2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet hanımlar son dört gün kalan eksikleri eşime bugün aldırmam lazım, saçımı kestiremedim eşimde yok olmaz daha diyor ayyy her şeye karışıyor ya

zem zem le hurmamı koydum çantaya yerleştiricem inşaallah, son rütüşlar

üç gündür başım ağrıyor stresten biliyorum sabahları sinirle kalkıyorum

eşim doğuma girsin çok istiyorum dua edin de girsin yanımda olsun koca kafalım

annem gündüz eşim gece kalacak muhtemelen yanımda aksilik çıkmazsa

yine spinal istiyorum inşaallah aksilik olmaz inşaallah hemen kalakrım ayağa malum bana muhtaç iki can olacak artık

eşimin arkadaşı duymuş bir yerden eğer kuzumun tek böbreği küçükte olsa varsa anne sütü aldıkça gelişimini tamamlıyormuş doğduktan sonra çok sevindim

soğuk soğuk tere devam resmen ben doğum sancısı çekiyorum, çok merak ediyorum açılmam var mı, aslında doğum sabahı istesem bakarlar mı ki açılmam var mı diye sırf meraktan

sonra daha ne vardı, lohusa takımı yapsam mı bilemiyorum bizde ikram eden görmedim hiç çünkü kv me sorayım bir bakalım o ne diyecek :)

kızlar hastane beşiğinin ölçüsünü bilen yok mu bugün tülü aldırmam lazım da ? kaç metre aldırayım ölçü ne?

Öyle olmayacağıma bende eminim.. :)
Tamam kalın battaniye almiyorum o zaman.. Sağol cnm :)

minione beşiğin çevresinin ölçüsünü vermişti biz ona göre yaptık 2,30 m .
Sonra hastaneye gittik ölçtük beşiği, ama içi için. 60'a 36 cm imiş.
Yerden yüksekliği de 80 cm.
Annem dikti benimkini de. Pazardan çok başka amaçlarla kuzenimin aldığı beyaz dantel kumaş vardı

Geçen sene parçasını 1 liraya almıştık, iki büyük parça
Boyu biraz kısa geldi ben yere kadar istediğim için, o yüzden altına mavi kapı süsü yapma için olan tüllerden aldık.
Biraz kaba bir tül oluyor o, hem kabartır altından diye. Bayağı bir büzgü gerekiyor. O yüzden kumaşta oldukça fazla gidebilir.
Hatırlamıyorum da en azından maviyi ne kadar aldık

Hadi son hazırlıklarını da yap bakalım. Aynı gün kaç tane doğum var.
Dört gözle bir şey yazmanızı bekleyeceğim

Yaa sadece görümce değil ki Ben nasıl bir psikolojiye sahip olacağım lohusa olarak, bazen bebiş bana kalmayacak diye bile endişe endiyorum Amaaaan yaşayıp göreceğiz. Ben şimdilik iyi düşünüyorum

Resim varmi larkin nasil bi besik kilifini yaptin

Resim varmi larkin nasil bi besik kilifini yaptin

Şimdi fotoları yüklemek için bilgisayara bağladım telefonu, küçülttüm ekliyorum şimdi. Ama tülü bir yere geçirmeye fırsatım olmadı.

İki kat lastikli büzgülü biri dantel biri tül.
Kalın mavi kurdele var fotoda onu beşiğe takınca lastik yerine takacağız. Büyük fiyonku da beşiğin ön tarafına takacağız.
Bu arada annem lastiği düğüm yaptığı yeri dışarda bıraktı. Daha fazla sıkmak gerekirse diye.
İçine sermek içinde olan örtüyü şimdi dikiyor evinde onuda eklerim inşallah siz doğurmadan

Bu da hastane yatağının ayak ucuna bağlamak için yaptım.
Yatak başına takmak içinde aynı büyüklükte bir fiyonk daha var. Onuda beyaz hayalet tül ( yada hayal tül ) ile birlikte asacağız, çakma cibinlik gibi Onuda hastaneye taktığımda çekerim artık, bavula kaldırdık çünkü.

Altında da ablamın kara makina nakışıyla işlediği yastıklarımız var.
Mavi olan hastane beşiğinin başına konulacak, mevlütte de takı yastığı olarak kullanılacak.
"Mustafa" yazılı olanın benim eşimle isimlerimiz olan versiyonu da var.
5 yıl önce işlemişti onu, söz yüzüklerimizi ve makasını üzerine koymuştuk, sözümüzde.
Şimdide oğluşumun yastığı bizimkinin yanında duracak inşallah
Ablam işledi annem dikti yastıkları

Ayyy harika olmus eline saglik

Bu da mevlütte dağıtacağımız lavanta yastıklarının yanında tesbihler.
Bu keseleri 5 aylık hamileyken Eminönünden almıştık.
O zamanki planlarım farklıydı. Sonra planları değiştirince keseler elimde kaldı 150 tane
Naptım ne ettim bişey buldum onlara da. Tanesi 30 kuruşa mavi tesbih bulunca ok dedim bunları da dağıtırım ben

cnmmm benimm kıyamamm yaa,hormonlarımız o kdr tuhaf çalışıyorki inan kafayı yedik çok duygusalız,tabiki hislerinde yanılmıyorsundur ama anne evlat ayırmaz cnm ya,belki çok duygusalsın sana farklı geliyordur,hiçbir zmn eşinin yanında mahçup hissetme annen için kendini,hepimizin annesi kendisine özel,herkesin annesi farklıdır,bizler onları o şekilde kabul edicez,benimde annemin bana karşı bazen çok garip hal ve hareketleri oluyor,ama napıyım o bnm annem diyorum...

mantar olmuş olabilirim dedin ya ,o çamaşırı ıslatan sarı şey bence akıntı işte,iltihaplı akıntı olabilir cnm

minione canım hastane beşiğinin ölçüsü sende vardı yazarmısın birde ne kadar tül almak gerekiyor
telden alıntı yapamıyorum herkes iyidir umarım geçmişe bakayım

tatlım ben onu eldeki tülle uyduru gayduru yaptım ama yerden yüksekliği 85 cm di,çevresi 2 mt 30 cm di
yANİ BÖyle bol bol büzgülü olsun dersen 3,5 metre tüle 1,5 mt lastik takmalısınki bayağı büzgülü dursun,benm tül zaten 2,5 tu lastiği takınca hiç büzgüsü olmadı,öyle sapsade olmasındansa yınede bir tülü varmı var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…