şimdilik tabi bir ay bile koltuk üstünde tutamam

abisi üç aylıkken dönmüştü

psikolojik yardım almayı uzun zamandır istiyorum

bu hafta inşaallah kv de iyileşmiş olur

miniklerimi bırakıp gideriminiklerimi bırakıp gideriminiklerimi bırakıp gideriminiklerimi bırakıp giderim

psikolog yok psikiyatriste gidicem

hiçbir

selam kızlar pc açtım yazana kadar kırk kere kalktım

miniğimin hırıltısı azaldı

doğduğundan beri her gün hırıltısı vardı

kızlar ilaçlar onada fayda etti sanırım

oyun halısı mutlka alın kurtarıcım oldu

on dk duruyor daha ne olsun:)

abisinden çekinip yere koymadım

tekli koltuğumu açıp onun üstüne koydum

süper oldu şimdilik tabi bir ay bile koltuk üstünde tutamam

abisi üç aylıkken dönmüştü

psikolojik yardım almayı uzun zamandır istiyorum

bu hafta inşaallah kv de iyileşmiş olur

miniklerimi bırakıp gideriminiklerimi bırakıp gideriminiklerimi bırakıp gideriminiklerimi bırakıp giderim

psikolog yok psikiyatriste gidicem

hiçbir
eflalim bnm bebegimşnde dogdugundan beri hırıltısı var . Doktra gosterdik ama solunumda bi problem yok dedi. Ama hala geçmedi boyle nefes alıp verirken surekli ses çıkıyo bogazından ve hırıltı var . İlaç kullanınca seninki geçmişya bnde bi soyleyim yarın cerraha . Çocuk doktrmz çok sogukkanlı zatem her seye normal diyor bida gotrmem onada.

Kızlar halinize sukredin burda ne bi akraba ne arkadas var 24 saat kucakta olan bir bebegim var ve aksama on kişi yemege geliyor!!
işin zormuş canım. Bnce yemk yapmaya filan ugrasma . Fırın varsa eşin kıymalı yapyrsın yanına kola vs. daha ii olur. On kişiye yoksa nası yemek yapcn bebeginle . Tek çeşit yapsanda olmaz.

canım ben götürdüm iyiki götürmüşüm ciğerlerine inmiş, ihmal etme bence, zaten anlamıştım hırıltısından

canım vermedim ama dr daha ağırını verdi antibiyotik:KK43:

canım geçmiş olsun inşallah girecek az sabır

çapaklanma bizde hep var canım kanal tıkanıklığından sizinki yeni olmuş mikrop kapmış olabilir banyo yaparken

gözünaydın canım

canım onları kullandık ama maalefef indi ciğerlerine, ihmal etme götür sende

canım buhar makinası ablamda varda soğuk buhar, eşim dr a sormadık belki daha kötü eder dedi kullanmadık

her gün temizledim bende tonimer kullandım ama maalesef abisi yüzüne yüzüne öksürdün yapma dedikçe daha çok yaptı

haklısın canım

benide:)

canım benimkide öyle emziriyorum bende ne zaman isterse daha küçük yakın olmak istiyorlar bize

aynen canım her şey bize bakıyor

canım yemek yapmayı genelde gün içinde uykusunun derin olduğu zamanlarda yapmaya çalışıyorum böyle gözü tam kapalı uyurken,bir beşik sallıyorum bir soğan doğruyorum:)

sağol canım,yok niye değsin canım nazarın, salgın var herkes kırılıyor bizde kaptık şifayı

canım erkekler yapamam beceremem diye sıyırılıyorlar işin içinden, özellikle çocuk bakımında yapması için ısrar edeceksin yapmak zorundalar, eşim eğer bebek bakımınada yardım etmese çıldırırım, zaten ev işinde zerre yardım yok üstelik külfeti çok bana dağınık hep arkasını toplarım temizlerim

bebekler zaten hep biri gelince uyur:)

gelince büyük oğlumdan o sorumlu yedirir giydirir yatırır en azından o yönden rahatlıyorum, miniğide ona sallatıyorum akşam tv izlerken:)

benimkide bebek çocuk bakımında yardım eder sağolsun ev işinde hiç etmez etmesin ondan geçtim de dağıtmasın bari!

