Neyse uzulme oturdugun yerden para kazanmak kismetinde yokmus dedigin gibiaahh ahh cnm lise sınavlarında kazanmiştim saglik meslek okulunuda ayrıyeten anadoluyuda kazandgm için bbm anadoluyu tercih etmemi istedi o yuzdn gdemedim bn istemiştim aslındaya nasip kısmet ya hayırlısı.
Mervenin bebeğinde nasıl olmuş bilmiyorum canım. Sadece anne karnında kaka yapınca hareketleri azalıyor diye duyuyoruz ya, mervenin haberini alınca biz de etkilendik takibe başladık herhalde.ah canım ya o kasılmalar on günden fazla oldu benimki sancılı oluyor, giriyor kasıktan bele doğru yayılıyor
ah ah öyle bir imkanım yok her iş bana bakıyor iş neysede oğlum bana bakıyor
canım tabi sen hemşiresin daha iyi bilirsin, ben kendi sancıma göre birde okuduklarıma göre yazdımbirde adet sancın nerden başlıyorsa doğum sancında ordan başlıyor deniliyor
yok canım niye saçma olsun, zorlayamazsın istesende en azından sezaryanda zorlayamıyorsun ameliyat yerin izin vermiyor, ben yürürken çıkmıştı kendi kendine çok şükür
sağol canım utandım
ayy şükür hareket etmiş uyuyordur annesi kendini yorduysan ondan da olur takip et bugün hareketlerini yine de
ayy rossman diyorsunuzda burda yok
ay benim abim hangi oğlak acabahiç dediğin gibi değil tembel aile kavramı yok
canım mervenin bebeğinin hareketi mi azalmış bilgin var mı?
canım güzel haberler al inşaallah
sen ne zmn izne ayrıldın buğdaytanesi,birde hani çok hastanede arıyordun ya tatlım kendi çalıştığın hastanede doğum yapma şansın varmıydı birde son sorum misafirlerin geldimiCanimcim ben acil hemsiresiyim
Acil mudehale yapiyorum
bu konularda sizin gibiyim bende
ebelikle dogumla ilgili egitimim yok
tamam canım bende biliyorsun sandımMervenin bebeğinde nasıl olmuş bilmiyorum canım. Sadece anne karnında kaka yapınca hareketleri azalıyor diye duyuyoruz ya, mervenin haberini alınca biz de etkilendik takibe başladık herhalde.
hmm tmm haklısın.Neyse uzulme oturdugun yerden para kazanmak kismetinde yokmus dedigin gibi
Şekerim kolonyamda alınmadı kaldıadama git al demem de ayıp olur babannesi ölmüş ben ne düşünüyorum boşa süsledim o kadar kutuyu şişeyi
Birde benim klozet bozuk kızlar daha doğrusu iki sene oldu bu eve geçeli içi yeni yapıldı kp in evi biz ödüyoruz tabi masrafını neyse.... yapan adam klozetin sifonunu bağlamamış şaka gibi!! İki senedir ne eşim ne kp im defalarca söylememe rağmen yaptırmadılar bugün yarın diye diye iki sene !!! O kadar tembeller ki baba oğul, benim gibi tez canlı biri için işkence resmen, babama desem diyorum o da bir sürü laf söyler o kadar adam var binada ben mi yaptırayım derse ki der yüzüme de diyebilir arkamdan da, ben napıyım kızlar 3 gün sonra doğum, sezaryen dikişiyle alaturka mümkün değil kullanılmıyordokuz aydır alaturka kullanıyorum zaten, söylesem mi babama, o da ağlatırsa beni affff şimdi cenaze var ya artık hiç uğraşmazlar bir kv düşünüyor beni kadın da kaç kere dedi o gıcık kocasına eşime, yaaaa ben iyi ki çatlamıyorum sinirden
Canım başınız sağolsun allah sizlere uzun ömür versin benimde düğünüme 10 gün kala eşimin babannesi vefat etmişti zor olmuştu herşey hazırdı mecbur düğünü yaptık ama eşim herkes üzgündü ama yapacak bişey yok allah ne derse o umsrım herkes cabuk atlatır bebeğin doğduğunda seninle ilgilenebilirler...Şekerim kolonyamda alınmadı kaldıadama git al demem de ayıp olur babannesi ölmüş ben ne düşünüyorum boşa süsledim o kadar kutuyu şişeyi
