2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizim burnhmuz tıkalı ydi oyuzden capaklanma olmustu ilac kulandik balgami var diye kotuydu gecti capaklanmasi serum fizyolojik kulllan bekki sizinkude ondandir

Kızlar bebişlerinizin yüzündeki kızarıklık kuruluk için tavsiyede bulunmakta çok tereddüt ettim ama yine dayanamadım :) ben bebeğimin tüm bakım ürünlerini bella b marka aldım,hatta kendi göğüs ucu kremimi fln da :) internetten araştırdım tamamen doğal amerikan markası ordaki doktorların en çok önerdikleri marka diye onda karar kıldım.. Sadede geleyim eşimde egzama olduğu için ya bebeğimde de olursa die atopik ciltler için olan nemlendiricisini almıştım her banyodan sonra yüzüne sürüyrm maşallah pek bi sorun yaşamadık hatta şöyle sölim kendi yüzüm de çok kuruyo hiç krem kullanamıyrm kızıma geçer zarar verir diye, onun kremini kullanıyrm arada ve acayip güzel nemlendiriyor hızlı bi şekilde.. Hatta arkadaşımın bebeğinin yüzü çok tahriş olmuştu öpülmekten bize geldiklerinde 1 kere sürdük hemen gözle görülür iyileştirdi. Ben internetten aldım yine de biraz pahalı ama büyük bi tüp uzun gitcek gibi.. Yani umarım uzun gider o kadar para verdim :) Düşünen olursa tavsiyemdir

Teşekkür ederiz teyzesi :)

Geçmiş olsun canım. Ebe bana terden olur demişti emerken. Benim de sadece tek yanağında var. Ben de anne sütünü deniycem şimdilik. Doktora gidince de göstericem.

ozlmsd hepsinin ihtiyaci artiyor artik canm oglm yedigimiz yemeklere agiz sapirdatmaya basladi sen mamaya devam emzirmeyede ins yetecektir ...gox icin enfeksiyon olmus olabilie yada goz yasi kanali tikanikligi

Selam kızlar dun fakultede randevumuz vardı topuk kanında riskli bulunan hastalık için ter testi yaptırdık . Sukurler olsun temiz çıktı. Bi ohh çektik . Allah herkkese bi sınav veryr bizimkide bu oldu atlattık sukur saglıklıymış kuzum . Bide kabızlık için cerraha gotrcktik ama akşam oluyrdu doktr kalmamiştr diye boşuna gotrmk istemedik eşimde hazır fakultedeykn acile bi gosterelim ne diyeckler dedi. İndik gosterdik anlattım boyle boyle . Doktrda anne sutu alan bbklerde bz kabızlık beklemeyz dedi kakasını yumusak yapıysa bir haftaya kadar yapmaması normal dedi. Bide makatına baktı bi sorun yok gbi annesi dedi. Sonra rontgen istedi. Ama bn kuçuk bbklerde rontgenin zararlı olablecgini duymuştum o yuzden korktum çektrmedim. Çıktık eve geldik. İki gundr gene yapmıyor. Bi beklicem takip edicem . Huzurszluguda gazdan gibi . Bide sıcak su torbası koydm altına pıtr pıtr çıkardı gazını şimdi uyuyr bklm . Zincoda rahatlatyr brz. Bir hafta beklym diyrm yada bes gun yapmassa cerraha gotrcm.

Canım geçmiş olsun.bebeklere su verilmiyor diye biliyorum ben 3 çocuğuna da vermedim 6 aylık olana kadar doktor neden öyle Bisey demiş ki sana?

Canım biz de oyleyiz,önce oğlum hastalandı sonra kizima sonra bana en son da bebeğe bulaştı.. Burnu için fizyolojik damla ve otribebe kullanıyorum,zaten çok da Bisey kullanılmıyor diye biliyorum..bebis oksuruyor hırıltılı hırıltılı ,ne yapicam ben de bilmiyorum.. Cok ağlamıyorsa calpol verme bence,ne de olsa küçük bebek sonuçta her ilacı kullanamiyorlar..

