2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hahahaaa bizimkide hiç yemiyor oyle seyleri o yuzden bizde hiç inanmycgı seyleri soylemyrz bildgimizden gerçekleri soyleyp avuklamaya çalişiyrz mecbur .

Ay ne güzel olur haber vermesek bakalım zaman ne gösterir konuşucam eşimle inşallah oda hak verir bana
Allahim ne bicim insanlar var ya sok oldum okuyunca, yazik eltinede acidim kadinin hayatini rezil etmisler, canim ben olsam ne yapar eder o kadini hastaneye sokmazdim, sezeryan bile olsa ani oldu haber veremedik sarj bitti vs biseyler uydurun, Rabbim iyilerler karsilastirsin ya ne kotu kadinmis

7
kızlar iyi akşamlar bu sabah ki ağrım sonucu dr u aradım 10 gibi ,hastaneye doğumhaneye git ebe beni arar dedi

evi temziledik eşimle gittik hastaneye tabi alttan muane yaptılar hiç açıklık yok dediler mantar enfeksiyonu olmuşum ondan olmuştur dedi ebe
nst ye bağlandım 70 lerde 1 sancım çktı oda normal dedi
doğru eve dedi

sabahki ağrıda ölüyorum sandım ama çok fenaydı arkadaşlar yataktan ağrıyla uyandım belimin solundan ağlaya ağlaya bir hal oldum o acıyla sonra geçti yatakta otururken sarı bir su geldi yatak da battı hatta çok değil ama yatağa da geçti sonuçta bilmediğimden korktm çok

alttan muanede eebe dr dan katbekat fazla acıttı bağırmamk için zor tuttum kendimi kasma diyo bide olmuyo dedim

Canim kiminin suyu öyle gelirmiş saril saril.akmazmis
Sen acile git suyuna baksinlar rahat otur evde

saol canım iyi oldu gittim aklımda kalmadı bari

Hiç bi fikrim yok ya.. suyun mu geldi acep.
Ağrı eşiğini boşver yaptabiliyorsan eğer epiduralle mis gibi dogurursun. Ben bunu başarabilirim de kendine

hiç iğnesiz doğurmak istiyorum canm ben inş rabbimin izniyle
mantardan olmuştur dedi ebe

saol canım

canım benim akıntımda çok geliyordu bu aralar ama bu başkaydı sapsarı su gibi bişe ama oda mantardan mış

canım herşey gönlüne göre olsun inş bende hurmamı alıp koydum çantama
spinal nasıl epidral nasıl iğnesiz olmıyormu canım doğm

mantar olmuş olabilirim dedin ya ,o çamaşırı ıslatan sarı şey bence akıntı işte,iltihaplı akıntı olabilir cnm

larkincim bunların hepsi çooooooooook güzel elinize sağlık aillecek

canım geçmiş olsun.. normal doğum için yelle sel gibi diyorlar ..olup bitiyormuş.. inşallah söylenen gibidir..

Yookkk artık... hadi kadın manyak da etrafta kimse bişey demiyo mu? Çocuğun babası demiyo mu bu böyle olmaz falan diye? Ee babası olarak da dedesini mi biliyo? Öyleyse babasını ne zannediyo?

insan ister istemez korkuyor malesef çok geçmiş olsun,kasıklarıma benimde bir ağrı saplandı ya bu idrar yolu iltihabı geçmedi yada mantar yuzundenmi ağrıyor yadaaaa doğuruyormuyum acaba ,ayağa kalkamıyorum şuan

Dogum sancisi belden baslayip kasiga dogru gidiyomus.
Bende hergun defalarca kasiliyorum.
Farkli bi agri olmadigi surece normal diye gecistiriyorum

Bu arada yapilacak bise kalmayinca buzluga yiyecek biseler attim.
Sezeryan sonrasi hem anneme hem bana kolaylik olsun.
dolmalik biber doldurup attim.
taze fasulye ayiklayip attim.
bbiraz sonrada kurufasulye nohut isliycam yarin haslayip onlarida buzluga aticam.
pirasa daha onceden hic atmadim buzluga acaba yikayip yemeklik dograyip onlarida buzluga atsam olur mu?
Baska ne atabilirim yemeklik buzluga?