of of çok fena göbeğim kaldı benimde moralim bozuk:KK43: gidecek gibi değil:KK43:

iyi olmuş canım güzel bir anı olmuş sizin için:)

canım benim kv olmasaydı ben kocamı boşayacaktım o derece bıkmıştım artık, kv geliyorda yardım ediyor yoksa eşim ev işi konusunda bezdirdi beni, riskli hamilelik geçirdim o zaman bile yapmadı iş, hep kv yaptı sağolsun, senin işin çok zor bu durumda,Allah eşini ıslah etsin vicdan merhamet versin

ooooo canım siz benden dertliymişsiniz, yeni doğmuş bebeği olan adamın ne işi var şehir dışında zırt pırt alıştırmayın böyle canım bir bakmışsınız tek başınıza bebek büyütmüşsünüz, gaz vermiş gibi olmuyum ama erkeklerede sorumluluk verin

inşallah canım geçecek hepimiz aynıyız

canım inşallah olur bakıcı işin, ahmette hasta olmaz umarım, ben adama kızıyorum ama kızlar daha dertliymiş üzüldüm:KK43: benimkide öyle geziyim tozuyum demez,işten çıkamıyor bir türlü bizimki

canım mart çıksın hayırlısıyla bende her gün çıkarıcam kuzularımı inşallah, şimdi hem soğuk hem salgın var hem de benim minik çok ağlıyor dışarı çıkınca

canım artık uyuyabilir bir şey olmaz uyandırma uyusun ve maşallah de kuzum nazar değmesin:)

ayyy çok güldüm bizde de hala yok fanfini bu gidişle olamayacak akşam iki kuzuda uyuyor ama bende uyuyorum:) uyku daha tatlı geliyor:)

benimde favorim çok hoşlanıyorum yazım şeklinden

canım eğer istiyorsan sen başlatacaksın kocandan bekleme sen yorgunsun diye yanaşmaz benimki öyle en azından:)

ohhh ne iyi yapmışsınız canım siz gezdikçe ben gezmişim gibi hoşuma gidiyor

ayyy canım sorumsuz annelere gıcığım gıcık!!!

bizde 40 ında yaptırdık canım sorun olmaz

:) sıhhatler olsun:) ben kendim alıyorum yoksa pala olurdum:)

canım ilk başta bizde kullandık bizde kabızlık yapmamıştı

canım mutlaka bebeğini başka dr a götür mutlaka

canım psikolojik destek ala lohusa depresyonuna benziyor

bende gidicem canım artık zamanı geldi

geçmiş olsun canım

canım normal bebek arabalrıda kullanılıyor yeni doğana biz kullandık yani

sağol canım amin

kötü olmuş canım bilgim yok ama

amin canım sağol

önce beş dk emzir değiştir tekrar emzir canım

sağol canım

canım bizde akşam sekiz sonrası ışıklar kapanıyor büyük oğlumdan beri öyle uykus düzeni için

güle güle kullansın

canım boş ver milleti mutlaka götür

bekleme al canm

ayyy canım ne manyakmış o öyle okurken tüylerim diken diken oldu.....
masallah ne kadar çok yazmışın eline saglık . Sende benim favorimsin : )

Ben 33 yasindayim ilk bebegime hamileyken yogun calisma hayatimda kaybettimm onuu dusuk yaptim o kdr psikojim bozuldukii kaldiki bir doktor maasi kdr maasim vardi esim 5 ayda calissa bnm bir maasim ediyordu dusun
O dk ben cok sevdigim isimi biraktim ve tam 2 yil oldu,bizim durumuz cok sukur belki cok super degil ama evimiz kendimizin orta halliyiz esim suan bana harclik cok konik bi para birakir,eskiden calistigim zaman vakkodan cantalar alirken simdi sosyete pazarlarindan alisveris yaptim ,hep nerde outlet magza ne indirime girmis hep oyle aliyorum yeni sezon bir magazaya iki yildir merak edip girmedim bile,minik yawrumun tum giysileri hep indirimden aldim,halbuki ise geri donsem Eski isyerim sn de geri alir ve yine o rht hayatima kavusurum
Ama aslaaaaaaaa hicbir milyona onun bi gulusune degismem ,bunu seni ise gitme diye anlatmiyorum asla yanlis anlama,bn daha 5 yasindayken annm beni ilkokula yazdirmis ve o yasimda annmde sabhin 5 bucugunda ise giderdi bana dogru durust beslenme hazirlamamistir,o kdr kotu katil gibi ogretmenim vardi neden oatates kizartmasi getirmedimde ekmwk peynir getirdim diye benii saatlerce dovup morarttiktan sonra omuzlarimdan silkeleyip sakin evdekilere demiyceksin diyip tehdit ederdi ve bende dustum derdim iyi yani sadist bir insan degilim suan yada kekeme falan olmadim bugun bunu anneme anlattigimda bana kizar niye bize denedin diye niye diyim ki o kdr yalniz hissediyordunki kendimi toplantima bile gelmiyolardi ve daha ben o yasimda kendime soz verdimm birgun ben anne olursam hicbizamn bebegimi yakniz birakmiycam calismicam diye,o yuzden cnm kisi sadece kendini bilir,bn cocuklugumda bunlari yasamasaydim maddi olarak sikintida olsaydik bende elbette birakirdim isime donerdim ama suan onun sana ck ihtiyaci var bir yandanda sube degisikligi cok zorbir karae daha dun evime gelen bankaci arkadasimla bu konuyu konustuk ve onada bu hiksyemi anlattim ikinizinde hakkinda hayirlisi olsun
ayy sasırarak okudum valla bi ogretmn nasıl boyle bişey yapar bide kırkutmuş annenlere soyleme diye . Allah ıslah etmiştir inşallah . Minione ozel degilse meslegin ne cnm?

