- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
evet canım ondan sanırım
olsun canım kasma kendini kasarsan daha acır ben sonraları kastım öyle acıdı
rabbim acil şifalar versin kucağınıza alın inş bebeğinizi hayırlısıyla bir an önce canm
ayy et kız öle olurmu anne olduk diye salmayalım kendimizi daha çok dikkat edelim hatta
canım sevindim haberler iyi artık son günler çok bekletmez inş bebişleri bizi
artık odanızı görmek istiyorum canım
şimdiden afiyet olsun canım her çikolata alan bir altın taksın inş
hayırlısıs olsun canım bebiş geliyor demekki
kalaba ev çok zro Allah yardımcın olsun
canım maşallah bebişine :) hepimizin öyle adet tarhine göre doğum tarihleri hyırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebeğin :)
geçmiş olsun bu arada Allah korumuş valla
muane gerçekten zordu benmde
mantar parçaları dediğin akıntında mı oluyor canım benim de oluyor da anlamıyorum ne
o zaman bende mantar dr kapalı muane ettiğinden farketmemiştir benimkini söylemedim de zaten
maşalllah bu arada bebeğine naz yapmış annesi sana oynamamış
ayy eline sağlık sözde bende yapccam da ne zaman doğurcam artık
bel ağrısı adet ağrım gibi benimde oluyor
maşallah canım size de
Yaa ama böyle sanki heyacan yapıyormuşum gibi oluyor. Görünce bu ne beee demeyinde
Stajın bitti, sunumunu da yaptın ohh çok şükür. Sizlerin işleri bitip rahatlayınca bende kendimi iyi hissediyorum. Şimdi tüm odağımız bebeklerimiz
ay canım ciddiymişsin para konusunda şaka mı ya o kadar para pes yani o paraya araba alanlar var inanamıyorum ama normal doğum olacaksa ki sen çok istiyorsun değer be larkinim hakkında hayırlısı olsun çok güzel bir doğumun olur inşaallah
yok yok sıkmıyorum canımı kv deye söyledim endişelerimi o ezdirmez benim paşamı kıyamaz babannesi torununa aklı gidiyor, dedim anne işte haftaya hem ben doğum yapıcam eymen gelecek hem ablamın kızı, emir bunalıma girecek napıcaz dedim yok sen sıkma canını ben hallederim dedi , Allah gerçekten razı olsun Rabbim ondan yana yüzümü güldürdü hamdolsun, bugün nasıl paraladı kendini ben yattım o ev temizledi çiçek gibi yaptı evi, görümcemle ona hediye almam lazım yaptıklarının karşılığı olmaz ama olsun
ayyy sabahtan beri telden baktım yazamıyorum ben ondan kv gil gidince hemen açtım pc yi artık doğuma kadar çok giremeyebilirim merak etmeyin malum tatil oldu eşim evde olur pc den giremem oturuyorum diye kızıyor çünkü
bende durumlar; soğuk soğuk terliyorum iki gündür, sancım var yine, akşam oluyor ve başladı, birde ben hamile kalınca kabızlık sıkıntım biter normalde kabız olurum hep tersim ya bir iki gündür kabızım yine bu ne demek doğum yakın olunca ishal olur normal gebeler ben anormalim ya kabız oldum geliyor mu ne benim bebiş, olmaz olmaz daha şekeri almadık kolonya yok, takı yastığı tasarladım bugün onun bitmesi lazım sonra hastane beşiğine bende tül istiyorum ama beşik ölçüsünü bilmiyorum birde lohusa bardağı falan yapsamıydım bende eşim delirir artık hiç anlamıyor ona göre gösteriş bunlar sana yakıştıramıyorum diyor ne yapıyorsam sanki
Oooh oldu. Bu bir kaç en önemli günlerden. Giremeyecekmiş hatun Zaten pazartesi doğumun var ayol. Sen yine gir söylense de eşin. Ne hallerdesin bilelim.
Evet hediye iyi fikir, yakın zamanda halledebilir misin, şimdi doğum vs zor olur. Ama ihmal etmezsin nasılsa.
Ayrıcada bir kaç günün kladı ne yapabiliyorsan yap. @Mrssuperfine nın dediği çok doğru. Yapınca gereksiz olur ama başkasında görünce ne güzel heves etmişler hazırlıklara bak derler
Doğumum inşallah çok güzel olur, doğum sonrası da. İnşallah hepimiz çok güzel ve mutlu günler yaşarız.