Sevindim sonucun temiz cikmasina gözün aydın. Kabizligida sorun etme demekki sık syapmiyor olabilir. Duzelir zamanla

canim aynis bizdde oldu ilk zamn goturmwdim balgami artti goturdum dr 3 gunluk antb. Verdi nefesi acilsin diye surup ve serum fiYolojik otribebe duzeliyor cok sukur yarin kontrole gidcez gecmis olsun sizede

Ben zincoyu cay kasigina sutumu sikiyorum 4 damla oglen 4 damlada skssm veriyotum aslinda gunde 3 defa olmasi lazim ama bize ikideda yetiyor
Canım ben bazen günde 3 bazen günde 2 kez veriyorum ama gazdan duramıyo uyuyamıyo çok sıkıntılı ne yapacağımı şaşırdım sürekli sallayarak oyalıyorum hep ağlıyor.biZe çok fayda etmedi

Canım geçmiş olsun 4 gün çok olmuş bence fitil kullan kabız için madem hasta yazık iyice sıkıntıya girmesin.benim bebişte burnuna elletmiyor tam emzireceğim sırada sıkıyorum burnuna sonra memeyi dayıyorum ne olduğunu anlamadan başka türlü olmuyor

Çok geçmiş olsun canım.aslında buhar öksürüğüne iyi gelebilir odasında açsan biraz.birkaç kaşıkta ıhlamur içirip uyutmaya çalış.inşallah atlatır bir an önce.hastanelerde de herkes hasta olunca insan götürmeyede korkuyor inşallah toparlanır

Benimki bi kere boynuna kadar sıçratmıştı haline şükret bence :)

Geçmiş olsun canim benimkininde burnu tıkanık geçen doktora gòtürdüm sadece burnu tıkanık dedi mümkünse 3aya kadar ilaç vverme dedi bana ama bende bugün onu tekrar doktora götürecem
Bnm bebegiminde dogdugundan beri tiksli cnm ama dr umuz cok normal dedi havalardan petekli evlerden bu cok dogsl serum fizyolojik sikicaksiniz hep dedi ama grip yada nezle diil kucuk bebeklerde cok oluyomus bu durum seninki nezle gibimi

Teşekkür ederim insallah geçer sizede gecmis olsun mama miktarını bende artırmak zorunda kaldim doymuyor çünkü napalim ac
Canım geçmiş olsun.bebeklere su verilmiyor diye biliyorum ben 3 çocuğuna da vermedim 6 aylık olana kadar doktor neden öyle Bisey demiş ki sana?
Cok sagol canım mama ile besleniyor bebegim dr öyle dedi mama ile beslenen bebeklere su verilir dedi ben vermedigim icin kabız olmuş
Sagol canim bebegim 1 aydir fitille yapiyor zzaten kakasını dr su ver mamasına zeytinyagı koy öyle yapar yapmazsa getirirsin demisti simdi onu deniyorum su veriyorum zeytinyagi koyuyorum 4.gunumuz hala yapmadi

Bnce her bebegınki farklıdır duyup gördüğüne eminsen canını sıkma. Benimki de yeni yeni oyuncaklara gülmeye basladı bugün ilk defa ayağını farketti on dk anlamaya calıştı ne olduğumu cok komikti ama henüz tutma refleksi yok

ben yaptırmıyorum,, hasta olursa, en kötü ihtimal hastanede yatarız, geçer, doktorumda öyle düşünüyor,,,bağışıklığı hastalığı kaparak gelişsin,,, sonuçta bu mide iltihabının bir türü,,, sadece çok susuz kaldığı için serum takılıyor,,,
bu arada rota aşısı ile veremaşısının arasında 1 ay olması gerekmiyor,,, bir hafta falan yeterli,,,
ayrıca rota aşısı 3. ayda da yapılabiliyor,, sorun yok, diye biliyorum,,,

kızlar sağolun telden alıntılamıyorum

oğlum ayağımda şimdi

burnunu temizlemeye devam ediyorum

öksürük ihmale gelmez minicik daha

yıllarca bronşitten çektim

o yüzden yarın götürücem hastaneye

miniğimin bu saatler ağlama krizi saatleri

çığlık çığlığa ağlıyor

susturmak için kolik müziği ev içinde tur

altını açma ninni söyleme

en son az sakinleşince ayakta sallama

ve ben hastayım eşim evde yok

geç gelme diyorum bak herkes
beşte çıkıyor diyorum

erken gelse evde çalışıyor bu seferde!

kv ya da görümcemi çağırıyorum

ben çocuğu onlardan yaptım ben çocuğu onlardan yaptım ben çocuğu onlardan yaptım ben çocuğu onlardan yaptım sanki!!!

şimdi aradı gelme sakın işte yat sen dedim!!!

öyle ki ağlama krizini bilmediği için

ilk duyunc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…