Anladım bende d.bakirliyim ama mersinde oturuyorum
İnşallah geçer.. önlem amaçlı iyi yapmışsın. benim kizinda arkada ve ust diş kisimlarinda vardi.. Doktor da emzirdim ten sonra karbonatli suyla silmelisin göğsünü demişti..Bugun farkettim cnm cunku dilinin ucunda degil cok geride arkads sans eseri gordum karbonatli su ile siliyim dedim ama o kdr getideki ulasamiyorum ki oraya birde giguslerimi meme vermeden once surdum ins gecer gecmezse dr a giderim
Bende 15 ocakta sezeryanla dogum yaptim benimde bebegim kolik.nasil basa cikiyorsunkızlarr merhaba hepimiz kavuştuk sanırım yavrularımıza. ben 15 ocakta normal doğum yaptım nerdeyse iki aylık olcak kızım ama kolik bi bebek olduğundan foruma hiç giremedim nasılsınız neler yapıyosunuz
Ben açıkcası müdahale etmedim saf suyla siliyorum canım şimdi daha iyi.3günün sonunda azalıyor.Sen yinede doktoruna sor istersen için rahat etsin eger uzun süre geçmiyorsa:) anne sütü sürmeye başladım canım. Sen de sütünü sürüyormusun?
Evet benim surdu.sonrasinda da kokulu bir akinti geldiselam kizlar, 40 i ciktiktan sonra halen kanamasi devam etmis olan varmi (adet durumu haric) :/
Bence yaranin uzerine sutunu sur.bide surekli meme degistir.her seferinde cok gelir boylelikleKizlar su sikintimi sizle paylasmak istiyorum belki bi fikir vereniniz olur bana cok canim sikkinbenim gogus ucum yoktu bebegim dogdugunda biturlu guzel tutup ememedi silikon ucla falan emzirdim cogu zaman sonra denedim tutmaya baslayinca silikonu attik buseferde gogus uclarim cok fena yara oldu burdada hep bahsettim biliyosunuz zaten hala gecmedi gecmeye niyetide yok ama bebegim artik her bi gogsumu 5 dk emiyo sut tazziki azalinca birakip birakip kiziyor kafasini oynatiyo surekli ben tekrar tekrar agzina sokuyorum ama agliyor tutamiyorum yada cok sut gelmiyo diye bilmiyorum.bakiyorum sut damliyo gogsumden ama o agzina alip geri birakiyo..aksamlari bikere mama yiyo bazi gunler biberonla biberona mi alisti iyce diye korkmaya basladim okadar mama kasiklada basa cikmiyo ne yapcagimi sasirdim cok moralim bozuk her emzirmede oda bende kan ter icinde kaliyoruz o agliyo ben agliyorum..sutum yetse hic biberon vermicem ama aksamlari kalmiyo sut ki neler yiyip iciyorum sut olsun diye bi ara artmisti 15 gun hic mama vermedim simdi yine yetmiyo..ama memeyi birakir diye cok korkuyorum..zaten yaralar aci icinde emziriyorum ama uzerine boyle yapmasi beni cok uzuyor...bi akil verin bana...
ya canım ben öyleyim iki ay oldu yarın doktora gideceğim eşimin hastalığıydı çocuktu derken kendimi ihmal ettim inşallah birşey yoktur
ben bugun gittim kizlar hafif lekElenmem olmustu bi de akintim vardı. .enfeksiyon icin fitil verdi bir de dogum sonrasi smear testi yapti..insallah canim. benimde 51 gun oldu ara ara cok az sumuksu akinti geliyo kahverengi gibi bende korkmaya basladm bu kadar uzun surmemesi lazim diye
bende enfeksiyon yok olsa farkederim normalde enfeksiyonum olsa kaşıntım olurdu bende yarın gidecem bakalım ne diyecek bana doktorben bugun gittim kizlar hafif lekElenmem olmustu bi de akintim vardı. .enfeksiyon icin fitil verdi bir de dogum sonrasi smear testi yapti..
Araştırma yapalım bakalım ne olcak sonuç canım.Bir iki gün oldu doktora gideli bebek için kremler var ama ben kullanmak istemedim. Bebek yağından biraz sürdüm. eğer işe yaramaz sa araştırma yapıcam. Bir de sıcak olursa da yüzünde öyle çıkıyor çok sıcak olmasın dikkat et .
Geçmezse öyle yapıcam canım. Demek yeni Doğanlarda bu problem var.Ben açıkcası müdahale etmedim saf suyla siliyorum canım şimdi daha iyi.3günün sonunda azalıyor.Sen yinede doktoruna sor istersen için rahat etsin eger uzun süre geçmiyorsa
Geçmiş olsun canım. Geçicektir yakında.Merhabalar
Memleketteyiz 6 gün kaynanamda kalip dun annemlere geçtik. C.tesi de eve dönüyoruz.
Kizimin agzinda pamukçuk oldu ve çok yayildi..karbonatla siliyoruz ve ilaç kullanıyoruz. Agzinin içini bembeyaz gördükçe canim sikiliyor
Pamukçuk olunca ne oluyor yani bizim bebeğinde dilinin üstü beyaz ne oluyor öyle olunca