Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanii memenin ucunun çıkması çok önemli değil aslında,,,Kizlar su sikintimi sizle paylasmak istiyorum belki bi fikir vereniniz olur bana cok canim sikkin benim gogus ucum yoktu bebegim dogdugunda biturlu guzel tutup ememedi silikon ucla falan emzirdim cogu zaman sonra denedim tutmaya baslayinca silikonu attik buseferde gogus uclarim cok fena yara oldu burdada hep bahsettim biliyosunuz zaten hala gecmedi gecmeye niyetide yok ama bebegim artik her bi gogsumu 5 dk emiyo sut tazziki azalinca birakip birakip kiziyor kafasini oynatiyo surekli ben tekrar tekrar agzina sokuyorum ama agliyor tutamiyorum yada cok sut gelmiyo diye bilmiyorum.bakiyorum sut damliyo gogsumden ama o agzina alip geri birakiyo..aksamlari bikere mama yiyo bazi gunler biberonla biberona mi alisti iyce diye korkmaya basladim okadar mama kasiklada basa cikmiyo ne yapcagimi sasirdim cok moralim bozuk her emzirmede oda bende kan ter icinde kaliyoruz o agliyo ben agliyorum..sutum yetse hic biberon vermicem ama aksamlari kalmiyo sut ki neler yiyip iciyorum sut olsun diye bi ara artmisti 15 gun hic mama vermedim simdi yine yetmiyo..ama memeyi birakir diye cok korkuyorum..zaten yaralar aci icinde emziriyorum ama uzerine boyle yapmasi beni cok uzuyor...bi akil verin bana...
bazen benimkide oluyor öyle bende yatıyorum, hafif eğimli, sırtıma yorgan ve yastıkla destekliyorum,,, bebeğimi üstüme koyuyorum yanlamasına,,, ayakları yere değiyor, değmiyor, öyle emdiriyorum,,, yani meme altta bebek üstte oluyor,,, hiç geğzine kaçmıyor,,,İyi geceler kizlar bu sorum olucak size, kizimi emzirirken cok boguluyo, korkuyorum 2,5 aylikiz bu ayin 22 sinde 3 ayimizi bitiriyoruz hala gelismedi mi yutma refleksi. Sutum normal geliyo. Anlamadim gitti. Az once emzirirken grne boguldu aklim cikti. Siz nrler yapiyosunuz bu durumda
Çok sağol canım,olmazsa ben s bi götüreyim inş kendiliğinden düzelir burnu da öksürüğü de çok kotu..kiyamam ben ona Minnacık Nasil hasta olducanim aynis bizdde oldu ilk zamn goturmwdim balgami artti goturdum dr 3 gunluk antb. Verdi nefesi acilsin diye surup ve serum fiYolojik otribebe duzeliyor cok sukur yarin kontrole gidcez gecmis olsun sizede
benimde eşim çok hasta grip,,, bende bebişime hergün tonimer sprey yapıp temizliyordum,, doktora söyledim,, çok iyi yapmışsın dedi,, hatta günde 2 kere bile yapabilirsin dedi ama ben sanırsam günde 1 kere yapıcağım eşim iyileşinceye kadar sonra 2-3 günde bire düşüreim,,,,Günaydınlar
Ben hasta oldum, büyük oğlum sağolsun bana da geçirdi
ben neysede miniğimde öksürüyor burnu hır hır bugün dr umuz yokmuş yarına randevu aldı eşim inşaallah yarına kadar kötü olmaz
yoksa bugün başka dr a mı götürsem kızlar, ateşi yok ama keyifsiz, calpol mü versem ağrısı varsa geçirsin
Evet canim nezle gibi doktora götürdüm birsey yok dedi agzi pamukçuk olmuş pnun için ilaç verdi birde bpğazı açılsìn diye bir durup verdi bir çay kaşığını doldurmadan ver dedirBnm bebegiminde dogdugundan beri tiksli cnm ama dr umuz cok normal dedi havalardan petekli evlerden bu cok dogsl serum fizyolojik sikicaksiniz hep dedi ama grip yada nezle diil kucuk bebeklerde cok oluyomus bu durum seninki nezle gibimi
Aynen cnm bugun actim telden kizima söyledim, hareket yaptik..kizlar bu ara su molfixin reklami bana cok mutluluk veriyor oglumada kizimla beraber soyluyoruz guluyor cok seviyor molfix kullanmiyoru ama sirf sarkisi guzel diye alasim eldi
Cnm benimki de oyle eskiden yakinirdim bu durumdan simdi niyeyse memnunum bi de zamanla sure uzuyo sanki kucak istiyo, ilgi istiyo geciyo zaman biraz daha..Bebeğim 48 günlük ve saat başı emmek istiyor gece de 2 saatte bir kalkıyor nette bakıyorum gündüz 2. 3 saatte bir emzirdiklerini yazmış gecede 4 5 saat uyuyAn bebekler sizin nasıl peki ben mi yanlış yapıyorum gerçi yapscak birşey de yok 1 dakika gecikse kıyamet kopuyor ağlamaktan bu seferde savaş hslinde emiyor
benim esimde hastaydi hmen hastaneye gönderdim iyilesmeseydi bende maske taktiracaktimbugün doktora gittik 2, aylık kontroller,m, olduk,,, hastane çıkışı kahvalyıya gittik bebeşimle,,,, ( hastaneden çıkmadan önce iyice emzirdim bebişimi,,, ) kahvaltıda biraz huzursuz oldu ama arabayla gezdirdik restoranda hemen sustu,, kahvaltı yaptıkdan sonra da kuzağıma aldım uyuttum,,, sonrada eve yürüyerek geldik, 1 saate yakın yürüdük,,, eve geldim emzirdim,,, hoop uyudu yorulmuş beyefendi,,,,
haftaya emzirme önlüğü alacağım,,, böylelile bebişimi emzirebilirim de,,,,
bu arada bayanlar domuz gribine benzer bir salgın var ortalıkda,,, dikkatli olun,,,
benim eşim bir haftadır maskeyle geziyordu evde,,,, şükür k, iyileşti artık,,,, domuz gribi değilmiş,,,,
yani demem o ki eğer eşiniz veya siz grip olursanız hemen hastaneye gidin ve kontrolleriini yaptırın,,,
Oluyorlar bize abiden gectiÇok sağol canım,olmazsa ben s bi götüreyim inş kendiliğinden düzelir burnu da öksürüğü de çok kotu..kiyamam ben ona Minnacık Nasil hasta oldu
Evett bende soyluyorum giluyo8kizlar bu ara su molfixin reklami bana cok mutluluk veriyor oglumada kizimla beraber soyluyoruz guluyor cok seviyor molfix kullanmiyoru ama sirf sarkisi guzel diye alasim eldi
Canım Allah kolaylık versin kadınlık annelik zor.. her şey sana bakiyor kosturmaca çalışma ev. Sanki bi de yapmak zorundaymissın gibi.öyle ki ağlama krizini bilmediği için
ilk duyunca ne oldu diye panik oldu
dedim her gün böyle geç geldiğin için
görmüyorsun
büyüme atağı olabilir,,, emmek isteyen bebeği emzirmek gerekiyor özellikle ilk 3 ay,,,Bebeğim 48 günlük ve saat başı emmek istiyor gece de 2 saatte bir kalkıyor nette bakıyorum gündüz 2. 3 saatte bir emzirdiklerini yazmış gecede 4 5 saat uyuyAn bebekler sizin nasıl peki ben mi yanlış yapıyorum gerçi yapscak birşey de yok 1 dakika gecikse kıyamet kopuyor ağlamaktan bu seferde savaş hslinde emiyor