- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Çok güzeller instagram da face te böyle satılıyorlar calla güle güle kullanın inş sağlıklatakı yastığı ve kapı süsünün son hali kızlar, yastığı bugün yaptım elimde diktim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ki-yastigimiz-ve-kapi-susunun-son-hali.36724/
hahahaaa bizimkide hiç yemiyor oyle seyleri o yuzden bizde hiç inanmycgı seyleri soylemyrz bildgimizden gerçekleri soyleyp avuklamaya çalişiyrz mecbur .canım bir tane battaniye al sen yinede
sağol canım
sağol canım bugün geçti yarın alırsa beyimiz yapıcam almazsa canım sağolsun :) takı yastığını yapım ekledim :)
her şey güzel olacal güzel anne korkma sakın sen
bende merak ettim şimdi
ayyyy bunlar ne böyle canım sen var ya çok marifetlisin yani ailen annen ablan beni de alın aranızamaşaallah süphanallah Allah nazarlardan korusun, hastanede annen eşin ablan sürekli okusunlar canım nazara gelmeyin insan gerçekten görünce imrenir aman diyeyim hatta muavvizeteyn surelerinin yazılı olduğu bir şey asın odanıza
sağol canım alırsa eşim 4 m aldırayım ben o zaman pileli olsun istiyorum olursa :)
sağol canım benim
sağol canım amin
ayy sne ayzdıkça beni neler bekliyor görüyorum sayende sağol canım benim işim çok zor gerçekten
ayy o en ya yürü git pis kadın diyorum kv necanım korkma babadan başkasına vermiyorlar bebeği, senin yerinde oluyum doğum olup bittikten sonra sen bebeğini emzirdikten sonra kv ne haber verin çok ciddiyim yoksa bebeği ona vermeselerde sinir eder o kadın sizi, benim bir arkadaş öyle yaptı haber vermediler çokta iyi oldu
oyy canım ya çok hassaslar gerçekten ilkler de bu konuda çok eziliyor ikincilerde ilkler üzülmesin diye eziliyor ne yapacağız bilmem
ay onu biz dedik de oğluma diyor ki eymen nasıl alsın hediye küçük daha siz alacaksınız değil mi diyoryemedi benimki
Allahim ne bicim insanlar var ya sok oldum okuyunca, yazik eltinede acidim kadinin hayatini rezil etmislerAy ne güzel olur haber vermesek bakalım zaman ne gösterir konuşucam eşimle inşallah oda hak verir bana
Canim kiminin suyu öyle gelirmiş saril saril.akmazmis
Sen acile git suyuna baksinlar rahat otur evde
Hiç bi fikrim yok ya..suyun mu geldi acep.
Ağrı eşiğini boşver yaptabiliyorsan eğer epiduralle mis gibi dogurursun. Ben bunu başarabilirim de kendine
canım bende dün akşam doğum yapan arkdaşımla konuştum su öle az gelmez çok gelir ben hastaneye gidene kadar iki kere üstümü değiştim oraya vardımda yine ıslaktım dedi yanlış yönlendirmek istemem ama bi acile falan git istersen
sağol canım aslında bende değişik tasarımlar varda hep söylerler çevremden nerden geldi aklına diye, nerden gelecek insanın kocası almak istediği şeye hep ne gerek var lazım mı derse karısı da şişeden lamba yapar böylebenimki zorunluluktan yani loş ışık evet bebekken iyi işte okul zamanı mecburen değişiriz
sende iyi ki varsın canım marifetli espirili anne
Canım Rabbim hepsine şifa versin inşaallah bu yıl çok güzel olur
canım sen bebeğinle ilgilen arada böyle iyiyim demen bile yeter iyi olunda
ben bu oda da bebek olmak istiyorum
yok canım sabahlığı dikemedim uğraşsam olurdu heralde gözüm kesmedihaklısın çok güzel benim el emeğim
korkum o zaten canım kesin zarar verirde ne yapıcam bilmem lohusa psikolojisi asabi olacağım kesin
canım inşaallah iyi olur bebeğin
yok yapsa yazardı
son 4
inşaallah bebeğin doğunca çok iyi olur operasyona gerek kalmaz canım anlıyorum seni bizimkininde tek böbreği yok korkumuz çok bizimde
canım benim kıyamam sana öyle iyi anlıyorum ki seni yazmıştım annemde öyle, sana tavsiyem kv den çok kötü değilse ki 20 gün sana baktığına göre annenden iyi bence doğumda onu çağır anneni çağırma sakın, kendi isteyene kadar sakın çağırma, ben annemi doğumda istemiyorum ama elaleme ayıp olmasın diye birde benim kv yeni doğanı giydiremez incitirim diye korkar birde kp hastanede kalmasına izin vermez, gündüze annem gece de eşim kalacak inşaallah, senin evde bir çocuğun olduğu için çok iyi anlıyorum bu konuda hadi doğumda eşim kalsa çocuğuma kim bakacak diyorsun endişen eminim o yönde haklısında, yine diyorum kv ni çağır eşinle dönüşümlü hastane de kalsınlar biri yanındayakn diğeri çocuğuna baksın, lohusa kadının yanında eşi de olsa mutlaka bir bayanın desteğine ihtiyacı oluyor özellikle ilk 10 gün şart bence, Allah yardımcın olsun annene merhamet versin
