2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım benim mobilyalar da 1 ay oldu geleli. Evde oldukça açtım ama koku tam geçmedi. Kıyafetler olsada kapakları açık bırakayım mı? Sen de güle güle kullan mobilyaları inşallah.

Taze fasulyeyi brn hep atarim buzluga canim kavurmadan. Hepte cok guzel olur tadi.
Evet kofte ve ispanakta atiym.
pirasada atmak istiyorum.
hatta dururmu bilmiyorum ama patatesi bile yemeklik dilimleyip atasim var

@Mrssuperfine Allah yardım etsin...Böyle okuyunca mesajı acayip duygusallaştım yaa dualarım seninle umarım saglıkla kolayca bebegine kavuşursun. @Mrv5534 canım gözün aydın güle güle büyüt bebegini.Allah sağlık sıhhat versin.. eee benimde 40haftam doldu bu gün bekliyoruz acayip duygular karmaşası yaşıyor insan bu sefer doguma giderken evde birde beni bekleyen güzel kızım var onda doguma giderken sadece heyecan vardı şimdi sadece 3 yada 4gün(inşallah) ondan ayrı olma duygusu beni neden bu kadar üzüyor anlamış degilim.Sanki ona benden başka kimse iyi bakamayacak zannediyorum..Allahım sen bizlere iyi birer anne olabilmeyi nasip et.

Canım benim mobilyalar da 1 ay oldu geleli. Evde oldukça açtım ama koku tam geçmedi. Kıyafetler olsada kapakları açık bırakayım mı? Sen de güle güle kullan mobilyaları inşallah.
zamanımızda kalmadıki cnm,sonuçta 1 ay olmuşşsa geleli o zmn çok cam açıp havalandırmışsındır,bende hemen hemen 1 ,5 ay sonra koku hafifde olsa varken yaydım valla,ama palmolive in koku giderici yeşil bir sıvı sabunu var,sarımsak kokusunu eldekileri yok eden,ben hergun onla siliyordum,en son yine onla silip,kapitone diktirmiştim,onlarıda yaydım giysilerini koydum valla

amin şulecimmm bu güzel dileklerinnn için,tüm güzel anneler olarak hepimiz aldıklarımızı huzurla mutlulukla kullanalım inşallah...

kızlar bu arada dün gece saat 2 de @Mrv5534 doğum yapmış eve gelmişler herşey yolundaymış whatsp dan yazdı
kızlar @Mrv5534 ün telefonda sorun varmış giremiyormş buraya

bebişi 3700 gr 52 cm bu arada

Aaaaa yeni yıl bebeği oldu desene
İnşallah kolay geçmiştir ve şimdi çok iyilerdir.
Maşallah sübhanallah kilosu da çooook iyiymiş. Tam gelişimini tamamladı çok şükür anne karnında.
Acaba suni mi verdiler ne oldu?
Ne güzel canlı yayın gibi doğum okuyorduk önce, telefonunun bozulması hiç iyi olmadı.
Hayırlı sağlıklı evlat olsun çok sevindim. Eğer yazarsan çok sevindiğimizi söyle, hayırlı uğurlu olsun

Benimde geldi, boya kokusu yok ama mobilyanın kendi bir kokusu oluyor. Ve gelir gelmez sildik yerleştirdik 1 ay olacak nerdeyse.
1 hafta öncesine kadar tüm kapakları çekmeceler ve cam hep açıktı. Şimdide büyük 2 kapak açık, çekmeceleri kapattım.
Hala bir mobilya yani yeni eşya kokusu var.
Allah'tan boya kokusu yok. Sende açık tutmaya çalış bebiş gelene kadar. Eşya olsun içinde zaten ne olacak ki
Ben bekleyemezdim havalanmasını

Allah razı olsun Şulecim, inşallah amiiin
Hepimiz her şeyimizi ağız tadıyla hayırla sağlıkla mutlulukla kullanalım inşallah

ohhh maşallahh subhanallah kocamn bir delikanlı çıkarmış
@Mrv5534 cim hayırlı olsun bebeğin,Allah yawrunu bağışlasın 1 ocak yılbaşı bebişi oldu desene ayy ne gzl bir doğum tarihiii

Görümcemle kayınvalimle aynı gün doğma tehlikesi elhamdülillah geçti benim için
Artık her an doğurmaya süper hazırım

hahahhaha kutlarım seni o zmn,acaba bnm oğluşumda annesi ile aynı gün 9 ocak gelirmi dersin ?
2 gezenti 2 inat babamızın beynini yesek dursak

Bilemedim, 19 Ocak beklenen doğum tarihi, bir atak yapabilir bebiş, gelişimi de iyiydi zaten. Neden olmasın.
bak anneyle aynı gün güzel olurdu Çok bencil gördüm kendimi Yaa doğum tarihinden kurtardık ama burçtan kurtaramadık desene

ikiside iyiymiş canım zorunlu sezeyana alınmış bebeği kakasını yapmış hareketleri azmış
2 saat falanda küveze almışlar o yüzden ama yutmamış kakayı şükürler olsun

Topiğimizin ziyaretçi sayısı kullanıcı sayısından çok.
Her zaman bu böyle, kimler okuyor acaba bizi ziyaretçi olarak. Şu an sadece 12 ziyaretçi var okuyan
Ben bazen sadece okuyabiliyorum telefondan eklemek yazmak çok zor geliyor bana bazen başkasının mesajına yazıyorum sonra telefon atıyor sayfadan tekrar geri dön Çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…