Birde benim klozet bozuk kızlar daha doğrusu iki sene oldu bu eve geçeli içi yeni yapıldı kp in evi biz ödüyoruz tabi masrafını neyse.... yapan adam klozetin sifonunu bağlamamış şaka gibi!! İki senedir ne eşim ne kp im defalarca söylememe rağmen yaptırmadılar bugün yarın diye diye iki sene !!! O kadar tembeller ki baba oğul, benim gibi tez canlı biri için işkence resmen, babama desem diyorum o da bir sürü laf söyler o kadar adam var binada ben mi yaptırayım derse ki der yüzüme de diyebilir arkamdan da, ben napıyım kızlar 3 gün sonra doğum, sezaryen dikişiyle alaturka mümkün değil kullanılmıyordokuz aydır alaturka kullanıyorum zaten, söylesem mi babama, o da ağlatırsa beni affff şimdi cenaze var ya artık hiç uğraşmazlar bir kv düşünüyor beni kadın da kaç kere dedi o gıcık kocasına eşime, yaaaa ben iyi ki çatlamıyorum sinirden
Canım ahh ahh bende çağırayım dedim de çıldırır benimki elin adamını ben çağırıcam, hem yapmaz hem böyle uyuzluk yapar, hatta kv dedim bekar kaynım var anne şurdan çağırsın birini de o dursun başında parası neyse vereyim o da kaldı, anlasam yapıcam uğraştım inan bilmiyorum netten bile baktım neyini yapmamış adam bilmiyorum ki anlamam o kadarından, video falan baktım çözemedim, bağlantıyı yapan da kp in arkadaşı ne bekliyorum ki onun arkadaşından onun bulduğundanayyyy çok zorr o durum eflalim yaaa,bende öyle tez canlıyım ama hele bir eşim yaptırmasın rezil ederim onuuu,gerçi erkek fatmayım allah muhtaç ettrimesin,her işimi onsuz halledıyorum,usta bıle çağrırdım ama hamıle halımle cesaret edemedim,bende 3 hafta önce bozdum,kovalarla su dök delirdim artık,dedim sana 2 gün müddettt,hemen o günü gitti aldı kendisi taktı
Sağol canım,kötü oluyor dediğin gibi kimsede keyif olmaz şimdi nasip işte, anneme haber verdim hani cenazeye gitsinler diye o da diyor aklıma geldi kızın doğuma denk gelirse birde demiş, dediğide olduCanım başınız sağolsun allah sizlere uzun ömür versin benimde düğünüme 10 gün kala eşimin babannesi vefat etmişti zor olmuştu herşey hazırdı mecbur düğünü yaptık ama eşim herkes üzgündü ama yapacak bişey yok allah ne derse o umsrım herkes cabuk atlatır bebeğin doğduğunda seninle ilgilenebilirler...
32.haftamda ciktim iznesen ne zmn izne ayrıldın buğdaytanesi,birde hani çok hastanede arıyordun ya tatlım kendi çalıştığın hastanede doğum yapma şansın varmıydı birde son sorum misafirlerin geldimi
Senin de hep herşeyin üst üste geliyor canım, benim de öyle olur.Allah beterinden saklasınŞekerim kolonyamda alınmadı kaldıadama git al demem de ayıp olur babannesi ölmüş ben ne düşünüyorum boşa süsledim o kadar kutuyu şişeyi
ooo zormuş canım işin 3000 hasta çok zor gerçekten, misafirlerin kim canım kv gil mi?32.haftamda ciktim izne
Hastanem evime 1,5saat mesafe ve istanbulun en yogun 3hastanesinden biri.
gunde sadece acilde 3bin hasta bakilan bi yer calistigim. Egitim arastirma hastanesi.
32.haftaya kadar bile zor dayandim o tempoya.
evime cok uzak oldugu ve ben ozelde dogum yapmak istedigim icin kendi hastanemi tercih etmedim.
Misafirlerim cumartesi aksami yola cikiyor pazar sabahi Allah in izniyle bendeler
sağol canım, bırakmaz ama sürekli duramaz ben gerçekten bir şeyi çok istemiycem hep böyle oluyor ilk doğumda da bir sürü sıkıntı oldu bu sefer iyi olur inşaallah dedim ama dur bakalım daha doğurmadım hep arada kalıyorum bir engel çıkıyor, ilkte kv kalsın istedim hem annem hem o, gurbetteydik görümcem nişanlı diye kalmamıştı kv
kesinlikle ebeler acımasız şak diye bakıyorlar
Maşallah. Bu tesettür lü resmi olan merve mi ben karıştırıyorumda
Ayy Allah yardımcın olsun. Inşallah çoook güzel ve kolay bi doğum olur ve sağlıkla kavuşsunuz birbirinize
niye kınayalım cnm. Kötüye de Üzülmez kimse ama sen yinede ölünün arkasından kötü konuşma. Efendimiz s.a.v öyle diyor çünkü.
