Yaa telefonumdan fotoları bilgisayara yükleyince sapıtıyorum
Bunlarda hastanede dağıtacaklarımızın devamı
Hepsinden 50'şer tane var.
Eki Görüntüle 1358106 Eki Görüntüle 1358107 Eki Görüntüle 1358108 Eki Görüntüle 1358109 Eki Görüntüle 1358110 Eki Görüntüle 1358111 Eki Görüntüle 1358112 Eki Görüntüle 1358113
evet canim ya sükur ocagi gördk.ocagi göremez bebislerim diye korkuyordum ins bir iki hafta daha dururlar.sende bebisinle cok guzel bir yil gecirirsin insallahSlm ocak annelerı hadı artık dogurun ocak annesı olabılırsınz :) ben bıraz erkencıym aralık annesı oldum ama olsun hayrlı zamanda dogdu oglusum prensım bı uykulu bı uykusuz bı gazlı bı gazsız ama her halıyle pamuk gıbı o mınnak burun bıgun hepınızın evınde olacak sızı sevıyrm ne var ne yok dun baya kalabalık bı gecmıs olsun grubu atlattık zor bu ısler ama oglum yormadı uyudu saolsun
Çok güzel cnm bende kundak koydum ben tanede üç tanede battaniye koydum farklı farklı kalın ince penye falan sende koy miniğin üşümez kalın kalın
Sagolun kızlar koydum cantaya.. :) battaniye 2 tane ince koydum. Daha kalın koymam.ben hem buna benzer bişi koydum hemde battanıye cnm
Ay Kıyamam ya çok zor ikisinede dayanamazsin ama bebiş daha çok minik allah kolaylık versin inşallah :)Zaten boyle durumlarda Allah yuzumuze bakıyor kızım zor bı cocuktu aglardı sık sık oglusum daha sakin sukurler olsun .. Kızım kıskanclıgı sevgı gosterısı seklınde gosterıyor her emzırısımde opuyır bende bı yandn emzıryrm bı yandan kızımı opuyrm kokluyorm oda cocuk hassas kucagna almak ıstıyr kardesını bende oturtuyrm verıyrm tabı bende tutuyrm .. Sonra bı sevıyor kardesını ablasının balı dıyerek pek seker ... Allahıma sıukurler olsun azıcık sadece yanagına parmagıyla bastırıp ahmet bey ddıye bagırınca kıyamıyrm ahmete ama cok tepkı vermeden canı acıyor annem dıyorum burnunu sıkıyor bazen onuda benden gordu emzırmek ıcın uyandrmak ıcın yapmıstm ..velhasıl olacak o kadar korktugum kadar zor olmadı
Iyi yapmışsın canım yerinde varsa tedbirli olmak en iyisi bende burdaki tecrübeli annisler den öğrendim herseyi ilk bebişim olcak inşallah ne duyduysam yaptımSagolun kızlar koydum cantaya.. :) battaniye 2 tane ince koydum. Daha kalın koymam.
aynen canım hıc kıyamıyorum kızıma daha bı uzuluyorum daha bı ıcıme sokasım annem doganın kanunu zamanla alısacaksn dıyesım gelıyor oglum kucuk ama zorunlu ıhtıyaclarndan sonra o uyuyor zaten kızımın yanında cok sevmemeye calısıyorum tabı pıs cocuk falan sıfatlar asla kullanmıyrm o kucuk annem dıyrm onu uyutalm senınle vakıt gecırelm dıyrm oda saolsun cok yardm edıyor alt degısım posetımızı getırıyor kuzum en cok gecen babamlar gtmeden ılk banyosunu yaptırdık bebegn kızımda ılla bende legende yapcam dedı onuda yaptırdık annem gıdecegm dıye ahmetı cok sevdı ıpekte galıba kıskanmıs ıcerlemıs cok hassas bı cocuk gece uyurken sayıkladı annemı ıstıyrm ahmetı kucagıma alabılırmıym dedı o kadar dokundu ki bana bı agladım bı agldam kızıma ogluma layk anne olmayı nasıp et Allahm ıstemeden o buyuk dıye arada kızsamda sen bılıyorsun ıcımı dedım ... Ins sızde ıkıncı cocugnzda bu dıuyguları hafıf atlatrsnz sukur ben ıyı atlattmAy Kıyamam ya çok zor ikisinede dayanamazsin ama bebiş daha çok minik allah kolaylık versin inşallah :)
