2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bana da sağlık ocağından canlı aşı olduğu için hepsini aynı gün yapmamız lazım dediler canım haftaya çarşamba bizim de aşılarımız

Bende 15 ocakta sezeryanla dogum yaptim benimde bebegim kolik.nasil basa cikiyorsun

Valla canım başta bi süre anlamadım çocuğun derdini bu kadar gaz mı olur falan diyodum kızıyodum üstüne sinirlerim zıplıyodu sonra araştırırken kolik olduğunu anladım iyice okudum baktım ki yavrumun derdi büyük ağlamalarına kendimi kapattım duymadım o zaman sinirlenmiyosun. Anne karnına geri dönme isteğinden dolayı sürekli bağrıma bastım onu ne kadar sevdiğimi söyledim daha çok kokladım sevdim. Gaz masajı yaptım saatlerce yediklerime dikkat ettim üşütmemeye de. Gaz damlasını değiştirdim sab simplex kullanıyodum şimdi nurse harvey kullanıyorum iyi geldi gazını atmaya başladı biraz biraz büyüyo da artık öğreniyo vücudu pazar günü iki aylık olcaz. Ama doktorlar bize hep aşırı gazlı yapcak bişey yok zaman ve sabır dedi. Bide hamak aldık eski tip beşiklerden tavana çaktık onda da daha çabuk sakinleşiyo ve yatmayı seviyo ona yatırıyorum gündüzleri falan salınma hareketi gazını attırıyo pozisyon olarak da anne karnı gibi uyuduğundan hoşuna gidiyo orda uyuyo

Bebeğim bugün gündüz toplasan 2 saat uyumuştur gece uykusuna da yeni yattı inanılmaz gazlı zincoyu düzenli kullanmama rağmen fayda etmedi ne tavsiye edersiniz kızlar?
Metsil ,, sab simplex,,??

Sab simplex bende işe yaramadı canım nurse harvey iyi geldi ama hangisinin hangi bebeğe iyi gelceği belli olmuyo denemek lazım

Ben yüzüne üflüyorun canım öyle olunca

Rutin kontrol için askeri hastane mantıklı canım, ben de öyle yapayım nedense askeri hastane hiç aklıma gelmemiş.

Rutin kontrol için askeri hastane mantıklı canım, ben de öyle yapayım nedense askeri hastane hiç aklıma gelmemiş.
Ben memnun kaldım canım boy kilo standart şeylere bakıyolar kalça çıkıklığına da orda baktırcam radyoloji doktoru çok iyi diyolar arkadaşlar gitmişti

herkese gumydin kizlar merve_uk benimkinimde kaciyor hala cok heecanli esikleinden birde aut tazyikli geldiginde joluyor zamanla gececrk ins bizde 23aralik dogumluyuz

Ben biuerde okudum her emzirmeden once goguslerini sicak suyla yika oyle emzir pamukcuk olmuyormus en azindan gecene kadar

Bir daha sürmem canım. Bebek losyonu var sebamedin o olur belki.

olur canım, bu arada bebeğine maşaallah:)

bir sorun yoktur dimi bebeklerde burnu çok tıkanık nefes alamıyor
canım bugün götürecektim dr u yokmuş yarına aldık randevu bakalım ne diyecek dr
Kizlar bebegimin dili beyazlik var dilinin arkasinda bir noktada mercimek tanesi buyuklugunde beyazlik var pamukcukmu bu yoksa sut ictigi icin normalmi icmesinde problem yok gibi ama endiselendim karbonatli suyla silmelimiyim
canım belki süt beyazlığıdır emerken ağlamıyorsa öyledir yani
@hera^^
@zafergul
@emnens
dogum yaptıktan sonra hic girmediler heralde umarım bi sorun bi sıkıntıları yoktur
zafergül bir kere yazmıştı canım doğum yaptım diye
Ben de 16 ocakta doğum yaptım malesef biz de koliğiz çok sıkıntılı
canım nerelerdesin yoktun iyisiniz inşaallah
Hem ne hirs minik bir canavar oluyor emerken o cikardigi sesler meme ucunu koparcak gibi ucunu sagdan sola cekeliyo
ayy benimkini tarif ediyorsun resmen dövüşüyor mememle hem homurdanıyor hem emiyor, duyanlar çok gülüyor vay huysuz vay diyorlar:) sebebi bir dk emmeyi geciktirmem
canım yetmediğini düşünmüyorum gazı olduğu için sinirlenir bebekler genelde emerken, öyle olunca kaldır gazını çıkar ya omzunda ya da dizine yatır çıkar varsa, çıktıktan sonra bir beş dk daha emer, hem artık beş dk yeterli sütü boşaltmaları için, yani sütün olmadığından değil çenesi kuvvetlendiği için beş dk emiyor