canım maşaallah annene, bende böyle okuyunca üzülüyorum niye böyle bizim annemiz babamız bilmem, anneme illa söylüyceksin ya söyledikten sonra kıymeti yok ki, ben kv den utanıyorum o benim işimi yaparken annem ortada yok akldı ki annemin hastalığı falan yok ciddi anlamda kadının içi ihtiyar istiyor ki akşama kadar oturuyum iş yapmıyım ben o yüzden temizliğe bu kadar takıntılıyım, ablamlar gelir yazın demez ki kızlarım şu yemeği özledi yapıyım ağızlarıyla isteyecekler illa, hep bizden iş bekler eski kafalılar neymiş kız otururken anne iş yapmazmış e benim kv de anne ama kızının evini temizler çocukla yapamaz diye, inan yazın hamile halimle ablamları çağırdım bize birde çocukları var benimkiyle dört çocuk ben o halde paraladım kendimi eşim sağolsun rahat etsinler diye akşamları bizim yanımızda durmadı bile, 3 gün zor durdular yoruluyorum diye, neyse....
aynen insanlar değişmez!
canım yazdıkların çok doğru biz ablamlarla sebebini biliyoruz annem soğuk sevgisini belli etmez hepimize öyle ona kalsa sorun yok ama neyse...
canım ne gülmesi aşkolsun inşaallah çatın müsaittirde normal doğum olur diye gülme işareti koydum ben yani öyle olmasını dilediğim için bunla neden dalga geçilsin ki?
canım telden de olsa haber vermeye çalışıcam, eşim evde olunca zor giriyorum oğlum bir yandan o bir yandan hala benden iş bekliyor adam
yok yok benimki demez hatta yapanlara bile laf söyler israf gösteriş diye herkes bir çeşit işte
doğum dileğin için amin diyorum canım, ben az çok ne yaşayacğımı biliyorum inşaallah senin görümceler gıcıklık edemezler ağız tadıyla yaşarsın her anını
ohh iyi yapmışsın benimki daha çıkarmaz saçımı kestiremedim yok diyor deli
canım hakkında hayırlısı olsun
canım benim kıvamı nasıldı tam su gibi mi böyle sümüksü mü öyleyse nişandır suyun değildir, birde benim akıntım bazen altımı ıslatacak kadar geliyor, şimdi nasılsın merak ettim
yok merve başka merve canım
ayy kızlar sizlerde aynı durumdasınız tekim sanıyordum ben, inşaallah merhamet versin Rabbim annelerimize, herkesin imtihanı farklı işte bu dünyada
emmes canım annen öyle olduğu içinsen çocuğuna öyle olmayacaksın emin ol biz dört kız kardeşiz iki erkeği saymıyorumablamlarda bende çocuklarımız için çok çabalarız annemizden görmediğimizi evlatlarımıza gösteriyoruz
ben diyemiyorum
Rabbim sana da kolaylık versin canım sağlıkla olsun doğumun
olmazsın korkma sakın canım
çok daha iyi olur canım kullan derim bir yeri açıldı derdi olmaz
evet hanımlar son dört gün kalan eksikleri eşime bugün aldırmam lazım, saçımı kestiremedim eşimde yok olmaz daha diyorayyy her şeye karışıyor ya
zem zem le hurmamı koydum çantaya yerleştiricem inşaallah, son rütüşlar
üç gündür başım ağrıyor stresten biliyorum sabahları sinirle kalkıyorum
eşim doğuma girsin çok istiyorum dua edin de girsin yanımda olsun koca kafalım
annem gündüz eşim gece kalacak muhtemelen yanımda aksilik çıkmazsa
yine spinal istiyorum inşaallah aksilik olmaz inşaallah hemen kalakrım ayağa malum bana muhtaç iki can olacak artık
eşimin arkadaşı duymuş bir yerden eğer kuzumun tek böbreği küçükte olsa varsa anne sütü aldıkça gelişimini tamamlıyormuş doğduktan sonra çok sevindim
soğuk soğuk tere devam resmen ben doğum sancısı çekiyorum, çok merak ediyorum açılmam var mı, aslında doğum sabahı istesem bakarlar mı ki açılmam var mı diye sırf meraktan
sonra daha ne vardı, lohusa takımı yapsam mı bilemiyorum bizde ikram eden görmedim hiç çünkükv me sorayım bir bakalım o ne diyecek :)
Şimdi fotoları yüklemek için bilgisayara bağladım telefonu, küçülttüm ekliyorum şimdi. Ama tülü bir yere geçirmeye fırsatım olmadı.
