2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnşallah bizimde öyle olur cnm ya ne güzel hemen alıp çıkarım bebeğimle babasının kucağına veririm ilk kv dede avcunu yalar.kadini şizofren e iyice zorladilar sonrada boşadı anasinin evine gönderdiler çocuk 9 yaşında şimdi ve benim sene öğrendi kv in babannesi olduğunu annesi biliyordu .
Ayy dikkat et canim bebegini kv ile yanl8z birakma, ben bile korktum burdan.
Bu kadinin ne yapacagi belli olmaz baksana akli basinda bi insan degil

Özel batı bahat Hastanesi cnm inşallah bebişim dönerse normal olcak tembihliycem zaten inşallah sorun çıkmaz sinir oluyorum salak kadın ya dengesizin daniskasi uyuz ben kapıdan ayrılmam ilk ben alcam kucağıma diyo düşüncesiz aptal :KK43:

Zaten boyle durumlarda Allah yuzumuze bakıyor kızım zor bı cocuktu aglardı sık sık oglusum daha sakin sukurler olsun .. Kızım kıskanclıgı sevgı gosterısı seklınde gosterıyor her emzırısımde opuyır bende bı yandn emzıryrm bı yandan kızımı opuyrm kokluyorm oda cocuk hassas kucagna almak ıstıyr kardesını bende oturtuyrm verıyrm tabı bende tutuyrm .. Sonra bı sevıyor kardesını ablasının balı dıyerek pek seker ... Allahıma sıukurler olsun azıcık sadece yanagına parmagıyla bastırıp ahmet bey ddıye bagırınca kıyamıyrm ahmete ama cok tepkı vermeden canı acıyor annem dıyorum burnunu sıkıyor bazen onuda benden gordu emzırmek ıcın uyandrmak ıcın yapmıstm ..velhasıl olacak o kadar korktugum kadar zor olmadı
Ikisinide allah bagislasin benim oglumda 4.5 yasinda bakslim benimki ne yapacak her gece uyumadan anne kardesimle ilgili sohbet edelim onun hakkinda konusalim diyor. Kardesin sana hediye getirecek dedik hem hediyem gelsin hemde kardesim gelsin merakla bekliyor

Ikisinide allah bagislasin benim oglumda 4.5 yasinda bakslim benimki ne yapacak her gece uyumadan anne kardesimle ilgili sohbet edelim onun hakkinda konusalim diyor. Kardesin sana hediye getirecek dedik hem hediyem gelsin hemde kardesim gelsin merakla bekliyor
saol canım benım kızımda uc yasında senınkı daha kolay atlatr ıns hedıyesınıde hazırladn demek bende bebek almıstm onu getırdı dedım ona gerceklerıde anlat onu emzırecegm aglıcak kaka yapacak falan dıye daha ıyı olur

hepsii çok güzeller maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar:

Larkin Larkin bayildim bayildim masallahh, nasil maharetli ve zevklisiniz ya :anneadayı:, saglikla kullanin insallah:emir_bebek:

Çok teşekkür ederim bacılaar, hepimiz bir şeyler yapıyoruz işteHoppa

Iyi yapmışsın canım yerinde varsa tedbirli olmak en iyisi bende burdaki tecrübeli annisler den öğrendim herseyi ilk bebişim olcak inşallah ne duyduysam yaptım:KK48::KK48:eşimde artık alıştı kk den duydun yine demi diyo :KK48::KK48:En Büyük KK evet dedim :p zaten dün kv sinir etti beni yine eltimin doğumunu anlatıyo gıcık şey şizofren di eltim kadını delirttiler el birliğiyle günahları boynuna 18 yaşında çok güzel bir kadındı:cry:diyoki bütün kararları ben verdim çocuğu ilk ben kucağıma aldım seninki de öyle olcak bende onun aklı başında değilmiş benim adıma kimse karar vermesin dedim eşim dururken.:KK20::KK20:kendini sikmista normal doğum sezeryana dönmüş bu kararı vermiş oğlunu dışarı yollamis:KK20:eşime dedim sakın beni bırakıp dışarı çıkma kapıda sen bekle ayyy çok sinirlendim doktor ve hemşireleri özellikle tembihliycem bebeğimizi kimseye değil ilk eşimin kucağına verin diye:KK20::KK11:çok kızarım yoksa:KK12:

Ayyy bana bir şeyler oluyorrr :KK62:
Allah muhafaza etsin seni kayınvalidenden.
O insan mı ayol, şizofren olan o bence:KK57:
Çok fena oldum yaa. ama zafergülcüm koş hastaneye haber sakın ama sakın diye, hatta anlat böyle böyle diye, hatta bebeğimi alıp kaçabilir bile de:KK57:
Aman YaRabbim gerçek mi bunlar ya:KK57:
Torunu kendisini annesi biliyor he :KK57:
Eşin diyor bu durumlara? Senin doğumuna neden gelsin ki? Ben olsam dünyaları yıkarım hastanede asla istemiyorum onu diye:KK43:
Yani tamamen hayattan çıkarılmalı bu kadın. Tabi ki bu yapılamaz, ama eşin anne sakın şeklinde senden uzak tutmalı.
Fena oldum yaa... Böyle şey olur mu, ona ben karar verdim buna ben karar verdim ilk benim kucağıma verilecek...
Doğur bir tane naparsan yap!
Allah yardımcın olsun canım, Allah uzak tutsun o kadını senden, huzurunuzu sağlığınızı bozmasına izin vermesin inşallah...

Bugun cenem dustu kızlar esım kızımla abısıne gttı bızde oglusla evdeyz oglusta uyuyo zaten emme gaz uyuma seklınde olay sızde dogurun duzenınızıı kurun bol bos vaktınz olack bıurda neler neler paylasacagz :..
Ne guzel bebegini kucagina almis duzenini kurmussun nazar degmesin :emir_bebek::nazar:canim darisi bizim basimiza:KK36:

Bugun cenem dustu kızlar esım kızımla abısıne gttı bızde oglusla evdeyz oglusta uyuyo zaten emme gaz uyuma seklınde olay sızde dogurun duzenınızıı kurun bol bos vaktınz olack bıurda neler neler paylasacagz :..

Çok üzülüyorum büyük kardeşlere ben:cry: İnşallah en iyi şekilde atlatır kabullenir.
Öteki küçük anlamaz diye genelde büyüğe yükleniyor etrafımdaki aileler. Ve o çocuklar ya çok hüzünlü, ya çok hırçın oluyorlar.
Aradaki dengeyi kurmak bir çok aile için zor.
Kızım yanıma geliyor öpüyor diyorsun ya içim bir fena oluyor:cry:
İnşallah her zaman çok iyi anlaşmaya devam edersiniz:KK36:

Selam kizlar nasilsiniz gece veya gunduz dogum yapan yok heralde

Henüz bir haber almadık.
Ama Merve yi merak ediyoruz:rolleyes:

Çok üzülüyorum büyük kardeşlere ben:cry: İnşallah en iyi şekilde atlatır kabullenir.
Öteki küçük anlamaz diye genelde büyüğe yükleniyor etrafımdaki aileler. Ve o çocuklar ya çok hüzünlü, ya çok hırçın oluyorlar.
Aradaki dengeyi kurmak bir çok aile için zor.
Kızım yanıma geliyor öpüyor diyorsun ya içim bir fena oluyor:cry:
İnşallah her zaman çok iyi anlaşmaya devam edersiniz:KK36:

Henüz bir haber almadık.
Ama Merve yi merak ediyoruz:rolleyes:
Yakinda haberi gelir insallah

Şimdi fotoları yüklemek için bilgisayara bağladım telefonu, küçülttüm ekliyorum şimdi. Ama tülü bir yere geçirmeye fırsatım olmadı.

İki kat lastikli büzgülü biri dantel biri tül.
Kalın mavi kurdele var fotoda onu beşiğe takınca lastik yerine takacağız. Büyük fiyonku da beşiğin ön tarafına takacağız.
Bu arada annem lastiği düğüm yaptığı yeri dışarda bıraktı. Daha fazla sıkmak gerekirse diye.
İçine sermek içinde olan örtüyü şimdi dikiyor evinde onuda eklerim inşallah siz doğurmadan:-)

Eki Görüntüle 1358094 Eki Görüntüle 1358095 Eki Görüntüle 1358096
Bu da hastane yatağının ayak ucuna bağlamak için yaptım.
Yatak başına takmak içinde aynı büyüklükte bir fiyonk daha var. Onuda beyaz hayalet tül ( yada hayal tül ) ile birlikte asacağız, çakma cibinlik gibi:-) Onuda hastaneye taktığımda çekerim artık, bavula kaldırdık çünkü.