işin zormuş canım. Bnce yemk yapmaya filan ugrasma . Fırın varsa eşin kıymalı yapyrsın yanına kola vs. daha ii olur. On kişiye yoksa nası yemek yapcn bebeginle . Tek çeşit yapsanda olmaz.
Valla biz onlara yemeğe gitmiştik hamileyken bahanem vardı ama er yada gec iadeyi ziyaret yapcaklardı ben de hepsini çagırdım aradan cıksın diye sabahtan yapmaya basladım care yok. Bu arada benim kız siyam ikizim gibi 24 saat kucakta alternatif için fisher prize ın 3 in 1 salıncagını düşünüyorum bilgisi olan varmı ?

Kizlar kafam cok karisik bana akil verin nolur..normalde onumuzdeki ay ucretli iznim bitiyor ama ben ucretsiz izin alip uzatmak istiyordum..bankada calisiyorum..ucretsiz izin alinca izin donusu nerde bosluk varsa oraya ve o pozisyona veriyorlar ayrildigin yerde devam edemiyosun..ise geri don bizce diyo herkes ucretsiz alma hem maddi sikinti cekcen hem nereye gidecegin belli degil diyolar.. ama 3 aylik bebegimi anneme bile olsa birakip ise gitme dusuncesi bile yuregimi sizlatiyor..en azindan 8-9 ay kendim bakmak istiyorum..ama donuste olmadik biyerede verebilirler..kararsizlikta sikisip kaldim..duygularim mantigimi susturuyor..sizce ne yapmaliyim..
Ben de bankaciyim. Ziraat bankasında çalışıyorum. Ayni durum bizde de söz konusu. Ama ben akışına bıraktım. Subem değişecekse de belki daha iyi olacak. Mudurumle konuştum sen istemediğini surece biz seni gondermeyiz dedi ama bazı durumlarda mudurlerin de yapacağı birşey olmayabiliyor. Yine de ben bölgesinin daha hayırlı olacağına inanıyorum. Ben de çalışan anne çocuğuyum ve ben de kendime çocuğum olursa calismiycam diye söz vermiştim. Şartlar istifa etmeme uygun değil ama ücretsiz iznimi kullanicam. İnş herşey güzel olur. Senin için de oyle

Ayy seni beni hep güldürüyordun bu sefer aglattın yaa.Çok üzücü bencede anne çok önemli tabiki çalışmak zorunda olan annelerde var ama çocuklara zaman ayırmak lazım

eflalim bnm bebegimşnde dogdugundan beri hırıltısı var . Doktra gosterdik ama solunumda bi problem yok dedi. Ama hala geçmedi boyle nefes alıp verirken surekli ses çıkıyo bogazından ve hırıltı var . İlaç kullanınca seninki geçmişya bnde bi soyleyim yarın cerraha . Çocuk doktrmz çok sogukkanlı zatem her seye normal diyor bida gotrmem onada.
Canim serum fizyolojik kulllan sonra da guzelce temizle cek burnu tikali mi

Kizlar kafam cok karisik bana akil verin nolur..normalde onumuzdeki ay ucretli iznim bitiyor ama ben ucretsiz izin alip uzatmak istiyordum..bankada calisiyorum..ucretsiz izin alinca izin donusu nerde bosluk varsa oraya ve o pozisyona veriyorlar ayrildigin yerde devam edemiyosun..ise geri don bizce diyo herkes ucretsiz alma hem maddi sikinti cekcen hem nereye gidecegin belli degil diyolar.. ama 3 aylik bebegimi anneme bile olsa birakip ise gitme dusuncesi bile yuregimi sizlatiyor..en azindan 8-9 ay kendim bakmak istiyorum..ama donuste olmadik biyerede verebilirler..kararsizlikta sikisip kaldim..duygularim mantigimi susturuyor..sizce ne yapmaliyim..
valla annen bakacaksa az buçuk tecrübem adına söylüyorum bırak başla sonra 9 aylıkken çocuk anneye tanıyor daha zor oluyor ayrılmak inan

@bir_melek konuyu açmış bende sormak istiyorum çalışan anneler ne kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorsunuz. benim bebeğime kendi annem bakamaz zaten hevesli de değil 3 gün gördü gitti 2 ayı tamamladık daha tekrar görmeye bile gelmedi. kayınvalide burda olsak bakar ama şehir değişikliği yapmak zorundayız ve uzak biyer olursa gelemem dedi. eşim ikna ederiz dedi ama ben kv deme hak veriyorum. hafta sonu evimde olmam gerek ev ev üstüne olmaz diyo ki bence haklı. sonuç olarak bakıcı bulmak zorundayım ama 1 yaşına bile getirsem tanımadığım birine çocuğumu nasıl emanet ederim.
canım eğer kayınvalideden gelecekse bence başla çocuk Büyüyünce bırakması çok zor oluyor

X