Sut icen bebegin dilinin ustunun beyszligi cok normalmis ams iste birde pamukcuk denen bir msntar olayi var yanak ickerinde damakta ve dilde olan bebek sut icmk istemeZMis agzi acirmisPamukçuk olunca ne oluyor yani bizim bebeğinde dilinin üstü beyaz ne oluyor öyle olunca
Biz rota virüsünü 2. Ay diger asilarla aynı gun olduk sadece veremi yaptiramadik aynı gun..Veremi ertesi gun yaptırdım cunku ozel hastanede yapmiyorlarmis, saglik ocagi dr. Ile cocuk doktorum birbirine zıt seyler söyledi. .Cocuk doktorum verem Bakteri Asisidir ertesi Gun yaptirabilirsin dedi, saglik ocagi kabul etmedi hepsi ayni gun olacakti dedi..Nitekim baska bir saglik Ocağı ertesi gun yapti verem asisini. .
Bende 15 ocakta sezeryanla dogum yaptim benimde bebegim kolik.nasil basa cikiyorsun
Bebeğim bugün gündüz toplasan 2 saat uyumuştur gece uykusuna da yeni yattı inanılmaz gazlı zincoyu düzenli kullanmama rağmen fayda etmedi ne tavsiye edersiniz kızlar?
Metsil ,, sab simplex,,??
İyi geceler kizlar bu sorum olucak size, kizimi emzirirken cok boguluyo, korkuyorum 2,5 aylikiz bu ayin 22 sinde 3 ayimizi bitiriyoruz hala gelismedi mi yutma refleksi. Sutum normal geliyo. Anlamadim gitti. Az once emzirirken grne boguldu aklim cikti. Siz nrler yapiyosunuz bu durumda
Rutin kontrol için askeri hastane mantıklı canım, ben de öyle yapayım nedense askeri hastane hiç aklıma gelmemiş.canım ilk işitme testine falan orhan köksala gittik bi aylık kontrolünde hem askeri hastaneye hemde sultandaki abdülmelike gittik üç doktor da aynı şeyleri söyledi birebir memorial doktor olarak gidilebilir ama tahliller falan çok pahalıya geliyor rutin kontrollere askeri hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım memnun kalırsam devam ederim allah korusun hasta olursa memoriala giderim
Ben memnun kaldım canım boy kilo standart şeylere bakıyolar kalça çıkıklığına da orda baktırcam radyoloji doktoru çok iyi diyolar arkadaşlar gitmiştiRutin kontrol için askeri hastane mantıklı canım, ben de öyle yapayım nedense askeri hastane hiç aklıma gelmemiş.
Ben biuerde okudum her emzirmeden once goguslerini sicak suyla yika oyle emzir pamukcuk olmuyormus en azindan gecene kadarMerhabalar
Memleketteyiz 6 gün kaynanamda kalip dun annemlere geçtik. C.tesi de eve dönüyoruz.
Kizimin agzinda pamukçuk oldu ve çok yayildi..karbonatla siliyoruz ve ilaç kullanıyoruz. Agzinin içini bembeyaz gördükçe canim sikiliyor
İnşallah geçer. Bir de pamuğu ıslatıp hergün yüzünü sil bu da cildin nemini korumasını sağlayacak . Ben hava soğuk burada diye hergün banyo yaptiramiyorum. o yüzden yüzünü siliyorum.Araştırma yapalım bakalım ne olcak sonuç canım.
Ben de öyle yapıyım canım. Bebeklerimiz sağlıkla büyüSünler inşallah.İnşallah geçer. Bir de pamuğu ıslatıp hergün yüzünü sil bu da cildin nemini korumasını sağlayacak . Ben hava soğuk burada diye hergün banyo yaptiramiyorum. o yüzden yüzünü siliyorum.