Altında da ablamın kara makina nakışıyla işlediği yastıklarımız var.
Mavi olan hastane beşiğinin başına konulacak, mevlütte de takı yastığı olarak kullanılacak.
"Mustafa" yazılı olanın benim eşimle isimlerimiz olan versiyonu da var.
5 yıl önce işlemişti onu, söz yüzüklerimizi ve makasını üzerine koymuştuk, sözümüzde.
Şimdide oğluşumun yastığı bizimkinin yanında duracak inşallah:KK68:
Ablam işledi annem dikti yastıkları:KK5:

Eki Görüntüle 1358097 Eki Görüntüle 1358098 Eki Görüntüle 1358099 Eki Görüntüle 1358100
Masallah canim cok guzel hazirliklar yapmissin:KK66:

Öyle olmayacağıma bende eminim.. :)
Tamam kalın battaniye almiyorum o zaman.. Sağol cnm :)
canım bir tane battaniye al sen yinede
230a 60miydi 80miydi
230dan eminimde boy olcusunden emin olamadim
sağol canım

@minione beşiğin çevresinin ölçüsünü vermişti biz ona göre yaptık 2,30 m .
Sonra hastaneye gittik ölçtük beşiği, ama içi için. 60'a 36 cm imiş.
Yerden yüksekliği de 80 cm.
Annem dikti benimkini de. Pazardan çok başka amaçlarla kuzenimin aldığı beyaz dantel kumaş vardı:KK70:
:KK70:
Geçen sene parçasını 1 liraya almıştık, iki büyük parça:KK71:
Boyu biraz kısa geldi ben yere kadar istediğim için, o yüzden altına mavi kapı süsü yapma için olan tüllerden aldık.
Biraz kaba bir tül oluyor o, hem kabartır altından diye. Bayağı bir büzgü gerekiyor. O yüzden kumaşta oldukça fazla gidebilir.
Hatırlamıyorum da en azından maviyi ne kadar aldık:KK43:

Hadi son hazırlıklarını da yap bakalım. Aynı gün kaç tane doğum var.
Dört gözle bir şey yazmanızı bekleyeceğim :rolleyes:

Yaa sadece görümce değil ki:KK53: Ben nasıl bir psikolojiye sahip olacağım lohusa olarak, bazen bebiş bana kalmayacak diye bile endişe endiyorum:KK53: Amaaaan yaşayıp göreceğiz. Ben şimdilik iyi düşünüyorum:KK55:
sağol canım bugün geçti yarın alırsa beyimiz yapıcam almazsa canım sağolsun :) takı yastığını yapım ekledim :)

her şey güzel olacal güzel anne korkma sakın sen:KK60:
Kizlar dun ogleden sonradan beri @Mrv5534 ten haber yok. Msj attim msjim da iletilmedi. Telefonumda problem var diyordu ondan midir yoksa dogum mu aldi bilmiyorum. En son doktora gidecekti, ondan sonra sesi solugu cikmadi.
bende merak ettim şimdi

Şimdi fotoları yüklemek için bilgisayara bağladım telefonu, küçülttüm ekliyorum şimdi. Ama tülü bir yere geçirmeye fırsatım olmadı.

Kalın mavi kurdele var fotoda onu beşiğe takınca lastik yerine takacağız. Büyük fiyonku da beşiğin ön tarafına takacağız.
Bu arada annem lastiği düğüm yaptığı yeri dışarda bıraktı. Daha fazla sıkmak gerekirse diye.
İçine sermek içinde olan örtüyü şimdi dikiyor evinde onuda eklerim inşallah siz doğurmadan:-)

Bu da hastane yatağının ayak ucuna bağlamak için yaptım.
Yatak başına takmak içinde aynı büyüklükte bir fiyonk daha var. Onuda beyaz hayalet tül ( yada hayal tül ) ile birlikte asacağız, çakma cibinlik gibi:-) Onuda hastaneye taktığımda çekerim artık, bavula kaldırdık çünkü.