Ay cnm ya inşallah o günleri görürüz bizde :)aynen canım hıc kıyamıyorum kızıma daha bı uzuluyorum daha bı ıcıme sokasım annem doganın kanunu zamanla alısacaksn dıyesım gelıyor oglum kucuk ama zorunlu ıhtıyaclarndan sonra o uyuyor zaten kızımın yanında cok sevmemeye calısıyorum tabı pıs cocuk falan sıfatlar asla kullanmıyrm o kucuk annem dıyrm onu uyutalm senınle vakıt gecırelm dıyrm oda saolsun cok yardm edıyor alt degısım posetımızı getırıyor kuzum en cok gecen babamlar gtmeden ılk banyosunu yaptırdık bebegn kızımda ılla bende legende yapcam dedı onuda yaptırdık annem gıdecegm dıye ahmetı cok sevdı ıpekte galıba kıskanmıs ıcerlemıs cok hassas bı cocuk gece uyurken sayıkladı annemı ıstıyrm ahmetı kucagıma alabılırmıym dedı o kadar dokundu ki bana bı agladım bı agldam kızıma ogluma layk anne olmayı nasıp et Allahm ıstemeden o buyuk dıye arada kızsamda sen bılıyorsun ıcımı dedım ... Ins sızde ıkıncı cocugnzda bu dıuyguları hafıf atlatrsnz sukur ben ıyı atlattm
Ayyyyhh o nasıl kv öyle ya? Allah yardimcin olsun canım.. şaka gibi gerçekten.. inada mi yapıyo nedir..Iyi yapmışsın canım yerinde varsa tedbirli olmak en iyisi bende burdaki tecrübeli annisler den öğrendim herseyi ilk bebişim olcak inşallah ne duyduysam yaptımeşimde artık alıştı kk den duydun yine demi diyo evet dedim zaten dün kv sinir etti beni yine eltimin doğumunu anlatıyo gıcık şey şizofren di eltim kadını delirttiler el birliğiyle günahları boynuna 18 yaşında çok güzel bir kadındı diyoki bütün kararları ben verdim çocuğu ilk ben kucağıma aldım seninki de öyle olcak bende onun aklı başında değilmiş benim adıma kimse karar vermesin dedim eşim dururken. kendini sikmista normal doğum sezeryana dönmüş bu kararı vermiş oğlunu dışarı yollamis eşime dedim sakın beni bırakıp dışarı çıkma kapıda sen bekle ayyy çok sinirlendim doktor ve hemşireleri özellikle tembihliycem bebeğimizi kimseye değil ilk eşimin kucağına verin diye çok kızarım yoksa
aynen canım hıc kıyamıyorum kızıma daha bı uzuluyorum daha bı ıcıme sokasım annem doganın kanunu zamanla alısacaksn dıyesım gelıyor oglum kucuk ama zorunlu ıhtıyaclarndan sonra o uyuyor zaten kızımın yanında cok sevmemeye calısıyorum tabı pıs cocuk falan sıfatlar asla kullanmıyrm o kucuk annem dıyrm onu uyutalm senınle vakıt gecırelm dıyrm oda saolsun cok yardm edıyor alt degısım posetımızı getırıyor kuzum en cok gecen babamlar gtmeden ılk banyosunu yaptırdık bebegn kızımda ılla bende legende yapcam dedı onuda yaptırdık annem gıdecegm dıye ahmetı cok sevdı ıpekte galıba kıskanmıs ıcerlemıs cok hassas bı cocuk gece uyurken sayıkladı annemı ıstıyrm ahmetı kucagıma alabılırmıym dedı o kadar dokundu ki bana bı agladım bı agldam kızıma ogluma layk anne olmayı nasıp et Allahm ıstemeden o buyuk dıye arada kızsamda sen bılıyorsun ıcımı dedım ... Ins sızde ıkıncı cocugnzda bu dıuyguları hafıf atlatrsnz sukur ben ıyı atlattm
Aynen cnm ya sinirlerim çok bozuluyo eşimin hatrina dayanıyorum artık son demdeyimAyyyyhh o nasıl kv öyle ya? Allah yardimcin olsun canım.. şaka gibi gerçekten.. inada mi yapıyo nedir..