İki kat lastikli büzgülü biri dantel biri tül.
Kalın mavi kurdele var fotoda onu beşiğe takınca lastik yerine takacağız. Büyük fiyonku da beşiğin ön tarafına takacağız.
Bu arada annem lastiği düğüm yaptığı yeri dışarda bıraktı. Daha fazla sıkmak gerekirse diye.
İçine sermek içinde olan örtüyü şimdi dikiyor evinde onuda eklerim inşallah siz doğurmadan
Eki Görüntüle 1358094 Eki Görüntüle 1358095 Eki Görüntüle 1358096
mantar olmuş olabilirim dedin ya ,o çamaşırı ıslatan sarı şey bence akıntı işte,iltihaplı akıntı olabilir cnm
Çok güzeller instagram da face te böyle satılıyorlar calla güle güle kullanın inş sağlıklatakı yastığı ve kapı süsünün son hali kızlar, yastığı bugün yaptım elimde diktim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ki-yastigimiz-ve-kapi-susunun-son-hali.36724/
canım geçmiş olsun.. normal doğum için yelle sel gibi diyorlar ..olup bitiyormuş.. inşallah söylenen gibidir..7
kızlar iyi akşamlar bu sabah ki ağrım sonucu dr u aradım 10 gibi ,hastaneye doğumhaneye git ebe beni arar dedi
evi temziledik eşimle gittik hastaneye tabi alttan muane yaptılarhiç açıklık yok dediler mantar enfeksiyonu olmuşum ondan olmuştur dedi ebe
nst ye bağlandım 70 lerde 1 sancım çktı oda normal dedi
doğru eve dedi
sabahki ağrıda ölüyorum sandım ama çok fenaydı arkadaşlar yataktan ağrıyla uyandım belimin solundan ağlaya ağlaya bir hal oldum o acıylasonra geçti yatakta otururken sarı bir su geldi yatak da battı hatta çok değil ama yatağa da geçti sonuçta bilmediğimden korktm çok
alttan muanede eebe dr dan katbekat fazla acıttı bağırmamk için zor tuttum kendimi kasma diyo bideolmuyo dedim
İnşallah bizimde öyle olur cnm ya ne güzel hemen alıp çıkarım bebeğimle babasının kucağına veririm ilk kv dede avcunu yalar.kadini şizofren e iyice zorladilar sonrada boşadı anasinin evine gönderdiler çocuk 9 yaşında şimdi ve benim sene öğrendi kv in babannesi olduğunu annesi biliyordu .
7
kızlar iyi akşamlar bu sabah ki ağrım sonucu dr u aradım 10 gibi ,hastaneye doğumhaneye git ebe beni arar dedi
evi temziledik eşimle gittik hastaneye tabi alttan muane yaptılarhiç açıklık yok dediler mantar enfeksiyonu olmuşum ondan olmuştur dedi ebe
nst ye bağlandım 70 lerde 1 sancım çktı oda normal dedi
doğru eve dedi
sabahki ağrıda ölüyorum sandım ama çok fenaydı arkadaşlar yataktan ağrıyla uyandım belimin solundan ağlaya ağlaya bir hal oldum o acıylasonra geçti yatakta otururken sarı bir su geldi yatak da battı hatta çok değil ama yatağa da geçti sonuçta bilmediğimden korktm çok
alttan muanede eebe dr dan katbekat fazla acıttı bağırmamk için zor tuttum kendimi kasma diyo bideolmuyo dedim
Dogum sancisi belden baslayip kasiga dogru gidiyomus.insan ister istemez korkuyor malesef çok geçmiş olsun,kasıklarıma benimde bir ağrı saplandı ya bu idrar yolu iltihabı geçmedi yada mantar yuzundenmi ağrıyor yadaaaa doğuruyormuyum acaba ,ayağa kalkamıyorum şuan
Masallah canim cok guzel hazirliklar yapmissin
takı yastığı ve kapı süsünün son hali kızlar, yastığı bugün yaptım elimde diktim
Amiiiin cnm inşallah bakalım bi güzellik düşünüyorum onun için eşimle konuşucam zaten anlar beni. tasincaz zaten az kaldı çok moralim bozuluyo
Kendisine KARDEŞ gelecek bebeklere çocuklara Allah yardım etsin pabuçları dama atılacak.. Anne babalar onların da çocuk OLDUĞUNU unutmamalı.. Yeğenim 7 Yaşında kardeşi olunca, kekemelik Altını ıslatma Başlamış ve okuldakilereen haraç istiyormuş:))) ilkokul birdeki çocuk bu:))
Babası Alıp Alıp dışarı çıkardı de geldiklerinde de annesi ay ben Oğlumu özledim dedi, büyük küçüğe zarar vermeye kalktığında bir şey demediler vs vs zor bir süreç yaşadılar ama şimdi abisi abisi diye geziyo Peşinde :) Allah yardımcınız olsun..
