2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya ztn yapmaları değil düşünüp söylemelerini istiyor insan. Kac yaşında kadın annemle kv dem cam sildircek halim yok onlara. Ama bari düşünseler

arkadasim.dogum esiginde oldunu biliyorum Allah . kolaylik versin benim annemde.sizofren hastasi ve bende 18 saat uzak bi sehirde kucukkende beni cok pis doverdi saclarim dokulurdu ben uveymiyim derdim simdi 20 yasindayim bende hamileyim destek alacak neyim var takilma biz guclu olmaliyiz ben hep . iki yabanci gibiydim bu b yuzden suan olacak kizimla cok iyi olmak istiyorum tum hasretimi ondan almayi sen kendine dikkat et bebegine ona sahip cik sanki bi tek . o varmis gibi unutmaki nice yetimler tek basina kalkio herseyin altindan bizde basaricaz insallah hic birsey kolay degil ama zorada dayanacaz artik esin sana destekse daha ne istion benim sevgi dolu ile evlendim adam benle sohpet bile etmiyor oda hakli kaynana kayinpeder oturuyoruz yorgun gelio ailesi yanina istio yata gelincede dusuyo yorgunlukdan bende isi bi ay once birakdim yemekler temizlik hep ben ediyorum kaynanam bazen eder ama oda dun memlekete gitti ben kocamla biraz vakit gecirmek istiyorum benimde kanim cok dusuk intihabik var hemen dusuyorum tekmeler hep asada kiz kardesim hafta bi kac gun bende kaliyor onun bile utusu yemeni ederim bi bulasik yikama yardim istesem gelin sensin dio kavga ettim dun onla insanlar anlayissiz olabilir biz yuvamizi sicak tutma calisalim mutlu olma calisalim bosverelim arkadasim bak benim babam evli baska kadin iki cocuk bile var ben ne yapayim takilma aglama biliyorum ihtiyac duyuyorsun ben dogdum dogali boyleyim ama yapacak birsey yok onlar icinde en azindan saglar dielim bu acini azaltmaz biliyorum ama 3 gunluk dubya arkadasim biz dogacak yavrularimiza bakalim

Ben iyiki onunla evlenmişim diyorum her gün
En önemlisi de bu zaten canim
Benim annemde karakter olarak zor beğenen biri. Bir elbise alirken bile yanindakini verem eder.
Ablam hemşire öğretmenle evlendi. Eşi daha fazla evde diye kendine gore saglikci birini bulamadin der
Benim esim polis ben atama bekliyorum evde, annem geceleri çoğunlukla yalnizsin söyle sabah ise gidip aksam eve gelen biriyle evlenmedin der.
Yani memnun etmek çok zor. Hele ki annelerimizin.
Bizi mükemmel otesi şeylere layik görüyorlar sanirim

Ben böyle bir anne olmak istemiyorum

Bebişe büyük gelir mi acaba diye düşündüm, malum doğduklarında minicik oluyorlar, battaniye ile sarıp sarmalamak daha kolay bence.
Yok çok ufak resimde büyük durduguna bakma. Bende araba koltuğunun kemeri rahat bağlanır diye düşündüm ama tecrubesizim bu konuda. O yüzden fikir almak istedim..

Eve geçmişseniz tamam artık herşey normale döner inşallah geçmiş olsun

Seninkide benim yaramaz gibi desene bizi korkutuyorlar neyse aCık daha sabretsinler bakalım bi kaç gün daha

canım bende dün akşam doğum yapan arkdaşımla konuştum su öle az gelmez çok gelir ben hastaneye gidene kadar iki kere üstümü değiştim oraya vardımda yine ıslaktım dedi yanlış yönlendirmek istemem ama bi acile falan git istersen

Telden alıntı yapamadim. Hepinize çok tesekkur ederim. Bugün daha iyiyim çok şükür. Ve karar verdim annem kendi gelinceye kadar aramayacagim. Yarin kontrol var inşallah herşey yolundadır su azaltmamıştır. Gerçi totem yaptım 5000 . sayfada doguracakmisim gibi geliyor :)

Slm ocak annelerı hadı artık dogurun ocak annesı olabılırsınz :) ben bıraz erkencıym aralık annesı oldum ama olsun hayrlı zamanda dogdu oglusum prensım bı uykulu bı uykusuz bı gazlı bı gazsız ama her halıyle pamuk gıbı o mınnak burun bıgun hepınızın evınde olacak sızı sevıyrm ne var ne yok dun baya kalabalık bı gecmıs olsun grubu atlattık zor bu ısler ama oglum yormadı uyudu saolsun

Çok Sağol cnm evet bundan sonra çok dikkat etmek gerekir eşim tek başıma dışarı çıkmami yasakladı zaten sizin oralar daha kötü cnm senin ekstra dikkat etmen gerek :)

sağol canım aslında bende değişik tasarımlar varda hep söylerler çevremden nerden geldi aklına diye, nerden gelecek insanın kocası almak istediği şeye hep ne gerek var lazım mı derse karısı da şişeden lamba yapar böyle benimki zorunluluktan yani loş ışık evet bebekken iyi işte okul zamanı mecburen değişiriz

sende iyi ki varsın canım marifetli espirili anne
Canım Rabbim hepsine şifa versin inşaallah bu yıl çok güzel olur
canım sen bebeğinle ilgilen arada böyle iyiyim demen bile yeter iyi olunda
Larkincim avizemizin aksam yanmis hali
Kapali olup ledlerin acik halinide atiyorum