ayy ınanmıyrm eltın sızzofren mı oldu ayy Allah kolayulık versn esın ıcınde zor bı anne gıcık kadın ya devlette mı dogum yapacaksn sen ben ozelde yaptm kımseye dısarı vermedıler cocugu ılk benm kucagıma bıraktılar sonra ben cıktım odaya geldm bebegı gıydırp getırdıler pusete koydular kımsenın kucagını gormedı yavrum annem ve esım vardı dogumhane kapısında ama ynede boyle yaptılar bebek gelene kadar bekledler baktılar bebek hemsıre kucagında geldı :) hangı hastanede doguracaksn bu arada normal olursa anlık mudahalede edersn sezeryandada tembıh edersnIyi yapmışsın canım yerinde varsa tedbirli olmak en iyisi bende burdaki tecrübeli annisler den öğrendim herseyi ilk bebişim olcak inşallah ne duyduysam yaptımeşimde artık alıştı kk den duydun yine demi diyo evet dedim zaten dün kv sinir etti beni yine eltimin doğumunu anlatıyo gıcık şey şizofren di eltim kadını delirttiler el birliğiyle günahları boynuna 18 yaşında çok güzel bir kadındı diyoki bütün kararları ben verdim çocuğu ilk ben kucağıma aldım seninki de öyle olcak bende onun aklı başında değilmiş benim adıma kimse karar vermesin dedim eşim dururken. kendini sikmista normal doğum sezeryana dönmüş bu kararı vermiş oğlunu dışarı yollamis eşime dedim sakın beni bırakıp dışarı çıkma kapıda sen bekle ayyy çok sinirlendim doktor ve hemşireleri özellikle tembihliycem bebeğimizi kimseye değil ilk eşimin kucağına verin diye çok kızarım yoksa
Özel batı bahat Hastanesi cnm inşallah bebişim dönerse normal olcak tembihliycem zaten inşallah sorun çıkmaz sinir oluyorum salak kadın ya dengesizin daniskasi uyuz ben kapıdan ayrılmam ilk ben alcam kucağıma diyo düşüncesiz aptalayy ınanmıyrm eltın sızzofren mı oldu ayy Allah kolayulık versn esın ıcınde zor bı anne gıcık kadın ya devlette mı dogum yapacaksn sen ben ozelde yaptm kımseye dısarı vermedıler cocugu ılk benm kucagıma bıraktılar sonra ben cıktım odaya geldm bebegı gıydırp getırdıler pusete koydular kımsenın kucagını gormedı yavrum annem ve esım vardı dogumhane kapısında ama ynede boyle yaptılar bebek gelene kadar bekledler baktılar bebek hemsıre kucagında geldı :) hangı hastanede doguracaksn bu arada normal olursa anlık mudahalede edersn sezeryandada tembıh edersn
İnşallah bizimde öyle olur cnm ya ne güzel hemen alıp çıkarım bebeğimle babasının kucağına veririm ilk kv dede avcunu yalar.kadini şizofren e iyice zorladilar sonrada boşadı anasinin evine gönderdiler çocuk 9 yaşında şimdi ve benim sene öğrendi kv in babannesi olduğunu annesi biliyordu .ayy ınanmıyrm eltın sızzofren mı oldu ayy Allah kolayulık versn esın ıcınde zor bı anne gıcık kadın ya devlette mı dogum yapacaksn sen ben ozelde yaptm kımseye dısarı vermedıler cocugu ılk benm kucagıma bıraktılar sonra ben cıktım odaya geldm bebegı gıydırp getırdıler pusete koydular kımsenın kucagını gormedı yavrum annem ve esım vardı dogumhane kapısında ama ynede boyle yaptılar bebek gelene kadar bekledler baktılar bebek hemsıre kucagında geldı :) hangı hastanede doguracaksn bu arada normal olursa anlık mudahalede edersn sezeryandada tembıh edersn
Anladım canmm. Bız bebek gordugumuzde falan cok sevıyor, sürekli onunla ilgilenmek oynamak ıstıyor. Ama bu sefer farklı olacak, bakalmm Allah yardım etsnn.. Dedıklerını yazdım kafama.. Tesekkur ederım tecrubelı anne@srnozun canım ılk basta ev kalabalık olunca anlayamıyo durumu bıde sen hep emzırıyorsun falan senın kızın oyuncak bebek gıbı algılar daha dıkkatlı olman gerekecek sen emzırırken esıne cok ıs dusuyor onunla ılgılenmelı dıkkatını dagıtmalı sendn uzak tutmasınlar bı elınlede kızının elını tutacaksn yerı gelecek dıgerı emerken kızının yanagından opup ona anlatmaya calısacaksn korkma o bılınclı cocuktur anlar cok dokunmaya calısırsa gobegını gosterıp yarası var canı acıyor dokunmayalık de dokunmaz :)