Ağrısı olan Sancısı olan hanımlar.. Doğum sancıları hepsinin birleşimi ve zirvesi olacak belim sırtım ağarırken kasığım ve ve hanım vs diyeceksiniz azalmayacak artacak hele son günler doğuruyor muyum acaba diye diye geçecek şimdiden kasmayın kendinizi:))
Canım erken doğsun doğmasın tül bebeler sarılık Görüyor annelerin içini acıtıyor inş sağlığına da kavuşacak kısa zamanda dualarımiz seninle :)
Ben koydum bunu giydirip üstüne battaniye örteceğim rüzgar da değmesin diye hava durumuna göre bakarsın sen de
Canım totemler tutuyor bazen:) belki öyle olur :) anneni arama gelmek isterse de kendi gelsin vs Bebeğini de sert etme ailece beklersiniz siz de öyle düşün ..
Sağol canım ben külçe gibiyim zor kayar düşerim bu saatten sonra Allah'ın izniyle tabi :))
Iyi ki uzakta doğuruyorum ben Allah sana sabır versin kv için.. Hiç yüz göz olma ama katı Kurallarını koy derim ben..
Allah onlara merhamet versin sizleri de Muhtaç ermesin kimselere inş...
Benim eşim de ne gerek var diyr diyr içimi kurutur.. Bazen boş bulunup şunu halledeyim bunu yapıcam dersem dırdır çekerim:)) en nefret ettiğim şey.. Allah güç kuvvet versin sana da :)
Bayıldım süslereee bi tane de tr'de mi doğursam hahaha:)) çok güzeller hadi sağlıkla mutlulukla gelsin bebişin inş:))
saol canım iyi oldu gittim aklımda kalmadı bari
hiç iğnesiz doğurmak istiyorum canm ben inş rabbimin izniyle
mantardan olmuştur dedi ebe
saol canım
canım benim akıntımda çok geliyordu bu aralar ama bu başkaydı sapsarı su gibi bişe ama oda mantardan mış
canım herşey gönlüne göre olsun inş bende hurmamı alıp koydum çantama
spinal nasıl epidral nasıl iğnesiz olmıyormu canım doğm
larkincim bunların hepsi çooooooooook güzelelinize sağlık aillecek
Yookkk artık... hadi kadın manyak da etrafta kimse bişey demiyo mu? Çocuğun babası demiyo mu bu böyle olmaz falan diye? Ee babası olarak da dedesini mi biliyo? Öyleyse babasını ne zannediyo?
Gecmis olsun canim inş hic biri degildir anlik bir sızıdır..insan ister istemez korkuyor malesef çok geçmiş olsun,kasıklarıma benimde bir ağrı saplandı ya bu idrar yolu iltihabı geçmedi yada mantar yuzundenmi ağrıyor yadaaaa doğuruyormuyum acaba ,ayağa kalkamıyorum şuan
Aynen cnm şimdi den kurallarım olduğunu vurguluyorum inşallah anlar tabi biraz kıttır kendisi anlama özürlüKendisine KARDEŞ gelecek bebeklere çocuklara Allah yardım etsin pabuçları dama atılacak.. Anne babalar onların da çocuk OLDUĞUNU unutmamalı.. Yeğenim 7 Yaşında kardeşi olunca, kekemelik Altını ıslatma Başlamış ve okuldakilereen haraç istiyormuş:))) ilkokul birdeki çocuk bu:))
Babası Alıp Alıp dışarı çıkardı de geldiklerinde de annesi ay ben Oğlumu özledim dedi, büyük küçüğe zarar vermeye kalktığında bir şey demediler vs vs zor bir süreç yaşadılar ama şimdi abisi abisi diye geziyo Peşinde :) Allah yardımcınız olsun..