Bir daha sürmem canım. Bebek losyonu var sebamedin o olur belki.
canım bugün götürecektim dr u yokmuş yarına aldık randevu bakalım ne diyecek drbir sorun yoktur dimi bebeklerde burnu çok tıkanık nefes alamıyor
canım belki süt beyazlığıdır emerken ağlamıyorsa öyledir yaniKizlar bebegimin dili beyazlik var dilinin arkasinda bir noktada mercimek tanesi buyuklugunde beyazlik var pamukcukmu bu yoksa sut ictigi icin normalmi icmesinde problem yok gibi ama endiselendim karbonatli suyla silmelimiyim
zafergül bir kere yazmıştı canım doğum yaptım diye
canım nerelerdesin yoktun iyisiniz inşaallahBen de 16 ocakta doğum yaptım malesef biz de koliğiz çok sıkıntılı
ayy benimkini tarif ediyorsun resmen dövüşüyor mememle hem homurdanıyor hem emiyor, duyanlar çok gülüyor vay huysuz vay diyorlar:) sebebi bir dk emmeyi geciktirmemHem ne hirs minik bir canavar oluyor emerken o cikardigi sesler meme ucunu koparcak gibi ucunu sagdan sola cekeliyo
canım yetmediğini düşünmüyorum gazı olduğu için sinirlenir bebekler genelde emerken, öyle olunca kaldır gazını çıkar ya omzunda ya da dizine yatır çıkar varsa, çıktıktan sonra bir beş dk daha emer, hem artık beş dk yeterli sütü boşaltmaları için, yani sütün olmadığından değil çenesi kuvvetlendiği için beş dk emiyorKizlar su sikintimi sizle paylasmak istiyorum belki bi fikir vereniniz olur bana cok canim sikkinbenim gogus ucum yoktu bebegim dogdugunda biturlu guzel tutup ememedi silikon ucla falan emzirdim cogu zaman sonra denedim tutmaya baslayinca silikonu attik buseferde gogus uclarim cok fena yara oldu burdada hep bahsettim biliyosunuz zaten hala gecmedi gecmeye niyetide yok ama bebegim artik her bi gogsumu 5 dk emiyo sut tazziki azalinca birakip birakip kiziyor kafasini oynatiyo surekli ben tekrar tekrar agzina sokuyorum ama agliyor tutamiyorum yada cok sut gelmiyo diye bilmiyorum.bakiyorum sut damliyo gogsumden ama o agzina alip geri birakiyo..aksamlari bikere mama yiyo bazi gunler biberonla biberona mi alisti iyce diye korkmaya basladim okadar mama kasiklada basa cikmiyo ne yapcagimi sasirdim cok moralim bozuk her emzirmede oda bende kan ter icinde kaliyoruz o agliyo ben agliyorum..sutum yetse hic biberon vermicem ama aksamlari kalmiyo sut ki neler yiyip iciyorum sut olsun diye bi ara artmisti 15 gun hic mama vermedim simdi yine yetmiyo..ama memeyi birakir diye cok korkuyorum..zaten yaralar aci icinde emziriyorum ama uzerine boyle yapmasi beni cok uzuyor...bi akil verin bana...
canım metsil sakın kullanmayın hakkında iyi şeyler denilmiyor, sab bizde işe yaramadı ama sizde yarayabilir deneye deneye hangisi işe yarıyor bulucaz, bizde biogai zinco ve sab denedik işe yaramıyorlar pek, şimdi nurse harveys deniycemBebeğim bugün gündüz toplasan 2 saat uyumuştur gece uykusuna da yeni yattı inanılmaz gazlı zincoyu düzenli kullanmama rağmen fayda etmedi ne tavsiye edersiniz kızlar?
ohh ne güzel canım git bencede sık sık dinlenirsinEve yeni geldim kizlar sabahtan beri disardaydik, kontrolde kizim dr amcasını ziyaret etti ordan da kv ye gectik..Araba yolculugu cocugu sarsiyo snrm uyudu hep bugun ama gece uyumayiz heralde artik zira az once uyandik..
kayinvalideme gidince dinleniyorum ya yemek hazir oluyo kizimi surekli sallayip uyutuyo sagolsun ben dinleniyorum hicbi sey yapmadan,ziyaretleri artirmak lzm zaten araba ile 5 dk aramiz, o da gel dinlen burda ben bakarım dio...
demek gezmelerdesiniz:) geçmiş olsun canım sen meme ucunuda sil karbonatlı suylaMerhabalar
Memleketteyiz 6 gün kaynanamda kalip dun annemlere geçtik. C.tesi de eve dönüyoruz.
