canım aynı gun dogum yapmısız oglum saat 14.15 te dogdu bız sızden 1saat 45dk buyuguzOcak 2015 te bekledigim bebegim (Kerem Alp) 23 Aralik 2014 15:53 te dunya 'ya Merhaba dedi :) Bana doğum günü süprizi oldu :) Allah sizleri de tek nefeste kurtarsin...
ooo süpersin ikisinide bulmuşsun cnm,ben ali exprestenden çok gzl seçimler yapmıştım ama bir türlü sipariş etmeye cesaret edememiştim,aklımda olsun,teşekkür ederimhttp://www.amazon.com/Bottle-Feeding-Bebe-Sling-LLC/dp/B003Z66X5W/ref=sr_1_3?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1420008986&sr=1-3&keywords=bottle holders
http://www.amazon.com/3-n-1-Diaper-and-Travel-bag/dp/B000PKMWOM/ref=sr_1_1?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1420008217&sr=1-1&keywords=3 in 1 diaper bag
biberon tutacağından insanlar memnun da çantandan pek değil,,,
amazon türkiye ye gönderiyor bazen bedavaya yalnız postaneye telefon açıp ücret limitini öğrenmen gerekiyor gümrük vergisi için,,,
canım tebrik ediyorum çatır çatır doğur mis gibi :)
şaka yapmış miniğin sana
ayy çok hoşlar,aslında o biberon askıları diktirilebilir
aynı gün kavuşuyoruz :)
hayırlı olsun bebeğin
canım ya bilmemeyi tercih ederdim bilerek gün saymak daha çok stres yapıyor bende
Canım Rabbim şifa versin kuzuna
Canım inşaallah bir an önce toparlanıp çıkarlar bebeklerin
Canım ihmal etme git bence, sağol canım, yok ya kapanışı yapmazsın belki aynı gün olur doğumumuz :)
Canım aynen şekerimi aldılar :) ayy sapık gibi demekben de hiç alttan muayene olmadım erkek dr a
Aradan beş sene geçmiş çok uygun aslında yapan çok kişi var yaşadığın şehir istanbul ankara izmir konya bursa ise daha da vardır orda yaptıran dr lar var, ssvd yapan dr lar yaz nete listesi var, ben istedim ama olmadı istemedi dr lar
Yok canım ya bir kere kilosu çok az değil doğuma çok var ne alakaymış, bir an önce başka dr un fikrini almanı tavsiye ederim sakın bir dr la kalma
inşaallah canım
o biri benimben kullandım canım leke oldu çamaşıra geçti derdi olmuyor hasta bezinden sonra öyle kullandım ben
güzel haberlerini bekliyorum canım inşaallah her şey yolundadır
hayır hayır para için istemediğine inanmam, bu arada 5500 mü ay bayılacam
iyi de yapmışın aynen evde de kullanılıyorben stokladım
ayyy canım ya çabuk gelsinçabuk ben doğurmadan görmem lazım çatlarım yoksabirde sizin aile hepten yetenekli çıktı bak ben oğluma pet şişeden avize yapmıştım senin odana olmaz gerçi pek sönük kalır ekliyim fotousunu :)
Eki Görüntüle 1357173 Eki Görüntüle 1357174 Eki Görüntüle 1357175
Canım çok geçmiş olsun inşaallah düzelir
maşaallah bebeğine hayırlı olsun
afiyetle yiyin ikram edin canım