meme ucu yarana bak Dafiduck yaptı kemik iliğinden macunu dene derim faydasını göreceğine inanıyorum
Bebeğim bugün gündüz toplasan 2 saat uyumuştur gece uykusuna da yeni yattı inanılmaz gazlı zincoyu düzenli kullanmama rağmen fayda etmedi ne tavsiye edersiniz kızlar?
canım metsil sakın kullanmayın hakkında iyi şeyler denilmiyor, sab bizde işe yaramadı ama sizde yarayabilir deneye deneye hangisi işe yarıyor bulucaz, bizde biogai zinco ve sab denedik işe yaramıyorlar pek, şimdi nurse harveys deniycem
ohh ne güzel canım git bencede sık sık dinlenirsin
demek gezmelerdesiniz:) geçmiş olsun canım sen meme ucunuda sil karbonatlı suyla

canım bizimkide öyle oluyor korkma normal

benimki karışık bir kesiliyor bir leke gib geliyor birde adet gibi olyom bazen
aynen canım benimde öyle

Benim 53 gün sonra bitti
tamam canım sağol

Evet benim surdu.sonrasinda da kokulu bir akinti geldi

canım yok benim kokulu değil akıntı

ben bugun gittim kizlar hafif lekElenmem olmustu bi de akintim vardı. .enfeksiyon icin fitil verdi bir de dogum sonrasi smear testi yapti..
geçmiş olsun canım

Günaydınlar

Ben hasta oldum, büyük oğlum sağolsun bana da geçirdi

ben neysede miniğimde öksürüyor burnu hır hır bugün dr umuz yokmuş yarına randevu aldı eşim inşaallah yarına kadar kötü olmaz

yoksa bugün başka dr a mı götürsem kızlar, ateşi yok ama keyifsiz, calpol mü versem ağrısı varsa geçirsin

Geçmiş olsun canim benimkininde burnu tıkanık geçen doktora gòtürdüm sadece burnu tıkanık dedi mümkünse 3aya kadar ilaç vverme dedi bana ama bende bugün onu tekrar doktora götürecem

Kızlar o kadar moralim bozukki oglum gece 3 ten beri uyumuyo daha yeni uyudu burnu tıkalı ama serum fizyolojik sıktırmıyo burnuna kıyameti koparıyo kafayı saga sola o kadar hizli ceviriyoki yaptırtmıyo bide mama ictikten sonra balgamlı bir şekilde kusuyor ne oldu anlamiyorum bunlar yetmezmis gibi bi de kaka yapamiyo bir ay oldu ya hadi oncesinde dr su vermemissin ondan oluyo dedi şimdi su veriyorum mamasina zeytinyagi koyuyorum bugun yine 4.günümüz kaka yapmadı ıkınıp duruyor günlerce oturup ağlayasım var ne zaman düzene girecek hayatımız ya

Dafiduck çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce düzene girer.
Herkesin sıkıntısı farklı ama herkesin bir sıkıntısı var sanırım.
Bizde yüzümüzdeki isikleri dert ederken dün geceden beri göz çapaklanması çıktı. Sağ gözü sürekli çapaklanıyor, temizliyorum tekrar oluşuyor. Çapaklanıyor kuru değil, ıslak ıslak. Önemli birşey midir bilgisi olan var mı?
Doymama sorunumuz da artarak devam ediyor. Sütüm artacak diye beklerken azalıyor mu yoksa bebeğimin her geçen gün ihtiyacı mı artıyor bilmiyorum. Sürekli aç, mamanın miktarını ve sıklığını arttırmak zorunda kaldım. Canımı daha da sıkıyor bu durum.

Kızlar bebeğimin cildi böyle oldu. Sizin de bebekleriniz de var mı bu durum? İsilik mi egzama mı anlamadım.
Bizde de var benzeri ama bugün daha kuru görüntüsü. Yanağın kulağa yakın bölümünde kulak memesinde ve alnının bir kısmında var. Acaba emzirirken benim kutafetlerime değdiği için mi diye düşündüm. Bizim bebek bayağı saçlı. Saçının değdiği yerler daha çok, muhtemelen terleme ile oldu diye düşünüyorum. Bugün yıkayacağım. Bakalım eğer sönmezse bir de gözde çapak sorunumuz çıktı o da geçmezse doktora görüneceğiz.

Kızlar konuyu kacırdım noldu ki ? Benim bebek de gazdan patlıycak yaa of

Tamam kızlar okudum cok gecmiş olsun ;(

Ben zincoyu cay kasigina sutumu sikiyorum 4 damla oglen 4 damlada skssm veriyotum aslinda gunde 3 defa olmasi lazim ama bize ikideda yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…