Kizimin agzinda pamukçuk oldu ve çok yayildi..karbonatla siliyoruz ve ilaç kullanıyoruz. Agzinin içini bembeyaz gördükçe canim sikiliyor
İyi geceler kizlar bu sorum olucak size, kizimi emzirirken cok boguluyo, korkuyorum 2,5 aylikiz bu ayin 22 sinde 3 ayimizi bitiriyoruz hala gelismedi mi yutma refleksi. Sutum normal geliyo. Anlamadim gitti. Az once emzirirken grne boguldu aklim cikti. Siz nrler yapiyosunuz bu durumda
aynen canım benimde öylebenimki karışık bir kesiliyor bir leke gib geliyor birde adet gibi olyom bazen
tamam canım sağolBenim 53 gün sonra bitti
Evet benim surdu.sonrasinda da kokulu bir akinti geldi
geçmiş olsun canımben bugun gittim kizlar hafif lekElenmem olmustu bi de akintim vardı. .enfeksiyon icin fitil verdi bir de dogum sonrasi smear testi yapti..
Geçmiş olsun canim benimkininde burnu tıkanık geçen doktora gòtürdüm sadece burnu tıkanık dedi mümkünse 3aya kadar ilaç vverme dedi bana ama bende bugün onu tekrar doktora götürecemGünaydınlar
Ben hasta oldum, büyük oğlum sağolsun bana da geçirdi
ben neysede miniğimde öksürüyor burnu hır hırbugün dr umuz yokmuş yarına randevu aldı eşim inşaallah yarına kadar kötü olmaz
yoksa bugün başka dr a mı götürsem kızlar, ateşi yok ama keyifsiz, calpol mü versem ağrısı varsa geçirsin
Bizde de var benzeri ama bugün daha kuru görüntüsü. Yanağın kulağa yakın bölümünde kulak memesinde ve alnının bir kısmında var. Acaba emzirirken benim kutafetlerime değdiği için mi diye düşündüm. Bizim bebek bayağı saçlı. Saçının değdiği yerler daha çok, muhtemelen terleme ile oldu diye düşünüyorum. Bugün yıkayacağım. Bakalım eğer sönmezse bir de gözde çapak sorunumuz çıktı o da geçmezse doktora görüneceğiz.Kızlar bebeğimin cildi böyle oldu. Sizin de bebekleriniz de var mı bu durum? İsilik mi egzama mı anlamadım.
Kızlar konuyu kacırdım noldu ki ? Benim bebek de gazdan patlıycak yaa ofCanim kendine kizma senin ne sucun var nazar her turlu degiyor, bak ben bebegimin resmini hic bi yerse paylasmadim ama yine ayni olay oldu malesef, seni oyle iyi anliyorumki o an aklim.cikti bebegim ellerimden gidiyor sandim.inan butun gun bebegimin yuzune baktikca agladim, cok korktum insallah bidaha oyle bisey yasamayiz . Canim cok ilginc degilmi o kadar tukuruk cikmasi hala hayret ediyorum, sende asitli bisey yemismiydin dun? Banada ayni senin gibi sabah saatlerjnde oldu, midesinde biriken gaz miydi neydi o yaa
Tamam kızlar okudum cok gecmiş olsun ;(Canim kendine kizma senin ne sucun var nazar her turlu degiyor, bak ben bebegimin resmini hic bi yerse paylasmadim ama yine ayni olay oldu malesef, seni oyle iyi anliyorumki o an aklim.cikti bebegim ellerimden gidiyor sandim.inan butun gun bebegimin yuzune baktikca agladim, cok korktum insallah bidaha oyle bisey yasamayiz . Canim cok ilginc degilmi o kadar tukuruk cikmasi hala hayret ediyorum, sende asitli bisey yemismiydin dun? Banada ayni senin gibi sabah saatlerjnde oldu, midesinde biriken gaz miydi neydi o yaa
Ben zincoyu cay kasigina sutumu sikiyorum 4 damla oglen 4 damlada skssm veriyotum aslinda gunde 3 defa olmasi lazim ama bize ikideda yetiyorBebeğim bugün gündüz toplasan 2 saat uyumuştur gece uykusuna da yeni yattı inanılmaz gazlı zincoyu düzenli kullanmama rağmen fayda etmedi ne tavsiye edersiniz kızlar?