Masallah canim cok guzel hazirliklar yapmissin

Allah hepimize her şeyimizi mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

takı yastığı ve kapı süsünün son hali kızlar, yastığı bugün yaptım elimde diktim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ki-yastigimiz-ve-kapi-susunun-son-hali.36724/

Süpperrr olmuşşş. aynı hazırları gibiii. Hemde makinede değil elde mi diktin e maşallah yani.
Kapı süsü de yastıkta harika olmuş. Biz becerikliyiz sen değilsin öyle mi Daha neler yaa. Ne kadar güzel olmuşlar.
Kim inanır kendin yaptığına
Bol bol okuyorum zaten. Annem, ablam, babam ve eşimi de tembihlerim. Yazıp koymakta fayda ediyormuymuşki?
Allah korusun nazardan, kötülükten. İnşallah kötü bir şey olmaz eflalim
Paylaşıyorum sonra biraz pişmanlık duyuyorum ne bilim yaa

Bu arada hakikaten alttan muayene yaptırsanaaa, çok merak ediyorum ben, sende durumlar ne.
Ahh ahh destek çıkacak olsaydı ben inanıyorum, çok rahat normal doğururdun sen

Amiiiin cnm inşallah bakalım bi güzellik düşünüyorum onun için eşimle konuşucam zaten anlar beni. tasincaz zaten az kaldı çok moralim bozuluyo

Hadi inşallah

Yine katılıyorum yine katılıyorum
İlkinin de daha çocuk olduğu unutuluyor çoğunlukla.
Eşimin yeğenleri gözümün önünde şu an. Sen ablasın sen büyüksün vs.
Beni de çok sever. 8 yaşında oldu şimdi kardeşi de 3 yaşında.
Yenge beni hep azarlıyor annem babam, onun yaptığı her şey için bana kızıyorlar, hiç mutlu değilim, keşke onların kızı olmasaydım dedi bana. Anne baba farkında olmadan kırıyor ilk çocuklarını maalesef.

Daha dur yeni başladık doğurmaya Tr'de Amerika'da Uzakdoğuda

Çoook teşekkürler beybiciiim
Çok geçmiş olsun sana da. Demek mantardan olmuş. minione olabilir demişti.
Ama bilemediğimiz için korkarak gidiyoruz hastaneye işte.
Mantar ileri demek ki o kadar akıntıya sebep olduğuna göre. İnşallah doğumdan önce geçer.

Yookkk artık... hadi kadın manyak da etrafta kimse bişey demiyo mu? Çocuğun babası demiyo mu bu böyle olmaz falan diye? Ee babası olarak da dedesini mi biliyo? Öyleyse babasını ne zannediyo?

Kafamızda deli sorular bencede o nasıl iş yaa

Kizlarrr girip girip bakıyorum sancilanan doğuran var mi çoğunuzun zamanı geldi sonuçta merveden haber alamadım dogumu oldu mu acaba?

İlk hamileliğin de hic ağrı sancı hissetmedim bi kere agrim vardı 36. Haftamda hastaneye gittim megersem doguruyormusum oğlumla birlikte döndük eve.

İkinci hamileligimde ve bunda kasılmalar ne kadar fazla acaba ilkinde bilmiyor muydum kasılmaları yoksa yok muydu hic hatırlamıyorum hele bunda 30. Haftadan beridir başladı kasilmalarim.Hele bu ara bel ağrılarım da eklendi kızımı kaldiriyorum diye oluyor sanıyordum ama benle beraber haftası olanlarda da bel ağrısı varmış. Bugün tam 35+0 olduk teyzeleri

Gecmis olsun canim inş hic biri degildir anlik bir sızıdır..