Altında da ablamın kara makina nakışıyla işlediği yastıklarımız var.
Mavi olan hastane beşiğinin başına konulacak, mevlütte de takı yastığı olarak kullanılacak.
"Mustafa" yazılı olanın benim eşimle isimlerimiz olan versiyonu da var.
5 yıl önce işlemişti onu, söz yüzüklerimizi ve makasını üzerine koymuştuk, sözümüzde.
Şimdide oğluşumun yastığı bizimkinin yanında duracak inşallah:KK68:
Ablam işledi annem dikti yastıkları:KK5:

Eki Görüntüle 1358097 Eki Görüntüle 1358098 Eki Görüntüle 1358099 Eki Görüntüle 1358100

Bu da mevlütte dağıtacağımız lavanta yastıklarının yanında tesbihler.
Bu keseleri 5 aylık hamileyken Eminönünden almıştık.
O zamanki planlarım farklıydı. Sonra planları değiştirince keseler elimde kaldı 150 tane:KK70:
Naptım ne ettim bişey buldum onlara da. Tanesi 30 kuruşa mavi tesbih bulunca ok dedim bunları da dağıtırım ben:KK70:

Eki Görüntüle 1358115 Eki Görüntüle 1358116 Eki Görüntüle 1358117 Eki Görüntüle 1358118
ayyyy bunlar ne böyle canım sen var ya çok marifetlisin yani ailen annen ablan beni de alın aranıza:KK70: maşaallah süphanallah Allah nazarlardan korusun, hastanede annen eşin ablan sürekli okusunlar canım nazara gelmeyin insan gerçekten görünce imrenir aman diyeyim:KK66: hatta muavvizeteyn surelerinin yazılı olduğu bir şey asın odanıza
tatlım ben onu eldeki tülle uyduru gayduru yaptım ama yerden yüksekliği 85 cm di,çevresi 2 mt 30 cm di
yANİ BÖyle bol bol büzgülü olsun dersen 3,5 metre tüle 1,5 mt lastik takmalısınki bayağı büzgülü dursun,benm tül zaten 2,5 tu lastiği takınca hiç büzgüsü olmadı,öyle sapsade olmasındansa yınede bir tülü varmı var işte
sağol canım alırsa eşim 4 m aldırayım ben o zaman pileli olsun istiyorum olursa :)
Larkin Larkin bayildim bayildim masallahh, nasil maharetli ve zevklisiniz ya :anneadayı:, saglikla kullanin insallah:emir_bebek:

@minione odaniz cok sik canim, avizenizde orjinal olmus, anne baba emegi cok hos:KK68: o avizeyi hep saklar bence oglusun Hoppa

Nego Nego canim senin yaptigin avizede hic siseye benzemiyor, boyle kendin yap projelerini seviyorum ben, ama ortaya bisey cikaramam, cikaranlara hayranlikla bakarim sadece:KK9:

Arkadaslar kayinvakidem annem diye strese girmeyin, en onenlisi eslerimiz, sonucta kv anne bikac hafta en fazla yardim eder, sonra kocalarimizla kaliyoruz, onlarin yardimi ve destegi daha onemli.. insallah kimseye muhtac olmayiz, ben evde bebegimle esimle yalniz kalip duzenimi oturtup gezmelere gitmek icin sabirsizlaniyorum:anneadayı:
sağol canım benim
@ssule07 canım merveden bı haber alırsan bıze de haber et... Nego Nego hayrlı dogumlar canım @buklecik drcan drcan annelerınızın sıze yaptıgını dusunmeyın bosvern canlarm bazen ınsanlar katı yureklı oluyor karakterlerı farklı oluyor napalım oda onun annelık sınavı sız evlat olarak gerewgını yapıyorsunz ya ıcınız rahat olsun.. Ben kızımdada oglumdafda dogum sonrası her ısımı yavas yavas kendım yapmaya calıstm saolsun benm annem hıc ıs yaptırmaz kızar şişeceksin dlye ama bı sure sonra sorumlulk duygusu sızı oturtmuyor hele bu dogumum da ne kadar zor dogum yaptıysamda sukurler olsun dogum sonrası cok ıyıyım alt dıkıslerm falan o kadar rahatsz etmedı hatta babam annem olunca ev kalabalık kızım yenı kardes dusuncesıne alısmaya calısırken bunaldım babamları salı gunu gonderdm 8.gunumuzde yanı cunku kızım kıskanmadıgı halde garıbım zorlandı annemler ahmetı sevdıkce kıskanmıcaksada gerıldı en ıyısı kızım oglum esımle basbasa kalmak dedım ..
sağol canım amin
Zaten boyle durumlarda Allah yuzumuze bakıyor kızım zor bı cocuktu aglardı sık sık oglusum daha sakin sukurler olsun .. Kızım kıskanclıgı sevgı gosterısı seklınde gosterıyor her emzırısımde opuyır bende bı yandn emzıryrm bı yandan kızımı opuyrm kokluyorm oda cocuk hassas kucagna almak ıstıyr kardesını bende oturtuyrm verıyrm tabı bende tutuyrm .. Sonra bı sevıyor kardesını ablasının balı dıyerek pek seker ... Allahıma sıukurler olsun azıcık sadece yanagına parmagıyla bastırıp ahmet bey ddıye bagırınca kıyamıyrm ahmete ama cok tepkı vermeden canı acıyor annem dıyorum burnunu sıkıyor bazen onuda benden gordu emzırmek ıcın uyandrmak ıcın yapmıstm ..velhasıl olacak o kadar korktugum kadar zor olmadı
ayy sne ayzdıkça beni neler bekliyor görüyorum sayende sağol canım benim işim çok zor gerçekten
Iyi yapmışsın canım yerinde varsa tedbirli olmak en iyisi bende burdaki tecrübeli annisler den öğrendim herseyi ilk bebişim olcak inşallah ne duyduysam yaptım:KK48::KK48:eşimde artık alıştı kk den duydun yine demi diyo :KK48::KK48:En Büyük KK evet dedim :p zaten dün kv sinir etti beni yine eltimin doğumunu anlatıyo gıcık şey şizofren di eltim kadını delirttiler el birliğiyle günahları boynuna 18 yaşında çok güzel bir kadındı:cry:diyoki bütün kararları ben verdim çocuğu ilk ben kucağıma aldım seninki de öyle olcak bende onun aklı başında değilmiş benim adıma kimse karar vermesin dedim eşim dururken.:KK20::KK20:kendini sikmista normal doğum sezeryana dönmüş bu kararı vermiş oğlunu dışarı yollamis:KK20:eşime dedim sakın beni bırakıp dışarı çıkma kapıda sen bekle ayyy çok sinirlendim doktor ve hemşireleri özellikle tembihliycem bebeğimizi kimseye değil ilk eşimin kucağına verin diye:KK20::KK11:çok kızarım yoksa:KK12:
ayy o en ya yürü git pis kadın diyorum kv ne:KK62: canım korkma babadan başkasına vermiyorlar bebeği, senin yerinde oluyum doğum olup bittikten sonra sen bebeğini emzirdikten sonra kv ne haber verin çok ciddiyim yoksa bebeği ona vermeselerde sinir eder o kadın sizi, benim bir arkadaş öyle yaptı haber vermediler çokta iyi oldu
aynen canım hıc kıyamıyorum kızıma daha bı uzuluyorum daha bı ıcıme sokasım annem doganın kanunu zamanla alısacaksn dıyesım gelıyor oglum kucuk ama zorunlu ıhtıyaclarndan sonra o uyuyor zaten kızımın yanında cok sevmemeye calısıyorum tabı pıs cocuk falan sıfatlar asla kullanmıyrm o kucuk annem dıyrm onu uyutalm senınle vakıt gecırelm dıyrm oda saolsun cok yardm edıyor alt degısım posetımızı getırıyor kuzum en cok gecen babamlar gtmeden ılk banyosunu yaptırdık bebegn kızımda ılla bende legende yapcam dedı onuda yaptırdık annem gıdecegm dıye ahmetı cok sevdı ıpekte galıba kıskanmıs ıcerlemıs cok hassas bı cocuk gece uyurken sayıkladı annemı ıstıyrm ahmetı kucagıma alabılırmıym dedı o kadar dokundu ki bana bı agladım bı agldam kızıma ogluma layk anne olmayı nasıp et Allahm ıstemeden o buyuk dıye arada kızsamda sen bılıyorsun ıcımı dedım ... Ins sızde ıkıncı cocugnzda bu dıuyguları hafıf atlatrsnz sukur ben ıyı atlattm
oyy canım ya çok hassaslar gerçekten ilkler de bu konuda çok eziliyor ikincilerde ilkler üzülmesin diye eziliyor ne yapacağız bilmem