geçmiş olsun cnm Allah korumş bndan snra çk dikkat et. Bnde çk korkarm kayıp duşmktn karda . Buralara henuz yagmadı inş bn dogurana kadarda yagmz. Cnm tarihinin birden uzaması bebegin gelişimiyle alakalı . Mesela bnm hep 8 ocak diyrdu dogum için doktor ama gecen ay oglan kiloyu az almiş gelişimi bir hafta eksik çiktigi için dogumuda uzadı ultrasona gore 15 ocak çikti. Doktorlar genelde ultrasondaki gelişime gore tarih veriylr. Birde bebgnin hala donme sansı var doguma kadr vakt var uzulme sezerynda olsa normlde olsa saglkla alalim bbklermizi onemli olan bu . İki dogum şeklide zor Allh sabır versn hepimize ; )Günaydın annisler dün doktora gittik eşimle dopler oldum kordon kan akışı na baktılar güzel çıktı. suyu sınırda dedi ama kan akışı güzel olduğu için korkmayın dedi 44cm 2850 gr gram hala suyun geldimi hiç falan dedi gelse anlardim heralde akıntı oluyo sadece ve çatı muayenesi oldum bağıra bağıra çok cnm yandı eşim dışarıda sesimi duymuş.nst de iyi çıktı herşey yolunda suyun ve nişan gelirse hemen gel dedi. 14 üne randevum var tarih te uzadı birden anlamadım 27 ocak falan dedi adet tarihine göre dedi dün uzun bi gündü bize eşimle duygular birbirine karıştı bana teselli verdi hep ters hala dönmemis dönmesi zor artık sezeryan olabilir büyük ihtimalle dedi korktum gözlerim doldu orda Hayırlısı olsun bakalım zaman herşeyin ilacı bebişim iyi olsunda .Birde doğuma gelince kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandığını söyle tedbir alınsın kanamaya karşı dedi bizden haberler böyle.he dün istoca gittik bebiş için süs falan aldık şerbet takımı aldık bişey kalmadı allaha Şükür kar yagiyodu dün ve istocta kaydım popomun üzerine düştüm ama popom yere degmedi ellerimi arkaya siper ettim çok az belim ağrıdı hemen geçti eşim çok korktu allahım korudu arabanın iki adım yanindaydik özellikle dikkat etmeme rağmen eşim de arabanın kapısını acıyo bana lan beni tutsana koluma giripte işte olcak oluyo hepinizi öpüyorum görüşürüz tekrar
Ocak 2015 te bekledigim bebegim (Kerem Alp) 23 Aralik 2014 15:53 te dunya 'ya Merhaba dedi :) Bana doğum günü süprizi oldu :) Allah sizleri de tek nefeste kurtarsin...
12 kilo çok güzel canım doktorların olması gereken dediği kilo sağlıkla al inşallah bebişini kucağına çok az kalmış :)Günaydınlar son 5 günüm :) 12 kilo almış bulunuyorum durdum durdum son ay aldım :)
Günaydınlar son 5 günüm :) 12 kilo almış bulunuyorum durdum durdum son ay aldım :)
Hadi gozun aydin ve gecmis olsun.guzel anneler merhaba..uzun zamandır giremıyorum kızım 18 gunluk yogun bakım macerasını atlatıp eve geldı smdı yanımda cok sukur.bi süre adapte sorunu yasadık.cunku hastande biberonla beslendgi icin memeyı alamadı cok sıkıntlı zor uykusuz geceler gecırdık.Bİ yandan emzir bi yandan süt sag.gogsum beze oldu ama daha iyıyız smdı annem yanımda cunku ben bazen ayakta uyuyorum:)
Hayırlı olsun bol bol sütün olsun masallahkızlar bebeğimi kucagıma aldım şimdi evdeyiz en kısa zamanda yazcam size ikimiizde cok iyiyiz dua eden herkese cok teşekkür ederiz
Hayırlı olsun gözün aydın bol bol sütün olsunSelamlar herkese.. Oglumuz Yasin Bera dun gece 1 de (Amerikaya gore), Tr ye gore bu sabah 9 da normal dogum ile 3.140 gr ve 50 cm olarak dogdu. Dogum 3 saat surdu ve benim icin oldukca zor oldu. Dogum hikayemizi yazicam ins. Tum bekleyen annelere hayirli, saglikli, cok kolay dogumlar diliyorum.
Çok güzeller yaaaYaaa ben bunlara bayildim keske turkiyede satilsa,yabanci bir sitede ilginc tasarimlar diye paylasilmis ne adlari ne markalari var ama cok guzellerrrrr