- 12 Mart 2012
- 1.241
- 1.327
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence git doktorun da görsün canım, için rahat etmiş olur, hem 1 hafta olmuş bebeğini görmeyeli, zamanı gelmiş.kızlar günaydın ben bugün gitsemmi dr a sizce ne dersiniz dün ebe mantar teşhisi koydu ya dr muane etmeden ilaç yazarmı
birde bebeğime ultrasondan bakmayalı yarın 1 hafta olucak neyse yarın eşimle gideriz artık dr a arıyım bugün hastaneyi yarın ordaysa
Bence git doktorun da görsün canım, için rahat etmiş olur, hem 1 hafta olmuş bebeğini görmeyeli, zamanı gelmiş.
Canimm Allah yardimcin olsun.. ağrısız acısız kurtulursun, bebiş de sağlıklı sıhhatli gelir inş.Sancım var suyum gelmedi Nişanı sa boşuna Aradım onda zaman her wc ye girdiğimde o da yok
Nefes al ver :) konuşmamak da güzel geliyor
Üç kez alttan muayene oldum bugün çok şükür Korktuğum gibi değilmiş gerçekten sadecenutanç verici adam yapıyor
12 saatim varmış yani benden hemen haber beklemeyin hemen beklerken aceleci oluyoruz ama vakit varmış ilk doğumlarda özellikle
Şimdi odadaykm eşim aşağıda bana hamile yastığımı çıkarmaya gitti
Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim Allah Razı olsun sizler de sağsalim inş tez vakitte kucağınıza ALIN
amin
Baby'im bakmaz onun için tekrar. Dr teşhis koymak için bakar. Ama ebe zaten koymuş teşhisi. Sadece ilaç yazar. Muhtemelen krem ve fitil vercek..canım salı gittim dr sadece alttan muane ve nst yaptı daha bakmasın alttan dünde ebe yaptı
bakayım derse yok derim valla zorla doğurcam bu gidişle
tüm gün kasık ağrısı çektim yürüyüşüm daha anormalleşti normal doğumdan korkutçaklar beni artık
inş sadece ultrasondan bakar
Baby'im bakmaz onun için tekrar. Dr teşhis koymak için bakar. Ama ebe zaten koymuş teşhisi. Sadece ilaç yazar. Muhtemelen krem ve fitil vercek..
git bnce cnm .tmm canm eşimde git bugün nasıl olsa bebeği göstermiyor ölçüm yapıp gönderiyor diyor gidiyim baksın böyle kuşkuyla yaşamaktansa 10.00 da açılıyor hastane
Canım sonunda kuzucuğuna kavuşuyorsun sen de. İnşallah rahat, acısız, sıkıntısız bir doğum olur. Kalplerimiz seninle, güzel haberlerini bekliyoruz. :)Sancım var suyum gelmedi Nişanı sa boşuna Aradım onda zaman her wc ye girdiğimde o da yok
Nefes al ver :) konuşmamak da güzel geliyor
Üç kez alttan muayene oldum bugün çok şükür Korktuğum gibi değilmiş gerçekten sadecenutanç verici adam yapıyor
12 saatim varmış yani benden hemen haber beklemeyin hemen beklerken aceleci oluyoruz ama vakit varmış ilk doğumlarda özellikle
Şimdi odadaykm eşim aşağıda bana hamile yastığımı çıkarmaya gitti
Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim Allah Razı olsun sizler de sağsalim inş tez vakitte kucağınıza ALIN
amin
gt gt cnm işi ne bksın o kdr para aliyolar :)bu hafta hastaneye 4. gidişim olucak adam haftada 1 gel dedi ben haftada 4 gidiyorum haftada 2 gel dese demek hergün hastanedeyim
Günaydın güzel anneler Günü geçince yapıyo genelde canım ama Allah Korusun yakınen bildiğim 2 kişi var.biri 37.haftasinda kaka yuttu kurtarıldı bebek. Biri de 39. Haftasinda anne farketti hareketsizligi doktor evine gönderdi hersey yolunda deyip.2 gün sonra başka bir doktora gitti ve kalp atışı yoktu.Dogurtturdular arkadaşımı. Nasıl bir travma nasıl bir aciydi çektiği Allahım korusun. En son doktora dava acacaklardı. Giden gittikten sonra dava açsan ne Bu örnekler sizi korkutmasın ama aklimizin bi köşesinde dursun nolur. Bazen pimpirikli olmakta fayda var.Hele ki bu son donemlerimizde. Nolur dikkat edelim çoookyasorma canım benimde günüme az kaldı korkmaya başladım günü geçince yapar bebek kakasını demi
ayy tırstım bi an ya Allah korusun bbklerimizi.Günaydın güzel anneler Günü geçince yapıyo genelde canım ama Allah Korusun yakınen bildiğim 2 kişi var.biri 37.haftasinda kaka yuttu kurtarıldı bebek. Biri de 39. Haftasinda anne farketti hareketsizligi doktor evine gönderdi hersey yolunda deyip.2 gün sonra başka bir doktora gitti ve kalp atışı yoktu.Dogurtturdular arkadaşımı. Nasıl bir travma nasıl bir aciydi çektiği Allahım korusun. En son doktora dava acacaklardı. Giden gittikten sonra dava açsan ne Bu örnekler sizi korkutmasın ama aklimizin bi köşesinde dursun nolur. Bazen pimpirikli olmakta fayda var.Hele ki bu son donemlerimizde. Nolur dikkat edelim çoook
Git canım git doktoruna tabi her gün git ne kaldı şurda, icimizin rahat etmesi çok önemli. Bebeklerimizin sağlıklı olduğunu duymak pozitif düşünmemizi sağlıyor.yasorma canım benimde günüme az kaldı korkmaya başladım günü geçince yapar bebek kakasını demi
Günaydın kızlar, eşimin babannesi hastaydı vefat etmiş, üzüldüm mü hiç bir şey hissetmiyorum kadın kv me çok ama çok çektirdiği için sevmiyordum yine de Allah rahmet eylesin, tam doğum arefemde çok güzel oldu kınamayın böyle düşündüğüm için 3 gün sonra doğum ve her şey üst üste geldi yine ben kendi işimi kendim halledicem belli oldu, kv cenaze evinde olur, eşimin ablası da doğumun olduğu gün geliyor küçük görümcemde ablasından ayrılamaz, ben yine kaldım anneme nasipsizim ben gerçekten
Süs püs boşuna yapmış oldum anlıycağınız...
Geçmişe bakayım ben
Günaydın güzel anneler Günü geçince yapıyo genelde canım ama Allah Korusun yakınen bildiğim 2 kişi var.biri 37.haftasinda kaka yuttu kurtarıldı bebek. Biri de 39. Haftasinda anne farketti hareketsizligi doktor evine gönderdi hersey yolunda deyip.2 gün sonra başka bir doktora gitti ve kalp atışı yoktu.Dogurtturdular arkadaşımı. Nasıl bir travma nasıl bir aciydi çektiği Allahım korusun. En son doktora dava acacaklardı. Giden gittikten sonra dava açsan ne Bu örnekler sizi korkutmasın ama aklimizin bi köşesinde dursun nolur. Bazen pimpirikli olmakta fayda var.Hele ki bu son donemlerimizde. Nolur dikkat edelim çoook
canım salı gittim dr sadece alttan muane ve nst yaptı daha bakmasın alttan dünde ebe yaptı
bakayım derse yok derim valla zorla doğurcam bu gidişle
tüm gün kasık ağrısı çektim yürüyüşüm daha anormalleşti normal doğumdan korkutçaklar beni artık
inş sadece ultrasondan bakar