Sen doğurana kdr belki zmn geçer süs yaparsın yaa. Olmaz mı
Bazıları insan değilde ondan. Sende kadınsın az kibar ol dimi. En azından tatlı dilli olsa daha az acı olur
Canım sen istediğini söylüyorsun dr uygun görürse daha doğrusu anestezi uzmanı tamam diyor, ilkte ben apar topar girdim sezaryana ağlıyordum normal olmadı diye o an Rabbim aklıma getirdi uyutmayın beni bebeğimi ilk ben görücem dedim, dr da tamam spinal yaparız ağlama demişti, anestezici eşimin arkadaşıydı, oturur vaziyette eğiliyorsun biri omuzlarından bastırıyor ki kımıldama diye iğne yapılırken, anestezici seni yönlendiriyor kımıldama iki sn ye sürecek diyor öyle de oldu hiç hissetmedim ben zaten o an doğum sancım vardı, normalde sancının geçmesini beklerler ama benim durumda zamanlar yarışılıyordu bebeğimin kalbinden dolayı, genel aneztezide narkozdan bebekte etkileniyormuş, epiduralda uyuşma çabauk geçebiliyormuş, spinalde 6 saat sürüyor belden aşağını hiç hissetmiyorsun, hissetmeye başlayınca zaten acıyı da hissetmeye başlıyorsun hemen ağrı kesici veriyorlar, birde serum çok veriliyor 7-8 şişe verildi bana, bu sürede yiyip içmiyorsun yürümeye başlayınca yiyorsun, ben yürümek için kalkınca hemen gazımı çıkarmıştım şükür, birde sonda uyuşukluk geçene kadar takılı kalıyor, inşaallah yardımcı olmuşumdur, birde diyelim spinal ya da epidural oldu ama uyuşmadın o zaman genele çeviriyorlar.
Ben kahvaltı yapayım, kızlar baş ağrım geçmiyor dört gün oldu uyku da tutmuyor gününü bilip beklemek zormuş
Gunaydin kizlar
dun aksamdan beri kasila kasila bi hal oldum
gerci dogumada 2gun kaldi
neyse ben bi doniym gecmisi okiym ne var ne yok bi bakim
uykum yok ama yataktan da cıkasım yokacıktım ama kahvaltı yapasım da yok evde cok bunaldım ama dısarı cıkasım da yok duşa girmek istiyorum kolumu kaldıracak halim de yok yaman çelişkiler yaşıyorum kızlarrrrr poffffff
Benim Abi'm ve eşim oğlak, oğlak erkeği çalışkan işine ve eşine düşkün evine bağlı oluyor.
aynen hamılelerde sonuca ulaşılamadı yazsada 2 ay önce yıne içmiştim,eczacıda son haftandaysa bişi olmaz deyınce o gazla içtim,iyikide içmişim gerçekten ben dün gece çok kötüydüm 5 dk daçiş gelirmi,kasıklarda bir baskıı,o tozu içince aslında mümkün olduğu kdr çişe kalkmamak gerek ki ilaç etkisini göstersin anca 4 e kdr zor durdum,ama çok ii geldi şuan daha iyiyim
Şekerim kolonyamda alınmadı kaldıadama git al demem de ayıp olur babannesi ölmüş ben ne düşünüyorum boşa süsledim o kadar kutuyu şişeyi
öyle canım, eşime hep derdim ben bir şey isteyince o şeyi bulamayız nasipsizim derdim, o da beni buldun ya daha ne olsun derdiSenin de hep herşeyin üst üste geliyor canım, benim de öyle olur.Allah beterinden saklasın
Aman sen yine öyle düşünme canım,düşündükçe daha çok çekiyoruz olumsuzluklarıöyle canım, eşime hep derdim ben bir şey isteyince o şeyi bulamayız nasipsizim derdim, o da beni buldun ya daha ne olsun derdibende ordan anla işte nasipsizliğimi derdim
şaka maka eşim inanmıyordu eşim bile kanaat getirdi, mesela benim için çarşıya çıksak park yeri bulamayız, oğlumun şansına diye niyetleniyor artık eşimsonra almak istediğim şeyi ara ara bulamayız diyorlar ya evrene pozitif mesaj gönderin yok canım yok öyle bir şey bende işlemiyor
ablamlar falan da gurbetteler gelmeden herkese bir şey alırlar böyle sosyete pazarından bana niyetlenince bir şey bulamazlar
doğum iyi olsun diye çabaladım çabaladım başıma gelmeyen kalmadı
Babam rahatsizdi canim annem doguma gelemiycekti, ama anayuregi dayanmamis 8-9saatlik yoldan gelecekler annemlerooo zormuş canım işin 3000 hasta çok zor gerçekten, misafirlerin kim canım kv gil mi?
Geçmiş olsn canım, bi yandan da gözün aydınBabam rahatsizdi canim annem doguma gelemiycekti, ama anayuregi dayanmamis 8-9saatlik yoldan gelecekler annemler