2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yanii memenin ucunun çıkması çok önemli değil aslında,,,
bebeğinin ağzıın kocaman açıp, göğüs ucund ki bütün kahverengi kısmı ağzının içine alması gerekiyor,,,, çünkü benimki arada sadece ucunu ağzına alıyor canım yanıyor o zaman çıkartıyorum yeniden deniyorum,,,
correct latch breastfeeding bunu aratıp görüntüleri incele ve videoları bak derim,,,
ben ilk başlarda lansinoh göğüs kremi kullandım çok faydasını gördüm birde silmek zorunda değilsin,,, şimdide arada göğüs pedi kullanıyorum,, bazen sıkıntılı zamanlarım oluyor çünkü,,,
sütü azaltan tek şey ne yazıkki stres ve utanma,,,,
sütü çoğaltan şeyler su, günde 3 litre,,,
anoson, rezene ve dereotu tohumunu karıştıpı çay olarak tüketmek,, ( aktarlarda satılıyor)
kuru dut,, bakla bol dereotlu,,,
birde bebişini göğsüne yaır öyle uyyut,, ben gündüz hep öyle uyutoyorum,,, buda süt üretimini artırıyormuş,,,
ilk 3 ay bebeklere biberon ve emzik önermiyorlar çünkü damak yapısını değiştiriyormuş,, (bazı bebekler hem meme hem biberon yapabiliyor tabii),,,
ama stres olma,,,, stres ve utanma dediğim gibi sütü çok azaltıyor,,,,

I imspecial he var deyip sopayı göstericen

tövbeeeeeee

benimkide akşam yemiyor

ben o kadar uğraşıyorum

geç oldu diye yemiyor abur cuburu götürüyor

diyorum yiyip geldin heralde

işteyim diye başka yerlere mi gidiyorsun diye

paranoya yapıyorum

offff offf

büyük oğluma rota virüsü yaptırmadık

ama buna yaptırsak daha iyi olur sanki

çünkü malum tek böbrekli

ishal vs vücudu susuz bırakan durumlar

onun için riskli olabilir

yarın dr a soruyum ben

bazen benimkide oluyor öyle bende yatıyorum, hafif eğimli, sırtıma yorgan ve yastıkla destekliyorum,,, bebeğimi üstüme koyuyorum yanlamasına,,, ayakları yere değiyor, değmiyor, öyle emdiriyorum,,, yani meme altta bebek üstte oluyor,,, hiç geğzine kaçmıyor,,,
https://www.google.com.tr/search?q=...Fa%2FWhat-Is-Biological-Nurturing.htm;385;258

Son düzenleme:
canim aynis bizdde oldu ilk zamn goturmwdim balgami artti goturdum dr 3 gunluk antb. Verdi nefesi acilsin diye surup ve serum fiYolojik otribebe duzeliyor cok sukur yarin kontrole gidcez gecmis olsun sizede
Çok sağol canım,olmazsa ben s bi götüreyim inş kendiliğinden düzelir burnu da öksürüğü de çok kotu..kiyamam ben ona Minnacık Nasil hasta oldu

benimde eşim çok hasta grip,,, bende bebişime hergün tonimer sprey yapıp temizliyordum,, doktora söyledim,, çok iyi yapmışsın dedi,, hatta günde 2 kere bile yapabilirsin dedi ama ben sanırsam günde 1 kere yapıcağım eşim iyileşinceye kadar sonra 2-3 günde bire düşüreim,,,,

Son düzenleme:
kizlar bu ara su molfixin reklami bana cok mutluluk veriyor oglumada kizimla beraber soyluyoruz guluyor cok seviyor molfix kullanmiyoru ama sirf sarkisi guzel diye alasim eldi

bugün doktora gittik 2, aylık kontroller,m, olduk,,, hastane çıkışı kahvalyıya gittik bebeşimle,,,, ( hastaneden çıkmadan önce iyice emzirdim bebişimi,,, ) kahvaltıda biraz huzursuz oldu ama arabayla gezdirdik restoranda hemen sustu,, kahvaltı yaptıkdan sonra da kuzağıma aldım uyuttum,,, sonrada eve yürüyerek geldik, 1 saate yakın yürüdük,,, eve geldim emzirdim,,, hoop uyudu yorulmuş beyefendi,,,,
haftaya emzirme önlüğü alacağım,,, böylelile bebişimi emzirebilirim de,,,,
bu arada bayanlar domuz gribine benzer bir salgın var ortalıkda,,, dikkatli olun,,,
benim eşim bir haftadır maskeyle geziyordu evde,,,, şükür k, iyileşti artık,,,, domuz gribi değilmiş,,,,
yani demem o ki eğer eşiniz veya siz grip olursanız hemen hastaneye gidin ve kontrolleriini yaptırın,,,

Bebeğim 48 günlük ve saat başı emmek istiyor gece de 2 saatte bir kalkıyor nette bakıyorum gündüz 2. 3 saatte bir emzirdiklerini yazmış gecede 4 5 saat uyuyAn bebekler sizin nasıl peki ben mi yanlış yapıyorum gerçi yapscak birşey de yok 1 dakika gecikse kıyamet kopuyor ağlamaktan bu seferde savaş hslinde emiyor

Bnm bebegiminde dogdugundan beri tiksli cnm ama dr umuz cok normal dedi havalardan petekli evlerden bu cok dogsl serum fizyolojik sikicaksiniz hep dedi ama grip yada nezle diil kucuk bebeklerde cok oluyomus bu durum seninki nezle gibimi
Evet canim nezle gibi doktora götürdüm birsey yok dedi agzi pamukçuk olmuş pnun için ilaç verdi birde bpğazı açılsìn diye bir durup verdi bir çay kaşığını doldurmadan ver dedir

Cnm benimki de oyle eskiden yakinirdim bu durumdan simdi niyeyse memnunum bi de zamanla sure uzuyo sanki kucak istiyo, ilgi istiyo geciyo zaman biraz daha..
bir de iyi yani sakinlesmek icin de emmek istiyolar..

benim esimde hastaydi hmen hastaneye gönderdim iyilesmeseydi bende maske taktiracaktim

öyle ki ağlama krizini bilmediği için

ilk duyunca ne oldu diye panik oldu

dedim her gün böyle geç geldiğin için

görmüyorsun
Canım Allah kolaylık versin kadınlık annelik zor.. her şey sana bakiyor kosturmaca çalışma ev. Sanki bi de yapmak zorundaymissın gibi.

büyüme atağı olabilir,,, emmek isteyen bebeği emzirmek gerekiyor özellikle ilk 3 ay,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…