Bakalım, ne yaşayacağız etrafımızdaki insanlar neler yapacak, sağlık sorunlarımız yada başka aksiliklerimiz olacak mı.
Düşünmüyorum artık her şeyin çok güzel olduğu hayaller kuruyorum, inşallah öylede olur. Psikolojide önemli sonuçta
Canım larkincim nasıl da unutmamışsın son günüm olduğunu :) bugün işe gitmedim rapor almaya gittim sonra kendime pijama sutyen aldım, sonra hastane beşiği için tül, kurdela, boncuk aldım. Veee pilim bitti. Artık çok çabuk yoruluyorum.
Forumu geriden de olsa takip ediyorum, etmeye çalışıyorum yani. Ama yazmaya enerjim yok, yazacak bişeyim de yok bugünlerde. Günümüz gelsin diye bekliyoruz işte.
Mustafamızın odasını çok merak ediyorum, eminim harika olmuştur. Yeni yıl sana ve ablana güzellikler, mutluluklar getirsin inşallah. :)
Ahhh unutmam tabii. O kadar istiyorum ki izinde olmanızı. Ben evdeyken bile mahvoluyorum, yürüyemiyorum uyuyamıyorum. Birde sabah kalkıp işe gitmek akşama kadar çalışmak fikri beni öldürüyor.
Diyorum bana bu kadar zor geliyor kim bilir onlar için ne kadar zordur.
Birde 32. haftada çıkmadın izne, sırf bebeğinle daha fazla vakit geçirebilmek için. Dahada sonlarına geldin hamileliğin, dahada zorlandın.
Bana göre bebeği olan kadın 2 yıl evinde olsa bebeğine baksa çoook güzel olurdu. Rahat olurdu
Benimde yazmaya bazen enerjim olmuyor. Genelde toparlanıp gece yazıyorum, gün içinde okusam da.
Hiç yazmadan takip etmeyi de seviyorum Ama bazen çok fena dahil olasım geliyor
Nego
@mrv0640
@Mrssuperfine
@bugdaytanesi82 (yani ben)
Bebeklerimizi kucagimiza almamiza 4 gun kaldi
Ama ben kıskanırım ki
Sizin pazartesiyse benimde perşembe
Yeni yila ağlayarak girdim. İcinizi karartmak istemiyorum ama artuk dayanamıyorum. Annenin bana bu kadar merhametsiz olmasını anlayamıyorum. Daha öncede yazmıştım gebeliğim su azlığı sebebiyle riskli. Dr acil sezeryan dedi annemi getirttim. Ama bi anda su normale dönünce Dr bekleyelim normal dogurabilirsin dedi. Tabi annem erken geldiğini söyleyip duruyor. Bu arada gexmelere gitti. Bugünde kızkardesim geldi eşiyle birlikte . annem tek çeşit yemek yaptı anne ayıp olur yanina birşeyler yap dedim bu yeter dedi. Bende zaten yolda zor yürüyorum. Aksam eşim geldi ayıp olur yanina birşeyler yapın dedi. Annem surat aştı bu halimle kalkıp yemek yaptım sen dur otur bile demedi. Kizkardesim beş haftalık hamile onu el üstünde tutuyor. Eğilme ben alırım sen otur ben yaparım. Birde bunu benim yanımda yapıyor. Koca göbeğin ve riskli halimle bana acimiyor. Giderlerken de kardeşim babamida götürmek istedi. Bende anne sende gitmek istiyorsan gidebilirsin yarin tatil eşim evde dedim. Sanki annemi hapisten cikarmisim gibi gulerek gitti. Hic demediki senin durumun boyle ben gidemem. Simdi ben napayim .eminim her gün dua ediyordur erken dogursam diye. Eşime karşı öyle mahcup hissediyorum ki. KV geldi 20 gün baktı. Bende annem gelsin ben onun yaninda daha rshatim dedim olan bu. O gider gitmez sinirlerin boşaldı ağladım.
Çok üzüldüm canım çoook.
Hele şu dönemde böyle şeylerin nasıl etkisi olabileceğini tahmin edebiliyorken
Yazacak bir sürü şey var ama; lütfen sen daha fazla üzülme, Allah merhamet versin annenin yüreğine.
Her ne düşünce ile bunu yapıyorsa kırmasın seni inşallah. Ama bende ne yalan söyleyeyim, öyle yapsa annem ben iyiyim diye gönderir, doğuma da çağırmazdım. Sonrada vaktimiz olmadı vs gibi şeyler bahane ederdim.
Helede şu dönem nasıl üzülmüşsündür kırılmışsındır