Zaman daraldıkca her türlü agrıyı sızıyı olumsuz birseyi doguma yoruyorumilk dogum olması deneyimsizlik paranoyak yaptı beni doguruyor muyum acaba diye strese giriyorum elim ayagim tutmaz oluyordoguma kadar sen akıl saglıgımı koru rabbim

Aynen cnm şimdi den kurallarım olduğunu vurguluyorum inşallah anlar tabi biraz kıttır kendisi anlama özürlü

Evet cnm haber vermek istemiyorum evlerimiz çok yakın beş dakika yani .ağzının payını veriyorum ben eşimde destekliyo ama üzüldügunu söylüyo annesi nede olsa. Ama ona anında cevabını veririm yani ezdirmem kendimi. boşuna virlansin dursun eşim de diyo sen bildiğini yap konussun dursun diyo. ama sinirlerim bozuluyo işte yinede gıcık

Canim ben etlerimi haslayip atarim buzluga, haslanmasi uzun suruyor cunku dudukluyu calistirmakla ugrasmiyorum her seferinde, haslayip atiyorum, yemeklere azar azar katiyorum. Birde bezelye havuc atabilirsin yine biraz haslanmis. Kofte yapip atmakda cok pratik oluyor. Bamya filanda var benim buzlugumda super freshin almistim, pazardan tazesini alip kendin dondursan daha guzel tabi ama mevsimi degil sanirim. İspanak yika kurut dogra at, sonra kavurup yersiniz hem tamda mevsimi. Bu arada taze fasulyeyi bi atkadasim direk buzluga atmisti cikardiginda porsuk porsuk cok kotu olmustu, kavurup atarsan hatta domatesle kavurursan daha iyi olur..

Yok cnm dedesini dede biliyodu.annesi olarak babannesini biliyodu. babası nı biliyodu zaten bebekken ayrıldı annesi babası kv büyüttü söylemediler pedegoga sormuş babası belli bi yaş bekledler işte bu sene söylediler annesine götürdüler ama kv annesini kesin kötülüyodur eminim kadın hastaydi ve sebebi siz oldunuz ama yok cahiller işte ayyy çok sinir oluyorum hatirlayinca

Canlarım şu zamana kadar hep birlikte sevindik, dertledik...

Biz iki saat içinde hastanemize gideceğiz inş.

Normal Doğumu düşünenler sancılar gelip sıklaştığında Sancı aralarında bağırıp kendinizi yormayın. Dinlenmeye bakın. Bağırmaya ihtiyacınız yok. Evet Canınız yanacak ama ağaç Altında kalıp Aralıksız acı çekseniz bağırmaya mecaliniz kalmaz, demek ki öyle bir şey değil..

Sezaryani Düşünen anneler de riskleri yoksa en azından Sancı ne demek demeyip görselerdi çünkü korkulacak bir şey değil. Yani hiç mi mideniz bozulup karın ağrısı çekmediniz çok şiddetli vs. Deneyin korkar acır yapamazsanız gene gidin sezaryana...

He bir de bu gece yatmadan evvel bana ve kızıma dua edin. Benim için bi fatiha bi ayete'l-Kürsi bi Yasin bi hatim:))) hangi dua içinizden geliyorsa onu okuyun.. Size göre gece yarısı bana göre akşam hastanede olacağız inş.

Merve ye gelince bence o doğurmuş olabilir doktora gittiyse doktor onu doğurtmuştur:))

Rabbim evlat hasretiyle tutuşan herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda
Bizleri bi avazda sağlıkla kurtarsın bebeklerimiz kucağımıza sağsalim alalım bol sütümüz olsun
Yuvalarımızın huzuru bol ve daim olsun Allah şerli insanlardan kötü niyetlilerden korusun.
Bizimle birlikte başlayıp da Bebeğini kaybeden Arkadaşlara Rabbim sabır ve tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelik ve Bebişlerin nasip etsin üzmeden sılmadan bekletmeden inş aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…