Ağrısı olan Sancısı olan hanımlar.. Doğum sancıları hepsinin birleşimi ve zirvesi olacak belim sırtım ağarırken kasığım ve ve hanım vs diyeceksiniz azalmayacak artacak hele son günler doğuruyor muyum acaba diye diye geçecek şimdiden kasmayın kendinizi:))
Canım erken doğsun doğmasın tül bebeler sarılık Görüyor annelerin içini acıtıyor inş sağlığına da kavuşacak kısa zamanda dualarımiz seninle :)
Ben koydum bunu giydirip üstüne battaniye örteceğim rüzgar da değmesin diye hava durumuna göre bakarsın sen de
Canım totemler tutuyor bazen:) belki öyle olur :) anneni arama gelmek isterse de kendi gelsin vs Bebeğini de sert etme ailece beklersiniz siz de öyle düşün ..
Sağol canım ben külçe gibiyim zor kayar düşerim bu saatten sonra Allah'ın izniyle tabi :))
Iyi ki uzakta doğuruyorum ben Allah sana sabır versin kv için.. Hiç yüz göz olma ama katı Kurallarını koy derim ben..
Allah onlara merhamet versin sizleri de Muhtaç ermesin kimselere inş...
Benim eşim de ne gerek var diyr diyr içimi kurutur.. Bazen boş bulunup şunu halledeyim bunu yapıcam dersem dırdır çekerim:)) en nefret ettiğim şey.. Allah güç kuvvet versin sana da :)
Bayıldım süslereee bi tane de tr'de mi doğursam hahaha:)) çok güzeller hadi sağlıkla mutlulukla gelsin bebişin inş:))
Evet cnm haber vermek istemiyorum evlerimiz çok yakın beş dakika yani .ağzının payını veriyorum ben eşimde destekliyo ama üzüldügunu söylüyo annesi nede olsa. Ama ona anında cevabını veririm yani ezdirmem kendimi. boşuna virlansin dursun eşim de diyo sen bildiğini yap konussun dursun diyo. ama sinirlerim bozuluyo işte yinede gıcıkAllahim ne bicim insanlar var ya sok oldum okuyunca, yazik eltinede acidim kadinin hayatini rezil etmisler, canim ben olsam ne yapar eder o kadini hastaneye sokmazdim, sezeryan bile olsa ani oldu haber veremedik sarj bitti vs biseyler uydurun, Rabbim iyilerler karsilastirsin ya ne kotu kadinmis
Canim ben etlerimi haslayip atarim buzluga, haslanmasi uzun suruyor cunku dudukluyu calistirmakla ugrasmiyorum her seferinde, haslayip atiyorum, yemeklere azar azar katiyorum. Birde bezelye havuc atabilirsin yine biraz haslanmis. Kofte yapip atmakda cok pratik oluyor. Bamya filanda var benim buzlugumda super freshin almistim, pazardan tazesini alip kendin dondursan daha guzel tabi ama mevsimi degil sanirim. İspanak yika kurut dogra at, sonra kavurup yersiniz hem tamda mevsimi. Bu arada taze fasulyeyi bi atkadasim direk buzluga atmisti cikardiginda porsuk porsuk cok kotu olmustu, kavurup atarsan hatta domatesle kavurursan daha iyi olur..Bu arada yapilacak bise kalmayinca buzluga yiyecek biseler attim.
Sezeryan sonrasi hem anneme hem bana kolaylik olsun.
dolmalik biber doldurup attim.
taze fasulye ayiklayip attim.
bbiraz sonrada kurufasulye nohut isliycam yarin haslayip onlarida buzluga aticam.
pirasa daha onceden hic atmadim buzluga acaba yikayip yemeklik dograyip onlarida buzluga atsam olur mu?
Baska ne atabilirim yemeklik buzluga?
Yok cnm dedesini dede biliyodu.annesi olarak babannesini biliyodu. babası nı biliyodu zaten bebekken ayrıldı annesi babası kv büyüttü söylemediler pedegoga sormuş babası belli bi yaş bekledler işte bu sene söylediler annesine götürdüler ama kv annesini kesin kötülüyodur eminim kadın hastaydi ve sebebi siz oldunuz ama yok cahiller işte ayyy çok sinir oluyorum hatirlayincaYookkk artık... hadi kadın manyak da etrafta kimse bişey demiyo mu? Çocuğun babası demiyo mu bu böyle olmaz falan diye? Ee babası olarak da dedesini mi biliyo? Öyleyse babasını ne zannediyo?