Eki Görüntüle 1357738 Eki Görüntüle 1357739 Eki Görüntüle 1357741

Ahhh ahhh gordummu kacari yok gecn migrosda isim basiyorlardi yine dayanamadim oglusumun adiyla aldikk yemeye kiyamiyorumEki Görüntüle 1357760
ben bu oda da bebek olmak istiyorum
yok canım sabahlığı dikemedim uğraşsam olurdu heralde gözüm kesmedi haklısın çok güzel benim el emeğim

korkum o zaten canım kesin zarar verirde ne yapıcam bilmem lohusa psikolojisi asabi olacağım kesin
canım inşaallah iyi olur bebeğin
@Mrv5534 hic ses yok dogum mu yaptin acaba
yok yapsa yazardı
Nego
@mrv0640
@Mrssuperfine
tinimini_hnm (yani ben)
Bebeklerimizi kucagimiza almamiza 4 gun kaldi
son 4
inşaallah bebeğin doğunca çok iyi olur operasyona gerek kalmaz canım anlıyorum seni bizimkininde tek böbreği yok korkumuz çok bizimde

canım benim kıyamam sana öyle iyi anlıyorum ki seni yazmıştım annemde öyle, sana tavsiyem kv den çok kötü değilse ki 20 gün sana baktığına göre annenden iyi bence doğumda onu çağır anneni çağırma sakın, kendi isteyene kadar sakın çağırma, ben annemi doğumda istemiyorum ama elaleme ayıp olmasın diye birde benim kv yeni doğanı giydiremez incitirim diye korkar birde kp hastanede kalmasına izin vermez, gündüze annem gece de eşim kalacak inşaallah, senin evde bir çocuğun olduğu için çok iyi anlıyorum bu konuda hadi doğumda eşim kalsa çocuğuma kim bakacak diyorsun endişen eminim o yönde haklısında, yine diyorum kv ni çağır eşinle dönüşümlü hastane de kalsınlar biri yanındayakn diğeri çocuğuna baksın, lohusa kadının yanında eşi de olsa mutlaka bir bayanın desteğine ihtiyacı oluyor özellikle ilk 10 gün şart bence, Allah yardımcın olsun annene merhamet versin

canım maşaallah annene, bende böyle okuyunca üzülüyorum niye böyle bizim annemiz babamız bilmem, anneme illa söylüyceksin ya söyledikten sonra kıymeti yok ki, ben kv den utanıyorum o benim işimi yaparken annem ortada yok akldı ki annemin hastalığı falan yok ciddi anlamda kadının içi ihtiyar istiyor ki akşama kadar oturuyum iş yapmıyım ben o yüzden temizliğe bu kadar takıntılıyım, ablamlar gelir yazın demez ki kızlarım şu yemeği özledi yapıyım ağızlarıyla isteyecekler illa, hep bizden iş bekler eski kafalılar neymiş kız otururken anne iş yapmazmış e benim kv de anne ama kızının evini temizler çocukla yapamaz diye, inan yazın hamile halimle ablamları çağırdım bize birde çocukları var benimkiyle dört çocuk ben o halde paraladım kendimi eşim sağolsun rahat etsinler diye akşamları bizim yanımızda durmadı bile, 3 gün zor durdular yoruluyorum diye, neyse....
aynen insanlar değişmez!
canım yazdıkların çok doğru biz ablamlarla sebebini biliyoruz annem soğuk sevgisini belli etmez hepimize öyle ona kalsa sorun yok ama neyse...
canım ne gülmesi aşkolsun inşaallah çatın müsaittirde normal doğum olur diye gülme işareti koydum ben yani öyle olmasını dilediğim için bunla neden dalga geçilsin ki?
canım telden de olsa haber vermeye çalışıcam, eşim evde olunca zor giriyorum oğlum bir yandan o bir yandan hala benden iş bekliyor adam

yok yok benimki demez hatta yapanlara bile laf söyler israf gösteriş diye herkes bir çeşit işte

doğum dileğin için amin diyorum canım, ben az çok ne yaşayacğımı biliyorum inşaallah senin görümceler gıcıklık edemezler ağız tadıyla yaşarsın her anını
ohh iyi yapmışsın benimki daha çıkarmaz saçımı kestiremedim yok diyor deli
canım hakkında hayırlısı olsun

saol canım tkip ediyorum o ağrı tekrarlamadı daha ama bebeğin de susuz kalmasıdan korkuyorum çok akmadı sonuçta bacaklarımdan aşağı şarıl şarıl ama bilmediğim için korkuyorum
canım benim kıvamı nasıldı tam su gibi mi böyle sümüksü mü öyleyse nişandır suyun değildir, birde benim akıntım bazen altımı ıslatacak kadar geliyor, şimdi nasılsın merak ettim
Nasıl 4 gün. . Sezeryan mı. .
Mrv0640 sanki normal bekliyordu
yok merve başka merve canım

ayy kızlar sizlerde aynı durumdasınız tekim sanıyordum ben, inşaallah merhamet versin Rabbim annelerimize, herkesin imtihanı farklı işte bu dünyada

emmes canım annen öyle olduğu içinsen çocuğuna öyle olmayacaksın emin ol biz dört kız kardeşiz iki erkeği saymıyorum ablamlarda bende çocuklarımız için çok çabalarız annemizden görmediğimizi evlatlarımıza gösteriyoruz
Ben iyiki onunla evlenmişim diyorum her gün
ben diyemiyorum
Rabbim sana da kolaylık versin canım sağlıkla olsun doğumun
Ben böyle bir anne olmak istemiyorum
olmazsın korkma sakın canım
Kızlar ya hastane çantasına bunu koysam olur mu kalın battaniye yerine? Eve dönüş için?

çok daha iyi olur canım kullan derim bir yeri açıldı derdi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…