saol canım benım kızımda uc yasında senınkı daha kolay atlatr ıns hedıyesınıde hazırladn demek bende bebek almıstm onu getırdı dedım ona gerceklerıde anlat onu emzırecegm aglıcak kaka yapacak falan dıye daha ıyı olur

ay onu biz dedik de oğluma diyor ki eymen nasıl alsın hediye küçük daha siz alacaksınız değil mi diyor:KK57: yemedi benimki:KK70:

Çok teşekkür ederim bacılaar, hepimiz bir şeyler yapıyoruz işteHoppa

Ayyy bana bir şeyler oluyorrr :KK62:
Allah muhafaza etsin seni kayınvalidenden.
O insan mı ayol, şizofren olan o bence:KK57:
Çok fena oldum yaa. ama zafergülcüm koş hastaneye haber sakın ama sakın diye, hatta anlat böyle böyle diye, hatta bebeğimi alıp kaçabilir bile de:KK57:
Aman YaRabbim gerçek mi bunlar ya:KK57:
Torunu kendisini annesi biliyor he :KK57:
Eşin diyor bu durumlara? Senin doğumuna neden gelsin ki? Ben olsam dünyaları yıkarım hastanede asla istemiyorum onu diye:KK43:
Yani tamamen hayattan çıkarılmalı bu kadın. Tabi ki bu yapılamaz, ama eşin anne sakın şeklinde senden uzak tutmalı.
Fena oldum yaa... Böyle şey olur mu, ona ben karar verdim buna ben karar verdim ilk benim kucağıma verilecek...
Doğur bir tane naparsan yap!
Allah yardımcın olsun canım, Allah uzak tutsun o kadını senden, huzurunuzu sağlığınızı bozmasına izin vermesin inşallah...
Amiiiin cnm inşallah bakalım bi güzellik düşünüyorum onun için eşimle konuşucam zaten anlar beni. tasincaz zaten az kaldı çok moralim bozuluyo :KK43:

canım bir tane battaniye al sen yinede

sağol canım

sağol canım bugün geçti yarın alırsa beyimiz yapıcam almazsa canım sağolsun :) takı yastığını yapım ekledim :)

her şey güzel olacal güzel anne korkma sakın sen:KK60:

bende merak ettim şimdi

ayyyy bunlar ne böyle canım sen var ya çok marifetlisin yani ailen annen ablan beni de alın aranıza:KK70: maşaallah süphanallah Allah nazarlardan korusun, hastanede annen eşin ablan sürekli okusunlar canım nazara gelmeyin insan gerçekten görünce imrenir aman diyeyim:KK66: hatta muavvizeteyn surelerinin yazılı olduğu bir şey asın odanıza

sağol canım alırsa eşim 4 m aldırayım ben o zaman pileli olsun istiyorum olursa :)

sağol canım benim

sağol canım amin

ayy sne ayzdıkça beni neler bekliyor görüyorum sayende sağol canım benim işim çok zor gerçekten

ayy o en ya yürü git pis kadın diyorum kv ne:KK62: canım korkma babadan başkasına vermiyorlar bebeği, senin yerinde oluyum doğum olup bittikten sonra sen bebeğini emzirdikten sonra kv ne haber verin çok ciddiyim yoksa bebeği ona vermeselerde sinir eder o kadın sizi, benim bir arkadaş öyle yaptı haber vermediler çokta iyi oldu

oyy canım ya çok hassaslar gerçekten ilkler de bu konuda çok eziliyor ikincilerde ilkler üzülmesin diye eziliyor ne yapacağız bilmem

ay onu biz dedik de oğluma diyor ki eymen nasıl alsın hediye küçük daha siz alacaksınız değil mi diyor:KK57: yemedi benimki:KK70:
Ay ne güzel olur haber vermesek bakalım zaman ne gösterir konuşucam eşimle inşallah oda hak verir bana :KK66:

Kendisine KARDEŞ gelecek bebeklere çocuklara Allah yardım etsin pabuçları dama atılacak.. Anne babalar onların da çocuk OLDUĞUNU unutmamalı.. Yeğenim 7 Yaşında kardeşi olunca, kekemelik Altını ıslatma Başlamış ve okuldakilereen haraç istiyormuş:))) ilkokul birdeki çocuk bu:))
Babası Alıp Alıp dışarı çıkardı de geldiklerinde de annesi ay ben Oğlumu özledim dedi, büyük küçüğe zarar vermeye kalktığında bir şey demediler vs vs zor bir süreç yaşadılar ama şimdi abisi abisi diye geziyo Peşinde :) Allah yardımcınız olsun..

Ağrısı olan Sancısı olan hanımlar.. Doğum sancıları hepsinin birleşimi ve zirvesi olacak belim sırtım ağarırken kasığım ve ve hanım vs diyeceksiniz azalmayacak artacak hele son günler doğuruyor muyum acaba diye diye geçecek şimdiden kasmayın kendinizi:))

Kızlar napıyonuz bayadır gıremedim kimler dogum yaptı kimler kaldı allahım hayırlı Doğumlar nasip etsin biz sarılık olduk 2300 kilomuz hemde erken doğanlarda cok gözüküyormuş fototerapi gördük 1 gün çıktık ama bugun kontrolde değerimiz biraz artmış yarın kontrol Altın'da tıtucam cuma tekrar baktıracam yavrum kan alınırken mahvaldum cok canı yaniyo dua edın sarılığımız düşsün
Canım erken doğsun doğmasın tül bebeler sarılık Görüyor annelerin içini acıtıyor inş sağlığına da kavuşacak kısa zamanda dualarımiz seninle :)

Kızlar ya hastane çantasına bunu koysam olur mu kalın battaniye yerine? Eve dönüş için?
Ben koydum bunu giydirip üstüne battaniye örteceğim rüzgar da değmesin diye hava durumuna göre bakarsın sen de

Telden alıntı yapamadim. Hepinize çok tesekkur ederim. Bugün daha iyiyim çok şükür. Ve karar verdim annem kendi gelinceye kadar aramayacagim. Yarin kontrol var inşallah herşey yolundadır su azaltmamıştır. Gerçi totem yaptım 5000 . sayfada doguracakmisim gibi geliyor :)
Canım totemler tutuyor bazen:) belki öyle olur :) anneni arama gelmek isterse de kendi gelsin vs Bebeğini de sert etme ailece beklersiniz siz de öyle düşün ..

Çok Sağol cnm evet bundan sonra çok dikkat etmek gerekir eşim tek başıma dışarı çıkmami yasakladı zaten sizin oralar daha kötü cnm senin ekstra dikkat etmen gerek :) :KK66:
Sağol canım ben külçe gibiyim zor kayar düşerim bu saatten sonra Allah'ın izniyle tabi :))
Iyi ki uzakta doğuruyorum ben Allah sana sabır versin kv için.. Hiç yüz göz olma ama katı Kurallarını koy derim ben..

sağol canım aslında bende değişik tasarımlar varda hep söylerler çevremden nerden geldi aklına diye, nerden gelecek insanın kocası almak istediği şeye hep ne gerek var lazım mı derse karısı da şişeden lamba yapar böyle:KK70: benimki zorunluluktan yani:KK48: loş ışık evet bebekken iyi işte okul zamanı mecburen değişiriz

sende iyi ki varsın canım marifetli espirili anne:KK60:

Canım Rabbim hepsine şifa versin inşaallah bu yıl çok güzel olur

canım sen bebeğinle ilgilen arada böyle iyiyim demen bile yeter iyi olunda :KK66:

ben bu oda da bebek olmak istiyorum:nazar::nazar::nazar:

yok canım sabahlığı dikemedim uğraşsam olurdu heralde gözüm kesmedi:KK48: haklısın çok güzel benim el emeğim:KK48:

korkum o zaten canım kesin zarar verirde ne yapıcam bilmem lohusa psikolojisi asabi olacağım kesin :KK43:

canım inşaallah iyi olur bebeğin

yok yapsa yazardı

son 4:KK73::KK73:

inşaallah bebeğin doğunca çok iyi olur operasyona gerek kalmaz canım anlıyorum seni bizimkininde tek böbreği yok korkumuz çok bizimde

canım benim kıyamam sana öyle iyi anlıyorum ki seni yazmıştım annemde öyle, sana tavsiyem kv den çok kötü değilse ki 20 gün sana baktığına göre annenden iyi bence doğumda onu çağır anneni çağırma sakın, kendi isteyene kadar sakın çağırma, ben annemi doğumda istemiyorum ama elaleme ayıp olmasın diye birde benim kv yeni doğanı giydiremez incitirim diye korkar birde kp hastanede kalmasına izin vermez, gündüze annem gece de eşim kalacak inşaallah, senin evde bir çocuğun olduğu için çok iyi anlıyorum bu konuda hadi doğumda eşim kalsa çocuğuma kim bakacak diyorsun endişen eminim o yönde haklısında, yine diyorum kv ni çağır eşinle dönüşümlü hastane de kalsınlar biri yanındayakn diğeri çocuğuna baksın, lohusa kadının yanında eşi de olsa mutlaka bir bayanın desteğine ihtiyacı oluyor özellikle ilk 10 gün şart bence, Allah yardımcın olsun annene merhamet versin

canım maşaallah annene, bende böyle okuyunca üzülüyorum niye böyle bizim annemiz babamız bilmem, anneme illa söylüyceksin ya söyledikten sonra kıymeti yok ki, ben kv den utanıyorum o benim işimi yaparken annem ortada yok akldı ki annemin hastalığı falan yok ciddi anlamda kadının içi ihtiyar istiyor ki akşama kadar oturuyum iş yapmıyım ben o yüzden temizliğe bu kadar takıntılıyım, ablamlar gelir yazın demez ki kızlarım şu yemeği özledi yapıyım ağızlarıyla isteyecekler illa, hep bizden iş bekler eski kafalılar neymiş kız otururken anne iş yapmazmış e benim kv de anne ama kızının evini temizler çocukla yapamaz diye, inan yazın hamile halimle ablamları çağırdım bize birde çocukları var benimkiyle dört çocuk ben o halde paraladım kendimi eşim sağolsun rahat etsinler diye akşamları bizim yanımızda durmadı bile, 3 gün zor durdular yoruluyorum diye, neyse....

aynen insanlar değişmez!

canım yazdıkların çok doğru biz ablamlarla sebebini biliyoruz annem soğuk sevgisini belli etmez hepimize öyle ona kalsa sorun yok ama neyse...

canım ne gülmesi aşkolsun inşaallah çatın müsaittirde normal doğum olur diye gülme işareti koydum ben yani öyle olmasını dilediğim için bunla neden dalga geçilsin ki?

canım telden de olsa haber vermeye çalışıcam, eşim evde olunca zor giriyorum oğlum bir yandan o bir yandan hala benden iş bekliyor adam:mad::mad::mad:

yok yok benimki demez hatta yapanlara bile laf söyler israf gösteriş diye herkes bir çeşit işte:KK53::KK53:

doğum dileğin için amin diyorum canım, ben az çok ne yaşayacğımı biliyorum inşaallah senin görümceler gıcıklık edemezler ağız tadıyla yaşarsın her anını:KK60:

ohh iyi yapmışsın benimki daha çıkarmaz saçımı kestiremedim yok diyor deli:KK12:

çok daha iyi olur canım kullan derim bir yeri açıldı derdi olmaz

Allah onlara merhamet versin sizleri de Muhtaç ermesin kimselere inş...
Benim eşim de ne gerek var diyr diyr içimi kurutur.. Bazen boş bulunup şunu halledeyim bunu yapıcam dersem dırdır çekerim:)) en nefret ettiğim şey.. Allah güç kuvvet versin sana da :)

Bayıldım süslereee bi tane de tr'de mi doğursam hahaha:)) çok güzeller hadi sağlıkla mutlulukla gelsin bebişin inş:))

X